eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
ظهرتون به طراوت گلهای🌺 بهاری نیلوفر و اقاقیا ظهرتون به شادکامی پرواز🌸 پرستوهای مهاجر و وجودتان مالامال از ارزوهای بر اورده شده🌺 😊 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌👌 آرد سفید قنادی یک لیوان یک سوم لیوان ماست شیرین یک لیوان شکر یک سوم لیوان تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر دو ق چ وانیل نوک ق چ 💥ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست پفکی بشه ؛تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال یا همزن دستی خوب میزنیم بعد ماست و آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مایه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست وقتی با قاشق برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا پودر قند بپاشید این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه👌 🏠
. کشک_بادمجون 😋 . این کشک بادمجون با بادمجون کبابی بود و خیللللللی خیلللللی عالی میشه 😋 .بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه. .کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه😋😋😋 . میتونین از بادمجون سرخ کرده یا مخلوط کبابی و سرخ کرده استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥘 نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد گردو ۱۰۰ گرم پیازچه ۱۰۰ گرم سس مایونز ۱ پیمانه خردل ۱ ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم به سلیقه خودتون میتونید داخلش خیارشور،ذرت،هویج و جعفری هم بریزید. برای سس هم میتونید به میزان نصف از ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم برای خمیر: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب ولرم۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه روغن نصف پیمانه برای داخل نان: سیبزمینی ۳ عدد فلفل تند ۲ عدد فلفل کاپی ۱ عدد نمک ۱ ق چ روغن ۵ ق غ پنیر چدار رنده شده زرده تخم مرغ ۱ عدد .ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی و‌روغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه آموزش خوشمزه داریم من خودم عاشق طعمش شدم🥰 براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه ✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻 انگار رو كباب پز دارين ميپزين مواد لازم براى ٢٠ تا تكه ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید) جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ سس گوجه ۲ ق غ خ لیمو ترش (ابلیمو هم میشه) نمک به میزان لازم ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ . طرز تهیه :👇🏻 جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه ✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه.
روزهای خوب خواهند آمد هر سر بالایی یک سرازیری دارد ... نفس عمیق بکش، بیخیال همه اتفاقای عجیب و غریب. هم اکنون زندگی کن!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ 😍😋 یک سینه مرغ کامل کره۵۰ گرم دوعدد سیب زمینی متوسط نصف لیوان ذرت قارچ هم ۱۰۰گرم جعفری یا پیازچه خرد شده ۲قاشق سس مایونز ۲قاشق ابلیمو برای تفت قارچ دوقاشق گوجه گیلاسی هم برا تزئینش 😍 نمک فلفل و اویشن هم بزنید🥰
اسنک_قارچ مواد لای نون تست یه دونه پیاز و سیر توی روغن سرخ میکنیم بعد قارچ ریز خورد شده اضافه میکنیم قارچ که سرخ شد کمی نمک فلفل ادویه مرغ و ربع عصاره مرغ میزنیم کمی رب گوجه اضاف میکنیم تفت که دادیم مرغ پخته ریش شده اضافه میکنیم میزاریم یه کم جا بیفته حرارت رو خاموش میکنیم سرد که شد فلفل دلمه و گوجه ریز خورد شده بهش اضافه میکنیم رو نون تست یه ورق پنیر میزاریم بعد مواد دوباره پنیر و یه نون تست دیگه روش میزاریم و لای ساندویچ ساز یا دستگاه گریل میزاریم تا پنیرش ذوب بشه و نونش کرانچی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸مثلِ چای با عطرِ هل 🍃🌸مثلِ عطرِ یـک آشنا 🍃🌸می‌چسبد بـه جـان... 🍃🌸یکـی کـه اسمش 🍃🌸بی‌هیچ قید و شرطی 🍃🌸 اسـت 🍃🌸در این قطحیِ واژه‌یِ 🍃🌸ماندگار باش رفیق ♡ 🍃🌸عصر زیبـاتـون بخیر 🍃🌸نسیم روح بخش مهر گوارای جانتون❤️ 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
مواد لازم هویچ آب پز سوسیس سرخ شده سیب زمینی نگینی سرخ شده فلفل دلمه سرخ شده ادویه تخم مرغ ۶ عدد طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی ریخته و با تخم مرغها مخلوط میکنیم در تابه ی نچسب میریزیم در حرارت خیلی ملایم دو طرفش رو سرخ میکنیم. .💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥒تزيين 🙋‍♀ به باسلیقه ها فوروارد کن ♥️ 🥗با ما سفره ای زیبا بچینید👇👩‍🍳 . . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی خیابونی😋 مواد لازمش هم برای دو الی سه نفر اینهاست🔻 ذرت بخارپز ۲۵۰ گرم کره سی گرم قارچ صد گرم لیمو ترش تازه یک عدد سس مایونز یک‌ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ۵۰ گرم پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم آویشن و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز. . . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😋 لایه پایین🔻 2 بسته بیسکویت پتی بور 100 گرم کره ذوب شده لایه وسط🔻 1 لیتر شیر 2 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته آرد 4 قاشق غذاخوری 1 عدد تخم مرغ 1 ق چ وانیل خامه نصف بسته لایه بالایی🔻 خامه 1 بسته 100 گرم شکلات 2عدد موز 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
پنج حقیقت تلخ زندگے ڪه باید بپذیریم: ✍هیچ چیزے در دنیا جز مادر واقعے نیست. ✍ ڪسے ڪه پول ندارد دوستے هم ندارد ✍مردم باطن خوب را دوست ندارند ظاهر خوب را دوست دارند ✍مردم به پول احترام مے گذارند نه به شخصیت ✍از شخصے ڪه بیشترین عشق و علاقه رو بهش دارے بیشترین آسیب رو هم از اون خواهے خورد 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در آخرین عصر اردیبهشت زیبا 💓براتون عصری سرشار از عشق 🌸آرامش و شادی 💓و سلامتی آرزو میکنم 🌸امیدوارم درپناه خدای خوبیها 💓همیشه باغ زندگیتون سبز 🌸و پر از طراوت باشه 💓تقدیم با بهترین آرزوها 🌸عصرتون بهشت پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه روش مرغ شكم پر براتون آوردم، هميشه براى درست كردنش بايد يه مرغ كامل رو استفاده ميكرديم و خب اينجورى به صرفه نيست🍂 اما با اين روش ميشه هر قسمت مرغ رو كه دوست داريد بدون استخوان كنيد و توش رو پر كنيد😍😋 خب همونطور كه گفتم بايد مرغ رو بي استخون كنيد. مواد داخل شكمش👇🏻 برنج پخته روغن زيتون سير پياز فلفل سياه فلفل دلمه اى . از 2 ساعت قبل هم مرغ رو تو روغن زيتون و پودر پاپريكا و پودر سير ميخوابونيم. البته اين هم بگم كه مواد داخل شكم مرغ اختياريه و ميتونيد با هرچي دوست داريد پرش كنيد. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✅آب دوست مو 💥افزایش ضخامت مو 💥کاهش موخوره 💥کمک به رشد مو و ترمیم ریشه های آسیب دیده ی مو
❣زندگی را سخت بگیری سخت می شود بخند، پرواز کن، موسیقی مورد علاقه ات رو گوش کن زندگی همین الان و اکنونه در اکنون زندگی کن...