eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 📍مواد لازم🔻 ‌ 🍝ماکارونی 🥣روغن 🧂نمک حدود ۱۲ دقیقه بپزید و آبکشی کنید. ‌ 🥣روغن 🧅پیاز 🌶فلفل چیلی (به دلخواه) 🧄سیر له شده ۲ حبه 🥩گوشت چرخ کرده 🧂نمک،فلفل 🥄زیره ۱ ق غ و ادویه های دلخواهتون 🥄پاپریکا ۱ ق چ 🥫رب گوجه فرنگی ۲ ف غ 🍶کمی آب (این مواد داخلش به دلخواه خودتونه) ‌ سس بشامل🔻 🥣روغن یک چهارم پیمانه 🥡آرد یک چهارم پیمانه 🥛شیر ۴ پیمانه 🧂نمک و فلفل ‌ 🧀پنیر موتزارلا یا پیتزا ‌ ⏰به مدت ۱۵ دقیقه بذارین توی فر تا بپزه و بعد چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه. 🌟
دو تا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده و خیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم و با گوشت و پیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه و فلفل و نمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه (لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید و وقتی گوشت پخته شد اضافه کنید) به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی، ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید و اگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید. 🔆
🍝 😋 🔸پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه. حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد... حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى ١٩٠درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 بادمجان دلمه ای درشت ۳عدد پیاز متوسط۱عدد گوجه فرنگی۱تا۲عدد روغن مایع به اندازه کافی گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه پودر سیر ادویه ی کاری به اندازه کافی الو بخارا و برگ بو برای سس .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت و ساده که در واقع یه غذای کامله و می تونین برای ناهار یا شام درست کنین سیب زمینی گوشت چغندر پخته هویج ذرت خیار کلم همه مواد رو به مقدار مساوی بریزین بچه ها مواد این سالاد کاملا انتخابیه و میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین. برای سس👇 روغن ماست آبلیمو و نمک رو مخلوط کنین .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳 - آگار-آگار ساده 14 گرم - 50 گرم کاپوچینو فوری - شکر 140 گرم - یک چهارم قاشق چایخوری نمک - 1300 میلی لیتر شیر کامل و پرچرب(معادل5و یک چهارم پیمانه) - 300 میلی لیتر خامه مایع -20گرم شکلات تیره -یک قاشق غذاخوری کرم لوتوس -3تا بیسکوییت لوتوس 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم رب ۲ ق.غ پیاز داغ نصف پیمانه ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده) برنج آبکش شده ۲ پیمانه روغن به مقدار لازم اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و‌ رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید و‌میگذارید قشنگ بپزه. در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه. از طرفی برنج رو در آب و‌نمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید. بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه
مواد لازم نان شیرمال آرد نانوایی۴۰۰ گرم شیرنصف پیمانه آب نصف پیمانه‌شکر۱۲۰ گرم‌پودر مخمر فوری۱٫۵ قاشق سوپخوری‌تخم مرغ۱ عددروغن مایع¾ پیمانه‌نمک نصف قاشق چایخوری دستور پخت نان شیرمال اول برای تهیه نان شیرمال خانگی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر گرم شود، یک کاسه فلزی را هم تا نیمه پر از آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم.حالا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم. دوم حالا درب ظرف حاوی خمیر مایه را می بندیم و کنار می گذاریم تا حباب بزنه و عمل بیاد. حدودا سه تا پنج دقیقه برای عمل آمدن خمیر مایع کافی است. حالا یک ظرف گود و جادار انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر، شیر ولرم و نمک را داخلش می ریزیم. سوم حالا نصف آرد را به همراه خمیر مایه به ظرف اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه روغن را اضافه می کنیم و کم کم آرد باقیمانده را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود و حالت منسجم پیدا کند. چهارم در این مرحله روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را روی سطح صاف ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. اگر حین ورز دادن خمیر کمی سفت شد می توانید کمی شیر ولرم به آن اضافه کنید تا حالت خشکی خمیر از بین برود. پنجم پس از اینکه ورز دادن خمیر به پایان رسید، باید خمیر داخل ظرفی قرار بدهیم که حجمش دو برابر حجم خمیر باشد. ابتدا ظرف را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را داخل ظرف قرار می دهیم ور وی درب ظرف را یک پارچه تمیز یا سلفون می کشیم. ششم در این مرحله خمیر را باید یک جای گرم قرار بدهیم تا عمل بیاید. حدود یک ساعت بعد خمیر باید دو برابر شده باشد، حالا خمیر را با فشار دست کمی ورز می دهیم تا هوا گیری شود، سپس به چونه ۱۰۰ گرمی تقسیم می کنیم. هفتم چونه ها رو به می توانید با وردنه کمی صاف کنید یا به صورت لوله ای شکل بدهید و ببافید. این مرحله به سلیقه خودتا بستگی دارد، پس از اینکه خمیر شکل داده شده را داخل سینی فر چیدیم، رومال می زنیم و کنجد می پاشیم. ‌ گریل را روشن کنید تا روی نان ها هم طلایی شود. طرز تهیه رومال شیر مال ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۲قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنیم تا یکدست شوند سپس برای براق شدن روی شیر مال ۱ق غ روغن هم اضافه وبا دیگر مواد مخلوط میکنیم.
