فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷روزی دل انگیز
❤️روزی پراز عشق و امید
🌷براتون آرزو می کنم
❤️امیدوارم
🌷از زمین و زمان
❤️شانس واقبال وبرکت
🌷به زندگیتون بباره
❤️یکشنبه تون پراز موفقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رایحهٔ خوش زندگے
بالبخندصبح آغازمیشود
ولبخندزیباے زمان
بارایحهٔ دلنشین صبح همراه ست🌸🍃
آغوش تنفس رابگشاییم
چشمهاے جان رابکارگیریم
آهنگ آرامش رابنوازیم🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بابا_غنوش
حدودا برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد
ارده ۳ تا ۴ ق غ
ماست ۲ ق غ
سیر ۳ حبه
آب لیمو ۲ ق غ
جعفری به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میران لازم
بادمجون ها رو شستم و روشون شیارهایی ایجاد کردم برای پخت بهتر ، روی گاز کباب کردم روی شعله ، شعله پخش کن قرار دادم این طور هم گاز کمتر کثیف میشه.
می تونین
توی فر هم بزارین و کباب کنین . بعد پوستش رو جدا کردم .
داخل غذاساز بادمجون های کباب شده ، ارده ، ماست ، سیر رو اضافه کردم و میکس کردم . جعفری و یه کم آب لیمو هم اضافه کردم و نمک و فلفل اضافه کردم و در آخر بنا به علاقه کمی روغن زیتون ریختم .
یه گوجه فرنگی رو هم پوستش رو جدا کردم و نگینی خرد کردم و کنارش ریختم .
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قرمه_سبزی
👇رازخوشمزگی قرمه سبزی👇👇
هر بلایی سرت خورشتت بیاری راه حلش اینجاست.
✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن.
✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه.
✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده.
✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو جذب کنه.
این معجون برای قرمه سبزی معجزه میکنه
دو ق غ رب انار
یک ق غ آب نارنج
یک ق غ آبلیمو
نصف ق چ فلفل سیاه
نصف ق چ نمک
نصف ق غ رب گوجه
با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید.
این میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لیوانی
موادلازم:
۵۰۰ گرم گوشت
۱ عدد پیاز
۳ عدد فلفل سبز
۲ عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیهای قرمز بزرگ )
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
۱ عدد سیب زمینی
۶ عدد خمیر میل فوی
نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن
زرده تخم مرغ برای رویش
طرز تهیه:
گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویههای گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید .
خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید.
داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید
داخل سینی ۲ لیوان اب گرم بریزید ودر فر ۱۸۰-۱۹۰ درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید.
پ.ن ۱: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉)
پ.ن۲:داخل سینی فر حتما ۲ لیوان آب بریزید
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش ماش
یک سری توی این آش گوشت می ریزن ولی اگر قلم داشته باشید بریزین که عالیه . یک سری توش شلغم هم می ریزن . بعضی ها توش سبزی نمی ریزن و بعصی ها سبزی خشک معطر مثل مرزه و ترخون و ... می ریزن .
از این آش خوشمزه غافل نشین😌 . ماش رو جزو حبوباتی که این روزها در وعده های غذایی خانواده ها کم شده قرار بدین خیلی خوب و پر خاصیت و اتفاقا کم کالری هستش.
مواد لازم🔻
(برای ۳ نفر)
ماش یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ تا ۳ حبه
سبزی آش خرد شده ۱۲۰ گرم ( حدودا ۲ لیوان ) ( شامل اسفناج ، تره ، گشنیز ، جعفری ، شوید)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
طرز تهیه🔻
ماش رو با مقداری آب گذاشتم بپزه .
برنج رو هم از قبل خیس کردم برنج نیم دانه هم که باشه که عالی .
داخل قابلمه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر خرد شده رو هم داخلش ریختم و بعد کمی زردچوبه ریختم و یک کم تفت خورد ، ماش وبعد از اون برنج رو اضافه کردم . آب داخلش ریختم با توجه به اینکه برنج نیاز به پخت داره و آب نیاز داره آب کم نریزین .
