eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 برنج ۱پیمانه(۲۰۰گرم) ساقه‌کرفس ۳۰۰گرم هویج ۲عدد پیاز ۱عدد نمک بمقدارلازم جعفری ۸قاشق‌غذاخوری نعناع ۲قاشق‌غذاخوری رب ۲قاشف‌غذاخوری ادویه‌پلویی ۲قاشق‌چایخوری پ.ن ادویه پلویی شامب گل‌سرخ۶ق‌غ،دارچین۴ق‌غ،زیره۲ق‌غ، جوزهندی۱ق‌چ،هل۱ق‌چ میباشد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
در طول روز ... یک تماس با مادر 👈❤️👉 اجباریست ...! روزت مادر مبارک 🍝 ~ ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎂 @Ashpazibano 🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه با تو جان داشت ...مادرم کجایی..... ✧✧✧✧✧✧✧✧ 🍝 ~ ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎂 @Ashpazibano 🍜
،🎀آموزش : برای 1 لوف زمان آماده سازی : 30 دقیقه زمان پخت : 60 دقیقه مواد لازم : کره نرم نصف فنجان شکر نصف فنجان شکر قهوه ای روشن نصف فنجان دوغ کره یا شیر یک چهارم فنجان بکینگ پودر 2 ق چ تخم مرغ 2 عدد وانیل 1 و نیم ق چ آرد 2 فنجان ادویه پای سیب 2 ق چ نمک نصف ق چ سیب پوست کنده و خرد شده 2 عدد بزگ یا 4 عدد متوسط بادام خرد شده سه چهارم فنجان کرن بری خشک نصف فنجان در صورت تمایل مواد لازم برای روی نان : شکر قهوه ای روشن یک چهارم فنجان آرد 3 ق غ ادویه پای سیب یک چهارم ق چ کره 2 ق غ بادام خرد شده یک سوم فنجان ادویه پای سیب : 1 ق غ پودر دارچین + 1 و نیم ق چ جوز هندی + نصف ق چ فلفل شیرین + 1 ق چ زنجبیل + 1 و نیم ق چ هل طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب لوف حدودا 22 * 12 سانتی را چرب کرده آردپاشی کنید یا اسپری جدا کننده بزنید . کره را به مدت 30 ثانیه با سرعت متوسط همزن بزنید . شکر را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند . دوغ کره و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید . مخلوط آرد ، ادویه پای سیب و نمک را به آرامی اضافه کرده و مخلوط نمایید تا یکدست شود . سیب ، بادام و کرن بری را با خمیر نان مخلوط نمایید و داخل قالب ریخته رویش را با قاشق صاف کنید . مواد رویه نان را با هم مخلوط نمایید تا به شکل خرده نان در آید و روی خمیر داخل قالب بریزید و به آرامی کمی داخل خمیر فشار دهید که بچسبند . نان پای سیب را به مدت حدود 1 ساعت در فر بگذارید تا بپزد و اگر خمیر دندان وسط نان زدید و تمیز بیرون آمد میتوانید نا را از فر خارج کرده 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود . 🍝 ~ ...ـزی_ݕاݩـ...ــۅ ~ 🎣 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎂 @Ashpazibano 🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دراین زیبا از مهربان آرامش رابراتون زیرا آرامش کدورت های جان تون را شستشومیدهد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ یا گوشت گوسفند هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت، از دورن ظرف خارج کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لذت آشپزی 2 عددسینه مرغ 1 عددهویج 2 عددپیاز 1 ق س پنیر پیتزا 1 ق س شیر 1 ق س پودر نان خشک به میزان لازم نمک و فلفل سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند. حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب و دلبر😍😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✍️طرزتهیه: پنج ساقه جعفری ویه ساقه ریحون تازه خردکردم وبا یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم.حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم.نمک وفلفل وزردچوبه هم زدم. به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم وتوی روغن دوطرف را سرخ کردم. بعد یه پیاز ونگینی خردکردم وتفت دادم یه قاشق سرپر رب انارترش بهش زدم نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم.خیلی کم شکر برای ملس شدنش زدم وتفت دادم بعد یک لیوان اب ریختم وجوش که امد کباب هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بیست دیقه توش بپزه بعد سرو کردم کنارش سیب زمینی سرخ کردم وباچندتا گوجه سرخ شده. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈 بدون فر 😍😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش یه دسر خوشمزه و عالی و ساده . یادتون بیاد من هم توی قالب گرد درست کرده بودم هم هرمی . از خوشمزگیش هر چی بگم کم گفتم . موادش کاملا سلیقه ای هستش . من رژیمی تر درست کردم داخل کرمش تخم مرغ و خامه نریختم . بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی) شیر سرد ۳ لیوان شکر نصف لیوان آرد سفید قنادی ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ کره ۱ ق غ وانیل نوک قاشق اگه نشاسته ذرت ندارین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنین . نشاسته رو با کمی شیر مخلوط کردم . نشاسته مخلوط شده با شیر و بقیه شیر و شکر و ارد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم . این از مواد کرمی . بعد از حرارت برداشتم‌نمیزاریم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه . توی قالبم کیسه فریزر پهن کردم که راحت تر باشه . بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی کرم که درست کردم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و به این شکل . در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال . . هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل 6 ، 7 ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال . بعد از یخجال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین . من کرم کاکائویی درست کردم و روش ریختم . دقیقا مثل بالا یه لیوان شیر و یه ق غ آرد و یه ق غ نشاسته و یه ق غ پودر کاکائو رو و ۴ ق غ شکر رو داخل ظرفی روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا سفت بشه آخر هم نوک قاشق وانیل و خیلی جزیی کره ریختم و از روی حرارت برداشتم . و روی دسرم ریختم .یه کوچولو یخچال قرار دادم تا بسته بشه و بعد با چاقو به صورت اریب برش دادم . سلیقه ای هست خواستین می تونین از موز و گردو و ... هر چه می خواهد دل تنگت 😉 استفاده کنین . فکر نکنین که بیسکوییت داره سفته نه اصلا این دسر بیسکوییت ها که کرم گرم می خوره و می مونه نرم و مثل کیک میشه کافیه یه بار امتحان کنین دیگه فقط میگین هی درست کنم . 😁 من دقیق نمی دونم‌برای چند نفر کافیه شاید ۱۰ تا ۱۲ نفر ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
دیزایین دورهمی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💝🧡 💖💚 مـ..ـاڌرݥ حـ..ـرفےبـ..ـزݩ ڬـ..ــہ .... ❣💔 تشـ...ــݩہ ݪاݪاییـ..ــݦ.... 💝💛 ݥݩـ...ــݣہ جـ..ـاݩ میـ..ــدم بـ..ـراݓ.. 🖤 همـ...ــڋݦ ݓݩــ...ــہآییــ...ــݥ...❣ .... بهترین🌹💏 🌹 ‌ ☆⇜ ...ـآڋږ ❁❣❁ ...ـڎڔٖ ⇝☆ ☆←•┅═══❁₯❁═══┅•→☆ ℓɨŋk•☞ @MadarPedarr ❢✧❣✧❢
🎀آموزش😍😍 طرز تهیه: زرده و سفیده 6 عدد تخم مرغ را جدا کنید، سفیده ها رو با پنجاه گرم شکر هم بزنید تا فرم بگیره و تا ادامه کار داخل یخچال نگهدارید. زرده ها رو با 250 گرم شکر و یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال با همزن بزنید، بعد نصف پیمانه آب پرتقال طبیعی (معادل ml 120) و نصف پیمانه روغن مایع اضافه می کنید. 250گرم آرد (معادل دو پیمانه) را با دو ق.چ بکینگ پودر سه بار الک کنید و مخلوط زرده ها و آرد رو کم کم به سفیده ها اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنید. در فر 170 درجه طبقه وسط تقریباً سی تا چهل دقیقه بپزید. (این کیک در مجموع 300 گرم شکر می خواد که معادل یک و نیم پیمانه است، البته به نظر من خیلی شیرین بود و یک پیمانه کافیه) لایه وسط: موس پرتقالی؛ دوتا سفیده رو با دو ق.غ شکر فرم می دیم، 300 گرم خامه رو با یک سوم ق.چ وانیل و دو سوم پیمانه شکر (این مقدار بستگی به شیرینی و ترشی پرتقالتون داره) هم می زنیم، یک لیوان آب پرتقال طبیعی (اگر نبود از سن ایچ پرتقالی استفاده کنید) رو آروم آروم اضافه کنید. یک ق.غ سر پر ژلاتین رو داخل سه ق.غ آب بریزید و روی بخار حلش کنید وقتی کمی خکنیدد به خامه اضافه کنید،حالا این مواد رو به سفیده ها اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شه. حتما شیرینی موس رو قبل از اینکه داخل یخچال بره بچشید. لایه رویی: برای این لایه یه سس پرتقالی نیاز داریم، یک بسته ژله پرتقال رو با دو تا لیوان آب و یک ق.غ آرد نشاسته روی حرارت می زاریم. وقتی جوشید و کمی غلیظ شده و از حرارتش کم شد، به تدریج بهش چهار ق.غ خامه اضافه کنید ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوراک تند و آتشین بسی خوشمزه ست😉 ✍دستور👇👇 عزیزان چیلی فلفل قرمز تنده ، قارچ هم میتونید بریزید با برنج هم سرو میشه. شب کمی لوبیا رو خیس کنید چیتی یا قرمز هر کدوم رو دوست داشتید بعد از خیس خوردن بذارید بپزه. یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پیاز که تفت داده شد. دو حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم. گوشت چرخ کرده(حدود چهارصد گرم) اضافه و با پشت قاشق بزنید تا از هم جدا شه در ماهیتابه رو بزارید تا چرخ کرده کم کم سرخ شه وقتی که سرخ شد ادویه جات ، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن ، پاپریکا بزنید. یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. دو عدد گوجه فرنکی رنده شده هم اضافه کنید دوباره سرشو بذارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه در انتها یک قاشق رب اًضافه و اب میریزیم وقتی اب جوش اومد حدود یک کاسه لوبیای چیتی پخته شده اضافه میکنیم. یکی دو عدد چیلی اضافه میکنیم(این قسمت یادم رفت فیلم بگیرم) درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته. این خوراک تا تند باشه خوشمزه تره دستمال کاغذی دم دستتون باشه. اگه بچه کوچک دارید نمیخواید تند باشه فلفل(چیلی) رو کم یا حذف کنی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر. برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند. کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن. سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه. اما بازم به سلیقه شما بستگی داره. در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است. مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر ۴ تا ۶ نفر حدود ۱ کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد. برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته: تره ۳۰۰ گرم جعفری ۲۰۰ گرم گشنیز ۲۵۰ گرم اسفناج یا چغندر ۲۰۰ گرم شوید ۵۰ گرم اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم. در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد. بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند. شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟ در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند. آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