eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷به چهارشنبه 5 بهمن خوش آمدید 💛امروزتون پر از عطر دعا 🌷خــدایا 💜امروز سبد زندگی 🌷دوستانم را پـر کن 💛از سلامتی، جاودانگی 🌷موفقیت و خـوشبختی 💜روزتون پر از انرژی های مثبت
در مجلس مظلومیّت مردِ غریب😔 بنگرکه دلم میان غمخانه گم است😔 این ناله ز ماتمِ امامِ هادی ست😔 معصوم دوازدهم امامِ دهم است😔 شهادت جانسوز امام علی نقی(ع) تسلیت باد🏴
خانوومایی که چای دم میکنن ، کدر میشه ، 👇 ✔️مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته آن را بجوشانیدجرمها برطرف می شود. 💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥟🌮 نان لواش سس کچاپ پنیر ورقه ای گودا گوجه فرنگی ژامبون فلفل زیتون پنیر پیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔷مواد لازم :👇 🔹خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا ؛ برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. 🔹پنیر پیتزا 🔹سس سفید یا قرمز 🔹گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده ♨️دستور تهیه :👇 خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر (چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست (هر سایزی که دوس دارین) دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین، بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه
💜 صفحه ی دلتون ❄️ مثل دونه های برف 💜 پاک وِِ سپید ❄️ کلام تون پر از مهر 💜 لبخندتون به صداقت عشق ❄️ و لحظه هاتون پر از گرمای امید 💜چهارشنبه تون پر از بهترینها
مواد لازم: ۳ لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر نشاسته یک بسته پودر ژله ۳ قاشق پودر ژلاتین دو فنجون بستنی وانیلی ۴ قاشق خامه صبحانه طرز تهیه: برای درست کردنش ژلاتین رو به همراه یک سوم لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه. پودر ژله رو به همراه نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و بزارید روی حرارت کتری تا کاملا یکدست بشه. شیر و شکر و پودر نشاسته رو هم ترکیب کنید و بزارید روی حرارت ملایم و بهش بستنی و ژلاتین بن ماری شده و ژله رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه . خامه رو با چند قاشق از مواد دسر مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد دسر رو بریزید داخل قالب و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید و از قالب جدا کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی شیر 3لیوان شکر3/4لیوان شکلات رنده شده 80تا100گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3/4پاکت پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری وانیل 1/2قاشق چای‌ خوری اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم. بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست
موادلازم مغز گردو ۸۰ تا ١٠٠گرم کیک اسفنجی ساده یا شکلاتی ۷۵ گرم شکر٢٥٠ گرم سفیده تخم مرغ ۱۵۰ گرم جوش شیرین یک پنجم قاشق چایخوری دارچین و پودر کاکائو با هم یک قاشق چایخوری وانیل سرکه سفید یک‌ قاشق غ خ کیک اسفنجی را خورد کردم با گردو ،پودر دارچین ، کاکائو ، شکر ونصف از سفیده مخلوط کردم دو بار از چرخ گوشت رد کردم بقیه ‌سفیدها رو مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم فقط در حد اینکه کف ظرفمون داغ شه حرارت رو کم کردم مدام هم زدم (به این مرحله داغ زدن شیرینی میگن ) نیم ساعت مدام هم میزنم تا شکر اروم اب شه و کف ظرف حالت چسبیده پیدا کنه مواد کاملا غلیظ شه از روی شعله برمیدارم داخل ظرف دیگه ای میریزم اجازه میدم خنک شه حداقل نیم ساعت زمان بدید برای خنکی بعد ک کاملا سرد شد سركه و بکینگ پودر رو اضافه میکنم و خوب هم میزنم داخل سینی کاغذ روغنی انداختم روی کاغذ با روغن جامد چرب کردم مواد شیرینی رو داخل قیف با ماسوره ساده با فاصله و یک اندازه ماسوره زدم بعد داخل فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
