فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨الهی روی بنما
⚪️✨تا در روی کسی ننگریم
🌸✨و دری بگشای
⚪️✨تا بر در کس نگذریم.
🌸✨پیوسته دلم دم از رضای تو زند
⚪️✨جان در تن من نفس برای تو زند
🌸✨گر بر سر خاک من گیاهی روید
⚪️✨از هر بر گی بوی وفای تو زند
🌸✨الهی آمین
⚪️✨#خواجه_عبدالله_انصاری
روزتون پرازآرامش
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
سلام روزتون بخیر دوستان عزیزم
چه خبرا ؟؟
مدارسم که باز شده ،شما موافقین ؟؟
با یه صبحانه ی فرانسوی چطورین؟؟
بر عکس صبحانه ی انگلیسی خیلی آسونه
شیر ، تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنید نون هارو از دو طرف میزنید داخل این مایع و با کمی روغن سرخ میکنید
به همین راحتی
و فوق العاده خوشمزه میشه😋
البته من کمی وانیل ،زعفرون و دارچین اضافه کردم
حتما امتحان کنید 😍
28.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیر_ترشی
سیر
سرکه
#خیارشور
خیار
نمک
تخم گشنیز فلفل نمک
سرکه
آب ولرم
ترخون شوید ریحون .
#ترشی_فلفل
فلفل
سرکه
سیر
سه چیزاز همدیگر جدا نیستند
کسےکه زیاد دعا کند
از اجابت محروم نمےشود
کسےکه زیاد استغفار کند
از مغفرت و بخشش محروم نمےشود
کسےکه زیاد شکر کند
از زیاد شدن نعمت هامحروم نمےشود
♥️
♥️💚
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ ۲ تکه
نان تست ۲ تا ۳ عدد(یا باگت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب سرد ۱/۸ پیمانه
نمک
فلفل سیاه ، فلفل قرمز
آویشن ۱/۲ قاشق چ
پودر سیر ۱/۴ قاشق چ
پاپریکا ۱ قاشق چ
.
نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه.
سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن.
مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزای آخر سالتون قشنگ❤️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ناگت_مرغ
میتونید از قبل درست کنید و تو فریزر بزارید تا روزایی که کلی کار دارید و یه غذای خوشمزه میخواین از فریزر خارج کنید و سرخش کنید.
🔴میتونید بعد از اینکه ناگت ها رو تو پودر سوخاری غلطوندید نیم ساعت تو فریزر بزارید و بعد سرخشون کنید.
🔴شعله زیاد نباشه چون روی ناگت ها سرخ میشه ولی داخلشون مغز پخت نمیشه
🔴تنوع ناگت خیلی زیاد و شما هم میتونید به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید بهش.
🔴قطر ناگت هاتون خیلی زخیم نباشه
🔴مقدار نمک و فلفل بسته به سلیقه و ذائقه ی شما متفاوته که میتونید کم و زیادش کنید.
🔴اگر خواستید ناگت قالبی بزنید مواد رو داخل یه سینی به قطر ۱ سانت پهن کنید و بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل فریزرقرار بدید و بعد از فریزر خارج کنید و قالب بزنید و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و سرخ کنید.
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندو خلاقیت با میوه ها
🍊🍎🍐🍓🍍🥝🍉
ازاین تزیینات برای شب یلدا ومهمانی هاتون بهره ببرید😋