بعد در قابلمه نیمه گذاشتم تا بپزه . بعد که پخت سبزی آش رو داخلش ریختم . از عصاره گوشت هم استفاده کردم دل به خواهی هست و بعد از اون نمکش رو بچشین اگر نیاز بود بریزین و گذاشتم تا سبزی هم بپزه و جا بیفته.
بعد هم با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کمی کشک تزیین کردم .
ژله ویترینی
پودر ژله آلورا پنج بسته
دو بسته ژله بلوبری
رنگ خوراکی آبی
شیر چهار لیوان شیر
یک عدد بستنی لیوانی وانیلی
دوتا موز ورقه شده وچند عدد آلبالو
دستورکار
ابتدا یک بسته ژله بلوبری رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک عدد بستنی بهش اضافه کنید و داخل یک سینی بیست در سی بریزید وبزاریدبیست دقیقه بمونه بعد بیرون بیارید و به صورت دالبوری برش بزنید و رول کنید
قالب رو چرب کنید دو بسته آلورا رو طبق دستور روش درست کنید کمی ته قالب بریزید قالب رو کج داخل یخچال بزارید تاکمی خودشو بگیره بعد رولی ها رو روش بچینید وبقیه آلورا رو روش بریزید تا جایی که روی رولی ها پوشیده بشه
دو بسته آلورا رو با دولیوان آب جوش حل کنید و بعد سرد شدن دو لیوان شیر بهش اضافه کنید ژله که نیم بند شد مقداری ژله شیر روی کار بریزید تا کار با آلورا وشیر پوشیره بشه همین طور قالب رو کج میزاریم تا ببنده
ژله که نیم بند شد قالب رو به طرف برعکس کج میکنیم موز ها رو میچینیم وروش آلورا میریزیم بعد آلبالوهارو میچینیم دوباره آلورای شفاف میزاریم نیم بند بشه ژله بلوبری رو با شیر درس میکنیم و یک لایه روی کار می ریزیم
این لایه هم نیم بند که شد برای لایه بعدی قالب رو صاف میکنیم وژله الورا با شیر میریزیم لایه بعد ژله شفاف میریزیم و دوباره بعد نیم بند شدن آخرین لایه ژله بلوبری وشیر رو میریزیم ومیزاریم تا کامل ببنده
🌟
دسر پلمبیر😍
دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آبِ سرد مخلوط کنین
روی حرارت بن ماری کنین و بذارین کنار تا از حرارت بیفته
زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ رو از هم جدا کنین
سفیده ها رو با همزن برقی بزنین تا فرم بگیره
در آخر یک قاشق غذاخوری شکر بریزین و هم بزنین تا سفت بشه
داخل یخچال بذارین تا فرمشو حفظ کنه
داخل زرده ها
چهار قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
بریزین و هم بزنین تا کرمرنگ بشه
مواد رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین
روی حرارت بذارین تا فقط داغ بشه، لازم نیست بجوشه
داخل یه ظرف دیگه
یک بسته خامه صبحانه رو
به همراه مقداری عصاره زعفران
و یک پیمانه بستنی لیوانی
بریزین و یکدست کنین
مواد زرده و شیر رو اضافه کنین و با همزن دستی، هم بزنین
اگه دوست داشتین مقداری پودر گردو، بادام و پسته بریزین
ژلاتینِ خنک شده رو اضافه و ترکیب کنین
سفیده ها رو هم، بریزین و یکدست کنین
داخل قالب رو چرب کنین
مواد رو بریزین و چهار ساعت داخل یخچال بذارین
حالا با چاقو دور دسر رو از قالب جدا کنین
ظرف مورد نظرتون رو کمی مرطوب کنین و قالب رو برگردونین تا دسر خارج بشه
با پودر پسته تزیین کنین
بفرمایین آماده ست ،بافت نرم و عالی ای داره، حتما درستش کنین
نوش جان♥️