12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#اسپرینگ_رول🌮🌯
گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم
قارچ ۱۰۰تا۲۰۰گرم
سوسیس وکالباس مکعبی خورد شده ۱پیمانه
فلفل دلمه ای خورد شده ۲ ق س
زرد چوبه ۱ق چ
فلفل سیاه یک دوم ق چ
فلفل قرمز یک چهارم ق چ
پودر فلفل دلمه ای یک دوم ق چ
نمک یک ق چ
پنیر پیتزا مقداری
پودر سیر یک ..
.
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#مربای_هلو🥣🍑
دو کیلو هلو
یک کیلو و نیم شکر
یک قاشقجوهر لیمو
یک قاشق کره
🌟
🌺 ماه رمضان به سه قسمت تقسیم میشه:
🔸دهه اول رحــمت
🔸 دهه دوم مغفــرت
🔸 دهه سوم اجـابت
🌸 پس دهه اول را دعا کنیم رحمت خدا نصیب حال ما بشه و کلمه طیبه را زیاد بخوانیم:
لا اله الا الله
🌸 دهه دوم را استغفار بخوانیم تا عفو شویم : استغفرالله و اتوب الیه
🌸 دهه سوم برای طلب بهشت و رهایی از جهنم دعا کنیم: اللهم اجرنی من النار.اللهم ادخلن الجنت.
🌹 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺طاعات و عبادات شما قبول التماس دعا
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
39.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پفک_خونگی🍟
سیب زمینی:۵۰۰گرم(۳عدد متوسط)
نشاسته ذرت:۵۰گرم(نصف لیوان,)
بکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری
نمک:۱قاشق چایخوری
پودر پاپریکا:۱قاشق چایخوری
روغن مایع:۵قاشق
فلفل قرمز:۱قاشق
.
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کباب_کوبیده_خانگی🍢🥩
گوشت سردست گوساله ۶۰۰ گرم
گوشت قلوه گاه گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز کاملا آب گرفته ۳۵۰-۴۰۰ گرم
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
ادویه کبابی یا هر ادویه دیگه ای و زعفران کاملا اختیاری میتونید اضافه کنید
پیاز و ادویه ها رو با گوشت مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم سه الی چهار داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه بعد دوباره چند دقیقه ای ورز میدیم و شروع میکنیم به سیخ گرفتن بعد روی منتقل میذاریم و بلافاصله کباب هارو باد میزنیم و پشت و رو میکنیم تا کباب خودشو بگیره و از سیخ جدا نشه .
با این مقدار حدود دوازده تا کوبیده خواهیم داشت.
.
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسربا۴قلم_مواد🍮
دو پاکت کرم کارامل
یک و نیم ق.غ قهوه فوری (نسکافه) قابل حذف
سه لیوان شیر
مقداری بیسکویت (اختیاریه و قابل حذف
🕊❤️🕊
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سمبوسه🥟
سیب زمینی کوچیک 5_6 عدد
پیاز 1 عدد
تره
جعفری(اختیاری)
نمک
فلفل سیاه
پودر سیر
فلفل قرمز(میتونید حذف کنید اگه تند دوست ندارید)
نان لواش
روغن
🕊❤️🕊
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_کاستوبک .
#کیک_کاستوبک
شخص امین آن کسی است که از خدا بترسد . امام صادق (ع) (بحار،)
سلام کیک خیلی خوشمزه ، اسم این کیک köstebek هستش ، یه کیک ترکیه ای ، معنیش میشه موش کور 😁 ، به خاطر اون مدلی که داره و شکلش مثل لونه و خونه موش کور میشه این اسم رو گذاشتند ، منم هر دو اسم رو براتون گفتم 😊
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۲۷۰ گرم (کمی کمتر از دو لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
پودر کاکائو ۲ ق غ
کرم شانتی ۲ بسته (پودر خامه)
شیر یا آب سرد یک لیوان
توت فرنگی به میزان لازم
تخم مرغ و شکر رو با همزن ، ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم .آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و ۳ بار الک کردم .
قالب من ۲۰ در ۳۰ هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم . مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم ، داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری قرار دادم . کاغذ روغنی رو کندم و گذاشتم که خنک بشه . رویه کیک هم که کمی برآمده شده جدا کردم و کیک اضافه رو پودر کردم .
کیک بعد از خنک شدن داخل قالب قرار دادم .برای اینکه راحت بتونم از قالب در بیارم کف قالب سلفون انداختم .
کرم شانتی رو با شیر (یا آب سرد) ترکیب کردم و با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم .
روی کیک یک لیوان شیر ریختم . توت فرنگی رو به دلخواه کف و دیواره چیدم .از کرم شانتی داخل قیف ریختم و روی کیک و توت فرنگی ریختم و با کاردک صاف کردم . کیک پودر شده رو هم روش ریختم .
کیک رو چند ساعتی یخچال قرار دادم تا خوشمزه تر هم بشه و بعد از قالب خارج کردم و سلفون رو جدا کردم . به دلخواه برش دادم و روش توت فرنگی چیدم .
پ.ن : بدون فر کیک رو می تونید داخل تابه درست کنید .
جای کرم شانتی می تونید از ترکیب خامه (صبحانه یا قنادی) و پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) استفاده کنید ، اگر خامه صبحانه استفاده شد شکر هم بریزید .
جای توت فرنگی میشه از موز هم استفاده کر
.
اشپزی بانو ایرانی
#سیب_زمینی_بامیه_ای .
#سیب_زمینی_بامیه_ای
بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد. پیامبر اکرم (ص) (انوار العلویه)
.
سلام دوستان گلم . یکی از تنقلات خوشمزه و حتی به عنوان پیش غذا و دورچین ها می تونین استفاده کنید . خیلی خوشمزه و ترد و عالیه .
روغن هم زیاد به خودش جذب نمی کنه .
توی نت بگردین همین روش رو اکثرا برای سیب زمینی بامیه ای می بینین اما یه سری نکات هست که من در حین پخت متوجه شدم که اشاره هم می کنم توی دستور بهش . .
آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان)
آب ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ تا دو عدد
سیب زمینی ۲ عدد (حدودا ۲۰۰ گرم)
کره ۲۰ گرم
نمک ۱ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
زردچوبه به میزان لازم
کره رو روی حرارت قرار دادم و آب ریختم داخل قابلمه و وقتی ردی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده رو به یک باره داخلش ریختم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع کردم به جمع کردن خمیر و خمیر روی حرارت مدام پشت و رو کردم تا جایی که دیگه منسجم بشه و دیگه نشه جا به جا کرد . بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم که از دما بیفته .
سیب زمینی ها رو گذاشتم آبپز بشه . بعد پوستش رو کندم و رنده زیز کردم . یا حای می تونین بکوبین فقط حسابی له بشه . کمی نمک و زردچوبه ریختم .
خمیر که از دما افتاد تخم مرغ بهش اضافه کردم و مواد سیب زمینی رو ریختم و بیکینگ پودر هم اضافه کردم و با دستم چنگ زدم و ورز دادم . من دیدم خمیرم سفت تره و از ماسوره خوب رد نمیشه . یه تخم مرغ دیگه هم بهش اضافه کردم .
بعد داخل قیف همراه ماسوره ریختم . ماسوره ای که استفاده کرم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشه .
یه ظرفی که خوب بهتره گود باشه رو داخلش روغن ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم .
روعن که داغ شد مواد رو از ماسوره رد کردم .تعداد اولی ها رو کوچولو درست کردم بعد مابقیش رو درازتر درست کردم . دل به خواهیه هر طور بخواید .
و بعد سرخش کردم . روعنی هم به خودش جذب نمی کنه . فقط باید توی روغن شناور باشه . حرارت هم ملایم باشه روغن هم گرم باشه .
یه نکته ای هم بگم سری بعدی هم که درست می کنید داخل روغن سیب زمینی بامیه ای هاتون کف می کنه این کاملا طبیعیه ، توی خمیرهایی که توشون تخم مرغ دادن به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشه .
از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشه .
.