eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 1 قاشق آرد 2 قاشق ماست و چندقطره زعفران رو ترکیب کرده خمیر نه خیلی روان و نه خیلی سفت باشه داخل قیف میریزیم داخل قابلمه نچسب رو اصلا چرب نمیکنیم چون موقع کشیدن طرح لیز میخوره و جابه جا میشه طرح مورد نظر رو میکشیم و قابلمه رو به مدت 3 دقیقه میذاریم رو گاز تا طرح خودشو بگیره و سفت بشه سپس برنج ابکش شده رو روش میریزیم آخر سر وقتی خواستیم دم بذاریم روغن میریزیم امیدوارم این اموزش براتون مفید باشه برای اینکه بتونید یه طرح رو خوب بکشید نمونه رو بذارید جلوتون و از روش نگاه کنید و بکشید برای اولین بار هم از یه نقاشی ساده شروع کنید تا دستتون راه
33.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵ نفر نخود ۵۰ گرم، لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم، عدس ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم، رشته نصف بسته، سبزی آش نیم کیلو (اسفناج، جعفری، گشنیز، تره و کمی شوید هم من میزنم)، پیاز ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد متوسط، سیر دلخواه، کشک، نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا خشک ✅مقدار مواد حدودی هست می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ✅پیاز داغ داخل آش رو ریز و نگینی سرخ کنید ✅پیاز رو از اول اضافه نکنید ، چون روغنش باعث میشه لعاب آش کم بشه ✅بعد از پخت رشته، کمی کشک، نعنا و سیر سرخ شده داخل آش استفاده کنید. ✅اگر لعاب آش کمه 1 ق آرد گندم رو تو 1 لیوان آب سرد باز کرده و به آش اضافه کنید نخود ۵۰ گرم، لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم، عدس ۱۰۰_۱۲۰ گرم، لبو ۲ عدد متوسط، هویج 1 عدد بزرگ،برگه زردآلو نصف پیمانه،آلبالو خشک و یا آلو نصف پیمانه،شیره انگور 1ق غ، سرکه انگور ۳ ق غ، رشته نصف بسته، سبزی آش نیم کیلو (اسفناج، جعفری، گشنیز، تره وشوید)، پیاز ۲ عدد بزرگ ، یا ۳عدد متوسط ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳 املت سوسولی👌 گوجه فرنگی ۴ عدد تخم مرغ ۲ عدد پیازچه ۴۰ گرم آرد گندم ۲ قاشق غداخوری ادویه به دلخواه ( من از نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن استفاده کردم) 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 طرز تهیه: ۱. گوجه ها رو به صورت حلقه ای برش میزنیم. ۲. داخل گوجه ها رو جدا میکنیم و خیلی ریز خرد میکنیم. ۳ پیازچه رو خیلی ریز خرد میکنیم و به مواد اضافه می کنیم. ۴. دو عدد تخم مرغ رو داخل مواد میشکنیم. ۵. دو قاشق غذاخوری آرد اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خیلی خوب با چنگال با همزن دستی به هم میزنیم. ۶. ادویه ها رو اضافه میکنیم. من از نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن استفاده کردم. مواد رو به هم میزنیم. ۷. داخل تابه روغن میریزیم و حلقه های گوجه رو داخل تابه میچینیم. کمی نمک میریزیم و داخل حلقه ها رو با مخلوط تخم مرغی پر میکنیم. اجازه میدیم تا مخلوط تخم مرغی خودشو بگیره و سفت بشه. حالا پشت و رو میکنیم تا سمت دیگه هم سرخ بشه. ۸. در نهایت هم میتونین با زیتون یا به سلیقه ی خودتون تزئین کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نگران نباش که بلد نیستی خامه کشی کنی یا خامه رو خوب فرم بدی این کیک نیازی به خامه کشی نداره و کلی هم هیجان انگیزه 🥰 . مواد لازم تو اسلاید آخر هست ، فقط یه نکته رو بگم اونم اینکه چون این سس شیرعسلی داره شیرینیش رو کمی زیاد میکنه بهتره کیکتون کم شیرین باشه که تعادلش حفظ بشه . توضیحات کلیپ کامله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 سینه مرغ ۲ عدد خامه صبحانه یک پاکت (۲۰۰ گرمی) ادویه کاری و نمک و فلفل به مقدار لازم شیر ۱ لیوان ارد گندم یا