فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الـهی امروز🕊🌸
بـه شیرینی عسل🕊🌸
بـه زیبــایـی گــلهـا 🕊🌸
با طـراوتتـر از باران 🕊🌸
خوش عطرتر از نسیم🕊🌸
ومـتبـرک بـه نگـاه
خــدا باشـه بـراتـون 🕊🌸
چهارشنبه تون زیبـا🕊🌸
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_برگر_با_خمیر_پیتزا😍😍
🍔🍔🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐
💖و چه زيباست،
🦆در كنارعزیزان
💖و همراه دوستان؛
🦆خنده برصبح زدن
💖قشنگی جمعه به اینه که
🦆همه خانواده کنارهمند
💖قدر زندگی را بدانیم
🦆و از باهم بودن لذت بریم.
پیراشکی گوشت:
لطفا لطفا نپرسید میشه در فر گذاشت نوع خمیر سرخ کردنی هست پس با روغن داغ سرخ کنید در بافت اصلی سرخ کردن تاثیر داره
مقدار آرد در حدی باشه که خمیر به دست نچسبه حدودا پانصد گرم مصرف میشه
مواد رو جایگزین نکنید
فقط به جای شیر میتونید از ماست استفاده کنید
این مقدار خمیر ۲۰ عدد پیراشکی با سایز لیوان فرانسوی میده بسته به قالب تعداد تغییر میکنه
میتونید پنیر پیتزا و فلفل دلمهای و قارچ هم به دلخواه استفاده کنید من ساده شو ترجیح میدم
از ادویه های گرم زیاد استفاده کنید سیستم ایمنی بدنتون باید در مقابل ویرس قوی باشه و بتونیم اگر مبتلا شدیم با یک درمان ساده خوب بشیم پس با استفاده از ادویه های گرم مراقب خودتون و اعضای خانوادتون باشید.
👆✨👆✨👆✨👆
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا #کادایف #باقلوا_کادایف
#کنوفه #کنافه
بچه ها این باقلوا روش های مختلفی برای پخت داره که
این روشی که من پختم.
مواد لازم برای باقلوا :
رشته کادایف
پنیر موزورلا توپی
کره ذوب شده
پودر پسته ، پرک بادوم و گل خشک و خلال بادوم برای تزیین.
طرز تهیه :
کره رو ذوب میکنیم و با کادایف ها حسابی ترکیب میکنیم ، بعد یه لایه از رشته های آغشته شده به کره رو توی ظرف مورد نظر میچینیم و لایه ی بعد رو پنیر های ورقه شده ی موزورلا میزاریم و لایه بعد دوباره رشته هارو میچینیم،حالا فر رو ده دقیقه گرم میکنیم ، باقلوا رو میزاریم داخل فر ، من تایم ۲۵ دقیقه روی ۱۸۰ گذاشتم تا پنیرهاش آب شد و روی رشته ها یکم طلایی شد ، بعد روشو با پودر پسته و دیگر مغز آجیل تزیین میکنیم.
برای شربت باقلوا هم من از شربت زعفرانی تسنیم استفاده کردم☺️