eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  ایده های بانوان
شعبان مبارک ❢خاص❥ •●❥JOiN👇🏼 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایمان شما می‌تواند کوه‌ها را جابجا کند، در حالی‌که ترس موانعی مثل کوه می‌سازد... سلام صبح بخیر ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
🌸برخیز و سلامے ڪن 🌾و لبخند بزن 🌸ڪه این صبــح نشانی 🌾زغم و غصـہ ندارد 🌸لبخنـد خـدا 🌾درنفس صبح عیان است 🌸بگـذار خـدا 🌾دست به قلبت بگذارد 🌸 سلام صبح زیباتون بخیر 🌸 عـیدتـون مبارک 🌸 ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
پنجشنبه و ياد درگذشتگان 😔 🌺 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌺 🙏 التماس دعا 🙏 پنج شنبه‌ای دیگر...🕯✨ یادمون نره پدر و مادرها و بزرگ‌ترهامون رو که از کوچیکی ما رو بردن به مجلس عزای امام حسین (ع) و امروز دستشون از دنیا کوتاهه😔 شادی روح پدران و مادران آسمانی 😔 فاتحه ای قرائت کنیم🕯 🙏 ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
دوستان برای داشتن پاناکوتای وانیلی به یک دوم پ شیر نیاز داریم که یک قاشق غذاخوری ژلاتین را رویش پاشیده و بن ماری میکنیم تا ژلاتین در شیر حل شود، بعد روی حرارت ملایم قرار داده و به شیر دو ق غ عسل اضافه میکنیم، یک غلاف وانیل را باز کرده و وانیل خالص را به شیر اضافه میکنیم، وقتی شیر به مرحله جوشیدن رسید دویست و بیست گرم خامه را در ظرفی زده تا باز شود و در نهایت به شیر اضافه میکنیم، در قالب ریخته و اجازه میدهیم تا خودش را بگیرد، با انواع میوه یا ژله هم خوانی جالبی دارد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
من ۲۵۰ گرم بادام زمینی خام گرفتم و توی مایتابه تفت دادم پوست هاش رو گرفتم همه رو ریختم تو آسیاب(میتونید از غذاساز هم استفاده كنید)و.شروع كردم به زدن بعد از این كه بادام كاملا خورد شد میتونید بهش یه كوچولو نمك و عسل اضافه كنید بعد انقدر دستگاه رو روشن بزاريد تا روغن بندازه و كرمی بشه😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى كنيد❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه: نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 🔸سه رنگ ژله را به دلخواه درست كردم توي سه ظرف جدا ريختم و فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كردم وقتي كه خوب سفت شد خوردشون كردم و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را ريختم داخل قالب يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده بودم و يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه كردم و حسابي مخلوط كردم و روي اون ژله هاي خورد شده ريختم و گذاشتم توي يخچال تا خودشو گرفت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍪 😋 🔸فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. 1 قاشق سوپخوری کره نرم و کره بادام 1/4 پیمانه رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه يك تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 100 گرم شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه 140 گرم ارد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. 🔸و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥞 😋 ▫️2 تخم مرغ ▫️نصف پیمانه شکر ▫️نصف پیماته روغن ▫️2 پیمانه شیر ▫️1 ق چ پودر بیکینگ ▫️1 ق م وانیل ▫️3 پیمانه آرد 🔸تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔸ماهی قزل آلا 1عدد 🔸پیاز خردشده 1لیوان 🔸گشنیز خردشده 1لیوان 🔸سیر تازه خردشده 2ق غ 🔸رب انار 3ق غ 🔸گردو 10 عدد خردشده 🔸روغن زیتون 4ق غ 🔸کره 3ق غ 🔸آب لیموی تازه 4ق غ 🔸نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.زعفران.به میزان دلخواه ✏️✏️✏️✏️ 📝 داخل وخارج ماهی رو باآبلیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید. پیاز رو در ماهی تابه با روغن زیتون تفت دهید پس از نرم شدن سیر خرد شده وگردوی خرد شده رو اضافه کنید وکمی که تفت خورد رب انار رو اضافه کنید .حالا گشنیز خردشده وادویه ها رو اضافه کنید واز روی حرارت بردارید. ماهی رواز یخچال بیرون آورده وشکمش روبااین مواد پرکنید .وداخل ظرف نچسب کره ریخته وماهی روداخل آن قرار دهید رفربادمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.بعد از گذشت 40 دقیقه ماهی آماده سرو میباشدالبته قبل از بیرون آوردن ماهی از فر کمی زعفران آب شده رابا1ق غ کره آب شده روش بریزید وبگذارید برشته شه.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نان فانتزی کمتر بخورید نان فانتزی به دلیل حالت خمیری که دارندهنگامی که بااسیدمعده مخلوط می شوندباعث ترشی معده و در برخی افراد نفخ معده را ایجادمیکنند و به سهولت هضم نمیشوند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش طرز تهیه : یک بسته ژله آلوورا رو در سه چهارم لیوان آب جوش حل و روی بخار کتری بن ماری میکنیم . یکم ک از داغی افتاد یه لیوان بستنی کاکائویی داخلش ب آرومی حل میکنیم طوری ک کف بستنی از بین نره . ی سینی ۲۰ در ۳۰ رو برداشته کف اون یک نایلون پهن میکنیم و با قلمو روشو چرب میکنیم . بعد ژله ی آماده شده رو روی اون میریزیم ب آرامی و میگذاریم یخچال تا ببنده .. ب مدت ۴۵ دیقه ن بیشتر ن کمتر بعد با یه کارد بطور عمودی برش میزنیم ب عرض ۲ تا سه سانت .. و خطوط برش رو یک درمیان بصورت دالبر برش میزنیم و سپس برش ها رو یکی یکی رول میکنیم 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏
شیرینی نخوندچی و قندی😍😍😍👏👏👏 ارسالی 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏
تزیین ژله رولی🤩🤩👌 🔑~ ..ــده_بانـ..ــو ~🗝 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🎈 @idehbano 🎏
کردن میوه ها طرز تهیه : درون قابلمه 1 لیوان شکر را با 1 لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود ، میوه های چیپس شده حلقه شده را به نوبت داخل شربت بزنید و کمی تکان دهید تا شربت اضافی بریزید شربت برای جلوگیری از سیاه شدن میوه میباشد کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و میوه ها را روی کاغذ بچینید کاغذ روغنی از چسبیدن میوه به کف ظرف جلوگیری میکند ، فر را روی کمترین درجه حرارت تنظیم کنید سپس سینی را درون فر قرار دهید ، بسته به ضخامت میوه ها 1-3 ساعت زمان برای خشک شدن میوه ها لازم است. میوه ها را هر 15 دقیقه چک کنید و اگر یک سمت ان خشک شد برگردانید تا سمت دیگر هم خشک شود ، پس از آماده شدن میتوانید میوه ها را در محیط خانه یا یخچال نگهداری کنید. میوه ها را با دستگاه خشک کن میوه هم میتوانید خشک کنید ، فقط کافیست میوه ها را روی توری بچینید و دستگاه را به برق بزنید ، همچنین میتوانید میوه ها را روی شوفاژ نیز خشک کنید. نکته ها : بدلیل استفاده از شربت چیپس پرتقال طعم خوبی خواهد داشت و تلخی کمی که در چیپس های پرتقال بازاری وجود دارد در ان وجود نخواهد داشت چیپس پرتقال را در زمان حلقه شدن نباید زیاد نازک ببرید از انواع میوه ها میتوانید برای تهیه چیپس میوه استفاده کنید ، میوه های له شده مناسب خشک کردن نمیباشد. استفاده از شربت اجباری نیست و استفاده بیش از حد ان موجب سوختگی میوه میشود ، برای جلوگیری از سیاه شدن سیب و … پس از حلقه کردن میتوانید بجای شربت انها را در کاسه آب مخلوط با آبلیمو بریزید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مرصع پلو مواد لازم(برای ۵-۷ نفر) برنج ..... 4 پیمانه مرغ (سینه و ران ).... 4 تکه پیاز بزرگ ..... 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه ....به مقدار لازم خلال بادام .... 1/3 پیمانه خلال پسته ..... 1/3 پیمانه خلال پرتقال 1/3 پیمانه کشمش پلویی...گ. 1/3 پیمانه کره ... 50 گرم زرشک ....1/3 پیمانه زعفران آب کرده .1 استکان طرز تهیه: ابتدا برنج را به صورت آبکش آماده کرده بگذارید دم بکشد. مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه بپزید طوری که یک لیوان آب مرغ باقی بماند. خلال پسته و بادام را با کره روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید. خلال پرتقال را حدود 5 دقیقه در آب بجوشانید تا تلخی آن از بین برود. سپس آن را آبکش کنید. و کمی با کره آن را روی حرارت ملایم تفت دهید. زرشک را با کمی شکر، گلاب و کره تفت دهید. (مواظب باشید تا رنگ آن کدر و تیره نشود). کشمش را بشویید. و همراه با کره روی شعله ملایم تفت دهید. مرغهای پخته شده را در کمی روغن تفت دهید و به آن زعفران اضافه کنید تا خوشرنگ شوند. سپس مرغها را دور تا دور دیس بچینید. سپس برنج آماده شده را روی آن بریزید طوری که قسمتی از سطح مرغ را بپوشاند. کمی از برنج را نیز زعفرانی کنید و روی آن را با زرشک و کشمش و انواع خلال به سلیقه خودتان تزئین کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تک نفره😍😍 ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست ڪنید و وقتے سرد شد یک لیوان بستنے وانیلے به اون اضافه ڪنید. بستنے به جاے آب سرد ریخته میشه. بعد از آماده شدن ژله رو در قالب یا لیوان بریزید وقتے بست ژله رنگ دلخواه رو درست ڪنید و روے اون بریزید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
‍ ‍ ✅ ژلــه خــرده شــیــشــه قــهوه همــراه بــا پــانــاڪــوتــای نــســڪــافــه 😋 بــرای درســت ڪــردن ایــن دســر مــحــشــر ابــتــدا بــایــد مــعــادل شــش لــیــوان ژلــه قــهوه درســت ڪــنــیــد . یــعــنــی تــقــریــبــا دو بــرابــر دســتــوری ڪــه بــراتــون مــیــزارم بــعــدبــریــزیــد داخــل ظــرف پــیــرڪــس چــرب شــده یــا ســلــفــون ڪــشــیــده و بــزاریــد یــخــچــال ڪــامــلــا ســفــت بــشــه.بــعــد ازســفــت شــدن ژلــه رو از یــخــچــال خــارج ڪــنــیــد و بــه صــورت مــربــع های ڪــوچــک بــرش بــزنــیــد. ✍ مــواد لــازم بــرای ژلــه قــهوه: پــودر ژلــاتــیــن : ۱/۴ پــیــمــانــه آب ســرد: ۸ قــاشــق ســوپــخــوریــ قــهوه آمــاده:۲/۵پــیــمــانــه شــڪــر:۵ قــاشــق ســوپــخــوریــ 🍜 طــرز تــهیــه: پــودر ژلــاتــیــن و روی آب ســرد بــپــاشــیــد تــا بــه شــڪــل اســفــنــجــی در بــیــاد ســپــس بــه صــورت