فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_میوه_ای
مناسب تزیین کیک
سفره آرایی
🌟
42.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پیتزایی🤤
مواد خمیر :
آرد فانتزی ۵۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
مخمر ۸ گرم
شکر ۱۰ گرم
روغن زیتون ۲۰cc
آب ولرم ۲۵۰cc
مواد سس :
پوره گوجه ۱ پ
سیر ۳ حبه
اراگانو ۱ ق چ
پیاز ۱ عدد
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گله گنجشکی😍😋
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز برای گوشت یک عدد بزرگ
ادویه گوشت: زردچوبه ، فلفل قرمز ، آویشن نمک
گوجه ۴ عدد
رب گوجه ۲ ق غذاخوری
مرزه یک قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی سرخ شده یک عدد بزرگ
ادویه سس : زردچوبه و فلفل قرمز و نمک
26.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله مرغ سوخاری رستورانی خفن 😍😋
فیله مرغ : ۱۰ عدد
قارچ : مقداری
ادویه ها : نمک ، فلفل ، پودرسیر ، پاپریکا
سس خردل : ۳ قاشق
آب لیمو : ۲ قاشق
ماست : ۴ قاشق
آرد : ۱ لیوان
پکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
آب : نصف لیوان
پودر سوخاری یا پانکو : ۸ قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بدون_روغن😍😋
🌈پیاز تقریبا درشت ۴ عدد
🌈مرغ ۶ الی ۷ تکه
برای سس👇
🌈رب دو قاشق پر
🌈آب یک عدد لیموی تازه
🌈زعفران حدود سه قاشق
🌈آب جوش نصف لیوان
🌈نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا
شعله ی گاز خیلی کم باشه.
اول یک ساعت و نیم اجازه بدین بپزه.بعد سس رو اضافه کنید.
حتما اواسط پخت مرغها رو زیر و رو کنیدبعد از ریختن سس حدود ۴۰ دقیقه دیگه اجازه بدین تا با همون شعله ی کم بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک پروتئینی موز و خرما
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁
مواد لازم:
خرما
شیر🥛
موز🍌
جو دوسر پرک🌾
یخ🧊
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خونگی😍😋
مواد لازم :
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب سرد ۱ لیوان
#لواشک
چهار کیلو آلو رو تمیز شستم و با دو لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم تا جوش بیاد بعد حرارت کم کردم تا بپزه. از روی حرارت برداشتم وقتی یکم سرد شد ریختم تو صافی و زیر صافی یه تشت گذاشتم. آلوها رو با دست له کردم تا هسته ها جدا بشن. بعد دوباره ریختم تو قابلمه تا بجوشه و غلیظ بشه. دو ق چایخوری نمک و دو ق شکر اضافه کردم . وقتی به غلظت مورد نظر رسید خاموش کردم روی سینی ها رو چرب کردم و لواشک رو به ضخامت یک میلی ریختم و صاف کردم.
✨خدایا 🙏
✨بحرمت این شب معنوی
✨و شهادت امام حسن عسکری(ع)
✨هیچ خانه ایی غم دار
✨هیچ مادری داغ دیده
✨هیچ پدری شرمنده
✨هیچ محتاجی ستم دیده
✨هیچ بیماری درد دیده
✨هیچ چشمی اشکبار
✨هیچ دستی محتاج و
✨هیچ دلی شکسته نباشه
✨شبتون در پناه خد
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛱وقتی
خــ❤️ـــدا با من است،
⛱همه چیز از آنِ من است!
☝️امروز را با توڪّل و توسّل به خـــدا ❤️
شروع می ڪنم🌹
🌹بِسمِ اللهِ الرَّحمٰنِ الرَّحیم🌹
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحونه
صبحانه باید اشتها برانگیز باشه🍳
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوپیازه
جنوبيها بهش ميگن دوپیازه😍
سيب زميني اب پز يا تنوري
رب گوجه
پياز
سير
فلفل و نمك و زردچوبه
من با ترشي ليته خييييلي دوست دارم ، ولي با گوجه و خيار شور هم خوب ميشه 😋
🌟
نکاتی برای انواع خورشت
خورشت باید با حرارت ملایم طبخ شود خورشت را نباید زیاد بهم زد زیرا بهم زدن خورشت باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می شود .
چاشنی خورشت ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آنرا کم یا زیاد کرد .
برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود .
گوشت کلیه خورشت ها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد .
𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪
🏴🚩
❤️شهادت
💚یازدهمین پیشوای شیعیان
❤️#امامحسنعسکری علیهالسلام
💚رابه پیشگاه مقدس فرزندش
❤️#بقیةاللهالاعظم
💚عجلاللهتعالیفرجه
❤️وهمه شیعیانشان
💚تسلیت عرض مینماییم🏴
#پاناکوتا_نسکافه
یکی از دسرهای خوشمزه و راحت و پر طرفدار مخصوصا کسایی که طعم قهوه و نسکافه رو دوست دارند 😊🤗. ..
شیر سه و نیم لیوان
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ سرپر)
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم (می تونید بیشتر هم بریزین و یا کمی کمتر)
نسکافه ۲ ق غ
شکر کمتر از یک لیوان( میزان شکر کاملا در دسرها سلیقه ای و به ذایقه خودتون مربوطه کم و زیاد می تونید بریزید .)
وانیل نوک قاشق
.
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) تا ذراتش حل بشه .
نسکافه رو با کمی آب جوش حل کردم .
داخل ظرفی شیر و شکر و نسکافه رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا ذرات شکر حل بشه نیاز نیست بجوشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
خامه رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه و بعد داخل مواد ریختم و خوب هم زدم اخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم .
یه کمی از مواد برداشتم و کمی پودر کاکائو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل قالبم (نیازی به چرب کردن به دلیل خامه نداره اگر خواستید می تونید خیلی جزیی با روغن مایع چرب کنید ) داخل اون قسمت طرحش مواد رو که کاکائویی کردم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده همین که بسته شد مابقی مواد رو روش ریختم و گذاشتم یخچال یه چند ساعتی شش هفت ساعتی بمونه .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
نکات :
اگر از خامه قنادی استفاده می کنین به میزان شکر توجه کنید چون این خامه شیرین هست .
پودر ژله جایگزین پودر ژلاتین نیست .
خامه قابل حذف نیست . پاناکوتا در واقع خامه پخته شده هستش . اگر خامه نریزین دیگه پاناکوتا نیست یه دسر ساده نسکافه ای میشه .
جای نسکافه از پودر قهوه و یا کاکائو می تونید استفاده کنید و به جاش پاناکوتا کاکائویی و یا قهوه داشته باشید .
🌟
#سوپ_حریره
🛑گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
🛑سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
🛑سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت ۲ ساعت بپزد.
🛑۱۰ دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پختهشده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
🛑در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حس خوش زندگی 😍
شدیداً به همچین جایی احتیاج دارم.....
🌞
#دست_پیچ_مرغ
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 پیمانه
پیازچه خرد شده 4 شاخه
جعفری ساطوی 1/2 پیمانه
هویج پخته و رنده شده 1 عدد درشت
پنیر خامه ای 3/4 پیمانه(میتونید پنیر صبحانه رو جایگزین کنید ولی مواظب باشید که موادتون شور نشه)
مایونز 2 تا 3 قاشق غذاخوری
همه مواد رو با هم ترکیب کنید.
مواد رو روی نان لواش به صورت یکنواخت پهن کنید.
چند ورق برگ کاهو روی آن بچینید و لوله کنید.
رولت رو در سلفون بپیچید و برای 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار بدید تا کاملا منسجم بشه.
بعد از یخچال در بیارید و به سایز دلخواه برش بزنید.
میتونید به صورت حلقه ای برش بزنید یا مثل من به صورت لقمه.
مواد کاملا منسجم هست و موقع خوردن از وسط نان نمیریزه.
مرغ رو با نمک کم بپزید تا مواد شور نشه.
اگه موادتون موقع همزدن کمی سفت بود یک قاشق آب مرغ بهش اضافه کنید که باعث خوشزمزه تر شدن دستپیچ میشه.
لازم نیست به مواد نمک اضافه کنید چون ممکنه شور بشه ولی افزودن فلفل اختیاریه.
به مرغتون در زمان پخت یک حبه سیر اضافه کنید باعث خوش مزه شدن بیشتر دستپیچ میشه.
اضافه کردن خیار شور و کالباس به سلیقه شما بستگی داره.
میتونید از ماست کاملا چکیده و سفت به جای پنیر خامه ای استفاده کنید.
زمان استراحت در یخچال حدود 30 تا 40 دقیقه
🌟