eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه تون شاد امروز از خدا🍃🌺 برای تک تک تون اینگونه آرزو کردم روزتون پر از خوبی لحظه هاتون پر از آرامش نگاهتون پر از مهربانی دوستی هاتون پر از صفا رزق و روزی تون پر از برکت زندگیتون پر از محبت🍃🌸 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#کوفته_قلقلی_با_پاستا_کدو_و_سس_سیرولیمو ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
اشپزی بانو ایرانی
#کوفته_قلقلی_با_پاستا_کدو_و_سس_سیرولیمو ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
. مواد لازم: ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، گوشت قرمز یا مرغ ۴۰۰ گرم پاستا (یه بسته) ۲ تا ۳ عدد کدو سبز(رشته شده،با سالاد ساز) ۱/۲فنجان پنیر از هرنوع که دوست دارید(چدار،موزارلا،پارمزان،..) ۳ قاشق غذاخوری کره(روغن مایع) ۴ حبه سیر خرد شده (دوتاش رو رنده کنید و دوتاش رو له کنید) ۱ قاشق چای خوری ادویه ایتالیائی(ادویه مخلوط که برای طعم دار شدن غذا استفاده میکنید) نمک و فلفل نصف یک لیمو ۱ (عصاره گوشت یا مرغ)اختیاری 1 قاشق غذاخوری سس تند ۱/۲ فنجان جعفری یا گشنیز خرد شده تازه ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده، اختیاری طرز تهیه: در ابتدا در یک کاسه گوشت، سیر رنده شده، ادویه،پنیر ،عصاره گوشت،نمک و فلفل مخلوط کنید و کاملا ورز دهید تا باهم ترکیب شوند سپس به صورت کوفته هایی به اندازه دلخواه درآورده سپس نصف کره یا مقداری روغن رو توی تابه بریزید و گوشت ها را با حرارت متوسط سرخ کنید به مدت ۱۰ دقیقه که خوب طلایی بشود،سپس توی همون ماهیتابه کره ، سیر له شده ، نمک ،فلفل ،سس تند و آب لیمو را اضافه کرده و کدو سبز رو برای ۳ تا ۴ دقیقه توی سس تفت بدهید به اندازه ای که نرم شود سپس پاستا رو که از قبل آبکش کردید به همراه کوفته قلقلی به ظرف اضافه کنید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید ،نوش جان😍 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#‌نیسواز #سالاد_فرانسوی 😋☝️ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
اشپزی بانو ایرانی
#‌نیسواز #سالاد_فرانسوی 😋☝️ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
یه سالاد کامل(که همه‌ی گروه‌های غذایی رو داره) و بسیار خوش خوراک و خوشمزه به نام سالاد . مواد این سالاد: کاهو که بهتره درشت‌تر خرد بشه، لوبیا سبز بلانچ شده، گوجه‌فرنگی، زیتون، کیپر یا کاپاریس، سیب زمینی، کنسرو ماهی تن و تخم مرغ. که من اکثرا برای بخش پروتئینیش یکی از این دو مورد رو استفاده می‌کنم . برای درست کردن سسش توی رسپی‌های مختلف موادی کم و زیاد میشه. من اینبار سسش رو به این شکل درست کردم: یک و نیم قاشق خردل دیژون(نداشتین همون خردل زرد)،نه قاشق روغن زیتون بکر، سه قاشق سرکه سفید یا قرمز(همون سس وینگرت که باید مقدار سرکه هر چه بود روغن زیتون سه برابرش باشه حالا اینبار از بیس خردل هم توش استفاده کردم)، آب یک لیموترش تازه، یه حبه سیر کوچیک، کمی اورگانو سابیده شده، نمک و فلفل سیاه (خیلی بهتره تازه بسابینش که عطرش بیشتر باشه) .می‌تونید به نسبت حجم سالادتون اندازه‌ها رو به همین نسبت چند برابر کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید . مواد لازم :👇 میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو سرکه ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق غذاخوری رب نارنج ۱قاشق غذاخوری . دستور تهیه :👇 میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست. نکته :👇 از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#بال_و_بازوی_مرغ_مزه_دار_گریل_شده طرز تهیه و مواد لازم : • روغن زیتون • نمک و فلفل سیاه • ۳قاشق غذاخوری پودر چیلی • نصف قاشق چایخوری پودر سیر • ۱۲تا تا ۲۵تا بال و بازوی مرغ • نصف پیمانه سرکه قرمز • یک یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده • یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی • یک قاشق غذاخوری خردل • یک قاشق غذاخوری عسل • یک قالب کره • گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین بال ها و بازوها رو با مواد بالا ترکیب کنید ۳تا۴ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت ۱۵دقیقه با حرارت تند گریل کنید😍 پ.ن: روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز پخت بشه😍 پ ن :ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه😍 پ ن: از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین😍 پ ن :اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید😍 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
کلوچه خرمایی🍩 مواد لازم: شیر: یک لیوان ، روغن جامد: یک لیوان، بکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری ، شکر: یک قاشق غذاخوری، پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری و آرد: به اندازه‌ای که خمیر به‌ دست نچسبد. مواد میانی: خرما: هسته گرفته شده یک لیوان، هل، دارچین، گلاب: به مقدار لازم ، روغن: کمی ، تخم‌مرغ و کنجد: به میزان لازم برای تزئین روی کلوچه طرز تهیه: شیر و تخم‌مرغ و روغن و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. بکینگ‌پودر و آرد را دو بار الک و به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد. روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. خرما را در روغن تفت دهید وآن را له کرده و با کمی مغز گردوی خرد شده و هل و دارچین و گلاب مخلوط کنید. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر دارید و کف دست صاف کنید و یک قاشق مربا خوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و به آرامی خمیر را ببندید و با یک کارد چند برش روی آنها بدهید و روی کلوچه‌ها را زرده تخم مرغ و کنجد زده مانند کتلت، فرم داده و در روغن داغ سرخ کنید. روغن اضافی آنها را بگیرید و در ظرف مناسب چیده و برای سفره افطار آماده کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا