#ترکیب_ادویه_ها
1_پلویی:گل سرخ یاگل محمدی،زیره،دارچین،میخک،هل
2_آبگوشت:زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،جوزهندی،بادیان،میخک
3_ترشی:نعناخشک،گلپر،تخم گشنیز،سیاهدانه،زیره سیاه وزیره سبز،کاری،زردچوبه
4_ترشی بادمجان:فلفل سیاه ،گلپر،زردچوبه
5_ماست وخیار:فلفل سیاه ،نعنا،ترخون،ریحان،مرزه،پودرگل سرخ
6_فلافل:زیره سبز،کاری،زنجبیل،فلفل قرمز،گشنیز،شنبلیله
7_کوکوسبزی_پودرگل محمدی،کاری،دارچین،فلفل سیاه
8_لوبیاپلو/کلم پلو/هویج پلو:ادویه پلویی ومقداری دارچین
9_مرغ وماهی:بهترین ادویه زعفران،زنجبیل،برگ بو،پودرسیر
10_کباب تابه ای:فلفل سیاه،پودرلیموعمانی،زردچوبه،سماق
11_گوشت:پودرپیاز،دانه کرفس،فلفل قرمز،فلفل سیاه ،فلفل سفید،نمک(جعفری،رزماری،ریحان،پونه)خشک
12_سوپ:پودرآویشن،یکیادوعددبرگ بو
13_قیمه پلو:هل،دارچین،پودرگل محمدی🌸🍂
کانال مارو به دوستاتون معرفی کنید👇
#مرغ_مجلسی 🥘 😋
🔸پیاز و مرغ رو همون اول بذارید در بسته ده پونزده دقیقه تفت بخورن هم طعم مرغ و پیاز به خورد هم میرن و هم مرغ آب میندازه
بعدش ادویه و هویج رو اضافه میکنم و باز در تابه رو میبندم و هر از گاهی مرغ رو زیر و رو میکنم تا زمانی که اب مرغ کشیده شه اونوقت بهش روغن میزنم و یه قاشق سر پر رب اضافه میکنم رنگ رب که تغییر کرد یه لیوان آب میریزم و دوباره در تابه رو میبندم تا زمانی که مرغ خوب مغز پخت بشه
حدودا چهل دقیقه ای زمان میبره اما طعمش بهشتیه
نکته خیلی مهم: از اول پخت تا آخر پخت شعله کم و ملایم باشه
🌟
#دسر_سیب_ژله_ای
یه دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است🙂😍 .
.
هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد .
من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند .
حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه .
بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم .
این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین .
دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین .
🌟
✅چه زمانی باید از پرایمر چشم استفاده کنیم؟
- بهترین زمان برای استفاده از پرایمر چشم زمانی هست که قراره برای آرایش چشم هاتون از سایه چشم استفاده کنید. پرایمر چشم میتونه خیلی راحت یک پایه مناسب برای آرایش چشم و سایه زدن روی پلک
════༻°°💇♀°°༺════
💄 💄
════༻°°💅°°༺════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋 -نودل پنیری🍝🌸×-×
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓اگـر مادر نباشـد زنـــدگی نيست
🌸به خورشيد فلك تابندگی نيست
💓خدا عشق است و مادر كعبه عشق
🌸به آنان بنــدگی،شرمندگی نیست
🌸پیشاپیش روز مــادر مبــارک
#رول_ژامبون_پنير
اینم دستورپخت رول ژامبون👇
من هميشه از نون تست نام آوران استفاده ميكنم براي اين كار بايد حتما تازه تازه باشه كه حالت خميريشو حفظ كنه .
بعدِ دور گيري با وردنه خوب بازش ميكنم به يه لايه نازك خميري تبديل ميشه.
بعد يه لايه ژامبون و يه ورق پنير ورقه اي گودا
بعد باهم رولشون ميكنم وبا خلال چوبي فيكس ميكنم.
بعد داخل آرد سفيد بعد تخم مرغ زده شده بعد پولك سوخاري ،من از پولك سوخاري پانكو استفاده كردم.
فروشگاها و مغازهاي كه شكلات وخوراكيهاي خارجي ميفروشن ميتونيد پيدا كنيد.
اگر ديديد كامل همه جاش پوشيده نشده دوباره بزنيد داخل تخم مرغ و بعد پولك سوخاري، يك ساعت تا دوساعت داخل يخچال بزاريد و بعد داخل روغن داغ داغ
سرخ كنيد و نوش جااان كنيد😋
🌟
#چنجه_گیلکی
پیاز رنده شده.....۱عدد
سیر رنده شده.....۶ حبه
گردو خرد شده.....۲۰۰ گرم
رب الوچه......به مقدار لازم
لیمو ترش....۱عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا چنجه داخل ظرف ریخته.با مواد مخلوط کنید.حدود ۸ ساعت بماند تا کامل مزه دار بشه و گوشت بیات بشه.بعد چنجه را به سیخ چوبی بزنید.داخل فر قرار می دهیم.ظرف فر حتما چرب کنید.مواد مرینیت مجدد آماده کنید روی حرارت تفت می دهیم.این سس می توانیم کنار غذا سرو کنیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋 -چیپس حبابی💧🌼~~
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر جادویی اسفناج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی 😍😋
۳ عدد تخم مرغ، ۲ فنجان شیر، ۱۰ ق غ آرد (کم پر شده)، نصف لیوان روغن زیتون یا نباتی، نمک
#مواد_گوشتی
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱ عدد پیاز، ۲_۳ عدد فلفل سبز، ۲ حبه سیر، ۱ ق چ رب گوجه، نصف لیوان آب، ۱ ق چ پودر فلفل قرمز، ۱ق چ فلفل سیاه، نمک
#سس_بشامل؛
۱ق غ کره، ۲ ق غ آرد، ۲/۵ فنجان شیر، نمک، پنیر چدار رنده شده
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 «جشن فرشتهها» مهمترین جشن دختران شیعه/ فیلمها و خاطرات جشن تکلیف را بفرستید، جایزه بگیرید
🔹این کلیپ اخیرا در فضای مجازی ویرال شده است. به حدی زیباست که احتمالا اشک شما جاری میشود. تقدیم به تمام دختران پاکدامن ایرانی و خانوادههای شهدا.
🔸حتما فیلمها و خاطرات خود از جشن تکلیف دختران عزیز تر از جان را به شماره ۰۹۳۵۹۰۰۰۷۰۰ در پیام رسان های داخلی بفرستید و برنده جایزه شوید.⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan