فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی
مواد لازم:
600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده
2 لیوان آب
1 قاشق چای خوری نمک
برای سس
1 بطری آب گازدار
1 لیوان آرد سفید
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
2 عدد سیر رنده شده
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
طرز تهیه:
سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید
برای سس
مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید.
سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان
🔹اَللّـٰهُمَّ اجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیْکَ، وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْفٰآئِزینَ لَدَیْکَ،
🔸خدایا در این ماه مرا از توکّل کنندگان بر خودت و از رستگاران در نزدت،
🔹وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیْکَ، بِاِحْسٰانِکَ یٰا غٰایَةَ الطّٰالِبینَ.
🔸و از مقرّبان درگاهت قرار ده، به نیکى و احسانت اى نهایت آرزوى طلب کنندگان.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
4_333285742727922193.mp3
3.8M
🔻جزء دهم قرآن کریم
🔸به روش تندخوانی (تحدیر)
🔹با صدای استاد #معتز_آقايی
⌚️ ۳۰دقیقه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا
بسیار خمیر کار درست و نرم و لطیف . این خمیر برای پخت پیتزا خوبه و همچنین می تونین برای درست کردن پیراشکی و اشترودل و ... استفاده کنین .
این خمیر برای پخت پیتزا نیاز به پخت اولیه هم نداره .
این مقدار برای ۳ نفر (۳پیتزا)
آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان (یه مقدار بیشتر می بره) (آرد نانوایی رنگش رو تیره و از لطافتش کم می کنه اگر براتون به این شکل قابل قبوله ایراد نداره)
آب ولرم یک چهارم لیوان
شیر ولرم یک چهارم لیوان(میتونین جاش از آب ولرم هم استفاده کنین)
پودر خمیر مایه ۱ ق م سرصاف(لوازم قنادی ها، برخی سوپری ها و نانوایی ها دارن)
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ق چ
روغن مایع ۶ ق غ
آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط و در ظرف رو گذاشتم 10 دقیقه ای عمل اومد .
توی یه ظرف دیگه شیر ، نمک ، نصف روغن یعنی سه قاشق روغن رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد آرد که الک کرده بودم ریختم و با دستم ورز دادم ، در این مرحله بقیه روغن که مونده بود روریختم و ورز دادم . اگه خمیر به دستتون می چسبه کمی آرد اضافه کنین برای من کمی بیشتر از یک و نیم لیوان آرد برد. . زیادی آرد نزنین . با این کار لطافت خمیر میره . نونتون بعد از پخت میشه سفت .
بعد خمیر رو روی صفحه کارم ۱۰۰ بار کوبیدم . خمیر نرمی و لطیفی هست توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه پوشوندم حدود 40 دقیقه استراحت دادم .
بعد از استراحت حجم خمیر باید دوبرابر بشه .
نکته آخر این خمیر رو می تونین از روز قبل درست کنین و بزارین یخچال و روز بعد پیتزا درست کنین . در مورد فریزر من یه بار فریزر کردم زیاد راضی نبودم از کیفیتش .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سنگدون_مرغ🌮🍗
۲بسته سنگدون مرغ
۳عدد سیب زمینی
۲عدد پیاز متوسط
۲عدد تخم مرغ
۲قاشق غذاخوری آرد سوخاری
ادویه
🕊❤️🕊
اشپزی بانو ایرانی
#حلوا_زعفرانی 👆👇 .
#حلوا_زعفرانی
حلوا از اون دسرهای خوشمزه است که داریم به ایام ماه مبارک هم می رسیم و در افطار جایگاه خاصی داره .
.
.
آرد 1 پیمانه ( هم ارد نانوایی و از نوع سنگک میشه و هم آرد سفید قنادی ، با آرد سفید رنگش خوش رنگ تر و با ارد سنگکی خوشمزه تر میشه )
شکر ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
کره و روغن جامد و مایع ۱/۲ پیمانه (مجموعا همه روی هم نصف پیمانه . دقت کنین میزان روعن در حلوا تقریبی هستش بیشتر چشمی باید دید که روعنش کافیه یا نه حدودی اینجا براتون ذکر کردم )
گلاب به میزان لازم (۱/۳ پیمانه)
زعفران سابیده به میزان لازم (در حد زیاد 😉)
هل پودر شده ( به دلخواه)
پیمانه من از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم . هر چیزی میشه فقط معیار همشون رو براساس همون پیمانه ای که همه رو با اون اندازه می گیرین استفاده کنین .
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . چون می خوایم خیلی پر رنگ نشه من خیلی زیاد تفت ندادم حدودا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم .
برای شربت : در ظرف دیگه آب و شکر رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو ریختم و به دلخواه هل هم می تونبن بریزین .
وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن و کره رو اضافه کردم ، کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت دادم و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه.
اون هایی که رنگش شکلاتی شده مقداری از حلوا جدا برداشتم و یه مقدار پودر کاکایو رو با اب حل کردم و داخل حلوا ریختم و روی حرارت قرار دادم .
