eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ولنتاین یک سالاد رمانتیک و عاشقانه برای ولنتاین مواد لازم: چغندر سیب زمینی گوجه هویج ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂🎂 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😍😍 دو بسته بیسکویت ساقه طلایی رو با۱۰۰گرم کره اب شده و نصف لیوان شیر گرم میکس کردم ودر قالب کمربندی ریخته و صاف کردم و در یخچال گذاشتم.برای لایه بعدی یک بسته پنیر خامه ای ماسکار پونه،نصف بسته خامه قنادی مارک بن سا رو با همزن خوب مخلوط کردم و موادمو به دو قسمت تقسیم کردم .به یک قسمت مواد پنیری و خامه نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده و سه عدد توت فرنگی ریز شده اضافه کردم و روی لایه بیسکویت ریختم بعد از بسته شدن نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده رو ریختم شد لایه قرمز رنگ بعد از اون بقیه مواد خامه و پنیرو با دوق غ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و روی لایه ژله ریختم.در انتها روی چیز کیکو با توت فرنگی تزیین کردم و روی توتها ژلاتین بن ماری شده ریختم برای شفاف شدن و چسبندگی توتها.. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅خاگینه هویج 😋 ✍مواد لازم : هویج 4 عدد متوسط تخم مرغ 3عدد ماست 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری دارچین میزان لازم گردو نصف پیمانه (آسیاب شده یا خیلی ریز خورد کنید ) ✍مواد لازم برای شربت : شکر یک پیمانه آب ۲/۴لیوان گلاب ۱/۴لیوان زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری هل 3عدد آبلیموی تازه نصف قاشق غذاخوری 🍲طرز تهیه : اول همه مواد شهد رو میریزیم توی قابلمه ومیزاریم تا به قوام بیاد ومیذاریم سرد بشه. هویج هارو پوست کنده وریز رنده کرده آبشو میگیریم. تخم مرغ وماست ونصف قاشق مربا خوری دارچین با همزن برقی 5 دقیقه خوب میزنیم تا یکدست بشه آرد الک شده وبکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هویج رو اضافه میکنیم و قالب رو روغن میزنیم نصف مواد هویجی رو قالب پهن میکنیم و گردو را با 1 قاشق مربا خوری دارچین مخلوط کرده وروی مواد هویج میریزیم وبعد بقیه مواد هویجی رو روش میریزیم در فر از قبل گرم شده 170 درجه به مدت 40 دقیقه یا درون ماهی تابه میذاریم تا بپزه وقتی پخت شربت سرد شده رو روش میریزیم خیلی خوشمزه وعالی میشه . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
گنجایش قالبم حدودا ۳ و نیم تا ۴ بسته ژله بود، قالبو چرب کردم گذاشتم فریزر ۲ بسته ژله ی انار با ۳ لیوان آب جوش بنماری کردم ( رو بخار آب جوش) ۲ بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان اب جوش حل کردم و گذاشتم ژله ها خنک شن ژله ی انارو یکم ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال نیمبند شه، ژله ی آلوئه ورا رو چند دقیقه گذاشتم تو یخچال کاملا خنک شه بعد بهش یک لیوان شیر اضافه کردم و یه مقدار ریختم تو قالب تا نیمبند شه و به همین ترتیب لایه لایه ژله ی قرمز و سفید و ریختم تا قالب پر شه و ۵ ساعت گذاشتم تو یخچال خیلی راحت از قالب جدا میشه فقط کافیه اطراف ژله رو به سمت داخل قالب بکشید تا ژله از دیواره ی قالب جدا شه وقتی برگردوندم تو ظرف با نوک انگشت زدم تو اکلیل خوراکی قرمز و رو قسمت قرمز نوشته ی لاو زدم تا براق شه، چون اکلیل تو ژله باشه خوردنش حس بدی مثل شن خوردن میده داخل ژله نریختم که بشه قسمت بالا رو جدا کرد . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
من به ازای هرپیمانه برنج یه دونه هویج متوسط رو از دندونه ریز رنده رد کردم و با کمی کره تفت دادم ، رشته های نازک هویج طی این فرایند نازکتر و کمرنگتر میشن ، من نمیخواستم هویجها زیاد مشخص باشه بهمین خاطر ریز رنده کردم شما میتونین درشت تر رنده کنین یا اینکه مقدار هویج رو هم بیشتر بریزین. برنج رو کمی زودتر از همیشه آبکش کرده و هویج رو لابلاش ریخته و دم میکنیم ، تو بعضی از دستورات دیدم که به هویج شکر یا پودر هل یا آبلیموی تازه و ... اضافه میشه ولی من چیزی نریختم . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷😍😍 کرم کارامل دراژه:3 بسته(2بسته ساده 1بسته شکلاتی)، شیر:3 و نیم لیوان، خامه صبحانه صورتی: 1 بسته. ابتدا 2 بسته کرم ساده رو با دو لیوان و نصف از نصف لیوان شیر سرد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی که گرم شد و از کناره های ظرف قل زد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد چند قاشق از مواد رو با دوسوم بسته خامه مخلوط کرده تا خامه یکدست بشه بعد به مواد اضافه میکنیم،کرم شکلاتی رو هم با بقیه مواد به همین ترتیب آماده میکنیم.کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد دو سوم از مایع کرم رو در قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.داخل یخچال قرار میدیم.وقتی بست کرم شکلاتی رو ریخته داخل یخچال میزاریم و بعد باز کرم ساده رو. چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
. شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم‌ . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه‌. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور  دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتم‌تو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نون تست سایز بزرگ 12 عدد ماست چکیده هراز 1 پیمانه ماست سنتی دامدارن 3/4 از پیمانه(یک بند انگشت کمتر از 1 پیمانه) ماست سون 1/2 پیمانه ماست موسیر 1/2 پیمانه سس مایونز 3/4 از پیمانه خامه صبحانه 1/2 پیمانه گردو نگینی 1/2 پیمانه مرغ پخته و نگینی 1 و 1/2 پیمانه تره خورد شده 1 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم کناره های نون تست رو برش دادم کنار گذاشتم.تمام ماستها + سس + خامه رو مخلوط و مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کردم و به دو قسمت تقسیم کردم.به یه قسمت مرغ + گردو + تره اضافه و مخلوط کردم.کف ظرف مورد نظرمو دو ق غ از سسی که آماده کردم ریختم و شش عدد نون تست رو چیدم و یه لایه از مواد مرغی ریختم و صاف کردم و دوباره شش عدد نون تست و دوباره مواد مرغی و دو لایه دیگه به همین ترتیب و در آخر با سسی که کنار گذاشتم سطح و دیواره های کیکو پوشش دادم و دو تا سه ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد به دلخواه تزیین کردم.اگه از ماستی با اسم شرکت خاص اسم بردم فقط به این دلیل بود که طعم و مزه این نوع با ذائقه ی من مناسب بود میشه از ماستهای دیگه هم استفاد بشه. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
سیب زمینی به اندازه دلخواه ادویه های دلخواه من از نمک،فلفل،پودر سیر و کمی شوید خشک استفاده کردم 👍 روغن خیلی کم کاغذ روغنی ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته سپس به نازک ترین شکل ممکن اسلایس کرده ، کف سینی ماکروفر کاغذ روغنی انداخته و با روغن مایع کل کاغذ را چرب میکنیم. اسلایس های سیب زمینی را روی کاغذ چیده ، نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را روی سیب زمینی ها میریزیم و مدت ۶ تا ۷ دقیقه ، با دکمه استارت ماکرو داخل ماکرو گذاشته تا کاملا کریسپی و ترد شود.😋 سپس با کمی کچاپ نوش جان میکنیم. اگر مساله ی رژیمیش براتون مهم نیست روی سیب زمینی هارو هم با یه براش روغن بمالید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید. انقدر خوشمزه و ترده که به چشم به هم زدنی تموم شده ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
🌸🍃🌸🍃🌸 🍃🌸🍃🌸 🌸🍃🌸 🍃🌸 ☀️ هرڪس صبح ڪند و سه بار بگوید: 🌺«الحَمدللهِ ربِّ العَالَمِین، 🌸الحمدُلِلّهِ حَمدًا کَثِیرَا 🌺طَیِّبًا مُبَارَکًا فِیهِ» ✨حق تعالے هفتاد بلا را از او دفع مےڪند✨ 🙏🌺🙏🌺🙏🌺🙏🌺 💛دعا برای شروع روز 💛 💙بسم الله الرحمن الرحیم 🙏🌺اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا صَـبـَاحَ الْـاَبـْـــــرَار وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا صَـبَـاحَ الْـاَشَـــــرَار 🙏🌺اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْمـَقـْبـُولـِیـن وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْمـَرْدُودِیــــن 🙏🌺اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْصّـَالـِحـِیـن وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْطّـَالـِحـِیـن 🙏🌺الـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْخـَیْـرِ وَ السَّعـَادَة وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـشَّـرِ وَ الْشِّـقـَاوَة 💜امين يا رب العالمین💜 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