eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کامل با تمام نکات👌 به دوستات فوروارد کن😍❤️ ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
شهادت امام هادی علیه السلام بر همه شیعیان و دوستداران آن حضرت تسلیت باد ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
🍇🍎🍇🍎🍇🍎 زنجبیل تازه که الان فصلش هست میخیرید خوب میشورید البته با پوست بعد بارنده المانی با صفحه چیپسش ورق ورق میکنید میریزید توی قابلمه پر از آب مکنید تا سه ساعت روی شعله ملایم هم بپزد هم تلخیش رو پس بدهد بعد آبشو عوض میکنید دوباره پر میکنید دوباره سه ساعت بپزد آبشو عوض مکنید تاسه بار این کارو ادامه. میدین بعد آبکش کنید برای هر یک کیلو زنجبیل پنج لیوان شکر و دو لیوان آب میریزیم یه کمی هم جوهر لیمو میریزیم نیم ساعت بجوشد خاموش کنید تا خنک بشه بعد توی ظرف مورد نظر بریزید. نوش جان🙃 در ضمن ابی که بار سوم عوض میکنید متوانید بجای عرق یا اسانس ازش برای شربت ابلیمو ویا خاکشیر ویا برای نون رمضانی که درس میکنید استفاده کنیدنوش جان گلشن بانو 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل قلیه ماهی👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل خورشت بامیه 👆🏻👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋😋 طرز تهيه ؛؛ بادمجون قارچ با كره و كمي ابليمو كدو هويج ،زردك كه نوعي از هويج ه و زمستون به بازار مياد لوبيا سبز همه رو خلالي برش زدم و با روغن خيلي كم تفت دادم وقتي تفت خوردن كمي از عصاره مرغ و پودر و كمي زعفرون و دارچين و نمك زدم و از رو حرارت برداشتم . سينه مرغ و با پياز و نمك و كمي زعفرون ابپز كردم و ريش كردم و همه مواد و با هم مخلوط كردم . تو ظرف سرو كردم و با پياز داغ و ماست موسير و گردو تزيين كردم . دارچين و زعفرون يادتون نره در ضمن اين غذا رو ميشه با گوشت چرخ كرده هم كه با پياز تفت داده شه مخلوط كرد ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
😋😋😋 نحوه ی پخت : عدس رو گذاشتم جداگانه بپزه . بعد یک عدد پیاز متوسط رو درشت رنده کردم .. تفت دادم با کمی روغن . هویج رو هم بصورت رشته ای رنده کردم . ب پیازها کمی ادویه پلویی و زردچوبه اضافه کردم سپس هویج رو هم باهاشون تفت دادم تا نرم و سبک شن .نصف استکان شکر هم میریزم من؛ چون میخوام شیرینی کشمش رو تکمیل کنه .کمشش رو ک از قبل شسته بودم اضافه کردم . اگر حین تفت دادن ب روغن بیشتری نیاز داشتیم اضافه میکنیم . در نهایت یک قاشق رب اضافه و مخلوط کردم . کشمش ها ک تفت داده شد و نرم شد خاموش میکنیم . از طرفی برنج خیس خورده رو در آبجوش پختم و حین جوشیدن یک عدد عصاره ی زعفران الیت بهش اضافه کردم ک برنجم زعفرونی بشه . آخرای جوشیدن عدس رو ب برنج اضافه کردم و بعد از یک هم زدن آروم .. برنج و عدس رو آبکش کردم . نمک برنج رو فراموش نکنین . ته قابلمه سیبزمینی چیدم . و پلو رو با کشمش های تفت خورده لایه لایه چیدم داخل قابلمه و دم انداختم فیله های مرغ سرخ شده : فیله های مرغ رو از طول ب دو قسمت تقسیم کردم ک باریک بشن . بعد داخل پیاز خلال شده و نمک و کمی زعفران و روغن زیتون و فلفل و ادویه نیم ساعتی استراحت دادم . بعد داخل سیخ چوبی بحالت مارپیچی قرارشون دادم و در روغن سرخ کردم . ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano
24.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین با ترب و خیار 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ @ashpazibano