eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#‌نیسواز #سالاد_فرانسوی 😋☝️ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
اشپزی بانو ایرانی
#‌نیسواز #سالاد_فرانسوی 😋☝️ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
یه سالاد کامل(که همه‌ی گروه‌های غذایی رو داره) و بسیار خوش خوراک و خوشمزه به نام سالاد . مواد این سالاد: کاهو که بهتره درشت‌تر خرد بشه، لوبیا سبز بلانچ شده، گوجه‌فرنگی، زیتون، کیپر یا کاپاریس، سیب زمینی، کنسرو ماهی تن و تخم مرغ. که من اکثرا برای بخش پروتئینیش یکی از این دو مورد رو استفاده می‌کنم . برای درست کردن سسش توی رسپی‌های مختلف موادی کم و زیاد میشه. من اینبار سسش رو به این شکل درست کردم: یک و نیم قاشق خردل دیژون(نداشتین همون خردل زرد)،نه قاشق روغن زیتون بکر، سه قاشق سرکه سفید یا قرمز(همون سس وینگرت که باید مقدار سرکه هر چه بود روغن زیتون سه برابرش باشه حالا اینبار از بیس خردل هم توش استفاده کردم)، آب یک لیموترش تازه، یه حبه سیر کوچیک، کمی اورگانو سابیده شده، نمک و فلفل سیاه (خیلی بهتره تازه بسابینش که عطرش بیشتر باشه) .می‌تونید به نسبت حجم سالادتون اندازه‌ها رو به همین نسبت چند برابر کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید . مواد لازم :👇 میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو سرکه ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق غذاخوری رب نارنج ۱قاشق غذاخوری . دستور تهیه :👇 میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست. نکته :👇 از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#بال_و_بازوی_مرغ_مزه_دار_گریل_شده طرز تهیه و مواد لازم : • روغن زیتون • نمک و فلفل سیاه • ۳قاشق غذاخوری پودر چیلی • نصف قاشق چایخوری پودر سیر • ۱۲تا تا ۲۵تا بال و بازوی مرغ • نصف پیمانه سرکه قرمز • یک یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده • یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی • یک قاشق غذاخوری خردل • یک قاشق غذاخوری عسل • یک قالب کره • گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین بال ها و بازوها رو با مواد بالا ترکیب کنید ۳تا۴ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت ۱۵دقیقه با حرارت تند گریل کنید😍 پ.ن: روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز پخت بشه😍 پ ن :ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه😍 پ ن: از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین😍 پ ن :اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید😍 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
کلوچه خرمایی🍩 مواد لازم: شیر: یک لیوان ، روغن جامد: یک لیوان، بکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری ، شکر: یک قاشق غذاخوری، پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری و آرد: به اندازه‌ای که خمیر به‌ دست نچسبد. مواد میانی: خرما: هسته گرفته شده یک لیوان، هل، دارچین، گلاب: به مقدار لازم ، روغن: کمی ، تخم‌مرغ و کنجد: به میزان لازم برای تزئین روی کلوچه طرز تهیه: شیر و تخم‌مرغ و روغن و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. بکینگ‌پودر و آرد را دو بار الک و به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد. روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. خرما را در روغن تفت دهید وآن را له کرده و با کمی مغز گردوی خرد شده و هل و دارچین و گلاب مخلوط کنید. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر دارید و کف دست صاف کنید و یک قاشق مربا خوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و به آرامی خمیر را ببندید و با یک کارد چند برش روی آنها بدهید و روی کلوچه‌ها را زرده تخم مرغ و کنجد زده مانند کتلت، فرم داده و در روغن داغ سرخ کنید. روغن اضافی آنها را بگیرید و در ظرف مناسب چیده و برای سفره افطار آماده کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام بر همگی دوستان وقتتون بخیر #مندی یه نوع غذای عربی طرزتهیه: ابتدا پیاز رو داخل روغن تفت میدیم بهش سیر .