eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🧆 😋 🔸گوشت چرخ کرده که کمی هم چربی داشته باشه.پیاز متوسط پنج عدد.نمک وزردچوبه و زعفرون لازم داريم پیازها رو ریز ریز رنده كردم وبا گوشت و نمک وزردچوبه و زعفرون خیلی زیاد ورز دادم داخل ماهيتابه گريل پهن كردم و با يه استكان آب اجازه دادم كه به آرومي مغز پخت بشه .
پنیر سبزی .
Tahdir joze24.mp3
3.94M
📣 تندخوانی ( تحدیر ) « جز 24 » 🎤 قاری : استاد معتز آقایی # قرآن 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸🍃🌸 🍃🌸 🌸 🌸🍃 🌷 بسم الله الرحمن الرحیم🌷 اللهمّ إنّي أسْألُكَ فيه ما يُرْضيكَ وأعوذُ بِكَ ممّا يؤذيك وأسألُكَ التّوفيقَ فيهِ لأنْ أطيعَكَ ولا أعْصيكَ يا جَوادَ السّائلين. خدايا من از تو ميخواهم در آن آنچه تو را خوشنود كند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بيازارد واز تو خواهم توفيق در آن براى اينكه فرمانت برم ونافرمانى تو ننمايم اى بخشنده سائلان... 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
⚕کم خونی ناشی از فقر آهن: ◽هوس یخ خوری اغلب نشانه کم خونی ناشی از فقر آهن است. کم خونی زمانی رخ می دهد که خون شما گلبول قرمز سالم و کافی برای حمل اکسیژن را ندارد. کار گلبول های قرمز حمل اکسیژن به سرتاسر بافت های بدن است. بدون اکسیژن کافی فرد ممکن است احساس خستگی کند و تنگی نفس داشته باشد. ◽افرادی که با کم خونی ناشی از فقر آهن دست و پنجه نرم می کنند، آهن کافی در خون خود نخواهند داشت. آهن برای ساخت گلبول های قرمز سالم ضروری است. بدون وجود آهن، گلبول های قرمز نمی توانند اکسیژن را آنگونه که باید، حمل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت😋 مواد لازم بورک گوشت🔻 گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم خمیر یوفکا:۱بسته پیاز:۱ عدد نمک،فلفل،پودر سیر ، زرد چوبه به مقدار لازم رب گوجه:۲قاشق فلفل دلمه ای : به مقدار دلخواه پنیر پیتزا : به میزان لازم 🔶برای درست کردن مایع گوشتی پیاز رو به همرا گوشت با روغن تفت بدید و وقتی نیم پز شد رب و فلفل دلمه اضافه کنید و اجازه بدید کاملا سرخ بشه 🔶 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهلبیه گل سرخ . مواد لازم : شیر چهار لیوان نشاسته ذرت چهار ق غ سرپر خامه صبحانه یک پاکت شربت گل سرخ یک چهارم لیوان ( فیمتو هم میتونی بجاش استفاده کنید) شکر شش ق غ همه رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم میذاریم تا آماده شه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خدايا در این لحظات نورانی افطار سیزدهمین روز ماه مبارک رمضان 🌷🙏🏻 دلمان را در جویبار رحمتت چنان شستشو ده کہ هر جا نفرت هست دوستے هر جا یأس است امید و هرکجا زخمے هست درمان جایش را بگیرد آمین ای مهربان ترین نماز و روزه هاتون قبول 🌷 🙏🏻 ❖ •═•❥ ↬☞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مهربونا نماز و روزه هاتون قبول❤️😍 طرز تهیه زولبیا بسیار ترد خونگی به سبک بازاری 😋 مواد لازم: نشاسته گل یک لیوان ماست چرب ( ترش باشه بهتره) یک دوم لیوان گلاب یک سوم لیوان روغن مایع یک قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار یک قاشق غذاخوری آرد سفید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری خمیر مایه یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی خرمایی مقوی مخصوص روزه داران 😋😋😋😋 💥150 گرم موز 200 میلی لیتر شیر بادام 💥3 خرما 1 قاشق چایخوری کاکائو 1 قاشق چایخوری کره بادام زمینی (یا 30 گرم بادام زمینی) پنیر ماسگارپونه به دلخواه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .
غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم. میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید. . یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته. کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 😋 . بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم
شكر يك سوم پيمانه بيسكوييت پتي بور دو بسته و نصفي شير يك پيمانه سرخالي كره ١٥٠گرم،پودركاكايو سه ق.غ (بستگي به رنگ پودرتون كم و زياد ميشه)من كمي نسكافه هم زدم،گردو خردشده يا خلال پسته يا خلال بادام نصف پيمانه(اختياري) پودر كاكايو و شكر و با هم مخلوط كنيد تا گلوله اي از پودر كاكايو باقي نمونه. كره و شير و بهش اضافه كنيد،ميذاريم رو حرارت كم تا كره ذوب بشه.بعد زير شعله رو خاموش كنيد و بذاريد كاملا خنك بشه.بعد مغزيجات و اضافه كنيد. بيسكوييتهارو به چهارقسمت(پودرش نكنيد) تقسيم كنيد.موادتون خنك شد بهش اضافه كنيد. شكلات و بن ماري كنيد،ديواره هاي قالبتون و آغشته به شكلات كنيد،بذاريدش يخچال تا ببنده،بعد موادتون كه كاملا خنك هست و داخل قالب بريزيد و پر كنيد،بعد بذاريد فريزر ،بعد يكساعت از قالب دربياريد و ذوق كنيد
لپه رو خيس كنيد وچند دفعه آبش رو عوض كنيد قبل از اينكه لپه رو سرخ كنيد چند دقيقه بزارين بجوشه وكفش رو بگيرين وبعد به پياز سرخ شده اضافه كرده وتفت بدين تا له نشه و پختش با گوشت همزمان بشه، زردچوبه ورب(مرغوب)رو از ابتدا همراه با لپه تفت بدين، از تكه كوچكي دارچين ودونه هل استفاده كنيد وبعد از پخت خارج كنيد از ليموعماني خيس خورده نيم ساعتِ آخر به عنوان چاشني استفاده كنيد،آبليمو رنگش رو كدر ميكنه زعفرون تو رنگ قيمه تأثير زيادي داره حتماً استفاده كنيد ترجيحاً تو قابلمه مسي پخته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواهی برسی به چشمه آب حيات لبريز شود نامه‌ی تو از حسنات بر روی سرت ببارد از حق بركات بفرست دمادم بر محمد صلوات اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمـَّدٍ وَ آلِ مُحَمـَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجهم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
━✿꧁ ꧂✿━ 💚 امام ﻋَﻠــﯽ ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ فرمودند: در حضور هفت گروه، ٧ ڪار را مخفے ڪن تا سعادتمند گردی: 🌸✨۱- ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ، ﺩﻡ ﺍﺯ ﻣﺎلت ﻧﺰﻥ... 🌸✨٢-ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ، ﺳﻼﻣﺘﯽﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺧﺶ ﻧﮑﺶ... 🌸✨۳-ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ، ﻗﺪﺭﺕﻧﻤﺎﯾﯽ ﻧﮑﻦ... 🌸✨۴-ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺩﺍﺭ، ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ نڪن... 🌸✨۵-ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ، ﺁﺯﺍﺩﯼﺍﺕ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﻩﻧﻤﺎﯾﯽ نڪن... 🌸✨۶-ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﯽﺑﭽﻪ، ﺍﺯ ﺑﭽﻪﻫﺎﯾﺖ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﮑﻦ... 🌸✨۷-ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ، ﺍﺯ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﻧﮕﻮ 📚 ﺗﺤﻒ ﺍﻟﻌﻘﻮﻝ، ص ۱۶۷ 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
لپه رو خيس كنيد وچند دفعه آبش رو عوض كنيد قبل از اينكه لپه رو سرخ كنيد چند دقيقه بزارين بجوشه وكفش رو بگيرين وبعد به پياز سرخ شده اضافه كرده وتفت بدين تا له نشه و پختش با گوشت همزمان بشه، زردچوبه ورب(مرغوب)رو از ابتدا همراه با لپه تفت بدين، از تكه كوچكي دارچين ودونه هل استفاده كنيد وبعد از پخت خارج كنيد از ليموعماني خيس خورده نيم ساعتِ آخر به عنوان چاشني استفاده كنيد،آبليمو رنگش رو كدر ميكنه زعفرون تو رنگ قيمه تأثير زيادي داره حتماً استفاده كنيد ترجيحاً تو قابلمه مسي پخته بشه
🔴 ✅گیاه بن سرخ(سوره بنه) برای افزایش پلاکت خون عالیه . ✅برای سنگ کلیه هم استفاده میشود بن سر و بن سهر هم بهش میگویند.
واسه همدیگه خوب بخواییم خدا به دل آدم نگاه میکنه
🥪 😋 🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم . سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
تخم مرغ= ۶ عدد شکر= نصف پیمانه آرد = نصف پیمانه بکینگ پودر= نصف ق چ وانیل= یک چهارم ق چ پودر تارتار= یک چهارم ق چ پودر قند= برای روی شیرینی زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد زرده و شکر و وانیل را هم با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم آرد و سفیده فرم گرفته را در سه مرحله به زرده ها اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم تا پف سفیده نخوابد و مواد یکدست شود مواد را داخل قیف بدون سر ماسوره میریزیم سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کمی چرب میکنیم مواد را به کمک قیف با فاصله روی کاغذ روغنی به حالت گرد میریزیم و روی آنها پودر قندالک میکنیم و داخل فر دویست درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد و طلایی شود بعد از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم و روی شیرینی خامه فرم گرفته زده و دو تکه را به هم میچسبانیم و روی شیرینی را با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم.
🥙 😋 🔸گوشت و پیاز رنده شده و نمک و ادویه رو کمی ورز دادم...بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم...تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم...بهش پاپریکا، پودرسیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم...بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو به اضافه نمک و یک استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه...بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش..و تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫خـدایـا... ⭐️چقدر لحظه های 💫با تو بودن زیباست است 💫الهی... ⭐️مشگل گشای تمام 💫گرفتاریهای بندگانت باش ⭐️مسیر زندگیشان را 💫همـوار کن ⭐️و صندوقچه سرنوشت شان 💫را پرکن از سلامتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️سلام و صد سلام 🌸صبحتون قشنــگ ♥️روزتون پر از سلامتی 🌸شروع صبحتون ♥️سرشار از مهر و دوستی 🌸موفقیت و لطف خدای مهربان ♥️با آرزوی سه شنبه ای عـالـی 🌸 ســــلام صبحتون زیبــا ♥️طاعات و عباداتتون قبول حق