فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_سوخاری 🍤😍😋
میگو ۳۰۰گرم، شیر یک لیوان، پودر زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل پول بیبر، آرد سفید، تخم مرغ دو عدد، پودر سوخاری ریز، پودر سوخاری درشت
🔴میگو با چاقو یه کم برش میزنیم تا صاف بشه و موقع سرخ کردن جمع نشه
میگو و شیر و پودر زنجفیل و پودر سیر و فلفل قرمز و فلفل پول بیبر میزاریم یک ساعت بمونه و بعد آبکش میکنیم
نمک بهش میزنیم و میگو ها رو داخل آرد سفید میغلطونیم
تخم مرغ رو با کمی پودر سیر میزنیم
میگو رو که داخل آرد سفید زده بودیم اول داخل تخم مرغ بعد آرد سوخاری ریز میزنیم دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری درشت
داخل روغن داغ حرارت متوسط سرخ میکنیم بیشتر از ۴ ،۵ دقیقه سرخ نکنید .
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تزئین میوه جذاب مخصوص بچه های بد غذا 😍
اعتراف میکنم من با این سنم عاشق این جوجه تیغی شدم، دیگه بچه ها که جای خود دارد😂🖐
.
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_فوری
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰
لازانیا تابه ای
یه پیاز متوسط
دویست گرم گوشت چرخکرده
کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی
یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا
ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا
من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند
پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آبجوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🍀🍀🍀
فصل باقالی شده، با این دردسر کرونا بهترین روش بلانچ کردنشه.
دیگه خیالتون راحته،
. با روش بلانچ، هم بهتر میمونه هم بدون ویروسه🙂🤩🤩🤩👍
.
نحوه بلانچ باقالی یا لوبیا سبز ، نخود فرنگی و ...
به مدت ۳ تا ۵ دقیقه باقالی رو توی آب جوش می ریزیم بعد آبکش میکنیم بلافاصله آبکش رو توی آب یخ میزاریم به همین سادگی😅👌
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
کاش میتونستم هر روز بغلت کنم🌱♥️پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🌱🍃
«ما قيلَ بِالأعيُن لا يُنسىٰ!»
🍃 آنچه با چشمها گفته شده،
فراموش نمیشود...
❤️🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
#آش_جو
یه آش خوشمزه و دوست داشتنی ، مقوی
برای ۶ تا ۸ نفر
جو پوست کنده ۱ پیمانه
نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
بلغور جو ۱/۳ پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
سبزی آش ۳۰۰ گرم (شامل تره ، اسفناج ، جعفری ،گشنیز ، شوید ، بعضی ها در این آش مرزه و ترخون هم می ریزند)
پیاز ۳ تا ۴ عدد
سیر ۲ حبه
کشک ۲ تا ۳ ق غ
آب قلم در صورت تمایل ۱ لیتر
نعنا داغ به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
حبوبات رو از شب قبل خیس کردم .
اول جو و بلغور جو رو داخل قابلمه ای ریختم و آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه .
در قابلمه دیگه یک عدد پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم . سیر رو رنده کردم و اضافه کردم و با سیر کمی تفت دادم ، مقداری زردچوبه ریختم . نخود و لوبیا رو اضافه کردم و آب قلم ریختم (می تونید آب هم جای آب قلم بریزید) و گذاشتم بپزه .
زمانی که نخود و لدبیا نیم پز شده ، جو و بلغور جو پخته رو بهش اضافه کردم . عدس و برنج رو هم ریختم و گذاشتم بپزه .
هر زمان که آب غذا کم بود ، آب اضافه کردم .
۳ تا ۴ عدد پیاز رو خلالی کردم و سرخ کردم . نصف از این پیاز داغ رو داخل آش می خوام بریزم و نصفش رو برای تزیین آش .
وقتی حبوبات پخت ، سبزی آش رو اضافه کردم ، نصف پیاز داغ رد هم داخلش ریختم ،گذاشتم کمی سبزی بپزه .
یک ربع آخر کشک رو با کمی آب رقیق کردم و به آش اضافه کردم . نمک رو هم تست کردم و گذاشتم آش کامل جا بیفته .
برای نعنا داغ ، روغن رو روی حرارت قرار دادم و کمی گرم شد ، نعنا خشک رو اضافه کردم و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم .
آش رو با ماست و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کردم .
پ.ن : این آش در مدل های مختلف تهیه میشه ، یک سری سبزی آش داخل این آش نمی ریزند ، یک سری داخل این آش ، گوشت اضافه می کنند ، حبوبات هم همین طور که بسته به هر منطقه متفاوته و ، از ماش ،بلغور گندم ، لوبیا سفید هم میشه استفاده کرد.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋
مواد لازم👇👇👇
ران یا سینه مرغ
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ۱/۲ متوسط
هویج ۱ عدد
ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین)
زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته
رب گوجه
آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه طعم و بوی مرغُ دوست نداری، با این راهکار عاشقش میشی🤩🤩
مرغ ها رو ۵ دقیقه بجوشونین
آب قابلمه رو دور بریزین
دوباره آب اضافه کنین
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه ای
نمک
زرد چوبه
بریزین و درشو ببندین یک ربع بجوشه
مرغ ها رو از قابلمه خارج کنین
داخل تابه مقداری کره و روغن بریزین
کمی که داغ شد، مرغ ها رو بچینین
دو طرفشون که سرخ شد، از تابه خارج کنین
یک عدد پیاز خلالی شده رو داخل همون تابه بریزین و تفت بدین
دو حبه سیر
کمی زردچوبه
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
اضافه و مخلوط کنین
دو پیمانه آب مرغ و
دو تکه چوب دارچین
اضافه کنین
وقتی به جوش اومد، کمی فلفل سیاه و پاپریکا بریزین
مرغ ها رو بچینین
مقداری عصاره زعفران
آب نصف لیمو
بریزین
درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین تا جا بیوفته
با این ریزه کاری ها مرغ تون خوش طعم و معرکه میشه
🌟
#حلوا
#حلوا_با_پایه_بیسکوئیت
برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم.
برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد،اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم
خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم. شدن
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه عدد بادمجان پوست گرفته شده رو داخل تابه سرخ کنین و مقداری زردچوبه بزنین
دویست گرم گوشت چرخ کرده،
یک عدد پیاز رنده شده،
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ای که با هم مخلوط و قلقلی کردین رو داخل همون تابه تفت بدین
یک عدد پیاز خلال شده رو تفت بدین
نمک و فلفل و زردچوبه بریزین
سه عدد گوجه اسلایس شده رو داخل تابه بچینین
بادمجان های سرخ شده رو بچینین
گوشت های قلقلی
یک قاشق رب که با یک لیوان آب باز کردین، بریزین
در تابه رو ببندین تا جا بیفته
اين غذای اصیل و خوشمزه رو کنار برنج یا نون سرو کنین و ازش کُلی لذت ببرین
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋
مواد لازم👇👇👇
ران یا سینه مرغ
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ۱/۲ متوسط
هویج ۱ عدد
ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین)
زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته
رب گوجه
آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله انار
دوتا انار را دون کردم
یه بسته ژله الوورا را با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم وبن ماری کردم تا شفاف بشه
داخل یه کاسه گرد کوچیک کیسه فریزر گذاشتم وانارهارو ریختم توش وروشون ژله ریختم تا روی انارهارو بپوشونه و کیسه رو محکم بستم
عین فیلم پست قبل و داخل کاسه گذاشتم و سه چاهار ساعت گذاشتم یخچال تا سفت بشه وبعد از داخل کیسه خارج کردم وبا پوست انار تزیین کردم
این ژله بیرون از یخچال اصلا آب نمیشه ویکی دوروز قبل هم میتونید آماده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خوراک_نودل
سینه مرغ 2 تکه نگینی خرد شود
فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد
قارچ 400 گرم خرد شده
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل سیاه
پودر سیر کمی
نودل با طعم دلخواه 3 بسته
مرغهارو بریزین تو تابه با کمی فلفل سیاه و پودر سیر ، وقتی پخت و خواست سرخ شه قارچهارو اضافه کنین صبر کنین تا حسابی آب مواد تبخیر شه حالا سیر را اضافه کنین و مواد را حسابی سرخ کنین
فلفل هارو هم تفت بدین و قاطی مواد بریزین
حالا نودل هارو که خوب پخته بودین آبکش کنین و به تابه اضافه کنین و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنین و کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نان_خونگی
۹۰ میلی لیتر آب گرم
90 میلی لیتر شیر گرم
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق غذاخوری شکر
10 گرم مخمر خشک
کمی هم بزنید تا مایه فعال شود
480 گرم آرد گندم
1 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود.
کاسه را با روغن نباتی چرب کنید.
. اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید
ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه.
نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنی💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید
۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر
۲ عدد تخم مرغ
کمی نمک
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱ لیوان شیر ولرم
مخلوط کنید
۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید
۶۰ گرم کره
ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید
با دست چرب پف خمیر رو بگیرید
مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید
هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید
( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید )
درآخر داخل شکر بغلتونید
😍
#ماقوت
من اندازه ها رو چشمی می ریزم. تقریبا شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه.بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه.سپس توی ظرف سرو میکنیم.واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم.مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم
🌟
🦋خیلی از نگرانی های ما ناشی از این هست که فکر میکنیم در این دنیا تنها رها شدیم، خدا در آسمان هست و از حال ما خبر نداره
خدا در تک تک لحظات با ماست، دقیقا مثل یک مربی باشگاه بدن سازی، که با تمرین های سخت، سعی میکنه بدن شما رو ورزیده کنه و شما علاوه بر سلامتی جسمی، بدن قوی و ورزیده ای داشته باشید.
تمام نقشه ها و برنامه ریزی های خداوند دقیق و حساب شده است،
کافیه یک نگاه به گذشته خودتون داشته باشید تا کاملا خدا رو تو لحظات سختتون ببینید.
❤️و (تو) در هيچ حال (و انديشهاى) نيستى و هيچ بخشى از قرآن را نمىخوانى و (شما مردم) هيچ عملى را انجام نمىدهيد، مگر هنگامىكه وارد آن (كار) مىشويد، ما بر شما گواهيم و هيچ چيزى در زمين و آسمان از پروردگار مخفى نمىماند، حتى به اندازه سنگينى ذرهاى و نه كوچكتر از آن و نه بزرگتر، جز آنكه در كتاب روشن ثبت است.
سوره یونس ایه 61🌿
❤️🌿به چه می اندیشی؟
نگرانی بیجاست
عشق اینجا و خداهم اینجاست
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفخ گیری و زمان پخت حبوبات 🔝🎥
اگه این زمانبندی رو رعایت کنید هم نفخ نمیکنین هم سرعت پخت حبوبات بیشتر میشه.
.
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک مدل #دستگیره_آشپزخانه جذاب
.
.
.
.
.
.