زنجبیل رنده شده برگ بو .چوب دارچین .دونه هل .نمک فلفل زردچوبه .فلفل سیاه .پودر زیره و ادویه مندی اضافه کرده بعد مرغ ها اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد آب جوش اضافه کرده و میذاریم مرغ ها بپزند بعد که مرغ ها پختن بیرون آورده وتوی روغن سرخ میکنیم برنج که از قبل خیس کردیم رو توی آب مرغ میریزیم اگه آبش کمه دوباره آب اضافه میکنیم .و میذاریم برنج پخته بشه بعد دم میدیم قبل از دم دادن برنج زعفران وگلاب وروغن با هم مخلوط کرده روی برنج ها میریزیم .و برنج رو دم میدیم وقتی دم کشید مرغ هارو روی برنج ها میذاریم یه تکه ذغال رو سرخ کرده داخل یه پیاله میذاریم داخل قابلمه روی برنج ها میذاریم کمی روغن روش میریزیم وسریع درشو میبندیم تا دودش تمام پلو رو بگیره . پلوی ما دودی بشه . زیر قابلمه هم باید خاموش باشه . نوش جان🌹 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#کبسه_مرغ _غذای عربی #کبسه_دجاج داخل قابلمه روغن میریزیم بعد بهش برگ بو.چوب دارچین.دونه فلفل سیاه ودونه هل اضافه میکنیم کمی که بوی ادویه ها در اومد پیاز وسیر خرد شده اضافه کرده و بعد تکه های مرغ .کمی که تغییر رنگ داد گوجه خرد شده و کمی رب گوجه اضافه میکنیم همراه با زردچوبه .فلفل قرمز و ادویه پلویی ونمک همه که خوب تفت خوردن و گوجه ها له شدن آب جوش میریزیم و میذاریم مرغ در این سس به مدت ۱۵ دقیقه بپزه . بعد مرغ ها رو خارج کرده بهش زعفران وروغن میزنیم میذاریم فر تا برشته بشه . به سس درحال جوش هم برنج خیس شده اضافه میکنیم و میذاریم پخته بشه وبعد دم میدیم . برای درست کردن حشو . پیاز رو در روغن تفت میدیم بهش کشمش و نخود پخته شده اضافه میکنیم کمی زردچوبه و پودر دارچین میریزیم با گشنیز خرد شده و همه رو خوب مخلوط میکنیم . برنج که دم اومد در دیس میکشیم مرغ روش میذاریم ودورش نخودها می ریزیم. نوش جان🌹 #کبسه_مرغ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
حلوای گلسرخ با گردو🌺 مواد لازم: آرد: 600 گرم ، روغن جامد: 400 گرم ، پودر گل سرخ: یک لیوان سر خالی ، گردو یا بادام پودر شده: یک لیوان سر خالی، پودر شکر: 3.5 لیوان ، عسل: 100 گرم ، گلاب: نصف لیوان، پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری ، پودر پسته: به میزان لازم طرز تهیه: گل سرخ را حتما پودر کنید. روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی خیلی رنگ آن تیره نشود. حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف حاصل شود. بعد روی یک سطح صاف، خمیر را با وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده وبا یک قالب شکیل، آن را قالب زده ودر دیس بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید. این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
سوپ ماست🍜 مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 250 گرم، ماست: 2 لیوان ، جو پرک: یک لیوان، آب به میزان لازم ، نخود پخته: یک لیوان سر خالی، آرد: 2 قاشق غذاخوری ، تخم مرغ: یک عدد ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری، پیاز: 2 عدد بزرگ ، کره ذوب شده: 2 قاشق غذا خوری ، شوید و نعنا خشک: از هر کدام یک قاشق. طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه مناسب نخود پخته شده و جو پرک را با آب روی حرارت بگذارید .بعد از چند دقیقه جوشیدن، بقیه مواد سوپ را اضافه کنید و بگذارید با هم پخته شده و جا بیفتد . ماست و تخم‌مرغ را باید قبلا زده باشید و بعد به مواد اضافه کنید. قلقلی‌ها را هم سرخ کنید. نعنا و شوید را هم تفت دهید. مقداری از کوفته‌ها و شوید و نعنا را برای تزئین نگه دارید و بقیه را هم به سوپ افزوده و بعد از چند دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید و آن را در ظرف مناسب بریزید وبا شوید و نعنای سرخ شده و کوفته قلقلی تزئین کرده و نوش جان کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#توت_فرنگی_شکلاتی ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