. مواد لازم برای خمیر👇 آرد: ۲۰۰ گرم آب ولرم: نصف استکان خمیرمایه فوری: نصف ق.غ شکر: ۱ق.چ آرد: ۱ق.غ (همه موادو باهم مخلوط میکنیم در ظرفو میبندیم و ۱۰تا ۱۵ دقیقه بهش استراحت میدیم) . تخم مرغ: ۱عدد شکر: ۳۰گرم(۴ق.غ) شیر یا آب: یک چهارم استکان روغن مایع: یک چهارم استکان نمک: نوک ق.چ وانیل: نصف ق.چ روغن مارگارین: ۸۵گرم . مواد لازم برای کرمفیل👇 شیر یا آب:۱لیوان آرد:نصف لیوان شکر:نصف لیوان وانیل:نصف ق.چ کره:۱۰گرم . خمیر که آماده شد ۱۰تا۱۵ دقیقه ورز میدیم و بعد روی خمیرو میپوشونیم و ۵دقیقه بهش استراحت میدیم.بعد از اینکه تمام مراحل شیرینی رو انجام دادیم و برشهارو تو سینی چیدیم یک تا دو ساعت تو جای نسبتا گرم بهشون استراحت میدیم تا خمیر بالا بیاد👌 پس حتما همه مراحل این شیرینی رو با دقت نگاه کنید تا یه شیرینی دانمارکی به خوشمزگی شیرینی فروشی های بیرون آماده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ا̲̅ل̲̅ل̲̅ه̲̅م̲̅ ب̲̅ل̲̅غ̲̅ن̲̅ا̲̅ ر̲̅م̲̅ض̲̅ا̲̅ن̲̅ و̲̅ب̲̅ا̲̅ر̲̅ك ل̲̅ن̲̅ا̲̅ ف̲̅يه̲̅ و̲̅ا̲̅ع̲̅ن̲̅ا̲̅ ع̲̅ل̲̅ى ا̲̅ل̲̅ص̲̅يا̲̅م̲̅ و̲̅ا̲̅ل̲̅ق̲̅يا̲̅م̲̅ و̲̅ق̲̅ر̲̅ا̲̅ءة ا̲̅ل̲̅ق̲̅ر̲̅آن̲̅ و̲̅ا̲̅ج̲̅ع̲̅ل̲̅ن̲̅ا̲̅ م̲̅ن̲̅ ا̲̅ل̲̅م̲̅ق̲̅ب̲̅و̲̅ل̲̅ين̲̅...🍃 خ̲̅د̲̅ا̲̅ی̲̅ا̲̅ ب̲̅ه̲̅ م̲̅ا̲̅ه̲̅ ر̲̅م̲̅ض̲̅ا̲̅ن̲̅ ب̲̅ر̲̅س̲̅ی̲̅م̲̅ و̲̅ م̲̅ا̲̅ ر̲̅ا̲̅ د̲̅ر̲̅ آن̲̅ ب̲̅ر̲̅ک̲̅ت̲̅ د̲̅ه̲̅ و̲̅ م̲̅ا̲̅ ر̲̅ا̲̅ د̲̅ر̲̅ ر̲̅و̲̅ز̲̅ه̲̅ و̲̅ ن̲̅م̲̅ا̲̅ز̲̅ و̲̅ ق̲̅ر̲̅آن̲̅ خ̲̅و̲̅ا̲̅ن̲̅ی̲̅ ی̲̅ا̲̅ر̲̅ی̲̅ ف̲̅ر̲̅م̲̅ا̲̅ و̲̅ م̲̅ا̲̅ ر̲̅ا̲̅ ا̲̅ز̲̅ پ̲̅ذ̲̅ی̲̅ر̲̅ف̲̅ت̲̅ه̲̅ ش̲̅د̲̅گ̲̅ا̲̅ن̲̅ ق̲̅ر̲̅ا̲̅ر̲̅ د̲̅ه🌷 🤲اللّهُمَّ بَلغناٰرمضــاٰن🌙🤲 الهی آمین یارب العالمین🤲
خدا رو به خاطر "نداشته هات" هم شکر کن! بعضی وقتا؛ "نداشتن ها" بهترن ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 ای👩🏻‍🍳 پارت اول سیب زمینی کوچک دو عدد کره بیست گرم آب یک لیوان آرد یک لیوان ادویه ، زردچوبه و نمک به مقدار دلخواه تخم مرغ دو عدد بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی خوشمزه😋 عالیه👌😍 ۱ عدد سیبزمینی متوسط ۴ عدد تخم مرغ ۱ ق غ آرد نمک و فلفل سیاه و قرمز جعفری مقداری سیبزمینی هارو پوست بگیرید و خورد کنید و روی حرارت بگذارید و در رو قرار بدین تا بپزه و سرخ شه سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و مقداری نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش سفید شه و پف کنه به زرده تخم مرغ آرد اضافه کرده و بعد داخل سفیده بریزید و مخلوط کنید و روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و جعفری و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کنید و درش رو بذارین وقتی که تخم مرغ گرفت برگردونین نوش جااان😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج خیس کرده، باقالی پخته شده، شوید خشک یا تازه، بال مرغ ب میزان کافی، زعفران ابتدا بال مرغ را ب همراه کمی نمک،زردچوبه و یک عدد پیاز و کمی آب میپزیم(نیاز ب پختن کامل نیست) برنج را ب آب در حال جوش اضافه میکنیم وقتی آماده آبکشی شد باقالی پخته شده و شوید را (من همیشه باقالی را میپزم ) اضافه میکنم. برنج را آبکشی میکنیم ته قابلمه کمی روغن و زعفران میریزیم خوب تکان میدهیم. بال ها را میچینیم وقتی یک طرف آن سرخ شد برمیگردانیم و برنج آبکش شده را اضافه میکنیم کمی زعفران میریزیم زمان میدهیم تا کاملا دم بکشد سپس کمی روغن داغ روی برنج میریزیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پروردگارا... امروز هر لحظه همیشه و در همه‌ی وقایعی که رخ می‌دهد لطف و رحمت تو را خواهیم دید... زیرا که تو آگاهی به آنچه بر ما نیکوتر است... به تو اعتماد خواهیم کرد و یقین داریم همواره در کنار مایی همه لحظات زندگی ‌مان را به تو‌ می‌سپاریم🙏 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
