eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
☝️☝️☝️ 👇👇👇👇😋😋 ‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از خوردن برنج حتما خرما بخورید دکتر ضیایی طب سنتی
شربت هشت عرق درمان چربی خون👇 امروزه به علت مصرف کردن غذا‌های آماده، فست‌فود‌ها و رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب افراد دچار چربی خون و بیماری‌های مختلف می‌شوند که شربت هشت عرق (عرق شوید، زنیان، سیر، کاسنی، شاه‌تره، مرزه، جعفری و گشنیز) می‌تواند به کاهش چربی خون و سایر بیماری‌ها کمک شایانی کند.
مواد لازم نشاسته ذرت يك و نيم پيمانه آب يك پيمانه گلاب يك پيمانه شكر يك پيمانه كره بيست گرم رنگ خوراكي سبز و قرمز ژله اي طرز تهيه: ابتدا نشاسته و آب رو با هم خوب مخلوط كنيد و گلاب و شكر رو بهش اضافه كنيد روي حرارت قرار بدين و مرتب هم بزنيد تا خوب باسلوق جمع بشه و خودشو بگيره،در اين لحظه كره رو اضافه كرده و خوب هم بزنيد و وقتي باسلوق كاملا جمع شد از روي حرارت برداريد خمير رو به سه قسمت بزرگ و متوسط و كوچيك تقسيم كنيد و براي قسمت قرمز بزرگترين خمير رو رنگ كنيد و گرد مثل يك لوله شكل بديد و با دست حالت بدين و براي قسمت سبز كمي كوچكتر از قرمز برداريد و رنگ كنيد و با وردنه پهن كنيد و قسمت كوچيكتر كه سفيده رو با وردنه نازكتر از قسمت سبز كنيد و روي قسمت سبز پهن كنيد و قسمت قرمز رو روي كار قرا بدين و رول كنيد و محكم بپيچيد و به مدت سه ساعت داخل يخچال قرار بدين و بعد برش بزنيد و از وسط نصف كنيد كه به شكل نيم دايره بشه . گل رز وسط رو هم با اضافه های مواد درست کردم . دونه های روش هم سیاه دانه است. توجه کنید که موقع کار با خمیر دستاتونو با روغن مایع چرب کنید تا به دست نچسبه. 😋نوش جون😋 ‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجان بادمجان ها رو بشورید، پوست بگیرید، و به صورت حلقه ای برش بدید به بادمجان ها نمک بزنید و چند ساعت در آبکش بذارید پیازها را خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سیرها را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن بادمجان ها را روی دستمال بذارید تا کمی روغنش گرفته بشه. بادمجان های سرخ شده را در قابلمه بریزید و بکوبید. نعناع خشک را برای چند ثانیه در روغن تفت بدید. نمک، فلفل سیاه، پیازداغ، نعناع داغ، سیرداغ و کشک رو به بادمجان ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۱/۲ لیوان گردو خرد کنید و به مواد اضافه کنید. روی شعله کم ۱/۲ لیوان آبجوش اضافه کنید و بذارید حدود ۱ ساعت بپزد. و‌حالا آماده سرو است! نوش جان ♥️
〽️ اگر سلامت و تقویت ناخن هایتان برای شما اهمیت دارد .... ❗️ نخودسبز را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. ✔️ علاوه بر این باعث رشد سریع ناخن‌ها نیز می‌شود
قپ َ سݭقٌۻض
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◍⃟💦 روزتان باطراوت🍃 ای حضرت عشق! بفرما که دلم خانه توست سرعقل آمده هر بنده که دیوانه توست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⚘ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
پودر ژله توت فرنگی را ابتدا با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و بنماری میکنیم، بعد یک لیوان آبسرد اضافه میکنیم... لیوان‌ها را به صورت کج تو قالب مافین میگذاریم یا اینکه داخل یخچال به کمک حوله‌ای چیزی ثابت نگه‌ میداریم، تا وقتی که ژله رو میریزیم کج تو ظرف بمونه تا خودشو بگیره... در این فاصله پاناکوتا را اماده میکنیم... موادلازم🔻 شیر 2 لیوان شکر 8 ق‌غ خامه صبحانه 3 ق غذا خوری پودر ژلاتین 18 گرم( 2 ق‌غ+ نصف ق‌م) آب سرد نصف لیوان توت فرنگی پوره یا خرد شده به میزان دلخواه اسانس توت فرنگی و رنگ خوراکی صورتی چند قطره . طرز تهیه🔻 شیر رو روی حرارت ملایم بگذارید و شکر رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید ( نباید جوش بیاد) پودر ژلاتین رو با آب سرد به روش بن ماری(روی بخار کتری)ذوب کنید. شیر را از روی حرارت برداشته و اسانس توت فرنگی، رنگ خوراکی و ژلاتین را اضافه کنید. مایع را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد سپس خامه و توت فرنگی رو اضافه کنید. وقتی از دما افتاد روی ژله میریزیم، اگه گرم باشه ژله رو اب میکنه و ظاهر دسر خوب نمیشه... میتونید این پاناکوتا رو قالبی هم سرو کنید. 🌟
سلام سلام چطورین چه خبرا من دوباره اومدم با یک ایده جذاب و راحت و سریع و بسیارجینگول مخصوص یلدا یه دسر شیک و راحت و سریع و تنبوله با بیسکوییت و ژله واقعا هم خوشمزه است راحت برش میخوره طعم شیرینی تر میوه خلاصه خیلی باحال دسر جعبه ای انار ژله انار نصف بسته نشاسته ذرت سه ق غ .آب یک لیوان آبجوش یک لیوان خامه سه ق غ شکر سه ق غ وانیل نوک ق چ بیسکوییت پتی بور شکلاتی و ساده.بیسکوییت نان روغنی سالمین برای دور دسر .انار برای تزیین ابتدا باید کرم رو درست کنیم نشاستع ذرت رو با آب سرد مخلوط میکنیم تا کاملا حل بشه شکر هم اضافه میکنیم ژله انار رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم وقتی حل شد به نشاسته اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم مرتب رو هم بزنید تا جایی که مایه غلظت پیدا کنه و مثل فرنی بشه نه شل تر نه سفت تر وقتی غلظت پیدا کرد خاموش کنید خامه رو اول با کمی کرم مخلوط کنید هم دما بشه بعد ااضافه کنید جون ممکنه تو دسر گلوله بشه .کرم درست شد میزارین کنار خنک بشه.بعد مثل فیلم دسر رو درست میکنیم .دسر رو حدود سه ساعت داخل یخچال میزاریم 🌟
🌷پنجشنبه تون عااااالی 🍃امیدوارم دلتون شاد 🌷سلامتي و پول 🍃ثروت و برکت 🌷به سمتتون جاری باشه و 🍃همواره غرق آرامش باشید 🌷تقدیم با بهترین آرزوها 🍃آخر هفته خوبی 🌷کنار عزیزان تون داشته باشید
میگویند هروقت خواستی پارچه‌ای بخری؛ آنرا در دستت مچاله كن و بعد رهايش كن، اگر چروک برنداشت، جنس خوبی دارد.. آدم‌ها، نیز همينطورند!! آدم‌هايی كه بر اثر فشارها، و مشكلات، اخلاق، و رفتارشان عوض می‌شود، و «چروك» بر میدارند!! اينها جنس خوبی ندارند، و برای رفاقت، معاشرت، مشارکت، ازدواج و اعطای مسئولیت به ایشان، به هیچ وجه «گزینهٔ مناسبی» نخواهند بود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید) 1 عدد پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد کدو (به دلخواه) 1 عدد هویج فلفل سبز و یا فلفل قرمز جعفری سیر نمک روغن زیتون طرز تهیه: سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥙 😋 ▫️سه یا چهار عدد سوسیس گوشت ▫️سیب زمینی خام رنده شده سه عدد ▫️پیاز متوسط یک عدد ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️زردچوبه و فلفل سیاه یک ق م ▫️آرد نان خشک دو قاشق غذا خوری 🔸این کتلت نیازی به نمک و ادویه بیشتری نداره چون معمولا سوسیس ها خودشون پر ادویه هستن حتما از سوسیس با درصد گوشت مناسب و با کیفیت استفاده کنید میتونید از سوسیس مرغ هم استفاده کنید سوسیس رو چرخ کنید و بقیه مواد رو هم با رنده ریز رنده کنید بعد ترکیب مواد اون رو داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه بعد کتلت ها رو سرخ کنید و ازش لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شـادےرابه زنـدگـیت دعـوت ڪـن ڪه مـثل بـرق وبادمیــگذرد،بهـارعمــر لحظه هاتون شیرین سپاس از همراهیتون ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی برای ژله بیرنگ میتونید از ژله اماده الوئه ورا استفاده کنید . برای ژله های رنگی از ترکیب ژله با شیر استفاده کنید . ژله بیس : سی گرم شکر، پانزده گرم اگار اگار و ۴۰۰ میلی لیتر اب رو روی حرارت قرار بدید تا شکر و اگار اگار اب شده و یکدست بشن داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده . برای ژله شیر : ۱۵۰ میلی لیتر شیر ، پنچاه گرم شکر و هشت گرم ژلاتین رو روی حرارت قرار بدید تا شکر اب بشه بعد تقسیم کنید رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنید ، برای سبز از پودر ماچا ، نارنجی اب پرتقال و قرمز پوره توت فرنگی استفاده شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله توت فرنگی یا هر ژله دلخواه دیگه ژله الوورا شیر یا بستنی ژله توت فرنگی رو با یکو نیم لیوان آب جوش درست کنید و همه ذراتشو خوووب حل کنید ژله الوورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید بزارید کنار تا به دمای محیط برسه اون وقت نصف لیوان شیر هم دمای محیطو بهش اضافه کنید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه. می تونید به جای شیر از یک لیوان بستنی وانیلی کوچیک استفاده کنید. حالا مث ویدیو لایه لایه بریزید تا ببنده. هر لایه رو که می ریزید بذارید تا حدی ببنده که چسبناک بشه طوری که به انگشت نچسبه. اگه زیاد بذارید ببنده لایه ها از هم جدا میشن.
عصر هم مثل صبح زیباست عصر یعنی عشق و عشق یعنی سلامتی شما و سلامتی شما یعنی قشنگی این دنیا ومن در این عصر زیبا دنیایی قشنگ برایتان آرزو دارم عصرتون زمستانی تون زیبا❄️❄️🌨🌨
وانیلی_با ژله_و_دونه_های_انار این دسر واقعا خوشمزست و در عین حال راحته و میتونه یکی از دسرهای شب یلدا باشه .😍 💞 جنس قالبی که باهاش این دسر رو درست کردم فلزیه(روی،روحی) و گنجایشش ۵لیوان اب هستش پس باید دسرم جوری باشه که جمعا بشه ۵لیوان که قالبم رو پرکنه حالا بریم سراغ طرز تهیه ۳لیوان شیر ۴تا ۵ق غ شکر وانیل نوک ق چ خامه صبحانه نصف لیوان پودرژلاتین ۳ق غ اول از همه نصف لیوان از شیر برمیداریم و با ۳ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه نیاز نیست بجوشه شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل روبهش اضافه میکنیم و همینطور اون ژلاتینی که بنماری شده. خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه با ملاقه مقداری از شیر برداشته داخلش میریزیم و هم میزنیم تا خامه هم دمای شیر بشه(تا خامه بریده بریده نشه)حالا خامه رو داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم قالب رو از قبل کمی چرب کرده و مایه پاناکوتا رو داخلش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده و خودشو بگیره. تا پاناکوتا داخل یخچاله انارها رو دون دون کرده و یک بسته ژله انار رو طبق دستور روی جعبش(۱لیوان آبجوش و یک لیوان سرخالی آب سرد که معمولا نصف لیوان آبسرد میریزم کیفیتش بهتر میشه) آماده میکنیم و میزاریمش کنار تا خوووب خنک بشه.وقتی پاناکوتا خودشو گرفت از یخچال درش میاریم دونه های انار رو روی اون میریزیم و همینطور ژله خنک شده رو با قاشق روی دونه های انار ریخته تا ژله تموم بشه و مجددا قالب رو میزاریم یخچال تا حسابی ببنده و سفت بشه.قالب رو ۵دقیقه در محیط آشپزخونه میزاریم بعد با نوک چاقویی اطراف ژله رو از دیواره قالب فاصله میدیم بشقابی دهانه قالب گذاشته و مثل کیک برمیگردونیم.(چون قالب ۵دقیقه در محیط میمونه نیازی به استفاده از آبگرم و سشوار و... نیست ) راااااستی این نکته رو داشت یادم میرفت نیازی نیست پاناکوتا سفته سفت بشه چون اونوقت لایه بعدی بهش نمیچسبه و وقتی میخواین از قالب درش بیارین لایه ها از هم جدا میشن.پاناکوتا روبه سفتی که بود انار و ژله رو بریزید .خیلی نرم و شل نباشه که دونه ها و ژله فرو میرن داخلش و قاطی میشن . این دسر رو ۴۵دقیقه ای آماده کردم چون گذاشتمش فریزر 🌟