فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقا من اومدم با صبحانه جدید
4 تخم مرغ
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
گوجه فرنگی
پنیر
کره
قالب را روغن زده و 3 برش نان را که به صورت مثلث بریده شده قرار دهید.
نان را برگردانید ، تخم مرغ ها را بریزید و روی هر برش نان یک تکه کوچک کره قرار دهید. نمک و فلفل را مزه دار کنید و پنیر را بپاشید.
روی آن را بپوشانید و بپزید تا پنیر ذوب شود.
برش های گوجه فرنگی را بگذارید و کمی بیشتر بپزید.
با پونه کوهی سرو کنید
🌟🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای من 😍😍
یه نون خوشمزه و فوری براتون آوردم کیف کنین😍
با موندگاری بالا و بدون فر
بافت این نون مثل لواش نیست دوستان خیلی لطیف تره و بیشتر شبیه کرپ هست
و میتونین با افزودن مواد مختلف طعمشو عوض کنین مثل سبزیجات و سیاهدونه و ...
"نان تابه ای"
تخم مرغ 2 عدد
ماست 8 قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
#کباب_ماهیتابه_ای
🔴مواد لازم🔻🥩
▪️گوشت چرخکرده مخلوط گوسفندی و گوساله 400 گرم
▪️پیاز متوسط 2 عدد
▪️نمک دریایی
▪️سماق نصف ق چ
▪️پودر زیر سیاه و سبز از هر کدام نصف ق چ
▪️پول بیبر فلفل ترکیه ای یک ق غ سرخالی
🔴طرز تهیه🔻🌮
🔸اول پیازو رنده درشت کنیدو با گوشت چرخی مخلوط کنیدو ادویه هارو اضافه کنیدو حسابی ورز بدین تا چسبنده و یکدست بشه؛به هیچ عنوان زرچوبه یا پودر سیرو این چیزا نزنید چون اونوقت طعم کباب نمیگیره؛بعد کف تابه رژیمی یا تابه معمولی تفلون رو چرب کنید و مواد گوشتی رو داخلش بریزیدو با دستتون پهنش کنید و با چاقو برش بزنید بعد روی اجاق بذارید با شعله ی متوسط رو به بالا بپزه؛
🔸اگر داخل تابه رژیمی پختینش بایید واشر رو خارج کنید؛وقتی قشنگ اب انداخت دوباره برش هارو با چاقو عمیقتر کنید؛بعد اجازه بدین با همون شعله متوسط رو به بالا باشه چون اگر شعلش کم باشه کبابتون سفتتت میشه ها،در اخر که یک قاشق اب داخلش باقی موند کمی کره یا روغن زرد یا جامد اضافه کنیدو با شعله کم کمی سرخش کنید زیادم سرخ نشه که سفت نشه هر چی ابدار تر بهتر؛جاتون سبز ما با برنج کته و روغن کرمانشاهی و سماق فراوان سرو کردیم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ایده خوشمزه😍
اینبار کباب و اینجوری درست کنید 👌😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_مرمری😍😋
این شیرینی ها خیلی سریع آماده میشه و خیلی شیک و خوشمزه است برای پذیرایی از مهمون ها بی نظیره
یک و نیم بسته بیسکوییت پتی بور رو با دو عدد موز له شده ترکیب میکنیم حالت خمیری پیدا کنه بعد توپک اندازه گردو بردارین داخل دست گرد کنید دوست داشتین داخلش شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای بزارید خوشمزه تر میشه
بزارید توپک ها یکی دو ساعت داخل یخچال باشه
شکلات تیره و سفید رو روی بخار کتری آب کنید...و مثل فیلم توپک ها رو داخلش بزنید بزارید روی کاغذ روغنی سفت بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل
ژله رولی👆🏻👆🏻👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از خوردن برنج حتما خرما بخورید دکتر ضیایی
طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کاسه های یلدایی هندوانه ای
کلیپ ببینید
#باسلوق_هندوانه
مواد لازم
نشاسته ذرت يك و نيم پيمانه
آب يك پيمانه
گلاب يك پيمانه
شكر يك پيمانه
كره بيست گرم
رنگ خوراكي سبز و قرمز ژله اي
طرز تهيه:
ابتدا نشاسته و آب رو با هم خوب مخلوط كنيد و گلاب و شكر رو بهش اضافه كنيد روي حرارت قرار بدين و مرتب هم بزنيد تا خوب باسلوق جمع بشه و خودشو بگيره،در اين لحظه كره رو اضافه كرده و خوب هم بزنيد و وقتي باسلوق كاملا جمع شد از روي حرارت برداريد خمير رو به سه قسمت بزرگ و متوسط و كوچيك تقسيم كنيد و براي قسمت قرمز بزرگترين خمير رو رنگ كنيد و گرد مثل يك لوله شكل بديد و با دست حالت بدين و براي قسمت سبز كمي كوچكتر از قرمز برداريد و رنگ كنيد و با وردنه پهن كنيد و قسمت كوچيكتر كه سفيده رو با وردنه نازكتر از قسمت سبز كنيد و روي قسمت سبز پهن كنيد و قسمت قرمز رو روي كار قرا بدين و رول كنيد و محكم بپيچيد و به مدت سه ساعت داخل يخچال قرار بدين و بعد برش بزنيد و از وسط نصف كنيد كه به شكل نيم دايره بشه .