مواد لازم تخم مرغ 3عدد شکر 1.5پیمانه آرد 2ویک چهارم پیمانه روغن نصف پیمانه کره 25گرم آلبالو بدون هسته یک پیمانه شربت البالو یک ق (دو سه ق از آب آلبالو هم که موقع هسته گرفتن در اومد ریختم تو مواد کیک) ماست یک پیمانه بکینگ پودر 2ق م وانیل نوک ق م (هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی) طرز تهیه اول تخم مرغها و وانیل رو با همزن خوب زدم بعد شکر رو ریختم و تا وقتی که کرم رنگ و کشدار شد هم زدم. مرحله بعد روغن و کره ابشده. و هم زدم.شربت و آب آلبالو و ماست رو هم ریختم و مخلوط کردم. آرد و بکینگ پودر رو چندبار الک کردم و کم کم به مواد اضافه و خوب مخلوط کردم. چند ثانیه به همزن زدم تا آرد خوب, مخلوط شد. در این مرحله کار تمومه(میشه اول یه لایه مواد کیک تو قالب ریخت بعد آلبالوهای, بدون هسته رو و بعد, بقیه مواد رو. ) من در این که ارد رو مخلوط کردم آلبالوها رو هم ریخت داخل مواد و مخلوط کردم. قالب رو کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم و در فر حدود 170درجه به مدت حدود 50 دقیقه پخت نوش جان 💖 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤قلبم را به تو سپرده ام یقین دارم که از تو همیشه و همیشه بهترینها بسویم سرازیر است😇 ❤میدانم قلبم را سرشار از خیرات میکنی آنچنان که شایسته فضل و کرم توست❤ خدا جونم دوستت دارم❤️
مواد لازم: سه عدد تخم‌مرغ یک لیوان شکر نصف استکان روغن مایع نصف استکان شیر یک لیوان آرد یک بسته‌ی 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری) دو قاشق غذاخوری کاکائو مواد کرم: یک بسته پودر کرم شانتی یک لیوان پودر نارگیل یک لیوان شیر سرد برای خیس کردن کیک: یک استکان شیر مواد سس شکلاتی: 200 میلی خامه 300 گرم شکلات تلخ برای تزئین: شکلات سفید توت فرنگی طرز تهیه‌: سفیده و زرده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و نصف شکر را با سفیده و نصف شکر را با زرده مخلوط کنید سفیده و شکر را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. زرده را هم با شکر بزنید تا کرم رنگ شود شیر و روغن را هم با زرده‌ها مخلوط کنید. مواد خشک را هم الک کرده و اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن با همزن هم می‌زنیم. سفیده را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط می‌کنیم. مایع کیک را داخل قالب کمربندی سایز 20 که کاغذ روغنی انداخته‌ایم ریخته و در فری که روی 180 درجه گرم شده 25_30 دقیقه با کنترل می‌پزیم پودر کرم شانتی را با یک لیوان شیر سرد با همزن می‌زنیم تا فرم بگیرد و بعد پودر نارگیل را هم مخلوط می‌کنیم. کیک را بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را جدا می‌کنیم و دوباره داخل قالب می‌گذاریم با یک استکان شیر سرد کیک را خیس کرده و کرم شانتی را روی کیک ریخته و صاف می‌کنیم. خامه را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود شکلاتها را هم اضافه می‌کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم و هم می‌زنیم تا شکلاتها حل شوند و بعد از خنک شدن روی کرم شانتی پخش می‌کنیم و 1_2 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد قالب را باز کرده و با شکلات سفید بنماری شده و توت فرنگی تزئین می‌کنیم.
🍄برخلاف تصور عامه که قارچ باید حتما سفید‌ رنگ باشد قارچ کرم نیز دارای مرغوبیت است به همین دلیل نمی‌توان رنگ قارچ رادلیلی برای سالم‌بودن یا ناسالمی آن دانست. 🔸قارچ باکیفیت، کلاهک سفت دارد؛به‌طوری که اگر باانگشت آن را فشار دهیم قسمتی از آن فرو نمی‌رود 🔸سنگینی قارچ معیار سلامت آن یکی دیگر از راه‌های تشخیص قارچ سالم را سنگین‌ بودن آن است و قارچ باید دارای وزن مشخصی باشد و قارچ سبک کیفیت لازم را ندارد. 🔸قارچ‌های لکه‌دار باید پخته شوند وجود برخی از لکه‌های قهوه‌ای رنگ (لکه باکتریایی) که روی کلاهک قارچ به وجود می‌آید عاملی برای کاهش کیفیت قارچ است اما اگر قارچ به صورت پخته مصرف شود این لکه‌ها آسیبی را به انسان وارد نمی‌کنند. 🔸کلاهک قارچ نباید شکاف داشته باشد کلاهک قارچ باید بسته باشد چراکه تمام ارزش غذایی قارچ در پرده‌های قهوه‌ای مایل به سیاه زیرقارچ نهفته است که اگر روی کلاهک شکافی ایجاد شود موجب کاهش ارزش غذایی قارچ می‌شود. 🔸قارچ خام مفیدتر است بهترین نحوه‌ درست استفاده کردن از قارچ ، با توجه به این‌که قارچ حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد پروتئین است بهتر است آن را به صورت خام در سالاد ❅ ایـــــــــده بگیریم🐝 🍓••「 @Tarfand20 」••🍓
🌸🍃 زندگی نیست بجز نم نم باران بهار زندگی نیست بجز دیدن یار زندگی نیست بجز عشق بجز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی زندگی تجربه‌ی تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه‌ی یک عمر بیابان دارد ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم؟! عصر سررررد زمستونی تون بخیر تنـــــــــور دلتون گرررمِ گرم😍☕️🌱 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
مواد لازم: آرد: 1لیوان حدود 150گر م پودر قند: 1/4لیوان حدود 40گرم تخم مرغ :1 عدد بیکینگ پودر : 1 ق چ سر صاف روغن مایع : 3 ق غ حدود 20 گرم آب پرتقال : 2 ق غ حدود 20 گرم رنده پوست‌ پرتقال: 1 ق چ مغز بادام: برای تزئین طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ وپودر قند را یکی دو دقیقه با همزن دستی بزنيد بعد رنده پوست پرتقال ،روغن مایع واب پرتقال را بریزید کمی هم بزنید در آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست‌ کمی ورز دهید تا به‌ صورت‌ خمیر دربیاد. اين خمیر کمی چسبیده س،پس آرد بیشتری اضافه نکنين بزارید نيم ساعت داخل يخچال تا چسبندگیش از بين بره‌. حالا از خمیر گلوله‌های کوچکي اندازه فندق کمی بزرگتر بردارین و در دست گرد کنين، داخل پودر قند بغلتانین و در سینی فر با فاصله‌ بچینین چون‌ اين شیرینی کمی پف می‌کنه. حالا کمی شیرینی‌ ها رو پهن کنين و يه دونه بادوم پوست‌ کنده وسطش بزارید. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه‌ به‌ مدت‌ 30 دقیقه قرار بدين تا کاملأ بپزید. نکته‌: بعد از 10 دقیقه در فر رو باز کنید و بادام ها رو کمی فشار بدين تا داخل شیرینی شوند چون‌ بعد از پف بادام ها بيرون می‌زنن. هر چقدر در پودر قند بیشتری بغلتانین، ترک کوکی ها بیشتر می‌شه. اگه دوست دارین رنگ کوکی ها نارنجی شه، کمی رنگ خوراکی نارنجی به‌ مواد اضافه کنين ولی چون‌ من مخالف رنگ مصنوعی هستم‌، استفاده نکردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته😍😋 🫕کوفته از اون غذاهاییه که پختنش همیشه قلق خاصی داره و مهارت فوق العاده ای میخواد باید خیلی حرفه ای بپزی که کوفته ها نه وا بشن و نه خیلی سفت! 👌🧑‍🍳 ✅مواد لازم: برنج نیم دونه ۱ پیمانه لپه ۱پیمانه سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک یک عدد تخم مرغ ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده ✅طرز تهیه: 🔸نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید 🔹پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد درشت زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها ادویه شامل نمک،زردچوبه،فلفل، ادویه پلویی، کاری ✅برای سس: پیاز یا پیاز داغ رب ادویه زردچوبه دو لیوان آب مراحل کار تو فیلم مشخص هست 🥗‌😋 ▫️گوجه فرنگی گیلاس 50 گرم ▫️خیار تازه 2 عدد ▫️فلفل شیرین 1 عدد ▫️پیاز شیرین 1 عدد ▫️پنیر فتا 100 گرم ▫️کاهو 300گرم ▫️روغن زیتون به میزان لازم ▫️آب لیمو تازه به میزان لازم ▫️نمک به میزان لازم ▫️فلفل به میزان لازم ▫️زیتون به میزان لازم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌🌼👉 🌼👉
♥️خیالم راحته که ⚪️اگه زمستون هرچقدرم ♥️سرد باشه دوستانی ⚪️مثل شما دارم ♥️که دمشون خیلی گرمه ⚪️الهی حال دلتون ♥️همیشه خوب خوب باشه ⚪️و لبتون همیشه ♥️به خنده وا بشه ♥️تقدیم به شما دوستان گلم لحظاتتون خوش🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده🤤👌🏻 اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون حدود نیم کلو پیاز خلالی دو عدد درشت سیر یک قاشق سرخالی رنده شده گردو نیم کوب یه مشت (میزانش دست خودتونه) نمک، فلفل، زردچوبه نعنا یه قاشق غذاخوری کشک سه تا چهار قاشق غذاخوری پر ✔️روش سرخ کردن بادمجون به خودتون بستگی داره میتونین برای جذب کمتر روغن بهش سفیده تخم مرغ یا ماست بزنین ✔️حتما بزارید بادمجونا، گردو و سیرداغ پیاز داغ یه چهل و پنج دقیقه ای با هم بپزن نعنا رو که ریختین یک دقیقه بعد خاموش کنین روغنی که انداخته روغن کردو هست قشنگا
تقدیم به پدرم اولین معلمم که کلاس درسش را از پشت نیمکت ها به گستره ی تمام شجاعت و ایثار وسعت داد. خود پرواز کرد و با عروج خونینش درس عاشفی و دلدادگی را نه فقط به. دانش آموزان و فرزندان خود ,که به تمام جوانان وطنم آموخت.... ..... پدر مهربانم، تو که پاسدار ارزش های اسلام بودی و معلم ایثار و شجاعت. درس آموز مکتب خمینی بودی و فدایی راه حسین گشتی، سنگرت را از کلاس درس و پشت نیمکت های مدرسه به وسعت جبهه ایثار گستراندی و چه زیبا بال گشودی به سوی محبوبت، پدر عزیزم، روزت که روز تمام شجاعت هاست، روز تمام خوبیهاست و روز تمام احساسهای زیبای عالم مبارک.... پدر شجاعم، تو همیشه با من هستی. صدایم را میشنوی و پاسخم میدهی. تو همیشه با من هستی، حاضر در لحظه هایم، پیدا در صحنه صحنه زندگیم و موثر در تمام گامهایی که بر میدارم. درست مثل روزها و سالهای اول عمرم که عطر وجودت در کوچه باغ جانمان هویدا بود. درست مثل روز اولی که با تو راه رفتن را یاد گرفتم، به شیرینی تمام خوشیهای پنج ساله ای که با تو داشتم، به رنگ رنگی تمام گلهایی که تو باغچه کوچک خانه میکاشتی و به من می آموختی مراقبت از آنها را. آری، تو همیشه با من هستی پدر خوبم. . معلم اولم، پاسدار تمام ارزشهایم.... روزت مبارک cнαɴɴεℓ 💓჻ᭂ࿐✰ ◍⃟‌ @MadarPedar 💓჻ᭂ࿐✰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر واقعی آن است که عاشق لطف وقهر خداوند هردو باشی قهر او عین لطف‌ اوست پس قهر او نیزشکری واجب لازم دارد اصلا اگرنیک بنگری قهری وجودندارد عاشقانه پذیرای حوادث ورویدادها باش