موفقیت بها داره گاهی باید... ●🦉شبها تا صبح کار کنی ●⛹‍♀مهارتهای جدید یاد بگیری ●🏄‍♀ترسهات رو زیر پا بزاری ●📚چندین جلد کتاب بخونی ●🏋‍♂ساعتها سخت تلاش کنی ●🫠تمسخر دیگران رو تحمل کنی ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد قارچ 1 پیمانه سیر 2 تا 3 حبه در صورت تمایل سیب زمینی 1 تا 2 عدد نمک و فلفل، سس مایونز و ماست به میزان لازم سینه مرغ رو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم . سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم . توی ظرفی میتونین هم با ه، مخلوط کنین یا میتونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و سس و ماسک با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلای سرخ شده دورش ریختم و با سبزی خوردن تزیین کردم . میتونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین . اما من همش رو توش ریختم . بسیار عالی و خوشمزه است ، امتحان کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم جوپرک ۲ ق س پیاز ۱ عدد پوره فلفل قرمز ۱ ق س نون باگت ۱ تکه ۵، ۶ سانتی زعفرون به اندازه لازم کنجد ۳ ق س نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم رب انار ملس ۱ ق س روغن کنجد یا کره ۱ ق س اول نون باگت رو با دو سه ق شیر خیس میکنیم و بعد کاملا فشارش میدیم تا آبش کشیده بشه. جو پرک رو میشوریم و آبشو کامل میگیریم و چرخ میکنیم، بعد همه رو بجز روغن و رب انار با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و تو روغن خیلی کم تفت میدیم بعد رب انار رو اضافه میکنیم و یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه تا به غلظت برسه زیاد نمیذاریم خشک بشه. کوفته قلقلی ها آماده اس کنار میذاریم. ۴ الی ۵ عدد سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم توی تابه ۲ ق س کره میریزیم و کمی زعفرون و نمک و فلفل و پوره ها رو تفت میدیم تا هم خوش عطر بشه هم حالت منسجم و کشسانی پیدا کنه. وقتی سرد شده یه مقدار سبزیِ خوردن رو خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم بعد به این صورت حالت آشیانه درست میکنیم و کوفته ها رو روش میذاریم و یه مقدار از سس قلقلی ها رو روش میریزیم.
مواد لازم: مرغ : ۱ کیلوگرم سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم پیاز : ۲ عدد بزرگ رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم ترکیب سبزی مرغ ترش: سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر در صورت دسترسی نداشتن به سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم. بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم. مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم. بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست. نوش جان نکات: مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید. این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید. .