eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
15برابر سنجد کلسیم دارد راشیتیسم را درمان میکند جذب کلسیم مستلزم پتاسیمست ران= منبع آهن سینه =منبع پروتئین ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✨﷽✨ 🔴اين دوازده جمله را حتماً بخوانيد... 1_یادت باشه تا خودت نخواي هيـچ کس نميتونه زندگيتو خراب کنه❕ 2_یادت باشه که آرامش رو بايد تو وجود خودت پيدا کني 3_یادت باشه خدا هميشه مواظبته 4_يادت باشه هميشه ته قلبت يه جايي براي بخشيدن آدما بگذاري .... 5_منتظر هيچ دستي در هيچ جاي اين دنيا نباش ...اشکهايت را با دستهاي خودت پاک کن ؛ همه رهگذرند 6_زبان استخواني ندارد اما آنقدر قوي هست که بتواند قلبي را بشکند مراقب حرفهايمان باشيم . 7_گاهي در حذف شدن کسي از زندگيتان حکمتي نهفته است .اينقدر اصرار به برگشتنش نکنيد 8_آدما مثل عکس هستن،زيادي که بزرگشون کني کيفيتشون مياد پايين 9_زندگي کوتاه نيست ، مشکل اينجاست که ما زندگي را ديرشروع ميکنيم 10_دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند… 11_هيچوقت نگران فردايت نباش ، خداي ديروز و امروزت ، فرداهم هست… اگر باشي ... 12_ما اولين دفعه است که تجربه بندگي داريم ولى اوقرنهاست که خداست … ↶【به ما بپیوندید 】↷ _______________
بوشهری 😋 اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣 و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
مواد لازم کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد سس ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده پ.ن:سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳حتما حتما تا آخر با دقت ببینید📑📄 صحبت های تولید کننده داروی 💊 تازه تولید شده ایرانی 👨🏻‍💼 🔈این دارو بهترین کارایی رو برای افراد بالای ۳۰ سال داره‼️😱
شکلاتی با گاناش (بدون فر) 🎂🍫 ‌‌ بابافت کاملا نرم و پوک 👌‌ ‌ عین کیک های کافی شاپ 😋 ‌ مواد لازم:👇‌ تخم مرغ : سه عدد شکر : یک و نیم پیمانه وانیل : یک سوم ق م روغن مایع: دو سوم پیمانه ارد :دو لیوان پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ شیر :یک پیمانه بکینگ پودر : دو ق چ ‌ ‌ طرز تهیه:👇‌ تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو‌سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال.‌ ‌ در قابلمه یا تابه:👇👇👇 ‌ مدل اول:👇‌ میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه.یااینکه داخل قابلمه رو آب بریزید طوریکه وقتی قالب کیک رو دراون قرار میدید قالب تا نصف در آب باشه.درقابلمه رو دم کنی بذارید.زیرشعله هم اندازه ای باشه که صدای جوش خوردن آب بیاد.بااین روش حدود 45 دقیقه زمان میبره تا بپزه.بعدش باخلال چک کنید.‌ ‌ مدل دوم:👇‌ کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید رو‌شعله پخش کن.‌ درتابه جادویی دولایه کاغذروغنی بندازید و چربش کنید.واشرتابه رو دربیارید وحتما روی گاز شعله پخش کن بذارید.‌ ‌ گاناش:👇 ‌ روش وقتی کیک سر شد گاناش رو ریختم و‌تزیین کردم صد گرم خامه صبحانه و نصف ق کره صبحانه رو گذاشتم روی گاز وقتی داغ شد و خواست جوش بخوره خاموش کردم و پنجاه گرم شکلات خرد شده رو اضافه کردم انقدر هم زدم تا یکدست شد بعد ریختم روی کیک‌ راحت و آسون 😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥦🥦یه سالاد خوشمزه🥦🥦 _کلم بروکلی ۳ الی ۴ پیمانه _فلفل دلمه ای قرمز متوسط ۱ عدد _جعفری خرد شده نصف فنجان _ذرت پخته شده ۱ پیمانه _هویج رنده شده ۱ پیمانه مواد سس: _ماست نصف لیوان _سس مایونز یک الی دو ق غ _روغن زیتون یک ق غ _آب لیمو ۳ ق غ _سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ ق غ (به دلخواه) _عسل نصف ق چ _آویشن نصف ق چ _پیازچه خرد شده ۲ عدد _نمک و فلفل به میزان لازم 🥗🥗🥗🥗🥗🥗 در ابتدا کلم بروکلی را بعد از خرد کردن و شستن به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکشی کنید و در آب سرد قرار داده تا خنک شود و بعد در آبکش قرار داده تا آب اضافه ی آن خارج شود سپس با هویج ، فلفل دلمه ای ، ذرت ، جعفری مخلوط کرده و برای سس تمام مواد بالا رو خوووب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم و در ظرف مورد