ارد قنادی ۱ ق غ سر پر پیاز ۲ عدد متوسط قارچ ۱ لیوان خرد شده 👇🏽👇🏽 ابتدا پیاز ها را خلالی کرده وبا کمی روغن درون تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس مرغ ها رو که به صورت نوار های باریکی برش داده اید را به پیاز ها اضافه کنیدحرارت رو یکم بلند کنید و هم بزنید تا جایی که اب های اضافی تبخیر شوند سپس قارچ ها ی خرد شده را اضافه کرده و باز هم با حرارت بلند تفت دهید تا جاییکه حسابی اب های درون تابه تبخیر شودبعد نمک و ادویه کاری و فلفل اضافه شود و هم بزنید وبعد از یک دقیقه خاموش کنید حالا درون قابلمه ای کوچک یک ق غ سر پر ارد گندم را به همراه یک لیوان شیر هم روی حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد وبعد خاموش کنید مجدد زیر تابه را روشن کرده و سس سفید رو روی مرغ و پیاز ها ریخته و هم بزنیدو در اخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و با چیپس خلالی میل کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
37.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆🧄 ترشی شکم پر بادمجون جنوبی بادمجان کوچک، تره، سير ۲۰۰ گرم، فلفل عنابی ۵۰گرم ما خیلی تند میپسندیم بیشتر میریزیم، رب انار نصف لیوان، شیره خرما نصف لیوان (جایگزینش نبات)، تمر هندی نصف بسته، سرکه سیب، سرکه قرمز، سرکه سفید، زردچوبه 1ق غ سر پر، نمك، فلفل سبز + يه شكاف روي بادمجان ايجاد ميكنيم در آب جوشي كه سركه ونمك اضافه كرديم مي پزیم داخل يك صافي بريزيد تا شيره اي كه داره خارج و خنك بشه. 4ساعت زمان دادم تا آبش کامل کشیده بشه مواد میانی: سير ،فلفل ،نمك ،زردچوبه، شیره خرماو باهم خوب بکوبید وداخل شکم بادمجانها بذارید بهتره که اول تمام شکم بادمجانها پر بشه بعد داخل ظرف اصلی قرار بدید عصاره تمر هندی نصف بسته تمر هندی رو با سرکه سفید مخلوط کردم و شیره تمر هندی رو گرفتم شیره خرما رو با سرکه سیب و سرکه سفید و سرکه قرمز مخلوط کردم و بعد از اینکه بادمجونا رو داخل ظرف گذاشتم، رب انار روی بادمجونا ریختم و درب شیشه رو محکم بستم و تو جای خنک ۱ هفته گذاشتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده و خوشمزه ۱ لیتر شیر ۳ زرده تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد (بدون سرخ کردن) ۱ لیوان شکر ۱ بسته وانیل ( ۱/۴ قاشق چایخوری پودری) ۱ بسته کیک پایه (هر کیک آماده ای که در دسترس دارید) ۱ قاشق مربا خوری نسکافه رو به ۱ پیمانه آب اضافه کنید و کمی شکر بریزید و هم بزنید . کیک پایه رو تکه کنید . برای تهیه مواد کرم : تمام مواد شامل شیر و زرده تخم مرغ و آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید . تکه های کیک رو سریع در مواد نسکافه فرو برده از مواد کرمی کف طرف ریخته و از تکه های کیک داخل ظرف چیده از مواد کرم روش ریخته و لایه بعدی را هم باز تکه های کیک و از مواد کرمی ریخته و روی آن پودر کاکائو ریخته . بعد از سرد شدن آماده سرو است . 🌟
استان همدان مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب: 300 گرم لپه پخته و چرخ شده: یک پیمانه آرد نخودچی: نصف پیمانه پیاز رنده و آب گرفته شده: دو عدد دارچین: نصف قاشق چایخوری تخم‌مرغ کوچک: دو عدد نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم 🔴 مواد لازم برای داخل کوفته: گردو خرد شده: نصف پیمانه کشمش: نصف پیمانه پیازداغ: سه قاشق سوپخوری 🔴 مواد لازم برای سس: استاک مرغ یا آب معمولی: دو پیمانه شکر: 3/1 پیمانه سرکه سفید: 3/1 پیمانه رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری پیازداغ: دو قاشق سوپخوری روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم ❇️طرز تهیه: گوشت را با نمک و پیاز ورز می‌دهیم تا چسبنده شود. به ترتیب لپه، آرد نخودچی، فلفل، دارچین و تخم‌مرغ‌ها را افزوده و حدود 10 دقیقه ورز می‌دهیم تا مواد یک‌دست شده و کش‌دار شوند. مواد را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده، هر کدام را مثل کاسه در دست شکل می‌دهیم و داخل آن را با مقداری گردو، کشمش و پیازداغ پر می‌کنیم و با دقت می‌ّبندیم تا کاملا گرد شود. دست‌مان را با آب مرطوب می‌کنیم تا ترکی روی کوفته‌ها باقی نماند. کوفته‌ها را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال استراحت داده، بعد در روغن زیاد و داغ سرخ می‌کنیم. در قابلمه‌ای دو، سه قاشق روغن ریخته، پیازداغ و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، دارچین، سرکه، شکر و آب یا آب مرغ را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به جوش آید. کوفته‌ها را درون قابلمه قرار داده و به مدت 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم کوفته‌ها پخته و سس غلیظ شود. 🔶 نکته میزان شیرینی سس بستگی به ذائقه دارد، در صورت تمایل می‌توانید در اواخر پخت چند عدد آلوبخارا به سس اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کند. اگر از عصاره مرغ استفاده می‌کنید نمک کم‌تری در سس بریزید. ‌
🍛 🍛سه پیمانه برنج را بصورت کته درست کرده ومواد را جدا آماده میکنیم وموقع سرو غذا استفاده میکنیم شما میتونید لابه لای برنج هم بریزید هویج را خلالی کرده وبا کمی آب میزاریم پخته بشه ودر اواخر پخت کمی شکر اضافه می کنیم وقتی آبش کشیده شد با کره کمی تفت میدیم ودو‌سه ق غ آبلیمو‌هم اضافه می کنیم که طعم ملس داشته باشه 🍛سینه مرغ هم با کمی آب وپیاز ونمک وفلفل وزعفرون پخته و ریز کرده وبا کمی کره وروغن سرخ میکنیم خلال پسته وبادوم هم کمی تفت میدیم وبرای اینکه غذا خیلی شیرین نشه زرشک تازه هم اضافه میکنیم به این مواد دوتا قاشق سوپ خوری پیاز داغ هم اضافه کرده وموقع سرو غذا استفاده میکنیم ‌
🫔 😋😍 🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم. سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ میکنیم ‌
موادلازم کدوی تازه 5الی6عدد تخم مرغ 3عدد آردیک قاشق غذاخوری شویدتازه خردشده 5قاشق روغن زیتون بمقدارلازم سس مایونز200گرم سیر5حبه نمک و فلفل سیاه بمقدارلازم دستور تهیه ابتدا کدوهارارنده میکنیم تخم مرغ شوید وآردرااضافه میکنیم نمک وفلفل میزنیم تابه کوچکی را روحرارت میزاریم روغن زیتون میریزیم وموادمخلوط شده را به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم ودرسه مرحله مطابق فیلم درروغن سرخ میکنیم بعدازسرخ شدن روی دستمال گذاشته تاهم خنک شودهم روغن اضافه آن گرفته شود بعد سیررنده شده وآبلیمورا باسس مایونز مخلوط کرده وطبق فیلم لایه لایه روی هم میچینیم پ.ن میتونید به سس ماست چکیده هم اضافه کنید درکل سس سلیقه ای هست میتونیدبه دلخواه موادافزودنی که دوست دارید به سس تون اضافه کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید واقعی از آن کسی است🌸 که پایان سالش را جشن بگیرد🌸 نه آغاز سالی که از آن بی خبر است عصر زیباتون بخیر 🥞 آخر سالتون قشنگ❤️🌷
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 مواد داخل قارچ كه دلخواهه.ميتونه مواد گوشتي مثل مواد ماكاروني باشه،ميتونه سبزيجاتي باشه،ميتونه پوره سيب زميني و پنير باشه،روي همه موارد هم پنير موزارلا يا پيتزا ريخته ميشه.پس ساقه ي قارچ رو بايد آروم جدا كنيد،حفره رو از مواد و پنير پر كنيد قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد شسته بشه بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد حتي ميشه با يك دستمال تميز و مرطوب قارچها رو تميز كرد.نكته ي دوم حرارت فر هست.فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي صد و هشتاد تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته میشه ‌