16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای راحت و خوشمزه😋😋هم برای نهار هم برای شام یه گزینه راحت و عالیه😃😃انصافا خیلی راحت و بی دردسرم هست🤗😅
خب چی میخوایم؟
مرغ پخته ریش شده به میزان دلخواه
پیاز خلالی یک عدد متوسط
قارچ حدود سیصد گرم
فلفل دلمه هرچقد دوست داشتین
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر وپاپریکا)
سس کچاپ دو قاشق غذاخوری اگه نداشتین یه نصف قاشق رب گوجه بزنین
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
✔️دیگه همه مراحل تو فیلم مشخصه، فقط بعد ریختن پنیر درش رو بزارین حدود پنج دقیقه بمونه تا پنیرا آب شن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایس پک شکلاتی
موادلازم:
بستنی وانیلی (۴۰۰گرم)
پودرکاکائو (۱ق غ)
شیر (۱/۳لیوان)
خامه صبحانه (۱ق غ)
گردو ریز خوردشده (۱ق غ)
موز ریز خورد شده (۱ق غ)
اسمارتیز ریز (۱ق چ)
سس شکلات و اسمارتیز برای تزیین.
✅طرزتهیه:
بستنی و شیر و پودرکاکائو و خامه رو داخل مخلوط کن بریزین میکس کنید و
داخل لیوان موردنظر از موز و گردو و اسمارتیز هر کدام ۱قاشق بریزین و بعد آیس پک اصافه کنید.نوش جان❤️
#كوكو_سيب_زميني_با_سير_و_شويد 🍘 😋
🔸چهار تا سيب زميني متوسط آبپز شده رو رنده كنيد.يدونه تخم مرغ+نصف ق مرباخوري پودر سير+يك و نيم ق غ شويد خشك+نمك و زردچوبه اضافه و مخلوط كنيد.حالا دستتون رو كمي مرطوب كنيد ،به مواد در دستتون شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
اين غذا با نون سرو ميشه و با سبزي خوردن عاليه
👩خوراک مرغ و تره فرنگی
🔹مواد لازم
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
سه چهارم فنجان تره فرنگی خرد شده
یک عدد سیر خرد شده
یک قاشق چایخوری فلفل
۲۵۰ گرم سینه مرغ
سه عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده
یک فنجان ذرت
دو عدد هویج
نصف فنجان لوبیای سفید
یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
یک عدد گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری نمک
🔹طرز تهیه
روغن را در یک قابلمه در اندازه متوسط ریخته، پیاز، تره فرنگی، نمک، فلفل و سیر را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید.
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به مواد درون قابلمه بیفزایید.لوبیا، ذرت، هویج و سیب زمینی را به همراه چهار فنجان آب جوشیده در قابلمه ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم ی خوراک پر طرفدار 🌱
مواد؛
2 عدد بادمجان بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز فلفل قرمز / پودر کریم و فلفل سیاه
نمک
آماده سازی؛
ابتدا بادمجان ها را روی اجاق یا فر کبابی کنید، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم.
▫️▫️▫️
پیازها را که در قابلمه مناسبی خرد کرده ایم در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و 1-2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. اختیاری در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم طرز تهیه آب قلم که خیلی از دوستان خواسته بودین ..امیدوارم این عصاره خوشمزه رو آماده کنید و بدین کوچولوهای نازتون بخورن و لذتش و ببرن 😘
طرز تهیه و آموزش عصاره مغز قلم
مواد لازم
قلم گاو یا گوسفند
سیر
برگ بو
طرز تهیه * قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه
بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید  * سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو
تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید 
نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن
بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم
*وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت
رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و
عصارشون رو پس بدن  * قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه
اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده
 *وقتی به این مرحله رسید مواد رو از
صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه  * بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه
ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده 
نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن
عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید
و فریز کنید.
#پیام_سلامتی
✅دیابتی ها
صبح زود صبحانه بخورند:
مطالعات جدید نشان میدهد
دیرخوابیدن، دیر برخاستن
و دیر صبحانه خوردن منجر
به افزایش شاخص توده بدنی
در افراد مبتلا به دیابت میشود..
👉
#پیام_سلامتی
✅دیابتی ها
صبح زود صبحانه بخورند:
مطالعات جدید نشان میدهد
دیرخوابیدن، دیر برخاستن
و دیر صبحانه خوردن منجر
به افزایش شاخص توده بدنی
در افراد مبتلا به دیابت میشود..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی ثعلب
نوشیدنی زمستانی، تقدیم به شما.
این نوشیدنی فوقالعاده خوشمزه (که تا حدودی مزه فرنی میده) علاوه بر خواص دارویی و پزشکی خیلی زیاد(درمان سرفه و تقویت بدن و...) بهترین انتخاب برای نوشیدن در هوای آلوده هست. برای محافظت از عزیزانتون این ویدیو رو براشون بفرستید و توصیه کنید در روزهای هوای آلوده یک فنجون میل کنند. (خانمهای باردار با پزشک خودشون مشورت کنند)
روی نوشیدنی رو پودر دارچین، شکلات، قهوهفوری یا حتی زعفرون تزیین کنید و حالش رو ببرید.
میتونید برای مهمونهاتون هم درست کنید. حتما دوست خواهند داشت.
به ازای هر ۲ فنجون شیر، ۱ قاشق چایخوری ثعلب کافی هست. پودر ثعلب رو داخل ظرف مناسب (شیرجوش) بریزید، و ۳۰ ثانیه حرارت بدید. بعد شیر رو آروم آروم اضافه کنید و تا زمانی که بجوشه مخلوط کنید. شکر و عسل هم که به اندازه دلخواه. اگه میخواین عسل بزنید، صبر کنید تا نوشیدنی مقداری خنک بشه. بعد به کمک صافی اون رو داخل فنجون بریزید.
ثعلب رو از عطاری به راحتی تهیه کنید.
#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی 🥙 😋
⭐️این غذا یکی از محبوب ترین غذای کشور تونس
که شبهای عید معمولا این غذا رو سرو میکنند
🔸ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم.من از پودر سوخاری پانکو استفاده کردم
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ🍅🍗
مواد لازم:
ران مرغ 🍗
پیاز🧅
فلفل دلمه ای 🫑
نمک،فلفل،دارچین🌶🧂
برنج🍙
گوجه فرنگی 🍅
سیب زمینی 🥔
زعفران💛
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍟سیب زمینی با سس گودا🍟
من شخصا در حین پخت این غذا متوجه بهترین تجربه زندگیم شدم ،واقعا این پیش غذا معرکست😋
سس پنیر با سوسیس روی سیب زمینی یعنی عاااااالیه ، باید حتما درستش کنید من عاشق این سسم👨🏻🍳پس بریم تو کارش💪
.
.
مواد لازم:
پنیر ورقه ای گودا: ۶ ورق
شیر: ۱/۲ لیوان
خامه: ۷۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
عصاره گوشت: ۱ قرص
پیازچه: برای تریین روش
سوسیس: ۲ عدد هات داگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب ها آرامشی دارند
از جنس خـدا
پروردگارت همواره
بـا تـو همراه است
امشب
از همان شبهاییست
که برایت یک شب بخیر
خــدایی آرزو کـردم
شبتون غرق در آرامش خـدا
#شـب_خوش
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
با نام خدا
آغاز میکنیم 🌻🍃
خدایا 🍃🌻
تورو به بزرگیت قسم
تورو به مهربونی هات
هرڪسی هرمشڪلی داره
خودت برطرفش ڪن
تا امروز بشه یه روز
بیادماندنی برای همہ🌻🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
#خمیر_پیتزا
مواد لازم خمیر پیتزا :
آرد یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
.آب ولرم. نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه
نمک. نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یا مایع. یک قاشق غذاخوری
شکر. یک قاشق مرباخوری
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری
.مواد لازم پیتزا قارچ و گوشت:.
گوشت چرخی :. صدو پنجاهگرم
.فلفل دلمه. یک عدد
قارچ. صدو پنجاه تا دویست گرم
سس گوجه. یک ق غ و نمک،ادویه،آویشن
پنیر پیتزا. دویست گرم
اول از همه پودر مخمر وسکر رو مخلوط کنید بعد یک پنجم پیمانه آب گرم رو بهش اضافه وکمی مخلوط کنید ،روشو بپوشونید تا حدود ده دقیقه بمونه و عمل بیاد. سپس مایع خمیر،باقی آب گرم، نمک و روغن زیتونو مخلوط کنید بعدش کل آرد رو بهش اضافه و کمی با قاشق مخلوط کنید،و بعد روی میز کار به مدت ده دقیقه تا یک ربع ورز بدین تا خمیر صاف و یکدست بشه. از اونجایی که نوع آردها با هم متفاوتن در صورتی که موقع ورز دادن احساس نیاز کردین زیر خمیر کمی آرد بپاشین،خمیر من همونطور که در فیلم میبینید موقع ورز دادن نیازی به آرد نداشت، حالا داخل کاسه رو چرب کنین خمیرو تو کاسه قرار بدین و روشو چرب کنید ،کاسهرو با نایلون پوشونده و بذارین یک ساعت در یه جای گرم بمونه و حجیم بشه. این رسپی به شما حدود دو تا خمیر با قطر 25 تا 27سانت میده. میتونین مواد رو دوبرابرکنین تا چهارتا پیتزا داشته باشین یا اگر خمیر اضافی اومد ، خمیر رو به خوبی تو سلفون بپیچین و فریزش کنین تا هر وقت یهویی هوس پیتزا کردین خمیر آماده داشته باشین ،بعد از گذشت یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و کمی در کاسه ورزش بدین 🌕
🌟
ماسک سیب برای لک صورت😍
📜مواد لازم:
🔻سیب ۱ عدد
🔻لیموترش ۲ عدد
🔻شیر به میزان لازم
🔻شکر ۳ قاشق غذاخوری
♨️سیب را با مقداری کمی شیر درون مخلوط کن بریزید سپس به مخلوط این مواد آب لیموترش و شکر را اضافه کنید و به خوبی همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط مواد ماسک را درون ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و اجازه دهید تا به خوبی خنک شوند و ماسک را به مدت 🕐۴۵ دقیقه بر روی پوست صورت خود قرار دهید.
✨هفته ای ۳ بار
ویتامین A، ویتامین ضروری پوست
👈کمبود ویتامین a باعث خشکی و زبری پوست، چین و چروک، خشکی مو، شوره سر، کنده شدن پوست ناخن، جوش صورت و بدن و ظاهری خسته میشود.
منابع غذایی ویتامین a عبارتاند از: جگر، روغن کبد ماهی، شیر و لبنیات، زرده تخممرغ، کره پاستوریزه، هویج، هندوانه، گوجهفرنگی و سبزیجات سبز برگی شکل.
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاگینه😍😋
مواد لازم :
تخم مرغ چهار عدد
ماست سه قاشق غذا خوری
آرد چهار قاشق غذا خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
زعفران یک قاشق غذا خوری
مواد میانی:
گردوی خورد شده سه قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر گل سرخ یک قاشق مربا خوری
شربت به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت:
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
گلاب دو قاشق غذا خوری
طر. تهیه:
مواد خاگینه رو با هم ترکیب میکنیم و در ماهیتابه با دو سه قاشق روغن دو طرفش و سرخ می کنیم و با شربت کمی مرطوب کرده اجازه میدیم از داغی بیوفته،مواد میانی رو روی سطح خاگینه پخش میکنیم و رول کرده و بعد با چاقوی تیز برش میزنیم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بلغور
سالاد بلغور و سبزیجات یا تبوله☺️
مواد لازم :
بلغور ریز ۱ لیوان
جعفری ۲۰۰ گرم
کاهو ۵،۶ برگ درشت
نعنا تازه
لیمو ترش تازه
گوجه ۲ عدد
پیازچه ۳ ،۴ ساقه درشت
آبلیمو ترش
نمک