eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
کجا این مانتو و این تن خور رو این قیمت میدن😳😳 😱مدل بالا فقط 75👆👆❌❌ و حراج زدیم زیرقیمت فاکتور😢😢 مانتوهای 300 تومانی بازار فقط 75 تومان😳😍👌👌 ✅ پرداخت درب منزل ✅ کیفیت تضمینی ✅ چندین سال سابقه ❌عجله کن حراج 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3812163655Cd3729a47f1 حراج محدود❌❌👆
هدایت شده از  ایده های بانوان
📌خرید بدون واسطه 📌 👌نه حراج کردیم نه ورشکست شدیم فقط تمام محصولات ب قیمت تولید میفروشیم 😊😍 شمارو دعوت میکنم ب بزرگترین تولیدی مانتو شومیزدر تهران👌😍 https://eitaa.com/joinchat/3812163655Cd3729a47f1 ✅دریافت درب منزل ✅ارسال رایگان ✅فروش به صورت عمده و تک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷 ❌پارت اول❌ مواد لازم: ۴ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل ۲/۳ لیوان ماست چکیده ۱/۳ لیوان روغن ۲ لیوان آرد قنادی و ۱.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۵۰ گرم گردو خرد شده ۲ قاشق کشمش امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از گسترده پارسه
حراج 🔴🔴 حراج ✔️ دنیـــای 99 تومنی 👆 💥💥💥💥 کارهای شیک و مجلسی رسید 😍 👟اسپرت از #۹۵تومن 👠مجلسی از #۹۹تومن 💃💃 هرچی بخوای ، اینجا نصف قیمته با گارانتی تعویض !!!!😱😉 👇 https://eitaa.com/joinchat/1106116620Ca970c33690 دریافت درب منزل ✅ حراج حراج 🔴🔴
هدایت شده از  ایده های بانوان
🔴توجه📢 🔴توجه📢 🔴جدیدترین کفش های مجلسی👠 🔵اسپرت 👞 ۶۰تومن 🔴کتونی 👟 ۷۵تومن 🔵طبی و راحتی برای محل کار 👡۸۰تومن https://eitaa.com/joinchat/1106116620Ca970c33690 ❌فروش فوق العاده به قیمت تولیدی ❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطوری پودر هل درست کن آسون و سریع پستی که امروز واسه تون آماده کردم خیلی کاربردیه تایمشم کوتاهه، یه خانم ایرانی همیشه باید پودر هل آماده داشته باشه بخصوص الان که در تکاپوی درست کردن شیرینی عید هستیم، چون اکثر شیرینی ها دسرها و کیک های سنتی کشورمون داخلش پودر هل داره من قبلا یه ساعت مینشستم دونه های هل رو از پوسته جدا میکردم یه ذره میشد و دیگه نمیشد تو اسیاب پودرش کنم پس داخل هاون میکوبیدم تا پودر بشه تازه پوستش که کلی عطرو بو داره هدر میشد _ بعدها به ذهنم رسید که از این روش استفاده کنم هم مقدارش خیلی زیاد میشه هم بدون دردسر و زحمت کلی پودر هل داریم _برای نگهداریش هم روش سلفون بکشید مطابق فیلم تا هوا و رطوبت داخلش نره و عطرش هم خارج نشه و برای مدت طولانی داخل کابینت نگهداری کنید _ شکرم برای اینکه راحتتر پودر بشه اضافه کردم
هدایت شده از گسترده پارسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳🔲🔳🔲🔳🔲🔳🔲🔳🔲🔳 ‌ ⭕️منبع کلیپ دختر پسرای افسردع👇🏾🖤 ‌‌ ‌🥀 غــمــگــیــن دپ 🥀 @MusiCeYou ⚪️سـیـاه سـفـیـد ⚫️ 🍻 گــنــگ لــاتــے 🍻 @MusiCeYou ♥️ ریمیکس عاشقانه ♥️ ‌ 🔗‌اِس‍‌ت‍‌ُورۍ م‍‌ُود ب‍‌اک‍‌ِلاس👇🏽 `🥤@MusiCeYou🙂 🔳🔲🔳🔲🔳🔲🔳🔲🔳🔲🔳 ‌ 🔴کامل بالا اینجاس👇🏾🖤 ‌🔥 .https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef 🎭. 🔥 .https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef 🎭. نایس تَرین کِلیپای دِپ اِمسال☝️🤤💋
