eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#دسر_ساده و بدووون فر 🍰 #اسلایس_خرما_و_پودینگ یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و 100گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. 15تا خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید. حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
✅موقع خرید مرغ، به این نکات توجه كنيد.🍗 مرغ سالم باید کاملاً تمیز، درخشنده، مرطوب و دارای رنگ سفید و شفاف باشه. پوست مرغ سالم باید به‌طور یکنواخت روی بدن کشیده‌شده باشه و نباید هیچ‌گونه پارگی، تورم، تغییر رنگ و خراش داشته باشه. گوشت مرغ باید سفتی و قوام طبیعی داشته باشه. چربی طیور باید زرد رنگ، روشن و یکنواخت باشد و هیچگونه بوی بدی نداشته باشه. مرغ منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید: داخل بسته‌بندی پلاستیکی و کاملاً یخ‌زده عرضه بشه. لاشه حالت لیز و لغزندگی (ناشی از آب شدن و انجماد دوباره) نداشته باشه. رنگ قسمت شکم طیور تازه باید شفاف، سفید یا زرد رنگ باشد.🍗 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
سالاد ميوه🍊🍋🍎 میوه‌های لازم: سیب ۲ عدد، فیله‌ی ۲ عدد پرتقال، دانه‌های انار ۲ پیمانه،‌ موز ۲ عدد، کیوی ۲ عدد 😋طرز تهیه: تمام میوه‌ها رو به ابعاد دلخواه برش بدید و با هم مخلوط کنید و بعد سس سالاد رو که از ترکیب ۳ قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه و ۳ قاشق غذاخوری عسل به‌دست اومده، روی مخلوط میوه‌ها بریزید. صبحانه‌ی جذاب شما آماده است. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗نکته تهیه ی جوجه کباب 👈در مایع ابتدایی که قرار است مرغ را  بخوابانید و بعد آن را کباب کنید بهتر است از زیتون، موسیر، ماست، آب لیمو و… استفاده کنید. این کار به ترد شدن گوشت و طعم جالب آن کمک می کند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#دسر_فورى توظرف مناسبی لایه لایه بیسکویت خردشده،مخلوط پنیر خامه ای،خامه،پودر قند و وانیل وتوت فرنگی ها رو میریزیم و در آخر میزاریم یکی دوساعت تو یخچال بمونه تا خودش و بگیره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
کباب تابه ای خوشمزه نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده گوساله ۱ پیاز درشت نمک و فلفل و زردچوبه ۳ یا ۴ گوجه فرنگی پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده و نمک و فلفل و زردچوبه ورز بدهید. در تابه روغن بریزید و گوشت را در آن پهن کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت بپزد. سپس در تابه را بردارید و اگر آب گوشت زیاد است بگذارید تبخیرشود ولی مواظب باشید خشک نشود. برش دلخواه‌تان را به کباب بزنید و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط برش بزنید و اطراف یا روی کباب بچینید و بگذارید بپزد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
پای اسفناج پنیری پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود و یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته‌بندی می‌شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#سالاد_و_سس_مخصوص ترکیبات سس سالاد کاملا سلیقه ایه من همیشه برای تهیه سس از مخلوط ماست و کمی سس مایونز، سس خردل یه حدی که طعم بگیره، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آبلیمو. گاها مثل ایندفعه یدونه خیارشور رنده ریز میکنم و نمک رو حذف میکنم. در آخر تو ظرف سس کمی سرکه بالزامیک اسپری میکنم و با خلال یا نوک چاقو شکل ابروبادی میدم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#سالاد كاهو،گوجه،خيار،پيازقرمز،تربچه،گل كلم، بيبى كورن،لبو وهويج. لبوخرد شده وپخته شده، از آبش آخراى پخت برداشتم و خنك كه شد با بالزاميك، سويا سس روغن زيتون بكروچاشنى سالاد مخلوط كردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#شوكوبيس 😍😍 موادلازم : يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور ٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد ) مقداري مغز گردو و پسته و كنجد چند قطره اسانس پرتقال طرزتهیه : بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#پنکیک_صبحانه 🍪 يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي . يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه . تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#قارچ_سوخاري😍😍 اول ب قارچ هاكمى ابليمو زدم تاطعم دار بشن بعد از چن دقيقه توى تخم مرغ زدم بعد توى ارد سفيد زدم و دوباره توى تخم مرغ و نهايتن توى پودر سوخارى غلطوندم و توى روغن سرخ کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍜پاستا با سس نعناع 🍃پاستا طبق دستور پختم آبكش كردم ( نصف پيمانه آب پخت پاستا كنار بذاريد ) … سينه مرغ انگشتي برش زدم گريل كردم ميتونيد سرخ كنيد يا آبپز … پياز خرد كردم داخل روغن تف دادم سبك شد سير له شده اضافه كردم به اضافه كمي زردچوبه و فلفل سياه و نمك تف دادم عطر سير بلند شد ٣٠ برگ نعناع تازه اضافه كردم و بعد يك پيمانه خامه ( من نصف خامه و نصف ماست ريختم ) (نعناع ميشه كم و زياد بريزيد ) بعد همه رو داخل ميكسر ريختم به اضافه آب پخت پاستا ، ميكس كردم سپس روي پاستا ريختم و مخلوط كردم چند دقيقه روي حرارت هم زدم و بعد در كنار مرغ سرو كردم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#کوبیده مخلوط با طعم عالی گوشت گوسفند و گوساله هر کدوم نیم کیلو ،سینه مرغ چرخ شده یکعدد. پیاز رنده شده یکعدد بزرگ،فلفلهای رنگی یک پیمانه (لیوان فرانسوی )جعفری خرد شده و کمی تره نصف پیمانه ،آرد معمولی دو قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم بعد از یه ورز حسابی به سیخ میکشیم و میزازیم دو ساعتی تو یخچال بمونه بعد هم کباب و نوش جان. شما میتونید مواد رو نصف کنید این مقدار 16 الی 18 سیخ کبابه پ.ن. من نصف مواد رو واسه همبرگر تو تابه کنار میزارم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano ‌
راز خوشمزه شدن كوكوسبزى 😋 اول اینکه، سبزی کوکو باید کاملاً ریز و ساطوری خرد شده باشه. دوم اینکه، برای اینکه کوکوتون وانره، باید سبزی کوکو بدون آب باشد یعنی اگه از فریزر خارج‌شده باید بذارید یخش کاملاً باز بشه. سوم اینکه، تخم‌مرغ‌ها رو دونه‌دونه اضافه کنید. ببینید که هنوز مایع کوکو سفته یا به شُلی ماست شده. به‌محض اینکه مثل ماست شل شد، دیگه تخم‌مرغ نزنید. چهارم اینکه، اگه ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد سفید اضافه کنید، بافت کوکوتون بهتر میشه. پنجم اینکه، اگه زرشک کوکو رو با آرد مخلوط کنید، زرشک ته‌نشین نمیشه و نمیسوزه. ششم اینکه، اگه یکم مرزه‌یِ خشکِ پودرشده (حدود یک قاشق چای‌خوری) به مواد کوکو اضافه کنید، طعم بسیار دلچسبی می‌گیره. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#سبزى_پلو_با_ماهى پوست ماهى رو كندم و تكه تكه كردم و بعد توى مخلوط روغن زيتون ،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،زعفران،پياز رنده شده،سير،ابليمو وجعفرى به مدت چهار پنج ساعت مزه دار كردم و بعد توى سينى فر فويل گذاشتم و ماهى هارو با فاصله روش چيدم و ماهى رو دوباره با زعفران غليظ رومال كردم و توى فرى كه از قبل با دماى ٢٠٠ درجه گرم شده بود گذاشتم تا بپزه..... ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترفند 🔹برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون بدون دردسر کنده بشه بعدکباب شدن تو یه نایلون بندازیدچنددقیقه بمونه بعد براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpzibano
قيمه نثار قزوین دوست داريد؟❤❤من ک عاشقشم من اينطوري درستش ميكنم: یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم.رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم‌جابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم و‌چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم. پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم. خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.من خلال ها رو عموما با گلاب خیس نمیکنم اگه دوست دارید معطر بشه قبلش خلالها رو در گلاب خیس داده و بعد تفت بدید.به زرشک هم شکر نمیزنم ،زرشک رو داخل روغن داغ سی ثانیه تفتش میدم و تمام. این غذا به شکل سنتی خلال پرتقال هم داره که بعد از تلخی گرفتن باید بهش شکر بزنیم و تفت بدیم که من حذفش میکنم🙈 در پایان با زرشک و خلالها و گوشت و پلوی زعفرونی غذامون رو به شکل دلخواه و کاملا پُرو پیمون تزیین میکنیم. . @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نون_سیر_و_پنیر 🔻اول #سس رو اماده کنید👈(2 تا 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، 3 قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید) نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه 🔸دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید🍃 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترشی_گوجه_فرنگی😍😋😋 موادی که برای تهیه ترشی گوجه نیاز دارید به قرار زیر است 💢یک کیلوگرم گوجه ریز و سفت ، نمک و نعنا خشک به مقدار لازم ، یک لیوان سرکه ، دو و نیم لیوان آب جوشیده و سرد شدهه روی حرارت داخل یک قابلمه آب و سرکه و نمک را با هم بجوشانید گوجه ها را خوب شسته و روی یک پارچه ی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند 💢پس از خشک شدن گوجه ها و سرد شدن محلول آب و نمک و سرکه ، یک ظرف شیشه ای تمیز و مناسب انتخاب کرده و گوجه ها را داخل آن بچینید و نعنا را روی آنها بریزید در نهایت سرکه و آب و نمک را هم اضافه کنید تا جایی که کاملا روی مواد را بپوشاند درب ظرف را بسته و به مدت ده روز در مکانی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید #منتظر_دستورای_ترشی_های_خوشمزه_دیگمون_باشید 😍😍 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#ترفند 🔹برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش مقدار خیلی کمی رب انـــــار بریزید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#فیله_پلو فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترافل داخل قالب ۱- مقداری کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود. ۲- روی اجاق،200g خامه رو گرم میکنیم بعد اجاق را خاموش میکنیم و 200gشکلات خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه. ۳- خامه و شکلات مخلوط شده را به کیک اضافه میکنیم. سپس1پ گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. ۴- داخل قالب سایز کوچک و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید. ۵- شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. ۶- چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. نوش جان می کنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano