eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.1هزار عکس
35.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗نکته تهیه ی جوجه کباب 👈در مایع ابتدایی که قرار است مرغ را  بخوابانید و بعد آن را کباب کنید بهتر است از زیتون، موسیر، ماست، آب لیمو و… استفاده کنید. این کار به ترد شدن گوشت و طعم جالب آن کمک می کند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#دسر_فورى توظرف مناسبی لایه لایه بیسکویت خردشده،مخلوط پنیر خامه ای،خامه،پودر قند و وانیل وتوت فرنگی ها رو میریزیم و در آخر میزاریم یکی دوساعت تو یخچال بمونه تا خودش و بگیره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
کباب تابه ای خوشمزه نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده گوساله ۱ پیاز درشت نمک و فلفل و زردچوبه ۳ یا ۴ گوجه فرنگی پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده و نمک و فلفل و زردچوبه ورز بدهید. در تابه روغن بریزید و گوشت را در آن پهن کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت بپزد. سپس در تابه را بردارید و اگر آب گوشت زیاد است بگذارید تبخیرشود ولی مواظب باشید خشک نشود. برش دلخواه‌تان را به کباب بزنید و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط برش بزنید و اطراف یا روی کباب بچینید و بگذارید بپزد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
پای اسفناج پنیری پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته‌بندی می‌شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#سالاد_و_سس_مخصوص ترکیبات سس سالاد کاملا سلیقه ایه من همیشه برای تهیه سس از مخلوط ماست و کمی سس مایونز، سس خردل یه حدی که طعم بگیره، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آبلیمو. گاها مثل ایندفعه یدونه خیارشور رنده ریز میکنم و نمک رو حذف میکنم. در آخر تو ظرف سس کمی سرکه بالزامیک اسپری میکنم و با خلال یا نوک چاقو شکل ابروبادی میدم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#سالاد كاهو،گوجه،خيار،پيازقرمز،تربچه،گل كلم، بيبى كورن،لبو وهويج. لبوخرد شده وپخته شده، از آبش آخراى پخت برداشتم و خنك كه شد با بالزاميك، سويا سس روغن زيتون بكروچاشنى سالاد مخلوط كردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#شوكوبيس 😍😍 موادلازم : يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور ٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد ) مقداري مغز گردو و پسته و كنجد چند قطره اسانس پرتقال طرزتهیه : بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#پنکیک_صبحانه 🍪 يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي . يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه . تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#قارچ_سوخاري😍😍 اول ب قارچ هاكمى ابليمو زدم تاطعم دار بشن بعد از چن دقيقه توى تخم مرغ زدم بعد توى ارد سفيد زدم و دوباره توى تخم مرغ و نهايتن توى پودر سوخارى غلطوندم و توى روغن سرخ کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا