39.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پفک_خونگی🍟
سیب زمینی:۵۰۰گرم(۳عدد متوسط)
نشاسته ذرت:۵۰گرم(نصف لیوان,)
بکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری
نمک:۱قاشق چایخوری
پودر پاپریکا:۱قاشق چایخوری
روغن مایع:۵قاشق
فلفل قرمز:۱قاشق
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کباب_کوبیده_خانگی🍢🥩
گوشت سردست گوساله ۶۰۰ گرم
گوشت قلوه گاه گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز کاملا آب گرفته ۳۵۰-۴۰۰ گرم
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
ادویه کبابی یا هر ادویه دیگه ای و زعفران کاملا اختیاری میتونید اضافه کنید
پیاز و ادویه ها رو با گوشت مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم سه الی چهار داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه بعد دوباره چند دقیقه ای ورز میدیم و شروع میکنیم به سیخ گرفتن بعد روی منتقل میذاریم و بلافاصله کباب هارو باد میزنیم و پشت و رو میکنیم تا کباب خودشو بگیره و از سیخ جدا نشه .
با این مقدار حدود دوازده تا کوبیده خواهیم داشت.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسربا۴قلم_مواد🍮
دو پاکت کرم کارامل
یک و نیم ق.غ قهوه فوری (نسکافه) قابل حذف
سه لیوان شیر
مقداری بیسکویت (اختیاریه و قابل حذف
🕊❤️🕊
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سمبوسه🥟
سیب زمینی کوچیک 5_6 عدد
پیاز 1 عدد
تره
جعفری(اختیاری)
نمک
فلفل سیاه
پودر سیر
فلفل قرمز(میتونید حذف کنید اگه تند دوست ندارید)
نان لواش
روغن
🕊❤️🕊
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_کاستوبک .
#کیک_کاستوبک
شخص امین آن کسی است که از خدا بترسد . امام صادق (ع) (بحار،)
سلام کیک خیلی خوشمزه ، اسم این کیک köstebek هستش ، یه کیک ترکیه ای ، معنیش میشه موش کور 😁 ، به خاطر اون مدلی که داره و شکلش مثل لونه و خونه موش کور میشه این اسم رو گذاشتند ، منم هر دو اسم رو براتون گفتم 😊
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۲۷۰ گرم (کمی کمتر از دو لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
پودر کاکائو ۲ ق غ
کرم شانتی ۲ بسته (پودر خامه)
شیر یا آب سرد یک لیوان
توت فرنگی به میزان لازم
تخم مرغ و شکر رو با همزن ، ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم .آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و ۳ بار الک کردم .
قالب من ۲۰ در ۳۰ هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم . مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم ، داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری قرار دادم . کاغذ روغنی رو کندم و گذاشتم که خنک بشه . رویه کیک هم که کمی برآمده شده جدا کردم و کیک اضافه رو پودر کردم .
کیک بعد از خنک شدن داخل قالب قرار دادم .برای اینکه راحت بتونم از قالب در بیارم کف قالب سلفون انداختم .
کرم شانتی رو با شیر (یا آب سرد) ترکیب کردم و با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم .
روی کیک یک لیوان شیر ریختم . توت فرنگی رو به دلخواه کف و دیواره چیدم .از کرم شانتی داخل قیف ریختم و روی کیک و توت فرنگی ریختم و با کاردک صاف کردم . کیک پودر شده رو هم روش ریختم .
کیک رو چند ساعتی یخچال قرار دادم تا خوشمزه تر هم بشه و بعد از قالب خارج کردم و سلفون رو جدا کردم . به دلخواه برش دادم و روش توت فرنگی چیدم .
پ.ن : بدون فر کیک رو می تونید داخل تابه درست کنید .
جای کرم شانتی می تونید از ترکیب خامه (صبحانه یا قنادی) و پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) استفاده کنید ، اگر خامه صبحانه استفاده شد شکر هم بریزید .
جای توت فرنگی میشه از موز هم استفاده کر
.
اشپزی بانو ایرانی
#سیب_زمینی_بامیه_ای .
#سیب_زمینی_بامیه_ای
بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد. پیامبر اکرم (ص) (انوار العلویه)
.
سلام دوستان گلم . یکی از تنقلات خوشمزه و حتی به عنوان پیش غذا و دورچین ها می تونین استفاده کنید . خیلی خوشمزه و ترد و عالیه .
روغن هم زیاد به خودش جذب نمی کنه .
توی نت بگردین همین روش رو اکثرا برای سیب زمینی بامیه ای می بینین اما یه سری نکات هست که من در حین پخت متوجه شدم که اشاره هم می کنم توی دستور بهش . .
آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان)
آب ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ تا دو عدد
سیب زمینی ۲ عدد (حدودا ۲۰۰ گرم)
کره ۲۰ گرم
نمک ۱ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
زردچوبه به میزان لازم
کره رو روی حرارت قرار دادم و آب ریختم داخل قابلمه و وقتی ردی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده رو به یک باره داخلش ریختم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع کردم به جمع کردن خمیر و خمیر روی حرارت مدام پشت و رو کردم تا جایی که دیگه منسجم بشه و دیگه نشه جا به جا کرد . بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم که از دما بیفته .
سیب زمینی ها رو گذاشتم آبپز بشه . بعد پوستش رو کندم و رنده زیز کردم . یا حای می تونین بکوبین فقط حسابی له بشه . کمی نمک و زردچوبه ریختم .
خمیر که از دما افتاد تخم مرغ بهش اضافه کردم و مواد سیب زمینی رو ریختم و بیکینگ پودر هم اضافه کردم و با دستم چنگ زدم و ورز دادم . من دیدم خمیرم سفت تره و از ماسوره خوب رد نمیشه . یه تخم مرغ دیگه هم بهش اضافه کردم .
بعد داخل قیف همراه ماسوره ریختم . ماسوره ای که استفاده کرم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشه .
یه ظرفی که خوب بهتره گود باشه رو داخلش روغن ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم .
روعن که داغ شد مواد رو از ماسوره رد کردم .تعداد اولی ها رو کوچولو درست کردم بعد مابقیش رو درازتر درست کردم . دل به خواهیه هر طور بخواید .
و بعد سرخش کردم . روعنی هم به خودش جذب نمی کنه . فقط باید توی روغن شناور باشه . حرارت هم ملایم باشه روغن هم گرم باشه .
یه نکته ای هم بگم سری بعدی هم که درست می کنید داخل روغن سیب زمینی بامیه ای هاتون کف می کنه این کاملا طبیعیه ، توی خمیرهایی که توشون تخم مرغ دادن به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشه .
از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشه .
.
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_دو_رنگ .
#کیک_دو_رنگ #کیک_عصرانه
#کیک_کاکائویی
مواد لازم:تخم مرغ ۴عدد.شکر۱و۱/۲پ.شیر۱پ.ماست ۱/۲پ.روغن مایع۲/۳پ.آرد سفید سه صفر۳پ.بیکینگ پودر۳ق چ.نمک۱/۸ق چ.وانیل ۱/۴ق چ.
-برای این قالب از پیمانه و قاشقهای استاندارد آشپزی استفاده کردم.
طرز تهیه:
ابتدا قالب را با کره همدمای محیط چرب کنید.آرد بپاشید.آرد اضافی را خارج کرده و بذارین یخچال تا کره سفت بشه.تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک(آرد،نمک،بیکینگ پودر) که دو بار الک شده در دو مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.خمیر را دوقسمت کنید به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده چند قاشق خمیر کاکائویی در چند جای قالب بریزید بعد چند قاشق خمیر سفید و مجددا کاکائویی همینطور تا خمیر کیک تموم بشه قالب رو درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار دهید.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید.بعد از بیرون آوردن از فر بعد از ده دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید تا کاملا خنک بشه و آماده برای برش زدن.
✔خیلی از دوستان در مورد جدا شدن کیک از قالب پرسیدن.ببینید دوستان من اگه هر نوع قالبی رو با کره که به دمای محیط رسیده و نرمه چرب کنید(منظورم کره ذوب شده نیست)مخصوصا قسمتهای فرو رفته، بعد با الک روش آرد بپاشید و آرد اضافیش رو خارج کنید و بذارین یخچال تا کره سفت بشه و آرد بهش بچسبه بعد بیارین بیرون و خمیر کیک رو بریزین داخلش اینطوری به هیچ عنوان دیگه کیک به قالب نمیچسبه و خیلی راحت جدا میشه.دیگه نیازی به روغن جدا کننده و ارده و....هیچی نیست.روغن جامد هم میشه ولی این روزا دیگه فکر نمیکنم جایگاهی توی خانواده ها داشته باشه. بعضی دوستان گفتن ما با روغن مایع چرب میکنیم خیلی هم خوب جدا میشه دیگه نیازی به این کارا نیست بله باید بگم برای قالبهای صاف و حتی طرحداری که زیاد فرورفتگی نداشته باشه شاید جواب بده ولی برای قالبهای اینچنینی خیر.
