eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱 🔹امام علی (ع): کسی که عیوب و کاستی‌های تو را پنهان کند، دشمن توست. ⏳امروز پنجشنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۱ ۱ ربیع الثانی ۱۴۴۴ ۲۷ اکتبر ۲۰۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلامی گرم 🍃در طلوعی زیبا 🌸تقدیم شما مهربانان 🍃سلامی به زیبایی عشق 🌸وبه لطافت دل مهربانتون 🍃آرزومیکنم 🌸پنجـره دلتـون 🍃همیشه رو 🌸به خوشبختی بازبشه 🍃صبح پنجشنبه تون 🌸بخیر و خوشی در کنار عزیزان دلتون
هدایت شده از عجایب جهان
پنجشنبه هست شاخه گلي بفرستيم براي تموم آنهايي كه در بين ما نيستند ولي دعاهاشون هنوز كارگشاست يادشون هميشه با ماست و جاشون بين ما خاليه شاخه گلی به زيبايی يك فاتحه🌸🍃
هدایت شده از عجایب جهان
ما رایت الا جمیلا 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 برای شادی روح شهدای شاهچراغ رحمالله من یقرا الفاتحه من الصلوات 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
موادلازم آرد ۲ فنجان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۲ عدد پودر دارچین وانیل یک قاشق چایخوری خرمای هسته گرفته یک فنجان درشت خرد شده آب ولرم یک فنجان روغن نصف فنجان سیب دو عدد (پوست کنده شده و مکعبی خرد شده ) آرد را با بکینگ پودر و دارچین قاطی میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی با سرعت زیاد به مدت دقیقه هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود نصف اندازه ی خرمای خرد شده را با آب گرم قاطی میکنیم و مخلوطمان را در میکسر میریزیم و خرماهای با آب میکس شده را همراه با روغن به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و هم زدن را ادامه میدهیم حالا نصف دیگر خرماها را همراه با سیب اضافه میکنیم قالب کیک را با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم کیک را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته شود میگذاریم
موادلازم برنج ٢ پیمانه . پیاز ۱ عدد . لوبیا چشم بلبلی ٢/٣ پیمانه . کلم برگ ۱۰۰ گرم . سبزی دلمه . زردچوبه ۱ قاشق چ . فلفل سیاه . نمک . زعفران . کنسرو ماهی تن پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن زیاد تفت بدید . طلایی که شد فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن , کلم های ریش ریش خرد شده , سبزی دلمه ی خرد شده و برنج ازقبل خیس کرده رو داخلش بریزید . حالا یکی دو لیوان آب روی اون بریزید . طوریکه ۱ بند انگشت روی برنج آب باشه . نمک رو هم اضافه کنید . حرارتو نسبتا ملایم کنید تا آبش کشیده بشه . حالا لوبیا های از قبل پخته شده رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید و حرارتو کم کنید تا دم بکشه و با کنسرو ماهی تن سروش کنید . _من این غذا رو طبق ذائقه و نیاز رشدی بچه هام درست کردم . شما هم میتونید طبق ذائقه تون عمل کنید
🍨 😋 ▫️شیرعسلی نصف پیمانه ▫️شیر 4پیمانه ▫️خامه صبحانه 100 گرم ▫️پودرپسته 1فنجان ▫️زرده تخم مرغ 3 عدد ▫️پودرژلاتین 3/5 ق غ ▫️شکر 1/2پیمانه ▫️وانیل نوک ق چ 🔸پودر ژلاتین رو به مقداری شیر سرداضافه میکنیم و 5 دقیقه کنار میزاریم بعد شیرعسلی رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم، زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه یه ملاقه یه ملاقه از شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم بعد به قابلمه ی شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم درحدمخلوط شدن، از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار تا از حرارت بیافته وقتی خنک شد خامه وپودر پسته رو هم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه ، ( به دلخواه دو قطره رنگ خوراکی سبز هم میتونید اضافه کنید)توی قالب چرب شده میریزیم به مدت 6تا 8 ساعت توی یخچال قرارمیدیم تا ببنده
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لواش بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد براي سس نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار نصف ليوان روغن مايع يك عدد تخم مرغ يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده همه اين مواد روباهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید