eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن گز آردی 😋😋 سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد. در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. گلوکز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. چسبندگی آن را با انگشت تست کنید. اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد. سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند. حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید. 15 دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود. روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید. گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••
از این خمیر برای نون خیلی پیتزا، پیراشکی و حتی نون‌باگت هم میشه استفاده کرد. پس سیو کن چون به کارت میاد و برای دوستات بفرست. . مواد لازم: آب ولرم: ۱/ ۴ ل فرانسوی شکر: ۱ ق چ خمیر مایه: ۱ ق‌غ سراغ . تخم مرغ: ۱ عدد روغن: ۱/۴ ل شیر ولرم یا آب ولرم: ۳/۴ ل ارد: ۲/۵ یا بیشتر آرد قنادی نمک: ۱ ق چ . 🍀🌸 طرز تهیه: 🍀 آب ولرم رو با شکر و خمیر مایه مخلوط می‌کنیم‌. درش رو به مدت ده دقیقه یه ربع میبندیم‌تا عمل بیاد. 🍀 تخم مرغ رو می‌زنیم تا از لختگی‌در بیاد بهش روغن، شیر و خمیر مایه رو اضافه می‌کنیم‌و هر بار کمی‌هم‌می‌زنیم. 🍀 نمک‌رو با آرد مخلوط کرده و طی چند مرحله به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. ابتدا با لیسک‌ هم‌می‌زنیم کمی ک‌ خمیر جمع شد، با دست ورز می‌دیم. 🍀آرد باید تا جایی اضافه بشه ک‌خمیر به دست نچسبه. 🍀سطح کار رو آرد پاشی می‌کنیم‌خمیر رو یه ربع ورز میدیم.‌به این صورت ک‌ صد بار به زمین‌ می‌زنیم‌ و جمع و باز می‌کنیم. 🍀خمیر رو توی یه ظرف تمیز میذاریم و سرش رو سلفون می‌کشیم و روش رو حوله می‌اندازیم دوساعت توی محیط آشپزخونه بهش استراحت میدیم حجمش دوبرابر میشه. 🍀بعد از دو ساعت دستمون رو چرب می‌کنیم پیش رو می‌گیریم‌و پنج دقیقه دیگه ورز می‌دیم. ✨
هفت سین آرزوهاے نوروز امسال من براے دوستانم🌸 سایه بر سرتون🌸 سلامتے جسم و جانتون سرسبزے خونه هاتون🌸 سخاوت دل ‌هاتون سرنوشت زیبا در تقدیرتون🌸 سبد سنبل تو نگاهتون سیب لبخند همیشه رو لباتون🌸 🌸🌸 ‎💙 💖💖💖💖💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها چند قدم مانده به آغاز سال 1401🎉🎊🎉 آرزوی 12 ماه شادی 😊 52 هفته خنده 😊 365 روز سلامتی 💪 8760ساعت عشق❤ 525600دقیقه برکت🎁 315300ثانیه دوستی👨‍❤️‍👨 برای همه شما خوبان دارم 🙏 سال نو پیشاپیش مبارک🌸🎊🌸 # 🌸🍃 💖💖💖💖💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مزه دار کردنش من از نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه،پیاز،سیر، فلفل دلمه ،آب لیمو‌ترش تازه و در آخر روغن زیتون یا اگر نبود روغن مایع استفاده کردم بعد از ۲۴ ساعت که ادویه ها به خرد مرغ رفت برای پختش میتونید از انواع سبزیجات در دسترس تون استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. شیرینی عید کلا پایش کره و پودر قند و آرد و تخم مرغ هست،حالا بعضی شیرینی ها زرده تخم مرغ میخواد بعضی ها سفیده یا بعضی ها جفتش. ولی در کل همین هول و هوش میچرخه 🎂🍰 مواد لازم برای یک عدد دیس همینقد شیرینی : کره یا روغن قنادی ۵۰۰ گرم❌(من توی فیلم کل کره رو نشون ندادم اما دقیق همین اندازه بعدش اضافه کردم)❌ پودر قند یک و نیم لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل نصف ق چ آرد حدود ۵ لیوان پودر کاکائو یک و نیم ق غ سرپر طرز تهیه خمیر شیرینی : (کره رو مکعبی میکنیم تا راحتتر بشه هم زد با پودر قند)کره رو با پودر قند الک شده اینقدی میزنیم که یکدست بشه،بعد دو تا تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم،بازم هم میزنیم حدود ۳ دقیقه که کاملا یکدست بشه،حالا آردمون رو کم کم الک میکنیم داخلش،ببینید بچه ها مقدار آرد حدود ۵ لیوان هست که مقدارش میتونه کم و زیاد بشه اما خیلی دقت کنین که خمیرتون نه خشک بشه یا خیلی روغنی چون اگه خشک بشه شیرینی ترک میخوره و اگه خیلی چرب بشه شیرینی توی فر وا میره(این نکته هارو دقت کنین) بعد خمیرو زیاد ورز ندین که روغنش در بیاد ‎‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. شیرینی عید کلا پایش کره و پودر قند و آرد و تخم مرغ هست،حالا بعضی شیرینی ها زرده تخم مرغ میخواد بعضی ها سفیده یا بعضی ها جفتش. ولی در کل همین هول و هوش میچرخه 🎂🍰 مواد لازم برای یک عدد دیس همینقد شیرینی : کره یا روغن قنادی ۵۰۰ گرم❌(من توی فیلم کل کره رو نشون ندادم اما دقیق همین اندازه بعدش اضافه کردم)❌ پودر قند یک و نیم لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل نصف ق چ آرد حدود ۵ لیوان پودر کاکائو یک و نیم ق غ سرپر طرز تهیه خمیر شیرینی : (کره رو مکعبی میکنیم تا راحتتر بشه هم زد با پودر قند)کره رو با پودر قند الک شده اینقدی میزنیم که یکدست بشه،بعد دو تا تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم،بازم هم میزنیم حدود ۳ دقیقه که کاملا یکدست بشه،حالا آردمون رو کم کم الک میکنیم داخلش،ببینید بچه ها مقدار آرد حدود ۵ لیوان هست که مقدارش میتونه کم و زیاد بشه اما خیلی دقت کنین که خمیرتون نه خشک بشه یا خیلی روغنی چون اگه خشک بشه شیرینی ترک میخوره و اگه خیلی چرب بشه شیرینی توی فر وا میره(این نکته هارو دقت کنین) بعد خمیرو زیاد ورز ندین که روغنش در بیاد ‎‌‌‌‌‌‌‌
⭐️آرامـش آسمـان 💫شب سهم قلبتان باشد ⭐️ و نـور ستـاره ها 💫روشنی بـخش ⭐️تـمام لحظہ هایتان 💫خُــدایـا ⭐️ستاره‌های آسمـانت را 💫سقف خانه دوستانم کن ⭐️تا زندگیشان 💫مـانند ستـاره بدرخشد ⭐️شبتون بخیر 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼اعتماد به نفس یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی به شمار می‌آید... 🌸به گفته‌های دیگران هیچ اهمیتی ندهید، همیشه به خودتان بگویید، 🌺من بهترینم...
🕊برخیز که جان است و جهان است و جوانی🌷 🕊خورشید برآمد بنگر نورفشانی هر سوی نشانی است ز مخلوق به خالق🌷 🕊قانع نشود عاشق بی‌دل به نشانی سلاممممم صبحتون بخیر امیدوارم آخرین روز امسال رو بخیرو خوشی پشت سر بزاریم کنار هم.براتون بهترینها و آرزو میکنم و امیدوارم سال جدید سال پرخیر و برکتی واسه همتون باشه. امروزتون مملو از شادی و آرامش و مهر 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️ 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 400 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده(کمی نیم چرب) 1 عدد پیاز رنده شده 7 قاشق‌غذاخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم‌مرغ 1 قاشق‌مرباخوری پودر فلفل قرمز از 1 قاشق‌مرباخوری مقداری کمتر نمک نصف قاشق‌مرباخوری زیره مقدار کمی فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده برای سس روی آن: 1 قاشق‌غذاخوری کره 1 عدد پیاز(بصورت نیم حلقه خرد شده) 1 عدد هویج(رنده شده) 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه‌ای)(بصورت نیم حلقه خرد شده و یا فلفل دلمه ای) 4_3 عدد قارچ بزرگ(نازک خرد شده) 150 میلی‌ خامه صبحانه 150 میلی‌ شیر 1 قاشق‌غذاخوری نشاسته 1 قاشق‌چایخوری نمک 1 قاشق‌چایخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده پنیر پیتزا و یا موزارلای رنده شده(من موزارلا استفاده کردم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ‍ آروم،آروم،بهار داره دانلود ميشه ████████████▒ 99/5% اینڪ بهار🌸 تا دروازہ هاى شهر رسیدہ🌺 و رستاخیز دوبارہ در گیتى دمیدہ🌸 و من در دعایے خاضعانہ🌺 بہ درگاہ مدبر هستے🌸 احسن الحال را 🌺 براے شما آرزو میڪنم !🌸🙏🌺
🌸🎊🌸 ‍ خدایا 🙏 🌸 نمیدانم چه تقدیری 🎊مرا عطا فرموده ای اما 🌸برای دوستان من عطا فرما 🙏 🌸هزار و چهارصد ویک امید 🎊هزار و چهارصدویک بهروزی 🌸هزار و چهارصدویک لبخند زیبا 🎊 سال نو بر شما 🌸همراهان عزیز مبارک باد
فیله یا سینه مرغ رو با نمک و فلفل سیاه سیر و آب پیاز مرینیت میکنیم جعفری رو خرد سپس میکس میکنیم مقداری پودر گردو اضافه کرده در نهایت خامه یه سس غلیظ بدست بیاد فیله رو داخل این سس هشت ساعت خوابانده سپس به سیخ کشیده و کباب کنید
شیرینی اسکار🥮 🥚مواد لازم🥚 کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم هل ساییده نصف ق م خ وانیل نصف ق م خ آرد ۱۵۰ گرم گردوی نگینی ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد 🥮طرز تهیه🥮 کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن می زنیم، تا کرم رنگ و حجیم شود، بعد زرده ،هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم . کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت. از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم . دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم. (گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید،شیرینی در سفیده نباید بماند). سپس داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم،کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن میچینیم،حدودا ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار میدهیم. شیرینی ها را از فر درآورده و کمی که از حرارت افتاد یک قاشق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود. (میتوانید قبل از پخت وسط شیرینی ها را با انگشت کمی گود کنید و بعد از پخت آن را با مارمالاد تزیین کنید). 🌹نوش جان🌹
یه پاستا جینگول پینگولی آوردم، خوراک جشن تولدها و مهمونیاس👌😋 میدونی چقدر ساده و فوریه😀 کافیه ✅مقداری پاستا را با نمک و روغن بریزی تو آب جوش بعد از ده دقیقه آبکشش کنی. ✅بعد همه پاستاها را به سیخ بکش. ✅روی پاستا یه لایه سس کچاب بمال. ✅روی سس کمی پنیر پیتزا ✅مواد رویی هم پنیر پیتزا، ژامبون خرد شده، ذرت و فلفل دلمه خرد شده اس. ✅سینی فر را با روغن مایع چرب کن. ✅پاستاهای آماده شده را داخل سینی بچین. ✅ده دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه طبقه وسط فر و تمام. امروز با اینکه دستم بند شیره درست کردن بود این پست را براتون اماده کردم، لطفا حسابی حمایتش کنید تا فردا پست شیره انگور را هم براتون بزارم. ‌