eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨الهی روی بنما ⚪️✨تا در روی کسی ننگریم 🌸✨و دری بگشای ⚪️✨تا بر در کس نگذریم. 🌸✨پیوسته دلم دم از رضای تو زند ⚪️✨جان در تن من نفس برای تو زند 🌸✨گر بر سر خاک من گیاهی روید ⚪️✨از هر بر گی بوی وفای تو زند 🌸✨الهی آمین ⚪️✨ روزتون پرازآرامش
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. سلام روزتون بخیر دوستان عزیزم چه خبرا ؟؟ مدارسم که باز شده ،شما موافقین ؟؟ با یه صبحانه ی فرانسوی چطورین؟؟ بر عکس صبحانه ی انگلیسی خیلی آسونه شیر ، تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنید نون هارو از دو طرف میزنید داخل این مایع و با کمی روغن سرخ میکنید به همین راحتی و فوق العاده خوشمزه میشه😋 البته من کمی وانیل ،زعفرون و دارچین اضافه کردم حتما امتحان کنید 😍
28.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیر سرکه خیار نمک تخم گشنیز فلفل نمک سرکه آب ولرم ترخون شوید ریحون . فلفل سرکه سیر
سه چیزاز همدیگر جدا نیستند کسےکه زیاد دعا کند از اجابت محروم نمےشود کسےکه زیاد استغفار کند از مغفرت و بخشش محروم نمےشود کسےکه زیاد شکر کند از زیاد شدن نعمت هامحروم نمےشود ♥️ ♥️💚 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
ایمان داشتہ باش ڪہ قشنگترین عشق، نگاہ مهربان خداوند بہ بندگانش است زندگے رابہ او بسپار ومطمئن باش ڪہ تاوقتے پشتت بہ خداگرم است تمام هراس‌هاے دنیا خنده دار است! خدا نهایت مهربانیست...💕 ســــ🤚ــلام 🌸 عصر زیباتون بخیر ☕️
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ ۲ تکه نان تست ۲ تا ۳ عدد(یا باگت) پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه آب سرد ۱/۸ پیمانه نمک فلفل سیاه ، فلفل قرمز آویشن ۱/۲ قاشق چ پودر سیر ۱/۴ قاشق چ پاپریکا ۱ قاشق چ . نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه. سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن. مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید. .
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میتونید از قبل درست کنید و تو فریزر بزارید تا روزایی که کلی کار دارید و یه غذای خوشمزه میخواین از فریزر خارج کنید و سرخش کنید. 🔴میتونید بعد از اینکه ناگت ها رو تو پودر سوخاری غلطوندید نیم ساعت تو فریزر بزارید و بعد سرخشون کنید. 🔴شعله زیاد نباشه چون روی ناگت ها سرخ میشه ولی داخلشون مغز پخت نمیشه 🔴تنوع ناگت خیلی زیاد و شما هم میتونید به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید بهش. 🔴قطر ناگت هاتون خیلی زخیم نباشه 🔴مقدار نمک و فلفل بسته به سلیقه و ذائقه ی شما متفاوته که میتونید کم و زیادش کنید. 🔴اگر خواستید ناگت قالبی بزنید مواد رو داخل یه سینی به قطر ۱ سانت پهن کنید و بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل فریزرقرار بدید و بعد از فریزر خارج کنید و قالب بزنید و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و سرخ کنید.
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندو خلاقیت با میوه ها 🍊🍎🍐🍓🍍🥝🍉 ازاین تزیینات برای شب یلدا ومهمانی هاتون بهره ببرید😋