گل رز وسط رو هم با اضافه های مواد درست کردم .
دونه های روش هم سیاه دانه است.
توجه کنید که موقع کار با خمیر دستاتونو با روغن مایع چرب کنید تا به دست نچسبه.
😋نوش جون😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجان
بادمجان ها رو بشورید، پوست بگیرید، و به صورت حلقه ای برش بدید
به بادمجان ها نمک بزنید و چند ساعت در آبکش بذارید
پیازها را خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
سیرها را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن بادمجان ها را روی دستمال بذارید تا کمی روغنش گرفته بشه.
بادمجان های سرخ شده را در قابلمه بریزید و بکوبید.
نعناع خشک را برای چند ثانیه در روغن تفت بدید.
نمک، فلفل سیاه، پیازداغ، نعناع داغ، سیرداغ و کشک رو به بادمجان ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۱/۲ لیوان گردو خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
روی شعله کم ۱/۲ لیوان آبجوش اضافه کنید و بذارید حدود ۱ ساعت بپزد.
وحالا آماده سرو است!
نوش جان ♥️
#تقویت_ناخن
〽️ اگر سلامت
و تقویت ناخن هایتان
برای شما اهمیت دارد ....
❗️ نخودسبز را
به برنامه غذایی خود
اضافه کنید.
✔️ علاوه بر این
باعث رشد سریع
ناخنها نیز میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◍⃟💦
روزتان باطراوت🍃
ای حضرت عشق!
بفرما که دلم خانه توست
سرعقل آمده هر بنده
که دیوانه توست⚘
پودر ژله توت فرنگی را ابتدا با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و بنماری میکنیم، بعد یک لیوان آبسرد اضافه میکنیم...
لیوانها را به صورت کج تو قالب مافین میگذاریم یا اینکه داخل یخچال به کمک حولهای چیزی ثابت نگه میداریم، تا وقتی که ژله رو میریزیم کج تو ظرف بمونه تا خودشو بگیره...
در این فاصله پاناکوتا را اماده میکنیم...
موادلازم🔻
شیر 2 لیوان
شکر 8 قغ
خامه صبحانه 3 ق غذا خوری
پودر ژلاتین 18 گرم( 2 قغ+ نصف قم)
آب سرد نصف لیوان
توت فرنگی پوره یا خرد شده به میزان دلخواه
اسانس توت فرنگی و رنگ خوراکی صورتی
چند قطره .
طرز تهیه🔻
شیر رو روی حرارت ملایم بگذارید و شکر رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید ( نباید جوش بیاد)
پودر ژلاتین رو با آب سرد به روش بن ماری(روی بخار کتری)ذوب کنید.
شیر را از روی حرارت برداشته و اسانس توت فرنگی، رنگ خوراکی و ژلاتین را اضافه کنید.
مایع را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد سپس خامه و توت فرنگی رو اضافه کنید.
وقتی از دما افتاد روی ژله میریزیم، اگه گرم باشه ژله رو اب میکنه و ظاهر دسر خوب نمیشه...
میتونید این پاناکوتا رو قالبی هم سرو کنید.
🌟
سلام سلام چطورین چه خبرا من دوباره اومدم با یک ایده جذاب و راحت و سریع و بسیارجینگول مخصوص یلدا یه دسر شیک و راحت و سریع و تنبوله با بیسکوییت و ژله واقعا هم خوشمزه است
راحت برش میخوره طعم شیرینی تر میوه خلاصه خیلی باحال
دسر جعبه ای انار
ژله انار نصف بسته
نشاسته ذرت سه ق غ
.آب یک لیوان
آبجوش یک لیوان
خامه سه ق غ
شکر سه ق غ
وانیل نوک ق چ
بیسکوییت پتی بور شکلاتی و ساده.بیسکوییت نان روغنی سالمین برای دور دسر
.انار برای تزیین
ابتدا باید کرم رو درست کنیم نشاستع ذرت رو با آب سرد مخلوط میکنیم تا کاملا حل بشه شکر هم اضافه میکنیم
ژله انار رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم
وقتی حل شد به نشاسته اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم مرتب رو هم بزنید تا جایی که مایه غلظت پیدا کنه و مثل فرنی بشه نه شل تر نه سفت تر وقتی غلظت پیدا کرد خاموش کنید
خامه رو اول با کمی کرم مخلوط کنید هم دما بشه بعد ااضافه کنید جون ممکنه تو دسر گلوله بشه .کرم درست شد میزارین کنار خنک بشه.بعد مثل فیلم دسر رو درست میکنیم .دسر رو حدود سه ساعت داخل یخچال میزاریم
🌟
میگویند
هروقت خواستی پارچهای بخری؛
آنرا در دستت مچاله كن و بعد رهايش كن،
اگر چروک برنداشت، جنس خوبی دارد..
آدمها، نیز همينطورند!!
آدمهايی كه بر اثر فشارها،
و مشكلات، اخلاق، و رفتارشان عوض میشود، و «چروك» بر میدارند!!
اينها جنس خوبی ندارند،
و برای رفاقت، معاشرت، مشارکت، ازدواج و اعطای مسئولیت به ایشان،
به هیچ وجه «گزینهٔ مناسبی» نخواهند بود...