🌟
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
فیلم طرز تهیه کتلت(شامی)
👆🏻👆🏻
به روش من؛ راحت و خوشمزه😉
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دلمه_برگ_موباسس_مخصوص🌮🧆
.برگ مو دویست تا سیصد گرم
گوشت چرخ کرد250گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد سرخ شده
سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری) حدود چهار پنج قاشق خردشده
لپه نصف لیوان آبپز شده
برنج یک لیوان سرخالی
مواد سس دلمه:
اب... دو فنجان
شیره ی انگور.... دو قاشق غذاخوری
سرکه قرمز..... نصف استکان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#اسنک_ویژه🥟
این میزان مواد، تقریبا یک بسته نون تست میبره. که برای هر اسنک دوتا نون میخواید. دیگه خودتون حساب کنید چه تعدادی میخواید. اگه تو هر بسته بیست عدد نون تست باشه، ده عدد اسنک میشه که اونارو هم چون از وسط نصف میکنیم، میشه بیست تا. اسنک رو با هر موادی که بخواید میتونید درست کنید. مثل : سوسیس، کالباس، گوشت، مرغ و...
سوسیس : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : یک عدد
کالباس : ۱۰۰ گرم
ذرت : به میزان لازم
پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
نون تست هارو بذارید تو دستگاه ساندویچ ساز. اگه این دستگاه رو نداشتید. یه تابه بردارید، روی نون از مواد بریزید و بعدش پنیر بعد هم یه تابه بردارید. نون بذارید توش و روی نون یه چیز سنگین مثل یه قابلمه دیگه یا هر چیزی که میخواید بذارید. چند دقیقه زمان بدید یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی شه و بعد سس بزنید و روش آویشن بریزید.
🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستیل_ماستی🍭🍡🥛
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کن
🍂🍁
اشپزی بانو ایرانی
#بادمجان_شکم_پر .
#بادمجان_شکم_پر
.
روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام مهربونا یه غذای خیلی خوشمزه😋 و عالی که هم می تونین با نون بخورین و هم با برنج .
اصل این غذا به ترک ها می رسه ولی خیلی جاها درست می کنن و حالا با کمی تغییرات اینکه مواد داخلش چه طور باشه و چی کاملا سلیقه ای و هر طور دوست دارید می تونید تنظیم کنید 😊. .
برای ۴ نفر
بادمجان به تعداد افراد ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
جعفری یا گشنیز خرد شده به میزان دل خواه
رب گوجه ۲ ق غ
بادمجون ها رو من راه راه برش دادم . بعد از وسطش شکاف ایجاد کردم طوری که از اون طرف پاره نشه . بعد کمی نمک پاشیدم و گذاشتم بمونه .( می تونین داخل آب نمک نیم ساعت بزارین ) بعد آبش رو با دستمال خشک کردم و داخل تابه سرخش کردم . در تابه رو هم مثل همیشه گذاشتم این طوری کمتر هم روعن جذب می کنه . من با همین روعن کم سرخ کردم 🙂 .
برای مواد میانی شما هر طور دوست دارید وذایقه خودتونه می تونید تنظیم کنید . یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم سیر رو هم اضافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده (فلفل دلمه ای هم دوست داشته باشید می تونید بریزین من این دفعه نداشتم ) نمک و زردچوبه و پاپریکا و رب هم ریختم .
داخل شکم بادمجون ها رو با این مواد پر کردم .
توی تابه ای یه پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم .دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و ریختم و کمی آب و نمکو فلفل رو هم اضافه کردم وقتی جوشیدبه آهستگی بادمجون ها رو قرار دادم و گذاشتم بپزه . هر از چند گاهی از این سس روی بادمجون ها هم می ریختم .
حواستون باشه زیاد نزارین بپزه و له بشه .
.
اشپزی بانو ایرانی
#قرابیه_ترکدار_پرتقالی .
#قرابیه_ترکدار_پرتقالی
هم نشين خوب، از تنهايى بهتر است و تنهايى از هم نشين بد بهتر است. پیامبر اکرم (ص) (امالی)
سلام یه شیرینی راحت و ساده و خوشمزه ، با بافتی نرم .
درست کردنش هم راحته همزن برقی نمی خواد . توش هم کره و روغن جامد نداره .
یه شیرینی ترکیه ای که ایده اش رو از پیج دوست گلم
برداشتم . .
برای حدودا ۲۲ تا ۲۵ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۲۰ گرم( ۱ ق غ)
روغن مایع ۲۰ گرم (۲ تا ۳ق غ)
آب پرتقال ۱ ق غ
رنده پوست پرتقال ۱ ق م
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ )
وانیل نوک قاشق
آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
داخل ظرفی تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و مابقی مواد وانیل و پودر قند و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و روغن رو هم اضافه کردم و با همزن دستی زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم .
آرد رو کم کم می ریزیم حواستون باشه آرد زیادی شیرینی تون رو سفت می کنه .
خمیر کمی شل مانند و به دست می چسبه و ایراد نداره به مدت نیم ساعت تا یه ساعت داخل یخچال گذاشتم تا اون حالتش کمتر بشه .
