eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اشپزی بانو ایرانی
#حلوا_زعفرانی 👆👇 .
حلوا از اون دسرهای خوشمزه است که داریم به ایام ماه مبارک هم می رسیم و در افطار جایگاه خاصی داره . . . آرد 1 پیمانه ( هم ارد نانوایی و از نوع سنگک میشه و هم آرد سفید قنادی ، با آرد سفید رنگش خوش رنگ تر و با ارد سنگکی خوشمزه تر میشه ) شکر ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه کره و روغن جامد و مایع ۱/۲ پیمانه (مجموعا همه روی هم نصف پیمانه . دقت کنین میزان روعن در حلوا تقریبی هستش بیشتر چشمی باید دید که روعنش کافیه یا نه حدودی اینجا براتون ذکر کردم ) گلاب به میزان لازم (۱/۳ پیمانه) زعفران سابیده به میزان لازم (در حد زیاد 😉) هل پودر شده ( به دلخواه) پیمانه من از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کردم . هر چیزی میشه فقط معیار همشون رو براساس همون پیمانه ای که همه رو با اون اندازه می گیرین استفاده کنین . اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . چون می خوایم خیلی پر رنگ نشه من خیلی زیاد تفت ندادم حدودا ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم . برای شربت : در ظرف دیگه آب و شکر رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو ریختم و به دلخواه هل هم می تونبن بریزین . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن و کره رو اضافه کردم ، کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت دادم و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. اون هایی که رنگش شکلاتی شده مقداری از حلوا جدا برداشتم و یه مقدار پودر کاکایو رو با اب حل کردم و داخل حلوا ریختم و روی حرارت قرار دادم . 🌟
رابطه دختر و پسر چرا حرامه؟ ریش تراشی چه خطری داره؟ چرا حجاب اجباریه؟ دلایل این موارد: اینجا👇🏻 اینجا لمس شود اینجا لمس شود 🔬واقعا جالبه 🔎🔞⚗JONTCHAT ISLAM
اشپزی بانو ایرانی
. #اسلایس_سیب_دارچین .
سلام امروز براتون اسلایسی آوردم بسی خوشمزه ، حسابی با چای می چسبه مخصوصا عصرونه 😍😍. تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ مواد میانی سیب ۳ عدد شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ) گردوی خرد شده ۳ تا ۴ ق غ پودر دارچین ۱ تا ۲ ق م مواد به دمای محیط برسه . اول مواد سبب رو آماده کردم . سیب رو پوست کندم و رنده کردم . با شکر مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا آب سیب کشیده بشه و بعد پودر دارچین و گردو رو ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم و بعد وانیل رو ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم . کم کم داخل موادم ریختم و ترویب کردم . ظرف من سایزش ۲۲ در ۲۲ هستش ، کفش کاغذ روغنی انداختم و نصف از مواد رو ریختم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۰ دقیقه قرار دادم . از فر بیرون آوردم و مواد سیبی رو ریختم .فقط با دیواره نیم تا یک سانت فاصله داشته باشه و به دیواره نخوره . و مابقی مواد رو ریختم و صاف و یکدست کردم ، کمی گردوی خرد شده و خلال پسته هم بر حسب علاقه روش ریختم. دوباره داخل فر قرار دادم این بار ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بمونه ، پخت رو با خلال دندون چک کنید . بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد از قالب خارج کردم و روی توری قرار دادم تا کاملا خنک بشه و بعد به شکل دلخواه برش دادم . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ℒℴνℯ♥️ امیدوارم با جمع کردن هفت سین نوروزیتان قرآنش نگهدارتان 📖✨ آینه اش روشنایی زندگیتان🪞✨ سکه اش برکت عمرتان💰✨ سبزیش طراوت و شادابی دلتان🍀✨ ماهی اش شور و شوق ❤️🐟✨ ادامه زندگیتان را به شما هدیه دهد... سیزده بدر مبارکباد 😍😘 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پفکی مواد لازم : روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش رزماری : ۴ شاخه سیر : ۴ حبه سیب زمینی پخته : ۳ عدد پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم آردگندم : ۱.۵ پیمانه فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ : ۴ عدد پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم. ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه. بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم. در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم. 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 مواد لازم: 500 گرم آرد 2 قاشق شکر 1/2 قاشق چایخوری نمک 100 میلی لیتر روغن 200 میلی لیتر آب 10 گرم مایع خمیر 10 برش پنیر 300 گرم مرغ 1عدد گوجه فرنگی 100 گرم زیتون . پیازچه به مقدار لازم. 🌟
اشپزی بانو ایرانی
#مرغ_تنوری .
مرغ تنوری مرغ به تعداد لازم پیاز ۱ عدد سس مایونز ۱ ق غ ماست ۳ ق غ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد آب لیمو ۲ تا ۳ ق غ روغن زیتون به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و فلفل دلمه ای هم خرد کردم . روی تکه های مرغ برش دادم تا وقتی بخوام بزارم مزه دار بشه بهتر مواد نفوذ کنه . داخل یه ظرف پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفا و زردچوبه و پاپریکا ، سس و ماست و روعن زیتون و آب لیمو رو ریختم و مرع رو به این مواد آغشته کردم و در طرف رو گداشتم و توی یخچال یه شب تا صبح بمونه و مزه دار بشه . از سیر و یا پودر سیر هم می تونین استفاده کنین . بعد از مزه دار شدن از کلیه مواد مرغ رو جدا کردم . داخل یه ظرف مناسب که قراره بره داخل فر یه قاشق کره که اب کردم و ریختم . مرغ ها رو چیدم . اون موادی که مرغ رو گذاسته بودم مزه دار بشه فلفل دلمه ای هاش رو جدا کردم و کمی بهش آب اضافه کردم و بعد از صافی رد کردم تا پیاز هاش جدا بشه و بعد روی مرغ ها ریختم تا جایی که تقریبا رویه مرغ رو بگیره . فلفل دلمه ای ها رو و یه هویج رو هم حلقه ای کردم و توش قرار دادم . روی ظرف فویل پیچیدم و بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت با فویل گذاشتم و بعد فویل رو برداشتم و روی مرغ ها رو با قلمو زعفران و کره زدم و در فر دوباره قرار دادم یک ساعت دیگه هم موند . گاهی اوقات هم از اون مواد سس روی مرع ها می ریختم . می تونین گریل هم اخر کارروشن کنین . اون سیب زمینی ها هم مثلا تنوریه . سیب زمینی ها رو شستم و با پوست خرد کردم و بعد شستم . و بهش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون زدم و داخل ظرفی چیدم و داخل فر نیم ساعتی قرار دادم . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبح زیباتون بخیر روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم🌼 امروز حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد روزتـون پر از بـهترین ها🌼 طاعات و عبادتتون قبول درگاه حق🌼 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#شوید_لوبیا_پلو .
این غذا رو مامانم خیلی می پخت و ما خیلی دوسش داریم ، خوش خوراکه . البته مامانم توش گردو می ریخت و گوشت هم نمی ریخت . . برای ۳ تا ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین) نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم . برنج رو از قبل خیس کردم . لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه . برنج رو آبکش کردم . لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد . من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم . بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سوپ عالی و خوشمزه👌 . کسانی که سوپ شیر دوست دارن این سوپ رو هم خوششون میاد . برای بچه ها هم خیلی خوب و عالی هستش . برای ۳ نفر سیب زمینی ۲ عدد هویج ۱ عدد پیاز ۱ عدد شیر ۱.۵ لیوان کره ۱ ق غ آرد سفید ۲ ق غ عصاره مرغ ۱ عدد (از آب مرغ هم می تونین استفاده کنین .) . سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد از پخت پوستشون رو کندم و رنده کردم ( یا بکوبین ) . هویج رو هم رنده کردم . پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه با روعن تفت دادم و بعد عصاره مرغ رو با دو لیوان آب جوش مخلوط و داخلش ریختم و سپس هویج رو اضافه کردم . بعد از اینکه هویج نیم پز شد ، سیب زمینی رو اضافه کردم و یه ربعی گذاشتم روی حرارت بمونه . توی یه ظرف دیگه ارد رو خیلی کم تفت دادم تا بوی خامیش گرفته بشه و بعد کره رو اضافه کردم و کمی تفت و بعد شیر گرم رو اصافه کردم و مدام هم زدم و در انتها نمک و فلفل ریختم و داخل قابلمه که مواد سوپ بود ریختم و هم زدم . یه ربع تا نیم ساعت کافیه تا خوب جا بیفته . من نمک دیگه نریختم چون عصاره مرع ریخته بودم . برای سرو هم یه مقدار جعفری خرد شده ریختم . 🌟
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥗🥔 سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید. فلفل‌سیاه نمک پاپریکا پودر سیر پودر پیاز خوب مخلوط کنید و بزارید کنار. سیب‌زمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید. مرغ‌هارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید.داخل کاسه، نصف سیب‌زمینی‌هارو به همراه نمک، فلفل‌سیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه.مرغ و ذرت، بقیه سیب‌زمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سالاد آماده هست. میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید و نوش جون کنید. 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 3 لیوان شیر 1 فنجان شکر(فنجان کمر باریک ترک، ۱۰۰ میلی لیتری) 1 فنجان آرد گندم 1 ق چ‌ سرخالی وانیل 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین نارگیل برای روی فرنی طرز تهیه: شیر و شکر و آرد را باهم مخلوط میکنیم(شیر سرد یا هم دمای محیط) بعد میزاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه. شعله رو خاموش میکنیم و کره و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. میریزیم توی ظرف دلخواه. فنجون یا استکانی که راحت قالبی دربیاد. به مدت ۴ ساعت در یخچال میگذاریم بعد برمیگردونیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم 🧚‍♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋 ۱ لیتر شیر یکو نیم لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۱ ق غ کره یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاعویی ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘 ‏ 🍃🌺
شادی پروانه ای است که هرچه تقلا کنی نمیتوانی آنرا شکار کنی، باید آرام باشی تا روی شانه‌ات بنشیند، زندگیتان سرشار از آرامش و شانه هایتان پر از پروانه... ظهرتون بخیر ☀️☀️ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان 🔹اَللّـٰهُمَّ زَیِّنّى فیهِ بِالسَّتْرِ وَالْعَفٰافِ، وَاسْتُرْنى فیهِ بِلِبٰاسِ الْقُنُوعِ وَالْکَفٰافِ، 🔸خدایا در این ماه مرا با پوشش و عفّت زینت ده، و با لباس قناعت و کفاف بپوشان 🔹وَاحْمِلْنى فیهِ عَلَى الْعَدْلِ وَالْإِنْصٰافِ، وَاٰمِنّى فیهِ مِنْ کُلِّ مٰا اَخٰافُ، بِعِصْمَتِکَ یٰا عِصْمَةَ الْخٰآئِفینَ. 🔸و بر رعایت عدالت و انصاف وادار کن، و از هر چه مى ترسم ایمن گردان به نگهداریت اى نگهدارنده ترسیدگان. ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
4_333285742727922201.mp3
4.15M
🔻جزء دوازدهم قرآن کریم 🔸به روش تندخوانی (تحدیر) 🔹با صدای استاد ⌚️ ۳۳دقیقه ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍸🍹 درست کنین که پر از خاصیت با گل_بنفشه و تخم_شربتی خواص گل بنفشه این گیاه برای تسکین تورم داخل گوش، بهبود خواب، درمان سر درد، آرامش قلب و… موثر است و به عالمه خاصیت دیگه برین تو نت بخونین تخم شربتی هم که پر از خاصیت و برای روزه داران خیلی فایده داره 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم پرتقال ۱کیلوگرم لیمو شیرازی یک شکر ۳کیلو ----------------- همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقت‌درمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیک‌روز روی حرارت قرارمیدیم‌ وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹 این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست
اشپزی بانو ایرانی
#کلوچه_زعفرانی .