نظرمون سرو میکنیم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍮حلوای کاسه (شیرازی) مواد اصلی 👈آرد برنج ۱ پیمانه 👈شکر ۲ پیمانه 👈آب ۲ پیمانه 👈گلاب ۱ پیمانه 👈روغن ۱/۲ پیمانه 👈هل ۱/۴ قاشق چای خوری 👈زعفران آب کرده به مقدار لازم طرز تهیه 1️⃣ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند. 2️⃣ سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم. حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد. در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود 3️⃣ ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود. حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم. 4️⃣ وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود. 5️⃣ برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم. اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم. 6️⃣ به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه. طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
صداے پاے رمضان آرام آرام به گوش میرسد دستهاےخالی‌مان دستاویزدلهای پاکتان مارادرروزهاےآخرشعبان نه به بهاےلياقت بلکه به رسم رفاقت اول حلال و بعد دعا کنید🙏 استشمام عطر خوش رمضان از پنجره ملکوتی شعبان گوارای وجودتان باد 💖 ❤️❄️💚 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
🍃🌸دریافت انرژی الهی🌸🍃 الهی تو در جویبار رگهایم جریان داری در همه نفسهایم جاری هستی در شگفتی‌های وجودم بودنت را به تماشا گذاشته‌ای هر تپش دلم تو را فریاد می‌زند خدایا در کعبه چرا تــو در قلب منی 💗 سرگشتگی در بادیه‌ها چرا؟ تو در دل منی در بی‌سوئی‌ها و بی‌کرانگی‌ها چرا؟ تو در جان منی نازنین خدای من 💗 همه روز برای همه دوستانم عشق حقیقی ، سلامتی آرامش و نیکبختی را طلب می‌کنم خــدایـا🙏 عطاکن به آنان هر آنچه بر ایشان خیر است.... ❤️❄️💚❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥ ₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
20 عدد ترافل (توپک خرما) خرما 20 عدد بیسکوییت پتی بور 6 عدد کره 1 ق غ گردو به میزان لازم پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم . آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌹 گل محمدی تازه= نیم کیلو شکر= 2کیلو آب= 2لیتر جوهرلیمو= نوک ق چ گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو روی گاز جوش بیارید گلبرگ ها رو داخل قابلمه بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و24صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه بعد24ساعت گلبرگها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه حالا شکر رو به آب گلها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید. خیلی ها پرسیدن این شربت رو همینجوری میخورین یا آب مخلوط میکنن😆این شربت رو باید با آب مخلوط کنین تازه بعد از مخلوط شدن با آب دوباره رنگش صورتی روشن میشه بخاطر همین من به شیره رنگ زدم چون اگه اضافه نمیکردم بعد از مخلوط شدن با آب رنگ نداشت.من دو قطره بیشتر رنگ نزدم چند قطره لیموترش هم موقع خوردنش بریزید تو لیوان وای نگم از مزش😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔🍔🍔 با گوشت بوقلمون خواص گوشت بوقلمون🦃 کاهش کلسترول بد خون جلوگیری از سرطان ایجاد آرامش و سرحالی تقویت سیستم ایمنی بدن بهبود کم خوابی ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗🥗🥗 شش لایه خودش یه غذای کامله🙃😋 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞🍞🍞 ویدیوی آموزشی طرز تهیه نرم و پفکی با رویه دارچینی ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