بــن مــاری حــرارت بــدیــن تــا حــل بــشــه. قــهوه آمــاده داغ و بــا شــڪــر مــخــلــوط ڪــنــیــد تــا شــڪــر ڪــامــلــا در آن حــل شــود. ســپــس مــخــلــوط شــڪــر و قــهوه رو بــا ژلــاتــیــن حــل شــده مــخــلــوط ڪــنــیــد و ڪــامــلــا هم بــزنــیــد 🚦نــڪــاتــ: ۱_ بــرای ایــنــڪــه ژلــه قــهوه شــفــافــتــر بــشــه بــهتــر اســت قــبــل از مــخــلــوط ڪــردن بــا شــڪــر از صــافــی رد ڪــنــیــد تــا لــردش گــرفــتــه بــشــه ۲_ مــیــزان شــڪــر بــرای ژلــه و پــودیــنــگ قــهوه ڪــامــلــا ســلــیــقــه ای هســت. پــس مــی تــونــیــد ڪــم و زیــادش ڪــنــیــد. بــعــد از آمــاده شــدن ژلــه قــهوه پــانــاڪــوتــای نــســڪــافــه تــون و مــطــابــق دســتــور پــایــیــن درســت ڪــنــیــد بــزاریــد داخــل هوای مــحــیــط ڪــامــلــا خــنــک بــشــه. ژلــه ها رو داخــل قــالــب بــریــزیــد و بــعــد پــانــاڪــوتــا رو بــریــزیــد روی اون و حــداقــل ۱۲ ســاعــت بــزاریــد داخــل یــخــچــال بــمــونــه. خــیــلــی هم راحــت و بــی دردســر از قــالــب جــدا مــیــشــه. ✍مــواد لــازم بــرای پــانــاڪــوتــای نــســڪــافــه: شــير ٤لــيوان شــكر نــصــف لــیــوانــ ژلــاتــين ٤قــاشــق غــذاخــوریــ اب ســرد ١/٢لــيوانــ خــامــه ٢٠٠گــرمــ نــســڪــافــه یــک تــا دو قــاشــق غــذاخــوریــ 🍜 طــرز تــهیــه: شــير و شــكر رو مــخــلــوط كنــين بــزارين رو حــرارت تــا شــكر حــل بــشــه حــالــا ژلــاتــين رو بــريزين داخــل اب ســرد هم بــزنــين بــزارين رو كتــرى بــنــمــارى بــشــه تــا ذرات ژلــاتــين همــگــى حــل بــشــنــ و بــعــد هم خــامــه رو تــو ظــرف جــدا بــزارين رو كتــرى تــا شــُل بــشــه بــعــد همــه مــواد رو بــاهم مــخــلــوط كنــين و بــزارين رو حــرارت مــلــايم حــدود ٢دقــيقــه هم بــزنــين تــا مــواد خــوب مــخــلــوط بــشــن و زيرشــو خــامــوش كنــينــ حــالــا نــســڪــافــه یــا پــودر ڪــاڪــائو رو اضــافــه ڪــنــیــد و ڪــامــلــا مــواد و هم بــزنــیــد اگــر خــوب حــل نــشــد مــجــدد ڪــمــی حــرارت بــدیــن. مــقــدار نــســكافــه و كاكائو ســلــيقــه اى هســتــ. بــعــد از آمــاده شــدن اجــازه بــدیــن تــا پــانــاڪــوتــا خــنــک بــشــه و بــه دمــای مــحــیــط بــرســه . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍷 برای ۴ لیوان شربت: ۴ لیوان اب را داخل ظرفی ریخته روی حرارت بگذارید تا جوش اید پس از جوش آمدن اب ۲۵ شاخه ریحان بنفش شسته شده به آن اضافه کنید بعد از یکی دو دقیقه جوشیدن رنگ شربت سبز میشه به آن نصف یک عدد لیمو ترش یک عدد چوب دارچین کوچک یک عدد میخک و ۶_۵ق غ شکر اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه که جوشید رنگ شربت به قرمز خوشرنگ تبدیل میشه از صافی رد کنید وبعد از سرد شدن سرو کنید 😋 🎀 🌸 🎀 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دقت کردی وقتی به روسریت گیره میزنی چقدر سنتو بالا نشون میده😒 چراگره نمیزنی ترفند👆👆😒😒 http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d تاجوون تربنظر بیای😎 😃 آموزش انواع گره رو گذاشتم اینجا👇 http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d