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) شیر ۲۵ گرم (۳ تا ۴ ق غ) آرد سفید ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان) وانیل(یا هل ، یا زنجبیل ،یا دارچین ) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) زعفران غلیظ ۱ ق غ گلاب ۱ ق غ (در صورت تمایل) مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . وانیل ، زعفران ، گلاب ، شیر و روغن رو هم ریختم و مخلوط کردم . می تونبد گلاب نریزید ، می تونید دارچین ، زنجبیل و هل هم حتی بریزید . آرد الک شده رو به همراه بیکینگ پودر کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم .زیادی آرد نریزید ، خمیر کمی چسبندگی ممکنه داشته باشه . نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم . بعد از استراحت چسبندگی کمتر میشه . آرد حواستون باشه زیاد نریزید تا جایی که بشه کار کرد ، چون ارد زیادی لطافتش رو می گیره . بعد از استراحت من به اندازه یک قاشق مربا خوری از خمیر برداشتم و توی دست گرد کرد و پهن کردم . من سایز کوچک درست کردم هر کدوم رو در وزن ۲۵ گرمی برداشتم . دست خودتونه که بخواید بزرگ درست کنید یا کوچک . داخل سینی با فاصله چیدم و با چنگال روش طرح انداختم . برای رومال از یک عدد زرده تخم مرغ به همراه کمی دارچین استفاده کردم و رومال زدم . فر از یک ربع قبل روشن و گرم کردم ، با دمای ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم باز حتما چک کنید . پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه می تونید درست کنید . میزان شیرینی با میزان شکری که من استفاده کردم کم شیرین هست و اگر دوست دارید شیرین تر بشه تا ۵۰ گرم هم می تونید به میزان شکر اضافه کنید . داخل این کلوچه می تونید زنجبیل ، هل ، دارچین و حتی جای شیر ، گلاب استفاده کنید . تعداد با این میزان مواد حدودا ۲۲ تا ۲۵ عدد میشه . من یک بار این مقدار مواد رو درست کردم و یک بار دو برابر کردم مواد رو اون هست که آخر کار حجم زیاده . پس اگر به میزان موادی که در کلیپ و کپشن هست درست کنید و مثل من سایز کوجک باشه حدودا ۲۲ تا ۲۵ عدد میشه ، و یا اکر سه برابر مواد که آخر کار برای من سه برابر مواد هست حدودا ۶۵ تا ۷۰ عدد میشه .
اشپزی بانو ایرانی
#کتلت_ماهی .
دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست. امام علی (ع) (خوانساری) من این کتلت رو دو سه روز پیش افطار درست کردم . خدا رو شکر پسر گلی استقبال خوبی داشت و سه تاش رو به تنهایی خودش خورد😊 همین که علیرضا بخوره برام یه دنیا ارزش داره . . برای ۹ عدد کتلت ماهی (من ماهی شیر استفاده کردم) ۳۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد زعفران به میزان دل خواه سیر ۲ حبه سبزیجات معطر خشک به دلخواه ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه من ماهی رو داخل غذاساز ریختم . می تونین داخل چرخ گوشت بریزین . پیاز و سیب زمینی رو هم رنده ریز کردم . آبشون رو کمی گرفتم . با هم مخلوط کردم . سیر رنده شده هم ریختم و زعفران و سبزیجات معطر خشک و نمک و فلفل و زردچوبه و خوب ورز دادم . اگر موادتون شل بود یک قاشق آرد هم می تونین بریزین . بعد داخل تابه روغن ریختم . روعن گرم بشه حرارت هم همیشه برای درست کردن کوکوها و کتلت ها و این جور چیزها ملایم رو به کم . چون یه عده عادت دادن حرارت رو زیاد کنن این طوری مغز پخت نمیشه با حوصله کتلت ها رو توی دستم شکل دادم و سرخ کردم . .