#شیرینی_پنجره_ای
طرز تهیه👇👇👇
اول نشاسته و شیر و گلاب رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته ها حل بشن.
بعد یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا کمی وانیل بزنید و هم بزنید.
بعد آرد رو الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
(غلظت موادمون توی فیلم نشون دادم)
درب ظرف رو میبندیم برای نیم ساعت موادمون استراحت کنن.(در محیط خونه)
حالا روغن سرخ کردنی رو بریزید داخل قابلمه ی گودی و روی شعله زیاد قرار بدید تا حسابی روغن داغ بشه.
قالب رو هم بذارید توی روغن تا داغ بشه.
بعد قالب رو تکون بدید که روغن اضافیش گرفته بشه وبزنید داخل مواد. (مواد نباید روی قالب رو بگیره) بزنید توی روغن و حرکتش بدید تا جدا بشه.
(با کمک چنگال هم میتونید جدا کنید)
حالا شیرینی رو از توی روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه.وقتی خنک شد پودر قند الک کنید. 😍
نکته یک:قالبتون نباید به کف قابلمه بخوره و باید به صورت شناور باشه.
نکته دو:وقتی شیرینی ها سرخ شدن روی هم قرار ندید چون باعث میشه شیرینی ها نرم بشن.
نکته سه:در زمان درست کردن شیرینی قالب رو از روغن خارج نکنید، مدام باید توی روغن باشه تا از حرارت نیفته.
نکته چهار:چند تا دونه که درست کردید دوباره موادتون رو هم بزنید تا آرد و نشاسته ته نشین نشن.
فکر کنم همه چی رو گفتم دیگه نکته ای نمونده😋
پارت2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریز کردن حبوبات
✔️پخت و نپختن آن كاملا سليقه ایه، من روش استفاده كردن رو به اشتراك ميزارم، شما دوست نداشتين همينجورى خام بدون پخت بزارين.
✔️همه ى حبوبات جز جو پوست كنده و لپه و عدس نيازى به پخت ندارن فقط كافيه ١ ساعت خيس خورده باشن.
✔️اما بقيه ى حبوبات رو از شب قبل خيسانده.
✔️هر يك ماه يه بار براى مصرف خود خيسانده و فريز كرده.
✔️راستش من از همون اول به همين روش فريز ميكنم و فقط يك بار در آشپزى هاى خودم بدون پخت فريز كردم كه از طعمش موقع پخت خوشم نيومد.
✔️من حبوباتى رو كه در آشپزى كار ميكنم را از شب قبل با اب سرد خيس ميكنم و براى گرفتن نفخ ان خيار رو نصفه و توى ابش مى اندازم.
✔️روز بعد به نوبه شستشو ميدم و با اب سرد ميزارم جوش بياد ، كه نيم ساعت كامل پخت بشه و ابكش و اب سرد كشيده تا خنك بشه و بعد سرد شدن بسته بندى كرده.
✔️پهن كردن روى دستمال براى جلوگيرى از برفك گرفتن حبوبات در يخچال هست.
حبوبات آماده براى پخت غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨یا مَنِ إسمهُ دَواء و ذِکرِهُ شِفاء✨
🍂خدای مهربانم
✨همه بیماران را شفا بده
🍂مریضی و بیماری را از ما دور بگردان
✨خدای مهربانم
🍂مردم عزیز سرزمینم را در پناه خودت
✨به سلامت حفظ فرما🙏
🍂آمین
#شب_خوش
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام
🌸صبح بخیر
🌷صبحی پر از
🌸لبخند خــــ💗ــــدا
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حسِ_خوب🧡
همه چیز در زمان خودش اتفاق خواهد افتاد....
در بهترین و درست ترین زمان...🌱
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#پنکیک_لقمه_ای
آرد ۱/۵پیمانه
شیر۱/۵پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره نصف قاشق سوپخوری
زعفران کمی در صورت تمایل
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
تخم مرغ.کره و شکر رو با همزن بزنید تا کف کنه شیرو بهش اضافه یکم بزنید بعد مواد خشک رو به مخلوط اضافه کنید تا حالت کرمی و یکدست بشه
ماهیتابه تفلون رو چرب کنید برای سرخ کردن هر پنکیک مقدار خییییلی کمی روغن مایع تو ماهیتابه بریزید اگه روغن زیاد باشه شکله پنکیکتون بهم میریزه و گرد در نمیاد وقتی روغن داغ شد شعله رو ملایم کنید(متوسط)و با یک ملاقه کوچک مواد رو وسط ماهیتابه بریزید لازم نیست دستتون رو تکون بدین تو یک نقطه مواد ملاقه رو خالی کنید صبر کنید روش که کاملا حباب زد برگردونید طرفه دیگشم سرخ بشه
توظرفتون بچینید و با عسل.مربا.شکلات صبحانه.نوتلا.شهد.میوه...هر کدووومو دوست داشتین
💜
↬ @AshpaziBano
#شامی_کباب داغ داغ
پ.ن: ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب
برای این شامی احتیاج داریم به
گوشت چرخ شده نیم کیلو
سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک، زردچوبه، ازبویه(اویشن)، زیره، فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت، نمک، زردچوبه، ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه) مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه...
میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم. پ.ن۱: در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره.
پ.ن۲: پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره.
پ.ن۳: نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن..