🌟
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
رابطه دختر و پسر چرا حرامه؟
ریش تراشی چه خطری داره؟
چرا حجاب اجباریه؟
دلایل #علمی این موارد: اینجا👇🏻
اینجا لمس شود
اینجا لمس شود
🔬واقعا جالبه
🔎🔞⚗JONTCHAT ISLAM
اشپزی بانو ایرانی
. #اسلایس_سیب_دارچین .
#اسلایس_سیب_دارچین
سلام امروز براتون اسلایسی آوردم بسی خوشمزه ، حسابی با چای می چسبه مخصوصا عصرونه 😍😍.
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد میانی
سیب ۳ عدد
شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ)
گردوی خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
پودر دارچین ۱ تا ۲ ق م
مواد به دمای محیط برسه .
اول مواد سبب رو آماده کردم . سیب رو پوست کندم و رنده کردم . با شکر مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا آب سیب کشیده بشه و بعد پودر دارچین و گردو رو ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم و بعد وانیل رو ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم . کم کم داخل موادم ریختم و ترویب کردم .
ظرف من سایزش ۲۲ در ۲۲ هستش ، کفش کاغذ روغنی انداختم و نصف از مواد رو ریختم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۰ دقیقه قرار دادم . از فر بیرون آوردم و مواد سیبی رو ریختم .فقط با دیواره نیم تا یک سانت فاصله داشته باشه و به دیواره نخوره . و مابقی مواد رو ریختم و صاف و یکدست کردم ، کمی گردوی خرد شده و خلال پسته هم بر حسب علاقه روش ریختم. دوباره داخل فر قرار دادم این بار ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بمونه ، پخت رو با خلال دندون چک کنید .
بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد از قالب خارج کردم و روی توری قرار دادم تا کاملا خنک بشه و بعد به شکل دلخواه برش دادم .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ℒℴνℯ♥️
امیدوارم با جمع کردن
هفت سین نوروزیتان
قرآنش نگهدارتان 📖✨
آینه اش روشنایی زندگیتان🪞✨
سکه اش برکت عمرتان💰✨
سبزیش طراوت و شادابی دلتان🍀✨
ماهی اش شور و شوق ❤️🐟✨
ادامه زندگیتان را به شما هدیه دهد...
سیزده بدر مبارکباد 😍😘
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پفکی
مواد لازم :
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست
عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش
رزماری : ۴ شاخه
سیر : ۴ حبه
سیب زمینی پخته : ۳ عدد
پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم
آردگندم : ۱.۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی
نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم.
ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه.
بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم.
در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم.
🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود😍😍
مواد لازم:
500 گرم آرد
2 قاشق شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر روغن
200 میلی لیتر آب
10 گرم مایع خمیر
10 برش پنیر
300 گرم مرغ
1عدد گوجه فرنگی
100 گرم زیتون .
پیازچه به مقدار لازم.
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#مرغ_تنوری .
مرغ تنوری
مرغ به تعداد لازم
پیاز ۱ عدد
سس مایونز ۱ ق غ
ماست ۳ ق غ
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به میزان لازم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آب لیمو ۲ تا ۳ ق غ
روغن زیتون به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و فلفل دلمه ای هم خرد کردم .
روی تکه های مرغ برش دادم تا وقتی بخوام بزارم مزه دار بشه بهتر مواد نفوذ کنه .
داخل یه ظرف پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفا و زردچوبه و پاپریکا ، سس و ماست و روعن زیتون و آب لیمو رو ریختم و مرع رو به این مواد آغشته کردم و در طرف رو گداشتم و توی یخچال یه شب تا صبح بمونه و مزه دار بشه .
از سیر و یا پودر سیر هم می تونین استفاده کنین .
بعد از مزه دار شدن از کلیه مواد مرغ رو جدا کردم .
داخل یه ظرف مناسب که قراره بره داخل فر یه قاشق کره که اب کردم و ریختم .
مرغ ها رو چیدم .
اون موادی که مرغ رو گذاسته بودم مزه دار بشه فلفل دلمه ای هاش رو جدا کردم و کمی بهش آب اضافه کردم و بعد از صافی رد کردم تا پیاز هاش جدا بشه و بعد روی مرغ ها ریختم تا جایی که تقریبا رویه مرغ رو بگیره . فلفل دلمه ای ها رو و یه هویج رو هم حلقه ای کردم و توش قرار دادم .
روی ظرف فویل پیچیدم و بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت با فویل گذاشتم و بعد فویل رو برداشتم و روی مرغ ها رو با قلمو زعفران و کره زدم و در فر دوباره قرار دادم یک ساعت دیگه هم موند . گاهی اوقات هم از اون مواد سس روی مرع ها می ریختم .
می تونین گریل هم اخر کارروشن کنین .
اون سیب زمینی ها هم مثلا تنوریه . سیب زمینی ها رو شستم و با پوست خرد کردم و بعد شستم .
و بهش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون زدم و داخل ظرفی چیدم و داخل فر نیم ساعتی قرار دادم .
.
صبح زیباتون بخیر
روزتون ختم به زیباترین خیرها
امیدوارم🌼
امروز حاجت دل پاک و مهربانتون
با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد
روزتـون پر از بـهترین ها🌼
طاعات و عبادتتون قبول درگاه حق🌼
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#شوید_لوبیا_پلو .
#لوبیا_پلو
این غذا رو مامانم خیلی می پخت و ما خیلی دوسش داریم ، خوش خوراکه . البته مامانم توش گردو می ریخت و گوشت هم نمی ریخت . .
برای ۳ تا ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_سیب_زمینی
یه سوپ عالی و خوشمزه👌 . کسانی که سوپ شیر دوست دارن این سوپ رو هم خوششون میاد .
برای بچه ها هم خیلی خوب و عالی هستش .
برای ۳ نفر
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
شیر ۱.۵ لیوان
کره ۱ ق غ
آرد سفید ۲ ق غ
عصاره مرغ ۱ عدد (از آب مرغ هم می تونین استفاده کنین .)
.
سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد از پخت پوستشون رو کندم و رنده کردم ( یا بکوبین ) .
هویج رو هم رنده کردم .
پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه با روعن تفت دادم و بعد عصاره مرغ رو با دو لیوان آب جوش مخلوط و داخلش ریختم و سپس هویج رو اضافه کردم . بعد از اینکه هویج نیم پز شد ، سیب زمینی رو اضافه کردم و یه ربعی گذاشتم روی حرارت بمونه .
توی یه ظرف دیگه ارد رو خیلی کم تفت دادم تا بوی خامیش گرفته بشه و بعد کره رو اضافه کردم و کمی تفت و بعد شیر گرم رو اصافه کردم و مدام هم زدم و در انتها نمک و فلفل ریختم و داخل قابلمه که مواد سوپ بود ریختم و هم زدم .
یه ربع تا نیم ساعت کافیه تا خوب جا بیفته .
من نمک دیگه نریختم چون عصاره مرع ریخته بودم .
برای سرو هم یه مقدار جعفری خرد شده ریختم .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالاد_سیبزمینی🥗🥔
سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید.
فلفلسیاه
نمک
پاپریکا
پودر سیر
پودر پیاز
خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.
سیبزمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید.
مرغهارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید.داخل کاسه، نصف سیبزمینیهارو به همراه نمک، فلفلسیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه.مرغ و ذرت، بقیه سیبزمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سالاد آماده هست. میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید و نوش جون کنید.
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی_نارگیلی
مواد لازم:
3 لیوان شیر
1 فنجان شکر(فنجان کمر باریک ترک، ۱۰۰ میلی لیتری)
1 فنجان آرد گندم
1 ق چ سرخالی وانیل
1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
نارگیل برای روی فرنی
طرز تهیه:
شیر و شکر و آرد را باهم مخلوط میکنیم(شیر سرد یا هم دمای محیط)
بعد میزاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه.
شعله رو خاموش میکنیم و کره و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم.
میریزیم توی ظرف دلخواه. فنجون یا استکانی که راحت قالبی دربیاد.
به مدت ۴ ساعت در یخچال میگذاریم
بعد برمیگردونیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم
🧚♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ترکی خوشمزهه😋
۱ لیتر شیر
یکو نیم لیوان شکر
۱ لیوان آرد
۱ ق غ کره
یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاعویی
ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘
🍃🌺
شادی پروانه ای است
که هرچه تقلا کنی نمیتوانی آنرا شکار کنی،
باید آرام باشی تا روی شانهات بنشیند،
زندگیتان سرشار از آرامش
و شانه هایتان پر از پروانه...
ظهرتون بخیر ☀️☀️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
🔹اَللّـٰهُمَّ زَیِّنّى فیهِ بِالسَّتْرِ وَالْعَفٰافِ، وَاسْتُرْنى فیهِ بِلِبٰاسِ الْقُنُوعِ وَالْکَفٰافِ،
🔸خدایا در این ماه مرا با پوشش و عفّت زینت ده، و با لباس قناعت و کفاف بپوشان
🔹وَاحْمِلْنى فیهِ عَلَى الْعَدْلِ وَالْإِنْصٰافِ، وَاٰمِنّى فیهِ مِنْ کُلِّ مٰا اَخٰافُ، بِعِصْمَتِکَ یٰا عِصْمَةَ الْخٰآئِفینَ.
🔸و بر رعایت عدالت و انصاف وادار کن، و از هر چه مى ترسم ایمن گردان به نگهداریت اى نگهدارنده ترسیدگان.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
4_333285742727922201.mp3
4.15M
🔻جزء دوازدهم قرآن کریم
🔸به روش تندخوانی (تحدیر)
🔹با صدای استاد #معتز_آقايی
⌚️ ۳۳دقیقه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan