eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ترشی قورمه خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو . ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نسکافه_موز مواد لازم کیک اسفنجی : 5 عدد تخم مرغ(زرده وسفیده جدا) 1/5 لیوان شکر پودری 1 لیوان آرد نصف لیوان نشاسته ذرت 1 بسته وانیل 5 گرمی ترک(1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی) 1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(1 قاشق مرباخوری ) 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک پنس نمک نصف استکان آب گرم برای #تزئین :موز و رنده شکلات شیری طرز تهیه : ابتدا زرده تخم مرغ و سفیده رو از هم جدا کنید . نیمی از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید وخوب با همزن برقی بزنید تا پفکی شود ووقتی وارونه میکنید از ظرف نریزید مابقی شکر رو به زرده تخم مرغ اضافه کنید وبا همزن بزنید تا کرمرنگ وحجم آن دو برابر شود، آب گرم را اضافه وکمی هم بزنید ودر مرحله بعد آرد وبیکینگ پودر کاکائو ونشاسته رو که از قبل الک کرده بودید رو بهمراه وانیل به مایه زرده اضافه وبا دور کند همزن بزنید تا مایه صاف ویکدست شود(زیاد هم نزنید) سپس سفید تخم سفید را در 3 مرحله اضافه وبا لیسک بصورت دورانی هم بزنید تا مایه یکدست شود وپف مایه نخوابد،در قالب کاغذ روغنی انداخته مایه کیک را بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه تا کیک پخته شود👩🍳با خلال دندان چک کنید اگه مایه کیک بهش نچسبید کیک پخته شده😊شما میتونید از قالب22تا 24 سانتی متری استفاده کنید. برای کرم میانی : 1 پاکت خامه 200 گرم 1 بسته پنیر لبنه 200 گرم 2 پاکت کرم شانتی (75 گرم) یا (100 گرم پودر خامه) 1 بسته وانیل(1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی) همگی را مخلوط وبا همزن برای 5 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.🌹 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین سالاد1 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ڪلیپ_شماره_دو این هم دوتا کلیپ زیبا و کاربردی برای آموزش تزیین سالاد به صورت لایه لایه👌 بيس كارتون كاهو هست تا جاييكه ممكنه كاهو يكدست و منظم كف ظرف پهن بشه ؛ برش سبزيجات از نيمه باشه تا روي كاهو كاملا بنشينه و ثابت قرار بگيره با هر رنگ و مدل سبزيجات و چاشني اي كه دم دست دارين جاهاي خالي رو پر كنين براي برش هاي يكدست و ظريف تيغه چاقو تون خيلي بايد تيز باشه اون رنده نارنجيه توي ويديوي دوم ، يه رنده چند تيغه كاملا ارزون قيمت و معموليه و انواع و اقسامش رو فروشگاههاي لوازم خونگي دارن ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_مرغ_و_سبزیجات یه پلوی مخلوطی خوش خوراک و خوشمزه و عالی . هر نوع سبزیجات دیگه ای هم به غیر اینی که من داخلش ریختم می تونید بریزین هر چی که دوست دارید مثل فلفل دلمه و لوبیا سبز و ... 😊 برای ۳ نفر تکه های مرغ ۲ تا ۳ عدد (ران یا سینه مرغ) هویج ۲ عدد کوچک نخود فرنگی نصف پیمانه ذرت تصف پیمانه برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ زعفران به میزان لازم نمک و ادویه و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و بعد خیس کردم . یه پیاز رو خلالی خرد کردم . داخل قابلمه همراه کمی روغن به همراه تکه های مرغ تفت دادم . کمی نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و درش رو گذاشتم اول با خود پیاز و آبی که خود پیاز پس میده بپزه و بعد دیدم آبش کم شد یه کم آب ریختم و گذاشتم بپزه . بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کردم . هویج ها رو خلالی خرد کردم و با آب پختم . نخودفرنگی رو هم پختم . داخل تابه ای هویج پخته شده که آبی نمونده باشه رو به همراه یه کم روغن تفت دادم و بعد مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم و نخودفرنگی و ذرت رو ریختم . نمک و ادویه کاری کمی ریختم .‌مقداری زعفران اضافه کردم . پیاز داغ رو هم ریختم و همه مواد رو دو سه دقیقه با هم تفت دادم و ازحرارت برداشتم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد به مرحله آبکشی رسید ، آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد مرغ و سبزیجات و یه کم ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم ) ریختم . گذاشتم روی حرارت ملایم رو به کم تا دم بکشه . از آب مرغ هم می تونین مابقیش رو داخل پلو موقع دم گذاشتن بریزین و یا در کنار پلوتون موقع سرو استفاده کنید ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم برنج نیم دانه ایرانی یک دوم پیمانه لپه نیم پز نکوبیده شده یک چهارم پیمانه سبزی تازه وخرد شده یک دوم پیمانه سبزی خشک دو قاشق پیاز متوسط رنده شده واب گرفته شده تخم مرغ یک عدد لپه برای داخل سس یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم کوفته مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من ازمخلوط خشک و تازه استفاده کردم نمک وفلفل سیاه وقرمز ووزردچوبه همه رو به اضافه کرده مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید حدود ده دقیقه چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی زرشک آلوی خیس خورده کمی پیاز داغ بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه درست کردن کوفته این هشتگ رو بزنید #کوفته_اشرف_پز به صورت ویدئویی هست وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویک قاشق سر پررب وکمی زردچوبه وفلفل بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی‌اب‌بریزید @AshPaziBano
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 راهکار خانگی و طبیعی برای از بردن مشکلات پوستی( چین و چروک، جوش و تیرگی و لک) در برنامه زنده تلویزیونی توسط نابغه طب سنتی📣 😍دیگه با بوتاکس،جوش، لک های پوستی برای همیشه خداحافظی کنید....😍 💯درصد طبیعی ..... دارای مجوز وزارت بهداشت 📞 مشاوره رایگاان ارسال عدد 20 به سامانه 50009020
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیرابی_شکم_پر 1لیوان برنج محلی 2عدد لیمو عمانی 2عدد برگ بو 1قاشق غذاخوری زردچوبه نمک وفلفل وپودرتخم گشنیز وپودر زنجبیل وپودر لیمو عمانی (از هرکدام به میزان دلخواه) روغن طرزتهیه : من برنج را چند ساعت با آب ولرم خیسوندم وبعد تو صافی ریختم. برنج رادرکاسه ریختم وادویه ها رو بهش اضافه ومخلوط کردم. بعد سیرابی ها را با آب گرم شستم وخشک کردم وقسمتهایی از سیرابی را که نمیشد با مواد پر کرد با نخ وسوزن دوختم وبعد با برنج پر کردم(جا برای پختن بزارید، نصف سیرابی پر شه کافیه ) وبا سوزن روی سیرابی ها زدم تا آب داخل سیرابی بشه وبرنج پخته بشه طبق ویدئو وهمه سیرابیها راهمینطور آماده کردم. سیرابیها را در زودپز گذاشتم وبرگ بو ولیموعمانی وادویه هاویک قاشق رب گوجه رو اضافه کردم(من رنگ آب سیرابی زرد باشه بیشتر دوست دارم) وکمی روغن ریختم ودرب ظرف را گذاشتم تا سیرابی با ادویه ها تفت بخوره وخوب عطر ادویه ها بلند شه وبعدآب جوش اضافه کردم وگذاشتم زودپز حدود 1ساعت روی حرارت بمونه وبعد سیرابیها رو آوردم بیرون ونخ سیرابیها روکشیدم ودرظرف سرو، برنج پخته شده و سیرابیها را کنار هم گذاشتم وباترشی شکم پر بادمجون مزین کردم 😁😁😋 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍒فوت و فن تهیه شربت آلبالو 😋برای گرفتن سردی شربت آلبالو طبیعی و خانگی کمی زنجفیل تازه رنده کنید و آب آن را با پارچه تنظیف بگیرید. در اواخر پخت شربت آلبالو و قبل از آبکش کردن چند قطره از این آب زنجفیل را به شربت اضافه کنید.
#موزشکلاتی موز هارو حلقه حلقه کن بعد موزهارو داخل سیخ چوبی رد میکنیم و داخل شکلات میکنیم👌 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پیچ عالی با برنج و گوشت چرخ کرده ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موزشکلاتی ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی🍇🍒🍓🍎 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
🔴 کانال #۲تومنی #۵تومنی تلگرام 🔴 جدیدترین وسایل کاربردی #خونه #اشپزخونه ✅ ارزان فروشی رمز موفقیت ماست ✅ افتخار ما رضایت مشتری وخریدشماست ☺️ یه سربزن پشیمون نمیشی 👇 http://eitaa.com/joinchat/621740043C3f8c7c6693
اول مرغ ها رو داخل آب درحال جوش بریزید و حدود سه چهار دیقه تو آب باشن و بعد ابکش کنید این کارو برای این انجام میدیم که هورمون های مرغ از بین بره و مرغ ها بوی بد نده بعد بزارید خوب ابش کشیده بشه بعد کمی روغن داخل تابه بریزیدو مرغ ها رو دونه دونه پشت و رو سرخ کنید و کنار بزارید یک عددپیاز بزرگ و ریز خرد کنید و سرخ کنید و بعد رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب توروغن سرخ کنید ادویه هایی که من استفاده میکنم ، نمک وفلفل سیاه وادویه کاری و زرد چوبه و پودر تخم گشنیز هست که داخل سس میریزیم و در آخر یک لیوان آب به سس اضافه میکنیم مرغ ها رو داخل قابلمه یا تابه بزرگ میچینیم سعی کنید زیادروی هم نچینید سسی که آماده کردیم و روی همه مرغ های سرخ شده بریزید اگر دوست داشتین کمی هم زعفران دم کرده بریزید حالا کمی آب بریزید و حرارت و کم کنید و بزارید تا خوب بپزه و جا بیفته در آخر کاراگر دوست داشتین میتونید یک قاشق آب لیمو اضافه کنید دقت کنید که رب اگر کم باشه مرغ بیرنگ و لعاب میشه خیلیا فلفل دلمه هم میریزن اما من دوست ندارم که مرغ بوی فلفل بده و هیچ وقت نمیریزم امیدوارم که همه نکته ها رو گفته باشم. نوش جان😋😋 ب ما بپیوندید👇 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#بستنی_هندوانه_ای🍉🍧 مواد لازم هندوانه مکعبی شده 6 لیوان   خامه 1و 1/2 لیوان شیر 1 و 1/2 لیوان شکر 1 لیوان وانیل 1 قاشق چایخوری  طرز تهیه هندوانه های مکعبی شده را با چنگال کمی له کنید و به صورت پوره درآورید. حتی می توانید به کمک الک آن را صاف کنید تا هسته های باقی مانده هم جدا شوند.  تمام مواد را درون ظرف هندوانه بریزید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا با مواد مخلوط شود. حالا مواد بستنی را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور العمل دستگاه بستنی را درست کنید ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
ساندويچ فاهيتاي مرغ براي درست كردنش سينه مرغ رو نواري برش بديد با كمي نمك فلفل كمي پاپريكا مزه دار كنيد يكساعت قبلش یه پياز خلالي كنيد تفت بديد بزاريد كنارفلفل دلمه هاي رنگي رو نواري برش بديد ي تفت بديد نرم بشه خيلي له نشن بزاريد كنار و در نهايت مرغ ها رو با حرارت بالا با روغن خيلي كم تفت بديد و زير رو كتيد تا بپزه و بعد باپياز داغ و فلفل دلمه هاي تفت داده مخلوط كمي اب ليمو تازه و كمي گشنيز سرو كنيد . كه براي اين مدل ساندويچ بيشتر از نون پستا كه سوپر ماركتا به صورت بسته اي دارند استفاده ميشه كه خيلي خوشمزه ترش ميكنه البته لواش هم براي ساندويچ كردنش گزينه مناسبي
هدایت شده از اشپزی بانو ایرانی
🍱کباب شبستری 😋 گوشت چرخ کرده  ۲۵۰ گرم پیاز ۳ عدد سماق ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🍛دستور پخت 🍛 پیاز ها رو خرد می‌کنیم. پیاز و روغن رو با حرارت ملایم تفت می‌دیم. گوشت چرخ کرده رو که ترجیحا بهتره چرب هم باشه به پیاز اضافه می‌کنیم. گوشت و پیاز رو با حرارت ملایم تفت می‌دیم تا گوشت یکم آب بندازه و بپزه. سماق، نمک و فلفل رو هم اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم. کباب شبستری به خاطر داشتن سماق ترش مزه‌س، می‌تونین مقدار سماق رو کم کنین تا ترش نشه. کباب شما آماده‌س، می‌تونین اونو با نون یا برنج و گوجه سرو کنین. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
مرغ با سس بادام زميني بسيار خوشمزه و دلچسب 😋طرز تهيه: يك عدد سينه يا نيم كيلو فيله مرغ را به قطعات دلخواه تقسيم كنيد و با يك قاشق ماست يوناني ، زنجفيل رنده شده، پودر چيلي، كاري، پودر تخم گشنيز، نمك، زردچوبه، پياز و سير رنده شده و يك قاشق غذاخوري سر پُر كرهء بادام زميني خوب مخلوط كرده و چند ساعت در يخچال بگذاريد. در ماهيتابه مناسبي حدود نصف پيمانه پيازچهء ريز شده و نصف يك عدد فلفل دلمه اي خرد شده را در كمي روغن مايع يا كره به همراه زردچوبه و پودر كاري تفت دهيد تا نرم شوند سپس مرغ را اضافه و خوب تفت دهيد . اكنون دو قاشق ماست يوناني را به همراه يك ليوان شير و يك قاشق پودر بادام زميني به مرغ اضافه كرده و خوب هم بزنيد و با در بسته ٢٠ دقيقه روي حرات قرارداده تا مرغ پخته و سس غليظ شود. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍲#فاصولیه یه خوراک تنده که از غذاهای ترکیه محسوب مشه. ✅مواد لازم رب گوجه ‌فرنگی      ۲ قاشق سوپ خوری لیموعمانی ۴عدد آویشن     ۱ قاشق مربا خوری زعفران دمکرد ۳ قاشق غذا خوری لوبیا سفید ۱۵۰ گرم گوشت ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۲عدد پیاز    ۱ عدد نمک و ادویه به مقدار لازم 🍲دستور پخت🍲 گوشت رو خرد می‌کنیم با یه کم روغن تفت می‌دیم. لوبیا رو از ۲۴ ساعت قبل خیس می‌کنیم. پیاز رو خرد می‌کنیم و با گوجه خرد شده به گوشت اضافه می‌کنیم. لوبیا رو به مواد اضافه می‌کنیم و یه کم آب اضافه می‌کنیم و می‌‌ذاریم لوبیا و گوشت بپزن. تو ظرف دیگه رب رو با یه کم روغن تفت می‌دیم و ادویه رو اضافه می‌کنیم. لیمو عمانی ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند اگه دوست داشتین رو تو ۲۰ دقیقه پایانی به غذا اضافه می‌کنیم. می‌تونیم یه کم آبلیمو هم به غذا اضافه کنیم. فاصولیه رو با سماق و آویشن سرو می‌کنیم. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