💜
↬ @AshpaziBano
#پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ
برنج 6 پیمانه چند ساعت خیس میدیم
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه 2 ساعت خیس میدیم
مرغ 6 تیکه
زعفران 2 قاسق سوپخوری غلیظ
شوید خشک 1 پیمانه
کره 50 گرم
نمک فلفل روغن سرخ کردنی مقدار لازم
مرغ رو با روغن سرخ کرده 1 قاشق زعفران آبکرده رو روش می دیم لوبیا رو هم با آب ونمک می پزبم آب رو جوش می یاریم برنج و اضافه می کنیم وقت آبکش کردن اول لوبیا رو بهش اضافه کرده هم زده تو آبکش می ریزیم حالا تو قابلمه کمی روغن ریخته کمی هم شوید می پاشیم بعد برنج و ریخته دوباره شوید و روش رو مرغ سرخ شده می چینیم ودوباره برنج این کار رو ادامه می دیم تا مواد تموم بشه برنج ودم می کنیم وقتی بخار کرد نصف لیوان آب وبقیه زعفران وکره رو داغ کرده رو برنج می دیم تا برنج خوب دم بکشه نوش جان
💜
↬ @AshpaziBano
زیباتریڹ گل هاهمیشہ مختص بهتریڹ هاست
ڪوتاه دستی ام راببخشید
ڪہ وسعت توانم
اندڪ است
اماهمیڹ اندڪ راباعشق
پیشڪشتان میڪنم
💙پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سین سالهاست
که به هفت سین دلامون
اضافه شده
سلامتےرفقاےمجازی
که وجودشون
گرمےبخش دلهایمان
میشود
به سلامتےاونی
که این نوشته میخونه
به سلامتےوارث قلباتون
پیشاپیش نوروز مبارک🎉
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#حلوابرنج👩🍳
ارد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
اب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#حلوابرنج👩🍳
پارت دوم
ارد برنج دو لیوان
شکر دو لیوان
اب چهار لیوان
گلاب یک لیوان
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
💜
↬ @AshpaziBano
چهارشنبه سوری رابه شیوه درست ودور از خطر پاس بداریم
چهارشنبه سوری یک رویداد فرهنگیست
ودرمیان تمامی اقوام ایرانی این سنت دیرینه ریشه ای به درازای تاریخ دارد
متاسفانه سالهاست این رویداد شادی بخش را با خطر آفرینی و آتش بازیهای غیر سنتی وایجاد رعب وحشت به رویدادی پر از آسیب وحوادث جبران ناپذیر تبدیل گشته است،
وحتی برای بعضی خانواده های ایرانی این جشن باستانی یادآور مرگ عزیزترین کسانشان میباشد
به جهت اینکه دراین رویداد فرح بخش حرکتهای غیر عقلانی صورت گرفته
وبدینوسیله به مراسمی آسیب آفرین تبدیل گشته است
بیائیم بجای خطر آفرینی و ایجاد سروصداهای خشن مانند ترقه و انفجارات مهیب کە جائی در آیین یارسانی ماندارد
با آرامش و شادی ودورازهرگونه آسیب جانی ومالی باگوش جان سپردن به نوایی اهورائی تمبور در کنار خانواده هایمان این رسم دیرینه را پاس بداریم،
چهارشنبه سوریتان خجسته بادᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بورک_گوشت_سبزیجات👩🍳
10 ورقه خمیر یوفکا مثلثی
250 گرم کلم برگ سفید
1 عدد هویج
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل فلفل دلمه ای
گوشت چرخ کرده
1/2 قاشق چایخوری پودر بیبر
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
روغن برای سرخ کردن
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی با پودینگ شکلاتی و موز😋
🔸برای کیک🔻
🥚تخم مرغ 2 عدد
🥄شکر 1 فنجان
🥣روغن 1 فنجان
🥛شیر 1 فنجان
🍫پودر کاکائو 2 ق غ
🥄بیکینگ پودر 14 گرم یا حدود سه و نیم ق چ
🥡آرد سفید یک و نیم پیمانه
🔸برای پودینگ شکلاتی🔻
🥛شیر 2 لیوان
🌽نشاسته ذرت 2 ق غ
🍫پودر کاکائو 2 ق غ
🥄شکر 1 فنجان
🍌موز برای روی کیک
طرز تهیه🔻
شکر و تخم مرغ رو 3-4 دقیقه با همزن بزنید؛ مواد مایع رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم آرد،بیکینگ پودر و پودر کاکائوی الک شده رو بهش اضافه کنید. قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه ی کیک رو بریزین داخلش و بذارین توی فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدودا نیم ساعت بپزه. (بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه)
برای پودینگ، همه ی مواد رو داخل ظرفی بریزین و بذارین روی حرارت تا بجوشه بعد زیرش رو کم کنید و بذارین غلیظ شه. هرچی سرد تر بشه سفت تر میشه.
روی کیک موز بچینید، پودینگ رو روی موز ها بریزین، پودر کاکائو یا به دلخواه پودر قهوه روش الک کنید و با هرچیزی که خواستین تزیین کنید، میتونین همون موقع سرو کنید و یا اول 10-15 دقیقه بذارین توی یخچال بمونه بعد سرو کنید.
🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای پایان سال 🕊🌺
--•-•-•-------❀•♥•❀ --------•-•-•--
فلفل دلمه ای گوشتی
حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای:
برنج نصف لیوان
گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم
پیاز کوچک 1عدد
سیر 2-3حبه
جعفری خرد شده مقداری
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،
فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک
گوجه فرنگی 1عدد
روغن مایع نصف استکان
رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر
آب جوش 1/5لیوان
طرز تهیه:
پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید.
🥗