eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب دستور خاصی که نداره خیلی آسونه و خوشگله ⁣ ⁣ ⁣ شکلات تخته ای آب شده ۱ پیمانه (من یه تخته ۲۵۰گرمی مارک کارات استفاده کردم)⁣ انار بزرگ ۱ عدد⁣ شکلات سفید (حدودا ۵۰ گرم )⁣ ⬅️⬅️میتونید کلا شکلات سفید استفاده نکنید و همون شکلات تلخ یا شیری بریزید ⁣ ⁣ اول از همه تو قالب های مافین یا کیک یزدی ⁣ کاغذ روغنی کاپ کیک بذارید(اگه ندارید کاغذ مافینارو تو یه سینی بچینید) . بعد شکلات رو خرد کنید به روش بن ماری( حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید(من داخل مایکدو فر با مدت ۳ دقیقه گذاشتمش) حالا اونارو داخل قالب ها بریزید ، بعد روی اون را با انار بپوشونید⁣ 👇⁣ ⬅️⬅️ (اینجا بهتره که ۴.۵ تایی درست کنید چون شکلات لایه زیر زود سفت میشه و انارا بهش نمیچسبه)⁣ ⁣ و مجددا روی انارا یکم شکلات آب شده بریزید (برای خوشگلتر شدنش من شکلات سفید استفاده کردم یه ردیفم شکلات سفید و تلخ و ترکیب کردم و بدون هم زدن روش ریختم که دو رنگ و خوشگل بشه)⁣ ⁣ روشم برای خوشگلی یه مقدار خلال پسته یا ترافل رنگی بریزید ⁣ ⁣ قالب روحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تو یخچال قرار بدید تا سرد بشه و بعد آماده س😋😋 ⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ســــلام دوســـتان 💞صبـــح زیبــاتــون بخیـــر 🌺انشـــاالله 💞جســم و جانتـــون ســـلامـت 🌺لبتـــون خنـــدون 💞خـوبیــهاتــون پایــدار... 🌺 لـحظاتتــون پـر ازخـیرو بـرکــت 💞و زنــدگی‌تـون پـر از 🌺 شــادی و آرامــش باشـــه🙏 ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺭیم 💫ﺯﯾﺒﺎتر از ﭘﺮﻭﺍنه 🍁ﺑﺰﺭﮔتر از ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ 💫ﻣﻬﺮﺑﺎﻧتر از ﯾﮏ ﻣﺎﺩﺭ 🍁ﺑﯽ ﺗﻮقع تر از ﯾﮏ ﭘﺪﺭ 🍁خدایا 💫روزگار دوستان و عزیزانم را 🍁زیبا قلم بزن و پناهشان باش پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🍧 😋 ▫️بستنی ۲۰۰ گرم ▫️خامه ۳ ق غ ▫️پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی ▫️نشاسته ذرت ۷ ق غ ▫️شیر ۳ لیوان ▫️وانیل نوک ق چ ▫️گلاب ۲ ق غ ▫️شکر ۱۱ ق غ 🔸شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه
🍢 😋 🔸ابتدا یک سینه مرغ رو به صورت نوارهای بلند برش بزنید از فیله هم میتونید استفاده کنید یک عدد پیاز رنده شده رو رو به همراه ۳ ق گردو پودر شده، ۲ ق رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ ها رو اضافه کنید و استراحت بدید تا مزه دار بشه. تکه های مرغ رو به صورت حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی بزنید و در تابه با کمی کره روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بقیه مواد گردو و رب انار که باقی مانده رو روی حرارت قرار دهید تا بپزه و یک سس خوشمزه واسه کنار غذامون باشه یک کته زعفرونی این غذای خوشمزه رو تکمیل میکنه
مهربان باش بدون آنکه انتظارداشته باشی نیکی کردن بدون انتظار بازگشت خداگونه رفتار کردن است در این صورت طرف معامله تو خدا خواهد بود...!!! 🌺 . ʝσɨŋ... . . . ༻‌༻‌ 🦋 ༺༺
هدایت شده از عجایب جهان
دختر18ساله ام هرشب ساعت 3 به کجا می رود چند شبی بود که متوجه سرو صداهای عجیبی از اتاق دخترم الھام می شدم اما اهمیت نمیدادم،یک شب ساعت حدودا ۳نصفه شب رفتم اتاق الھام که درکمال تعجب دیدم نیست، برگشتم و با ترس همسرم سکینہ را بیدار کردم و با عجله به اتاق دخترمون رفتیم اما درکمال ناباوری دیدم الھام خوابیده،بدجور فکرم مشغول شده بود و بقیه فکر میکردن خیالاتی شدم،،3شب بعد دوباره همون صداها به گوشم رسید و این بار بیشتر دقت کردم،دوباره به اتاق الھام رفتم و دیدم دخترم نیست،‌با ترس و عجله برگشتم اما به محض برگشتن با صحنه ای رو به رو شدم که تمام وجودم یخ زد،درکمال تعجب دیدم دخترم👇👇👇 ☑️ادامه داستان 👈کلیک کنییییییید👉 ☑️ادامه داستان 👈کلیک کنییییییید👉
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت درباری مواد لازم برای ۴ نفر گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت) پیاز نگینی ۴ عدد متوسط هویج ۱ عدد حلقه شده فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده چوب دارچین ۱ تیکه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف رب گوجه ۲ قاشق کره ۱ قاشق نمک ب مقدار کافی ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه) بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برا درست کن محشرههه مواد شیر 1 لیتر 8 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاست 12 قاشق غذاخوری شکر 1 بسته وانیل 1 قاشق غذاخوری کره پودر نارگیل دستور👇🏻👇🏻 : همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته ، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده ، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید ، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن ، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید