فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜🌹🍀برمدارعشق🍀🌹💜
ﷺ💖
ﷺ ﷺ💖
ﷺ ﷺ ﷺ 💖
ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖
ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖
ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖
💚امروزصلوات فراموش نشه💚
ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖
ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖
ﷺﷺﷺﷺﷺ💖
ﷺﷺﷺﷺ💖
ﷺﷺﷺ 💖
ﷺﷺ 💖
ﷺ 💖
💚 بسـم الله الرحمن الرحیـم 💚
🌺شد بـاز به روی خلق بـاب بـرکات
🌸خواهی تواگرزدرگه دوست برات
🌺بفرست ز جان و دل به آوای جلی
🌸بر خاتم انبیاءمحمد (ص) صلوات
💖اللّهـُمَّ صـَلِّ عَلیٰ مُحَمـَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّـدٍ وَ
💝عَجِّلْ فَرَجَهُم وَاَهْلِکْ اعْدائَهُم اَجْمَعِین
💚اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدو💚ٍَ
💚آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم💚ْ
(🌸)اللّهُمَّ
(🌸)صَلِّ
(🌸)عَلَی
(🌸)مُحَمَّدٍ
(🌸)وَ آلِ
. (🌸) مُحَمَّدٍ
(🌸)وَ عَجِّلْ
(🌸)فَرَجَهُمْ
(🌸)وَ اَهْلِکْ
(🌸)اَعْدَائَهُمْ
(🌸)اَجْمَعِین
💚اللهـم صل علی محمد و💜
💜آل محمد وعجل فرجهم💚
🔍 نکاتی در باب تقویت حافظه:
مواردی که در کتب مختلف به عنوان تقویت حافظه و مدیریت آن بیان شده است، در چند بخش خوراکی و رفتاری می آید:
- کسی که می خواهد قدرت حافظه اش زیاد شود، هر روز صبح ناشتا 7 مثقال (21 عدد) مویز میل کند. (رساله ذهبیّه)
- کسی که می خواهد فراموشی خود را کاهش داده و از قدرت حافظه خوبی برخوردار شود، باید هر روز سه قطعه زنجبیل پرورده در عسل (خوابانیده در عسل) و آغشته به خردل را همراه غذای روزانه خود میل کند. (رساله ذهبیّه)
- کسی که می خواهد به عقلش بیافزاید، هر روز قبل از خروج از خانه، صبح ناشتا سه عدد هلیله سیاه را با شکر طبرزد (سرخ) میل کند. (رساله ذهبیّه)
- در صورت غلبه مزاج گرم، به کاربردن کدوی فراوان در غذاها بصورت پخته یا آب پز مفید است. (موجب افزایش عقل است.)
- معجون تقویت حافظه: سُعد کوفی، اسطخودوس، زیره سیاه، کندر خوراکی (مساوی گرفته و پودر کرده، با 3-2 برابر وزنش عسل ممزوج کنند.): هر روز با صبحانه 1 قاشق چایخوری میل شود.
- ترکیب دیگر: هر روز صبح ناشتا 21 عدد مویز + 1 قاشق چایخوری سیاه دانه میل شود.
- همراه صبحانه: سیاه دانه یا قُسط با عسل.
- در صورت توان و تشخیص طبیب: زالودرمانی پشت گوش
- برای تخلیه مواد زائد موجود در مغز و سر: بخور با گیاهان مناسب (مثل پونه، آویشن، مرزنجوش و..) و انفیه (ایجاد عطسه)
نکته: اکثر ترکیبات حاوی مواد غذایی و دارویی گرم هستند و در افرادی که پایه مزاجی گرم یا سوء مزاج گرم در بعضی اندام ها دارند، می تواند مشکل ساز باشد. بنابراین مشاوره با کارشناسان برای استفاده از این ترکیبات ضروری است.
🔍 بادام:
یک غذای دوایی که دارای طبیعتی گرم و تر در درجه اوّل است و در مصرف درازمدّت آن، آسیبی به بدن نمی رسد و در عین حال، حافظ قوا و ارواح بدن است؛ بادام می باشد.
از مهمترین خواص بادام، حافظ جوهر دِماغ (مغز) بودن آن است. وقتی قوا یا جرم دماغ دچار کاستی می شود، به طور کامل قادر به انجام وظایفش نیست. به چنین حالتی که توانمندی های مغز کاهش می یابد، ضعف دماغ می گویند. از علائم ضعف دماغ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
سردرد در اثر سببی ضعیف مانند ابخره متولّد از هضم غذا یا شنیدن صداها یا استشمام بوها، تکدّر حواس، ضعف در تفکّر، ضعف در تخیّل، متأذّی شدن دماغ از حرارت و برودت.
افرادی که به هر علّت اعم از سوء مزاج یا ضربه و سقطه یا تضیّق (تنگی) مجاری و عروق غذارسان مغز و.... به ضعف دماغ مبتلا می شوند، از مصرف بادام نتایج خوبی عایدشان می شود. برای این منظور باید هر شب هنگام خواب هفت عدد مغز بادام را مقشّر کرده (پوست گرفته) و با هموزنش نبات میل کنند. البته بهترین نفع از مصرف بادام نصیب بیمارانی می شود که در مغزشان، یبوستی واقع شده باشد.
#ضعف_حافظه
🌿
مهربوووون🌸 دوستااااان
عص🌸رررتوووون
بخیررررررو شاااااااادی🌸
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_فلافل_بادمجون😍😍
#شام
بادمجون رو با پوست یا بدون پوست نگینی خرد و نمک بزنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید، سیب زمینی هم نگینی با روغن مایع سرخ کنید، بقیه ی مراحل در کلیپ مشخصه...
این سالاد رو با هر سسی میتونید میل کنید، بدون فلافل هم میتونید درست کنید که دیگه اسمش میشه سالاد بادمجون.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_معرکه_همه_کاره
دوستای گلم هر چی از کیفیت وعالی بودن این خمیر بگم کمه میتونید واسه هر دستوری که خمیر داره استفاده کنید به شرط اینکه توی مواد اولیه دست نبرید وجایگزین هم نکنید تا نتیجه مطلوبی بدست بیارید
مواد لازم
بجای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار استفاده کنید
شیر ولرم دوپیمانه
خمیر مایه یک ونیم قاشق سوپ خوری
شکر یک ونیم قاشق سوپ خوری
بیکینک پودر یک قاشق مرباخوری پر
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
ماست معمولی نصف پیمانه
ارد به میزان لازم بهتره بکبار الک بشه
شیر ولرم وخمیرمایه و شکر و بیکینگ پودر را مخلوط کنید بعد ماست را اضافه و مخلوط کنید و بعد دو پیمانه ارد را اضافه و مخلوط کنید و سلفون بکشید حدود 15تا20 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کنه و دو برابر بشه بعد روغن و نمک را اضافه ومخلوط کنید دراین مرحله کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیری لطیف و نرم و بدون چسبندگی بدست بیاد اگر زیاد ارد بخورد خمیر بدین لطافت خمیر کم می شه پس به این نکته توجه کنید بعدظرف را کمی چرب وخمیر را یکساعت استراحت دهید تا حجمش دوبرابر بشه بعد هوای خمیر را خارج و اماده است که با خمیر کار کنیم.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کدوحلوایی
ارد 2 پیمانه
شکر 1/5پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
گردو خرد شده 50 گرم(یا 2ق غ پودر نارگیل)
پوره کدو حلوایی1 پیمانه
ماست 3ق س
روغن مایع 1 پیمانه
بکینگ پودر2 ق چ
وانیل کمی
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 9 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس وانیل بعدم روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید (برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان اب بپزید وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید و از صافی رد کنید پوره به هیچ وجه نباید آب داشته باشه کیکتون خمیر میکنه) آرد و بکینگ پودر نمک را مخلوط کنید و چند بار الک نماید و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید) در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید یا از روغن_جدا_کننده استفاده کنید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید.
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40 – 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید
سایز قالب میان تهی 23تا25
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مراقب حرفهايمان و دلهاي ديگران باشيم
حرفها رایحه دارند
بو دارند
عطر دارند
رایحه حرفهایمان تا ساعتها
روی جان و تن می نشیند!
تا مدتها در فضا و تا سالها در
خاطره ها جا خوش میڪند
💜❄️❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
غمگین نباشید ...
چرا که خوشبختی میتواند
از درون تلخترین روزهای زندگی شما،
زاده شود … 🌺
باورکن ...
در تقدیر هر انسانی معجزهای
از طرف خدا تعیین شده
که قطعاً در زندگی،
در زمان مناسب نمایان خواهد شد!
یک شخص خاص ...
یک اتفاق خاص ...
یا یک موهبت خاص ...
امروز
منتظر اعجاز خدا در زندگیات باش 💌
بدون ذره ای تردید ...
💜❄️❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیمونات
آموزش یه شربت خوشمزه و خوش عطر و سرشار از ویتامین ث براتون میزارم
حتما حتما امتحان کنید مطمعنم خوشتون میاد
#لیمونات
دوعدد پرتقال رو چند تکه برش زدم و دوعدد لیمو ترش بزرگ رو هم برش زدم
هردو با پوست برش میزنیم
اصلا تلخ نمیشه
یک تا یک و نیم لیوان شکر بستگی به ذائقتون داره من یک لیوان زدم دوس داشتید شیرینتر باشه یک و نیم لیوان شکر بزنید
همه رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم
لازم نیست پوره بشه
مخلوط رو داخل ظرف بزرگ ریختم و ۱۰ لیوان آب اضافه کردم و چند دقیقه با قاشق هم زدم و مخلوط کردم تا شکر کاملا حل بشه
بعد از صافی رد کردم
میتونید از یه پارچه تمیز هم رد کنید
شربت ما امادس👌🤞
اکه دوس داشتید میتونید چند برگ نعنا هم تو مخلوط کن با مواد میکس کنید ولی من نریختم
این شربت اصلا تلخ نمیشه خیلی خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی با سه قلم مواد😉
کرپ لازانیا
مواد لازم:اندازه لیوان 200 میلی لیتر
کرپ👇
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان شیر
10 قاشق غذاخوری آرد
1/4 لیوان روغن زیتون یا نباتی
نمک
مواد میانی👇
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
2-3 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای
2 حبه سیر
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
1/2 لیوان آب
1 قاشق چای پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک طبق ذائقه
سس بشامل👇
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر
نمک، جوز هندی رنده شده
پنیر پیتزا رنده شده برای روی لازانیا
طرز تهیه:
تمام مواد کرپ را در ظرف مناسب بریزید و هم بزنید تا قوام یکدستی مطابق ویدیو بدست آورید، سپس تابه کرپ را خوب گرم کنید،کمی روغن بریزید و اضافه روغن را با دستمال بردارید،یک ملاقه از خمیر کرپ را در تابه بریزید ،مراقب باشید کرپها را خیلی ضخیم درست نکنید،سپس کرپ های پخته شده را کنار بگذارید،برای مواد میانی در یک گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند،سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل های ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی، ادویه و نمک را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر نصف لیوان آب داغ بریزید و 2 دقیقه بپزید و بعد از روی اجاق بردارید. برای سس بشامل، کره را آب کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود شیر را کم کم اضافه کنید و همزمان مدام هم بزنید بعد نمک اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید،سپس 2 قاشق غذاخوری سس بشامل را کف ظرف پخت مناسبی بریزید،سپس کرپ را روی آن بگذارید، بعد مواد میانی و سس بشامل بریزبد و لایه به لابه اینکار را انجام دهید تا نواد تمام شود سپس روی لایه آخر سس بشامل و پنیر رنده شده بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود و روی آن برشته و طلایی شود،حتنا قبل از برش زدن 5_6 دقیقه استراحت دهید
🌱
حسرت واقعى را آن روزى ميخورى كه میبينى :
به اندازهى سنوسالت زندگى نكردهاى !
💚🌼
#گابریل_گارسیا_مارکز✍
|ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
مینی تاکوی مرغ
مواد لازم:
400 گرم سینه مرغ
6_5 عدد نان لواش
1 عدد پیاز قرمز
1 عدد فلفل کاپیا قرمز
نصف فلفل زرد اگه نبود فلفل سبز
2 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
100 میلی خامه صبحانه
1 قاشق چای خوری پودر کاری
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
نمک
پنیر پیتزا برای روی آن
طرز تهیه:
مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه تا وقتی که پنیر آب شود و رنگش تغییر کند بپزید. نوش جان
🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کشمش پلو مازندرانی😋