هدایت شده از  ایده های بانوان
4_5954279515118117955.ogg
361.2K
آهنگ های گنگ 😍🤤 https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef آهنگ های ناب ای😎🇹🇷 https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef آهنگ های خفن ای👇🏻☠🇷🇺 https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef 💙من که عااااااااشق آهنگاش شدم💙
سینه مرغ ۱ عدد تخم مرغ ۴ عدد زرشک ۴ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری سیب زمینی متوسط ۴ الی ۵ عدد پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم بکینک پودر به میزان لازم زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه : مرغ رو با ادویه میزاریم بپزه و ریش ریش میکنیم. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم. سپس زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا می ‌کنیم. سفیده ها را کمی با همزن می‌ زنیم تا سفید رنگ شود و زرده ها را هم جدا با همزن می ‌زنیم تا از حالت لختگی در بیاید. بعد زعفران، زرشک و پیاز داغ را به زرده اضافه می ‌کنیم. آن را هم می ‌زنیم و چون می ‌خواهیم کوکوی ما دو رنگ شود در این مرحله رب را اضافه نمی کنیم و سینه های مرغ پخته و ریش شده را به آن اضافه می‌ کنیم. سپس آبلیمو، سیب زمینی های سرخ شده، نمک، فلفل و بکینگ پودر را به مواد اضافه می‌ کنیم. سپس به آن رب گوجه فرنگی را اضافه می ‌کنیم که یک قسمت از مواد ما زعفرانی و قسمت دیگر رنگ قرمز داشته باشد. چون کوکو را درون فر می ‌پزیم کف ظرف مورد نظر را چرب می‌ کنیم. بعد از موادی که رنگ زعفران دارد کف ظرف پر می‌ کنیم سپس با قاشق سطح آن را صاف می‌ کنیم. سپس لایه بعدی را که با رب گوجه مخلوط کرده بودیم روی آن می ‌ریزیم و روی آن را با فویل می ‌پوشانیم. در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، به مدت ۴۰ دقیقه می‌ گذاریم تا بپزد. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
جوجه زیر یک کیلو که برای اکبر جوجه استفاده میشه رو دو نیم کرده اول باید مزه دار کنید مقداری زعفران روی مرغ بزنید تمام قسمتهاش رو بعد پیاز اسلایس شده که کمی فشرده ش کردیدو سیر له شده نمک، فلفل سیاه،پوست لیمو ترش رنده شده و مقداری آب لیمو اضافه با هم مخلوط کرده از سه ساعت تا یک شب تا صبح در یخچال بزارید تا حسابی مزه دار بشه حالا در روغن زیاد جوری که روش رو بپوشونه گذاشته ی پیاز قاچ شده کوچک و ی حبه سیر داخلش انداخته با شعله کم آروم آروم بپزه وقتی پخت در کره یا روغن حیوانی تفت داده کمی که سرخ شد کنار میزاریم و کمی باز کره رو مال میکنیم رب انار ملس و ی حبه سیر رنده شده و سه چهار ق غ گردو آسیاب شده با هم مخلوط و کنار غذا سرو میکنیم نوش جان ‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی مواد میانی 300گرم گوشت چرخ‌کرده یک عدد پیاز نگینی 200گرم قارچ خردشده دو ق جعفری سه چهار حبه سیر خردشده ادویه، زردچوبه فلفل سیاه پاپریکا پودر سیر کمی رب روغن زیتون قدری مواد برای رول 6عدد سیب زمینی خام رنده شده گرفته 200گرم پنیرپیتزا 4عدد تخم مرغ نمک فلفل‌ بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
‍ پیراشکی مواد لازم پیراشکی: خمیر مایه : 1.5 قاشق غذاخوری شکر : 1 قاشق مرباخوری آب ولرم : نصف پیمانه آرد : 500 گرم شکر : 100 گرم نمک : نصف قاشق مرباخوری آب گرم : 1 پیمانه روغن مایع : نصف قاشق غذاخوری آب ولرم را در یک کاسه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و آن را در آب حل نمایید. خمیر مایه را به محلول آب و شکر افزوده، سپس در ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته  تا خمیر مایه ور بیاید. توجه نمایید ولرمی آب باید در حدی باشد که دست را نسوزاند ولی با دست حس شود. بعد از گذشت مدت زمان لازم آرد، و شکر و نمک را به خمیر مایه آماده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس کم کم آب گرم را اضافه و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. در آخر روغن را به آن افزدوه و با هم دوباره مخلوط نمایید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تاخمیر نرم و یکدستی داشته باشید. سپس خمیر را درون ظرفی گذاشته و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یک محل گرم بماند تا حجم خمیر 2 برابر شود. بعد از این مدت زمان، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد خمیر را قالب بزنید روی آن ها پوشانده و این بار به مدت یک ساعت خمیرهای قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شوند. و در ماهی تابه روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. خمیر پیراشکی را در روغن گذاشته تا سرخ شود. ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🚨افراد جویای کار سنین ۱۸ سال به بالا🚨 🇮🇷 در یک شرکت با افتخار ایرانی بصورت کاملا 🇮🇷 🔸پخش دوبار مستند شرکت از رسانه ملی 🔹ثبتِ درسایت 🔸دارای مجوزوزارت صنعت،معدن وتجارت 🔹مجوز دانش بنیان(تاییدیه وزارت دفاع) 🔸دارای نماد اعتماد الکترونیکی 👈بدون هیچ محدودیتی من جمله: 👈زمانی، مکانی، شغلی، تحصیلی ⛔️فقط مسلط به گوشی باشی تمومه 🔴 برای دریافت اطلاعات بیشتر به آی دی زیر مراجعه نمایید 👇👇👇 🆔 @V_Asaadi
🌸🌸 مواد لازم: فیله گوشت گوساله پنج تکه پیاز يك عدد سیر يك حبه بادمجان کوچک شش عدد غوره به میزان لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپ خوری سیب زمینی سه عدد گوجه فرنگی دو عدد نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین به میزان لازم طرز تهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل در کمی روغن تفت میدهیم ؛ گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند ؛ رب و سیر را هم اضافه کرده و مقداری آب میریزیم و اجازه میدیم گوشت بپزد ؛ کمی نمک اضافه میکنیم و بادمجان های از قبل سرخ شده ، گوجه و سیب زمینی های حلقه شده را به مواد اضافه میکنیم و بعد از پانزده دقیقه غوره و دارچین به خورشت اضافه کرده و اجازه میدهیم جا بیفته. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🔷مواد لازم👇 🔹فیله ماهی شسته و خشک شده:800 گرم 🔹تخم مرغ: 2عدد 🔹آرد سوخاری: 130گرم 🔹روغن مایع: به میزان لازم 🔹نمک و فلفل: به میزان لازم 🔷برای مایونز لیمویی: 🔹 مایونز: 100گرم 🔹سیر رنده شده:1حبه 🔹رنده پوست لیمو: 3 قاشق چایخوری 🔹آب لیموترش :1 قاشق غذاخوری 🔹گشنیز ساطوری شده:1/2 قاشق غذاخوری 🔆طرز تهیه 🔅فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید. روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از  ایده های بانوان
تورهای ریلی مشهد با تاپ ویژه‌ی ایام اربعین🏴 به همراه صبحانه، ناهار و شام ✨شروع قیمت از 2,788,000 تومان✨ برای اطلاع از قیمت تور از مبداهای دیگر، مشاوره، رزرو و خرید تور با ما تماس بگیرید. پاسخگویی از ۸ صبح الی ۲۳ شب👇 02192002318 02192002318
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثلا‌ٺـو‌قبول‌ڪردی‌ کول‌ِبارَمو‌هم‌بسـٺم🥺♥️ 📸 🌸 •┈••✾•✨🖤✨•✾••┈•
هدایت شده از ایران سلامت آنلاین
خلط پشت حلق همون دلیل سفیدی زبان، کمکاری تیرویید نفخ معده، سردی روده و یبوست شدید، درد مفاصل بزرگی شکم و سردی رحم هست.یعنی با رفع این خلط کل مشکلات بدن ازبین میره، فرم زیر رو پر کنید بهتون کمک میکنن چجوری رفعش کنید 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://formafzar.com/form/6cjs9 https://formafzar.com/form/6cjs9 ظرفیت محدود سریع فقط 😍☝️
هدایت شده از  ایده های بانوان
هشدار هشدار🔥🔥خلط نشونه غلبه سردی توی معده است و باعث ایجاد نفخ و ورم معده، بوی بد دهان بزرگی شکم،یبوست و کم کاری تیروئید میشه.این مشکل با هیچ آنتی بیوتیک و چرک خشک کنی از بین نمیره. برای درمان وارد لینک زیر بشید و فرم رو پر کنید 👇👇👇 https://formafzar.com/form/6cjs9 https://formafzar.com/form/6cjs9
حلوا_سوهان اول از همه بگم مزش محشره یه بار درست کنین دیگه دستور همیشگی حلواتون میشه واقعا خوشرنگ و خوش عطر و خیلی خوشمزه اس😍 مواد لازم: آرد سبوسدار سنگک یک و نیم لیوان روغن مایع نصف لیوان کره یک ق غ روغن جامد یک ق غ شیر نصف لیوان شربت : شکر یک لیوان شیر یک لیوان زعفران به مقدار لازم هل یک چهارم ق چ گلاب نصف لیوان من به جای هل از یک ق غ عرق هل استفاده کردم طرز تهیه: برای شربت حلوا اول شیر و شکر رو روی حرارت متوسط بذارید تا شکر حل بشه بعد گلاب، زعفران و هل رو اضافه و بعد از یکی دو دقیقه حرارت رو خاموش کنید(حواستون باشه شیر نباید بجوشه چون بعدا حلوا تبدیل به سنگ میشه ) شهدو بزارید خنک شه . آرد الک شده رو داخل تابه ی نچسب و نسبتا بزرگی بریزید شیر و روغنها و کره رو بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم، مدام هم بزنید حرارت کم باشه و مدام هم بزنید اولش سفته کم کم روون میشه و راحت هم میخوره اگر حس کردین روغن کمه یک قاشق بهش اضافه کنید و نه بیشتر چون بعدا روغن پس میده میزان روغن در حدی باید باشه که راحت مواد هم بخوره . از این به بعد سه مرحله اتفاق میفته : حدودا بیست دقیقه اول حلوا لطیفه و به راحتی هم میخوره که روال کار تقریبا مثل داغ زدن خمیر بامیه اس .یعنی باید مرتب خمیرو پهن کنین و دوباره جمع کنین تا خوب پخته بشه و شیر داخل خمیر تبخیر شه که در این موقع خمیر مثل خورده نون میشه و دیگه لطیف نیست برای من تا اینجا بیست دقیقه طول کشید ممکنه تا ۴۰ دقیقه ام زمان ببره پس حوصله کنین😊 . بعد خورده نون شدن همچنان به داغ زدن ادامه بدین که بعد از تقریبا ده تا بیست دقیقه دیگه دوباره لطیف میشه و از حالت خورده نون درمیاد و بافت منسجم و خمیری روغنی میشه تا اینجای کار حوصله میخواد و یه کم زمان بره 😑 دستتونم خسته میشه ولی ارزش داره خودتون بعد از خوردنش متوجه میشین😍 حالا از این به بعد حلوا رو اونقدر هم بزنید تا به رنگ سوهان در بیاد بعد حرارت رو خاموش کنید بعداز یک دقیقه که تابه از داغی بیفته شهد ولرم رو یکدفعه اضافه کنید هم بزنید تا حلوا جمع بشه حلوا رو در این مرحله از پخت گهواره ای کنید روغن پس میده و براق میشه . وقتی حلوا هنوز داغه داخل ظرف دلخواهتون ریخته، روش رو صاف کنید و به دلخواه خودتون تزئینش کنید. 🔴نکته مهم در پختن این حلوا، هم زدن مداومش هست، اگه دائما هم نزنید موادتون گلوله میشه و حلواتون خراب میشه پس حواستون باشه سعی کنید داخل ی تابه بزرگ حلوا رو درست کنید تا هم زدنش براتون راحت تر باشه و درست کردنش خیلی طولانی نشه ✔شهد را داغ اضافه کنین حلوا خمیر میشه ✔حتما از آرد سبوس دار استفاده کنید تا حلواتون خوشرنگ بشه 🔴فکر نکن اول آردو تفت بدی زرنگتری اصلا این کارو نکن مزش عوض میشه 😅 ✔ هل رو میتونین بیشتر بریزین بستگی به خودتون داره زیاد و کمش کنید . ✔من از ۳ مدل روغن استفاده کردم به این دلیل: کره به حلوا عطر میده روغن مایع براق میکنه روغن جامد بافتش رو بهتر میکنه واینکه وقتی با جامد و مایع و کره درست میکنید راحتم ماسوره میخوره 🔴برای ماسوره زدن نکات زیر را در نظر بگیرید: حلوا را بعد ریختن شهد زیاد رو حرارت نگه ندارید ک سفت بشه یکم شلتر بردارید ومقداری را برای ماسوره زدن ازش بردارید چون برای ماسوره کاری باید حلوا لطیف باشه وقتی که حلوا هنوز شله و تکه تکه از قاشق میفته برای ماسوره خوبه بقیه حلوا رو به تابه برگردونین و گهواره ای برنین وقتی تو تابه جمع شد برای پهن کردن در سینی خوبه به اون قسمتی ام که برا ماسوره گذاشتین کنار میتونید یکی دوقاشق پودر کاکائو ترکیب کنین و باهاش ماسوره بزنین. فقط یادتون باشه حلوای داغ را ماسوره بزنین سرد بشه راحت ماسوره نمیخوره ‌ ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
اگر بادمجان دوست دارید قطعنا از این کتلت خوشتون میاد طعمی متفاوت 😋 طرز تهیه بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید ‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از گسترده ‌"شما'
پس زمینه گوشیت تکراری و خسته کننده شده😖 براتون بهترین کانال والپیپر ایتامو آوردم😍🤙🏼 @Wallpaper_4K3D 🎆 @Wallpaper_4K3D 🎇 @Wallpaper_4K3D 🎆 پس زمینه های 4K و 3D همه اینجاس👆🏼👆🏼
هدایت شده از  ایده های بانوان
• پس زمينه گوشیتو شبیه آیفون کن😌 کلی والپیپر شيك و لاکچری📱♥️↓ http://eitaa.com/joinchat/3571974153C68b27ef46a پس زمینه HD آیفون بذار همه فک کنن آیفون داری😍 •
طرز تهیه. دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 سوته سس مخصوص جوجه درست کن 👌 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از گسترده پارسه
ترفندای آرایشی که میکاپ آرتیستا نمیخوان بدونید!🤯 یجوری آرایش کن که همه تو نَخِت بمونن🤤💜 https://eitaa.com/joinchat/1085603999C348a176f02 اِمل ایجاد با این میکاپا 2.4M فالور گرفت😍