بعد گوله هایی ازش برداشتم و توی دستم گوله کردم و بعد داخل پودر قند غلتوندم و داخل سینی فر چیدم . حتی میشه بعد از اینکه توی سینی چیده شد دوباره پودر قند الک کرد.
فر از یه ربع قبل گرم بشه سینی رو در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن از سینی برداشتم .
نکات : بدون فر داخل فر دست ساز میشه .
ماندگاری این شیرینی هم بالاست حدودا تا یک الی دو ماه توی ظرف درب بسته محیط خنک می مونه .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
نحوه درست کردن #ژامبون_خانگی عالی در این روزهایی که در منزل هستید
•
🌟
#فوت_و_فن_آشپزی
این 20 اصل صحیح آشپزی را بدانید :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🛑برای سرخ شدن سریعتر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد.
🛑اگر کاهو تلخ است، میتوانید آن را چند دقیقهای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
آشپزی خاص
🛑اگر به غذا بیش از حد فلفل زدهاید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
🛑اگر میخواهید رنگ و بوی ادویههای قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید.
🛑برای گرفتن بوی کلم در غذا میتوانید از تکهای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.
🛑برای خوشطعم شدن ماهی سرخشده، چند دقیقهای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید.
🛑 برای گرفتن بوی ماهی نیز میتوانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.
🛑هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
🛑برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید.
🛑 سیب گازی از خود متصاعد میکند که به بهتر رسیدن سایر میوهها و سبزیها کمک خواهدکرد، بنابراین اگر میوه نرسیدهای دارید، از سیب برای رسیدن سریعتر آن استفاده کنید.
🛑میوههای قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.
🛑برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی میتوانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.
🛑برای نگهداری سبزیها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
آشپزی خاص
🛑به جای شکستن تخممرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخممرغ وارد غذا نمیشود.
🛑اگر گوجهفرنگیای خریدهاید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.
🛑برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.
🛑برای اینکه برنج سفید شود، میتوانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
آشپزی خاص
🛑هنگام سرخکردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخکردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید.
موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.
🛑اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
🛑اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید.
🛑 اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#تهچین_حرفهای🍚🍲
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
🍂
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوفته_تبریزی🍘🍜
حالا مقدار مواد :
گوشت ۱ کیلو مقدار کمی گوشت با سینه مرغ چرخ کرده
من ۸۵۰ گرم گوشت گوساله و ۱۵۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده زدم .
لپه خام : یک و نیم پیمانه
برنج خام : یک پیمانه
زرد چوبه : ۲ ق چ
نمک : یک و نیم ق چ
فلفل : ۱ ق چ
سبزی شامل تره و مرزه ( بعد از خرد شدن وزن کردم ۲۰۰ گرم)
روغن زرد : یک ق
🍂🍁
خدایا در این شب✨
تو را به مهربانیت قسم
دلهای گرفته را، شاد✨
دستهای نیازمند را
بی نیاز فرما🌟✨🌟
وقلبی نورانی، تنی سالم
خیالی راحت و زندگی آرام✨
نصیب دوستانم بگردان
#شبتون_بخیر_دوستان✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_امام_زمانم 💐
خوشا صبحی کہ خیرَش را تو باشی
ردیفِ نابِ شعرش را تو باشی
خوشا روزی کہ تا وقٺِ غروبش
دعایِ خوب و ذکرش را تو باشی
⚘ اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ⚘
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
ســـــلام و درود
صبـح شما بخیر ونیکی🕊🌸
الهـی در پنـاه پـروردگار🕊🌸
امروزتون پر خیرو برکت🕊🌸
حــال دلتـون خـوب خـوب 🕊🌸
وجودتون سلامت
شروع روزتـون عالی و پـر بـرکت 🕊🌸
#ماه_رمضان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#بستنی_چوبی_آناناسی
آناناس: 1/2 ( نیمی از یک آناناس)
آب گلابی بزرگ: 2 عدد
آب لیمو: 2 عدد
آناناس و آب گلابی و آب لیمو را در بلندر ریخته و کاملا میکس و مخلوط می کنیم در صورت در دسترس بودن پشن فروت، ابتدا تا نیمه ی قالب بستنی پشن فروت ریخته و سپس روی آن از مخلوط آناناسی می ریزیم
و در غیراین صورت، قالب رابا مخلوط آناناسی کاملا پر می کنیم چوب های بستنی ها را در قالب گذاشته قالب ها را برای 3 ساعت یا تازمانی که بستنی ها کاملا منجمد شوند در فریزر می گذاریم
و سپس در این گرمای خردادی با شادی و لذت بستنی چوبی های خود را میل می کنیم
#آشپزباشی
#خوشمزه