eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
پیشاپیش ولادت حضرت علی علیه السلام و روز پدر بر همه پدران زحمتکش ایران زمین تبریک و شاد باش باد 🎊🎊🎊💐💐💐🌸🌸 روزتون مبارک باباهای دوست داشتنی😍😍🌷🌷
🔴علائمی که به ما هشدار غلظت خون میدهند سردرد دردگردن تنگى نفس اختلالات بینایى ضعف و بى حالى قرمزى وریدهاى چشم خارش هاى پوستى خواب رفتن دست،پا،انگشتان 🍏
آموزش سه مدل ژله 👆
ما معمولا كوكو سبزي رو با نون مي خوريم، ولي پيش مياد كه كته هم درست كنم باهاش، حالا اين بار اينجوري درست كردم مايع كوكو رو ريختم كف قابلمه، گذاشتم تا مايع كوكو يه كم خودشو بگيره و سفت بشه، بعد پلوي آبكش شده رو خيلي آروم بهش اضافه كردم و با پشت قاشق صاف و فشرش كردم و زمان دادم كه كوك سرخ بشه و پلو دم بكشه آهان راستي، براي سبزي كوكو من اصلا نكته خاصي براي سبزيش ندارم، صد البته اگر تره ش بيشتر باشه خوشمزه تره، اگر سير تازه هم داشته باشه عاليه، من معمولا دو تا برگ كاهو هم به سبزي كوكو مي زنم، به قول مامانيم كه بهترين كوكوي دنيا درست مي كنه ، پوكش مي كنه، و اينكه براي حدود نيم كيلو سبزي از چهارتا تخم مرغ استفاده مي كنم كه از يك ساعت قبل از يخچال ميذارمش بيرون
امروز کسی باش که واقعا آرزو داری مهربان و با گذشت،❤️ ساده و شفاف، پاک و خالص، با محبت و عاشق،❤️ رنج و نگرانی را کنار بگذار، به لحظات زندگی چنان ارزش بده که آرزو داری💕 لحظاتتون خوش💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک😍😋 مواد لازم: ژامبون🥓 قارچ🍄 ذرت🌽 فلفل دلمه ای 🫑 پنیر پیتزا 🧀 نون تست 🍞 سس کچاپ 🍅
همه یاد میگیرند زندگی کنن.. ‌ اما همه نمیتونن زیبا زندگی کنن!!!! زندگی یک عادته اما! زیبا زندگی کردن یک هنر.... عصر_تون_زيبا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۲ عدد آویشن ۱ ق چ (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید) فلفل قرمز ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۱.۵ ق چ سیر رنده شده ۱ حبه تخم مرغ ۲ عدد آب گاز دار ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم) بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ ق م) آرد ۵ ق غ روغن برای سرخ کردن ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد. در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید. 🌟