✨﷽✨ 🔴 از خدا خواهیم توفیق ادب ✍حاج اسماعیل دولابی: ادب و حیا درهای بسته را باز می‌کند و بی ادبی درهای باز را می‌بندد. با ادب بروی راه هست، بی ادب بروی راه بسته است باید آنقدر ادب ورزید تا محبت طلوع کند. وقتی محبت طلوع کرد ادب کنار می رود “تَسْقُطُ الْآدَابُ ُ بَیْنَ الْأَحْبَابِ” یعنی با هم یگانه می‌شوند. اینجاست که عبد کار خدا می‌کند و خدا کار عبد را. ادب و حیا درهای بسته را باز می کند و بی ادبی درهای باز را می بندد، بی حیایی بود که سبب شد . در آن کوچه باریک جلوی دختر پیامبر (ص) را بگیرند، به نحوی که حضرت نه راه پیش رفتن داشتند و نه راه بازگشت، و آن جسارت را مرتکب شدند . شخص با ادب به زمین ها و آسمان ها و به خوبان خدا راه پیدا می کند. ائمه (علیهم السلام) آرزو دارند ما با ادب باشیم و آزار نرسانیم تا پهلوی ما بنشینند. اگر ما یک خورده باحیا باشیم، ائمه خدا را در ما می بینند. می بینی وقتی بچه ات نماز می خواند چقدر کیف می کنی؟ ائمه که پدر حقیقی ما هستند چطور؟ آداب شرع، همه ادب است. از خدا خواهیم توفیق ادب بی ادب محروم ماند از لطف رب 📚 مصباح الهدی، تالیف مهدی طیب 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
✨﷽✨ 🌼پند و عبرت ✍امام زين العابدين (ع) : بيچاره فرزند آدم! هر روز سه مصيبت به او مى رسد و حتى از یکی از آنها پند نمى گيرد كه اگر پند میگرفت، سختي هاو كار دنيا بر او آسان مى شد. مصيبت اول: هر روز از عمر او كم میشود در صورتى كه اگر از مال او چيزى كم گردد اندوهگين مى شود؛ درحالیکه مال جايگزين دارد، اما عمر از دست رفته جبران نمى شود. مصيبت دوم: روزيش را به طور كامل دريافت میكند، كه اگر از راه حلال باشد بايد حساب پس دهد واگرحرام باشد كيفر میبيند. مصيبت سوم: از اينها بزرگتر است» پرسیدند: "آن چيست؟" فرمود: «هيچ روزى را به شب نمى رساند مگر اين كه يك منزل به آخرت نزديك شده است، اما نمى داند به سوى بهشت يا به سوى آتش؟ 📚الاختصاص صفحه342
🧉 😋 ▫️پودر کاکائو 2ق ▫️نشاسته ذرت 3ق ▫️وانیل کمی ▫️شکر1/3پیمانه ▫️شیر2/5پیمانه 🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس ♦️ میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید
🔸یک لیوان آب ولرم 🔸2قاشق گلاب 🔸2قاشق خاکشیر 🔸1قاشق آب لیموی تازه ☀️صبح ها ناشتا به مدت یک ماه مصرف کنید و تاثیر چربی سوزی آن را ببینید.
یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت . یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم . یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم .  همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم .  می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل  استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره )  اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره .  می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید . لطفا لطفا لطفا ، سیب زمینی توی اون نریزید .🙏🙏 من نمیدونم چرا ما ایرانی ها اصرار داریم که توی تمام غذاها از سیب زمینی استفاده کنیم 🤔🤔🤔 با این مقدار مواد چهار تا کوکو با این سایز درست کردم .  از قالب استفاده نکردم . توی تابه کوچیک ، روغن ریختم ، وقتی داغ شد ، توی تابه ریختم و با در نیمه باز و شعله متوسط سرخ کردم بعد هم طرف دیگه اون رو سرخ کردم . ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✍گویند: دانایی، روزی در کوچه دید دو کودک بر سر یک گردو با هم دعوا می‌کنند.به خاطر یک گردو یکی زد چشم دیگری را با چوب کور کرد. یکی را درد چشم گرفت و دیگری را ترس چشم درآوردن، گردو را روی زمین رها کردند و از محل دور شدند. فرد دانا رفت گردو را برداشت و شکست و دید، گردو از مغز تهی است. گریه کرد. پرسیدند: تو چرا گریه می‌کنی؟ گفت: از نادانی و حس کودکانه، سر گردویی دعوا می‌کردند که پوچ بود و مغزی هم نداشت.دنیا نیز چنین است، مانند گردویی است بدون مغز که بر سر آن می‌جنگیم و وقتی خسته شدیم و آسیب به خود رساندیم یا پیر شدیم، آن را رها کرده و برای همیشه می‌رویم. 💠: 🌷
قهوه موکا 😍😍 قهوه اسپرسو ۱۵۰ میلی لیتر شکلات ۵۰ گرم شیر ۵۰ میلی لیتر یه نوشیدنی عالی ترکیب هات چاکلت و قهوه اسپرسو قهوه اسپرسو داغ را به شکلات ذوب شده و شیر داغ اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا یکدست شود در ماگ ریخته سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پــروردگــارا ⭐️در این شب دل انگیز 🌸آنچه را که بیصدا ⭐️از قلب عزیزانم گذر کرده 🌸در تقدیرشان قرار ده ⭐️تا لذتی دو چندان را 🌸برایشان به ارمغان بیاورد ⭐️شبتون بخیر و سراسر آرامش ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan