اشپزی بانو ایرانی
#قاطی_پلو .
#قاطی_پلو
خوبى كننده بهتر از خودِ خوبى و بدى كننده بدتر از خودِ بدى است. امام علی (ع) (نهج البلاغه)
یه پلوی مخلوطی خوشمزه 😍
قاطیییی پلو ☺️😁
موادش کاملا دل به خواهی هست 🤗😋
برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سینه یا ران مرغ ۱ عدد
ماش یا عدس یا لوبیا نصف پیمانه
شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و میخک و زنجبیل به میزان لازم
سینه مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم .
ماش رو هم گذاشتم بپزه .
برنج رو هم شستم و خیسوندم .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه کمی تفت دادم . هویج رو رنده کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم . کمی آب مرغ (یا آب) ریختم و گداشتم که هویج کمی بپزه . مرغ ریش ریش شده ، ماش پخته شده ، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه ، میخک ، زنجبیل ریختم و بعد از تفت دادن ، حرارت رو خاموش کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم .
داخل قابلمه لابه لا برنج ، شوید خشک پودر شده ، مواد مرغی رو ریختم و گداشتم دم بکشه .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ بسته نودل رو داخل آبجوش بریزید و بعد از چهار دقیقه آبکش کنید.
با قیچی تیکه کنید.
یک ق غ ادویه نودل و ۳ ق غ آرد سفید بریزید و با هم مخلوط کنید.
دور سیخ چوبی بزنید و یک ساعت توی فریزر بزارید.
نودل ها رو داخل ۲ تا تخم مرغ همزده بغلطونید و توی روغن داغ سرخ کنید.
سس بریزید و نوش جان کنید که فوق العاده محشره😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه تر از این نداریم هم آسون هم سریع هم با مواد اولیه در دسترس پس ببین و سیوش کن تا درست کنی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده
پیاز یک عدد رنده شده
فلفل دلمه ایی متوسط رنده شده یدونه
نمک فلفل سیاه، پودر سیر کمی، پاپریکا و خیلی کم دارچین
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشکنه_بادمجان_بانوپز
پیاز یک عدد
بادمجان دو عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه ۳ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
شنبلیله یامرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲عدد
آب به میزان لازم
اشپزی بانو ایرانی
#ژله .
#ژله
به يكديگر هديه بدهيد تا محبّت را در ميان خود بيفزاييد. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام یه ژله خوشمزه با میوه فصل 😍🤗
می تونید از طالبی ، گرمک ، ملون و ... استفاده کنید . من با قاشق به شکل توپی در آوردم .
یک بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . مقدار کمی از ژله داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه . بعد میوه رو داخلش قرار دادم و مقداری از ژله آلوورا در حالی که خنک هست ریختم و یخچال گذاشتم .
یک بسته ژله که هم رنگ میوه ام باشه رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم خنک بشه و بعد بهش ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم (یا نصف لیوان شیر که در دمای محیط بوده ) اضافه کردم و ترکیب کردم . یه مقدار از این ژله رو روی لایه قبلی ریختم و یخچال گذاشتم .آشپزی خاص
لایه های بعدی رو هم به این شکل مقداری آلوورا و میوه و ژله بستنی ریختم . آخرین لایه که آلوورا ریختم میوه دیگه قرار ندادم .
۶ الی ۷ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نوش جان♥️
#تلنگر
استاد عبدالله فاطمی نیا می فرمودند :
یکی از آقازاده های مرحوم آیت الله سلطانی طباطبایی (ره) می گوید : یک روز نشسته بودیم؛ با خود گفتم از پدرم استفاده بکنم، به ایشان گفتم : اگر بنا بشود که شما به من فقط یک نصیحت بکنید، چه می گویید؟!
ایشان سرشان را پایین انداخته، تأملی کردند؛ سپس سرشان را بلند کرده فرمودند : «آبروی کسی را مبر»
📖 نکته ها از گفته ها، دفتر اول