فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گردویی
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 ق غ شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 ق غ شیر
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.
#مربای_هلو
مواد لازم
۴ عدد هلو
۲ لیوان شکر
۲ قاشق آبلیمو
۱ قاشق کره
یک ذره وانیل
طرز تهیه:
برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد هست؛ از هلوی نارنجی رنگ یا زعفرانی که رسیده باشد؛ استفاده کنید. ۴ عدد هلوی بدون پوست و خردشده را با دو لیوان شکر، دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید. کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه. روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد. بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه. حدود ۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد. در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید. وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید
نوش جان
👩🍳
اشپزی بانو ایرانی
#قاطی_پلو .
#قاطی_پلو
خوبى كننده بهتر از خودِ خوبى و بدى كننده بدتر از خودِ بدى است. امام علی (ع) (نهج البلاغه)
یه پلوی مخلوطی خوشمزه 😍
قاطیییی پلو ☺️😁
موادش کاملا دل به خواهی هست 🤗😋
برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سینه یا ران مرغ ۱ عدد
ماش یا عدس یا لوبیا نصف پیمانه
شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و میخک و زنجبیل به میزان لازم
سینه مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم .
ماش رو هم گذاشتم بپزه .
برنج رو هم شستم و خیسوندم .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه کمی تفت دادم . هویج رو رنده کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم . کمی آب مرغ (یا آب) ریختم و گداشتم که هویج کمی بپزه . مرغ ریش ریش شده ، ماش پخته شده ، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه ، میخک ، زنجبیل ریختم و بعد از تفت دادن ، حرارت رو خاموش کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم .
داخل قابلمه لابه لا برنج ، شوید خشک پودر شده ، مواد مرغی رو ریختم و گداشتم دم بکشه .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ بسته نودل رو داخل آبجوش بریزید و بعد از چهار دقیقه آبکش کنید.
با قیچی تیکه کنید.
یک ق غ ادویه نودل و ۳ ق غ آرد سفید بریزید و با هم مخلوط کنید.
دور سیخ چوبی بزنید و یک ساعت توی فریزر بزارید.
نودل ها رو داخل ۲ تا تخم مرغ همزده بغلطونید و توی روغن داغ سرخ کنید.
سس بریزید و نوش جان کنید که فوق العاده محشره😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه تر از این نداریم هم آسون هم سریع هم با مواد اولیه در دسترس پس ببین و سیوش کن تا درست کنی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده
پیاز یک عدد رنده شده
فلفل دلمه ایی متوسط رنده شده یدونه
نمک فلفل سیاه، پودر سیر کمی، پاپریکا و خیلی کم دارچین
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشکنه_بادمجان_بانوپز
پیاز یک عدد
بادمجان دو عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه ۳ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
شنبلیله یامرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲عدد
آب به میزان لازم
اشپزی بانو ایرانی
#ژله .
#ژله
به يكديگر هديه بدهيد تا محبّت را در ميان خود بيفزاييد. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام یه ژله خوشمزه با میوه فصل 😍🤗
می تونید از طالبی ، گرمک ، ملون و ... استفاده کنید . من با قاشق به شکل توپی در آوردم .
یک بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . مقدار کمی از ژله داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه . بعد میوه رو داخلش قرار دادم و مقداری از ژله آلوورا در حالی که خنک هست ریختم و یخچال گذاشتم .
یک بسته ژله که هم رنگ میوه ام باشه رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم خنک بشه و بعد بهش ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم (یا نصف لیوان شیر که در دمای محیط بوده ) اضافه کردم و ترکیب کردم . یه مقدار از این ژله رو روی لایه قبلی ریختم و یخچال گذاشتم .آشپزی خاص
لایه های بعدی رو هم به این شکل مقداری آلوورا و میوه و ژله بستنی ریختم . آخرین لایه که آلوورا ریختم میوه دیگه قرار ندادم .
۶ الی ۷ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نوش جان♥️