eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
20 عدد ترافل (توپک خرما) خرما 20 عدد بیسکوییت پتی بور 6 عدد کره 1 ق غ گردو به میزان لازم پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم . آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌹 گل محمدی تازه= نیم کیلو شکر= 2کیلو آب= 2لیتر جوهرلیمو= نوک ق چ گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو روی گاز جوش بیارید گلبرگ ها رو داخل قابلمه بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و24صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه بعد24ساعت گلبرگها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه حالا شکر رو به آب گلها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید. خیلی ها پرسیدن این شربت رو همینجوری میخورین یا آب مخلوط میکنن😆این شربت رو باید با آب مخلوط کنین تازه بعد از مخلوط شدن با آب دوباره رنگش صورتی روشن میشه بخاطر همین من به شیره رنگ زدم چون اگه اضافه نمیکردم بعد از مخلوط شدن با آب رنگ نداشت.من دو قطره بیشتر رنگ نزدم چند قطره لیموترش هم موقع خوردنش بریزید تو لیوان وای نگم از مزش😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔🍔🍔 با گوشت بوقلمون خواص گوشت بوقلمون🦃 کاهش کلسترول بد خون جلوگیری از سرطان ایجاد آرامش و سرحالی تقویت سیستم ایمنی بدن بهبود کم خوابی ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥗🥗🥗 شش لایه خودش یه غذای کامله🙃😋 ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞🍞🍞 ویدیوی آموزشی طرز تهیه نرم و پفکی با رویه دارچینی ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
✨﷽✨ 🔴 از خدا خواهیم توفیق ادب ✍حاج اسماعیل دولابی: ادب و حیا درهای بسته را باز می‌کند و بی ادبی درهای باز را می‌بندد. با ادب بروی راه هست، بی ادب بروی راه بسته است باید آنقدر ادب ورزید تا محبت طلوع کند. وقتی محبت طلوع کرد ادب کنار می رود “تَسْقُطُ الْآدَابُ ُ بَیْنَ الْأَحْبَابِ” یعنی با هم یگانه می‌شوند. اینجاست که عبد کار خدا می‌کند و خدا کار عبد را. ادب و حیا درهای بسته را باز می کند و بی ادبی درهای باز را می بندد، بی حیایی بود که سبب شد . در آن کوچه باریک جلوی دختر پیامبر (ص) را بگیرند، به نحوی که حضرت نه راه پیش رفتن داشتند و نه راه بازگشت، و آن جسارت را مرتکب شدند . شخص با ادب به زمین ها و آسمان ها و به خوبان خدا راه پیدا می کند. ائمه (علیهم السلام) آرزو دارند ما با ادب باشیم و آزار نرسانیم تا پهلوی ما بنشینند. اگر ما یک خورده باحیا باشیم، ائمه خدا را در ما می بینند. می بینی وقتی بچه ات نماز می خواند چقدر کیف می کنی؟ ائمه که پدر حقیقی ما هستند چطور؟ آداب شرع، همه ادب است. از خدا خواهیم توفیق ادب بی ادب محروم ماند از لطف رب 📚 مصباح الهدی، تالیف مهدی طیب 【﷽】 –ناب–خدا✍👇 ❣ @Atre_Naab_khoda
✨﷽✨ 🌼پند و عبرت ✍امام زين العابدين (ع) : بيچاره فرزند آدم! هر روز سه مصيبت به او مى رسد و حتى از یکی از آنها پند نمى گيرد كه اگر پند میگرفت، سختي هاو كار دنيا بر او آسان مى شد. مصيبت اول: هر روز از عمر او كم میشود در صورتى كه اگر از مال او چيزى كم گردد اندوهگين مى شود؛ درحالیکه مال جايگزين دارد، اما عمر از دست رفته جبران نمى شود. مصيبت دوم: روزيش را به طور كامل دريافت میكند، كه اگر از راه حلال باشد بايد حساب پس دهد واگرحرام باشد كيفر میبيند. مصيبت سوم: از اينها بزرگتر است» پرسیدند: "آن چيست؟" فرمود: «هيچ روزى را به شب نمى رساند مگر اين كه يك منزل به آخرت نزديك شده است، اما نمى داند به سوى بهشت يا به سوى آتش؟ 📚الاختصاص صفحه342
🧉 😋 ▫️پودر کاکائو 2ق ▫️نشاسته ذرت 3ق ▫️وانیل کمی ▫️شکر1/3پیمانه ▫️شیر2/5پیمانه 🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس ♦️ میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید
🔸یک لیوان آب ولرم 🔸2قاشق گلاب 🔸2قاشق خاکشیر 🔸1قاشق آب لیموی تازه ☀️صبح ها ناشتا به مدت یک ماه مصرف کنید و تاثیر چربی سوزی آن را ببینید.
یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت . یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم . یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم .  همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم .  می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل  استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره )  اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره .  می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید . لطفا لطفا لطفا ، سیب زمینی توی اون نریزید .🙏🙏 من نمیدونم چرا ما ایرانی ها اصرار داریم که توی تمام غذاها از سیب زمینی استفاده کنیم 🤔🤔🤔 با این مقدار مواد چهار تا کوکو با این سایز درست کردم .  از قالب استفاده نکردم . توی تابه کوچیک ، روغن ریختم ، وقتی داغ شد ، توی تابه ریختم و با در نیمه باز و شعله متوسط سرخ کردم بعد هم طرف دیگه اون رو سرخ کردم . ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✍گویند: دانایی، روزی در کوچه دید دو کودک بر سر یک گردو با هم دعوا می‌کنند.به خاطر یک گردو یکی زد چشم دیگری را با چوب کور کرد. یکی را درد چشم گرفت و دیگری را ترس چشم درآوردن، گردو را روی زمین رها کردند و از محل دور شدند. فرد دانا رفت گردو را برداشت و شکست و دید، گردو از مغز تهی است. گریه کرد. پرسیدند: تو چرا گریه می‌کنی؟ گفت: از نادانی و حس کودکانه، سر گردویی دعوا می‌کردند که پوچ بود و مغزی هم نداشت.دنیا نیز چنین است، مانند گردویی است بدون مغز که بر سر آن می‌جنگیم و وقتی خسته شدیم و آسیب به خود رساندیم یا پیر شدیم، آن را رها کرده و برای همیشه می‌رویم. 💠: 🌷
قهوه موکا 😍😍 قهوه اسپرسو ۱۵۰ میلی لیتر شکلات ۵۰ گرم شیر ۵۰ میلی لیتر یه نوشیدنی عالی ترکیب هات چاکلت و قهوه اسپرسو قهوه اسپرسو داغ را به شکلات ذوب شده و شیر داغ اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا یکدست شود در ماگ ریخته سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پــروردگــارا ⭐️در این شب دل انگیز 🌸آنچه را که بیصدا ⭐️از قلب عزیزانم گذر کرده 🌸در تقدیرشان قرار ده ⭐️تا لذتی دو چندان را 🌸برایشان به ارمغان بیاورد ⭐️شبتون بخیر و سراسر آرامش ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارالها🙏 فرمودے: بنده‌اے ڪه بانام من آغاز كرد بر من است كه كارهايش را به انجام رسانم و او را درهمه حال، بركت دهم?🍃🌸 مهربان خدایم🙏 آغاز میڪنیم روزمان را با نام زیباے تو 💕بِسْمِ اللَّهِ الرّحمن رحیم💕 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صدای پای رمضان 💫به گوش میرسـد 🌸دستهای خالی‌مان 💫دستاویز دلهای پاکتان... 🌸ما را در واپسین روزهای شعبان 💫نه به بهای لياقت بلکه 🌸به رسم رفاقت ، 💫اول حلال 🌸و بعد دعایمان کنید... 🌸پیشاپیش حلول ماه پُر برکت رمضان مبارک💐 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛🍛 رسپی برای ۴ نفر📖 روغن ۴ ق غذاخوری برنج ۲/۵ الی۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج بزرگ ۵ عدد زرشک ۸ قاشق غذاخوری 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
جو 1لیوان سرپر لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان سبزی آش پاک شده نیم کیلو من سیرابی ریختم ولی بعضی ها ازگوشت گوسفندی استفاده می کنن پیاز خام ریز خورد شده برای داخل آش  پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ مقداری طرز تهیه: تمام حبوبات رو از شب قبل خیس کردم سیرابی رو هم با پیاز و چوب دارچین و برگ بو خوب پختم بعد همه رو با هم گذاشتم خوب بپزه تا جو لعاب بندازه اون پیاز 👆رو هم ریز کردم داخل آش ریختم  بعد سبزی آش روبهش اضافه کردم وقتی سبزی پخت ، اخرای پخت کشک رو بهش اضافه کردم و هم زدم خاموشش کردم تا کشک نبره. میتونید ازسیرابی یا گوشت هم استفاده نکنید واز عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنید . 1 : کشک ها رو داخل قيف يكبار مصرف ريختم و طرح زدم. 2 : برای رنگ زردش زعفران زدم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوشنبه بیست و سوم🎊 فروردین ماهتون دلپذیر🍃 🌺 خدایا...!!! ما را در تکرار "غریبانه ی" روز هایمان "تنها نگذار" خدایا کمکمان کن .....!! دست هایمان را به پنجه ی طلایی خورشید "دوستی بسپاریم" و در آبی بیکران "مهربانی ها" به "پرواز" در آییم..... !🍃🌺 ❖
من همیشه از سبزی تازه استفاده میکنم وهیچ وقت سبزی پلویی رو فریز نمیکنم،اگه فصل سیر تازه باشه حتما بهش اضافه میکنم وقسمتهای سفیدش رو هم روی پلو میزارم تا بخار پز بشه وکمی هم شنبلیله داخل سبزی هام اضافه میکنم که عطرش واقعا فضای خونه رو پر میکنه ومحشره،کمی زعفرون میدم روی پلو ودم میکنم ودر زمان سرو کره داغ روی پلو میدم . برای ماهی فلفل دلمه قرمز وسبز وسیر رنده شده وجعفری خرد شده+کمی زعفرون ونمک فلفل ویه مقدار روغن مایع وکمی آب لیمو ترش ورنده پوست لیمو تو این مواد مرینیت کردم از شب قبل . داخل سینی فر فویل کشیدم وروی فویل سیب زمینی حلقه شده چیدم وماهی های مزه دار شده رو روی حلقه های سیب زمینی گذاشتم تا در زمان پخت به فویل نچسبه وسالم جدا بشه،در ضمن روی ماهی ها رو با چاقو برش دادم تا مزه ها به داخل گوشت ماهی ها نفوذ کنه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍃🍎🍃🍎🍃 مواد اولیه: عدس: 2 لیوان. برنج: 1 لیوان. پیاز: 5 عدد. کشک و نعناع: مقداری. ترخون: 5 قاشق غذاخوری. گوشت قرمز: 500 گرم. دستورالعمل: ✏️✏️✏️✏️ برای شروع کار، لوبیا، نخود و عدس را از شب قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ حتماٌ آب آن‌ها را چندین بار عوض کنید. پنج عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود. سپس، گندم را به همراه چند لیوان آب در حدود 2 ساعت بپزید تا کاملاٌ نرم شود. این کار را منتهی با احتساب زمان طولانی‌تر با نخود و لوبیا نیز انجام دهید. گوشت را بعد از خرد کردن همراه با نمک، زردچوبه و یک پیاز در داخل قابلمه مناسبی به مدت 1 ساعت بپزید. سپس، آن را ریش‌ریش کرده و آبش را از صافی رد کنید. برنج و عدس را داخل قابلمه‌ای ریخته و اجازه دهید تا با شعله ملایم پخته و نرم شوند. سبزی‌ها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. بعد از حدود 30 دقیقه، نخود، لوبیا و گندم پخته شده را همراه با گوشت، نیمی از پیاز داغ، آب گوشت و نمک به آش اضافه نمایید. سپس، به میزان لازم آب جوش به غذا افزوده و شعله را ملایم کنید. در این زمان، در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا غذا به مدت 2 الی 3 ساعت پخته و کاملاٌ جا بیفتد. بعد، آش را در ظرفی کشیده و با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک تزیین و سپس نوش‌جان کنید. 🍃🍎🍃🍎🍃🍎 نکات مهم:👌 . در هنگام پخت این آش، شعله را حتماٌ کم کرده و با هم زدن مرتب به کش‌دار شدن بیشتر آن کمک کنید. . آش شله قلمکار معمولاٌ با فلفل زیاد سرو می‌شود. . در صورت تمایل، می‌توانید در این آش از آب قلم هم استفاده کنید 💜
✨﷽ 🔴بر محمد و آل محمد صلوات... ثواب صلوات درماه شعبان ده برابراست 🔸در آسمان، دریایی است که آن را دریای برکات گویند و بر لب آن دریا درختی است که آن را درخت تحیّات نامند. 🔹بر آن درخت آشیانة مرغی است به نام مرغ صلوات و وقتی مؤمنی در ماه شعبان بر سیّد پیغمبران صلی الله علیه صلوات فرستد، 🔸خدا آن مرغ را امر نماید تا در آن دریا غوطه خورد و پرهای خود را بفشارد و هر قطره ای که از پرهای آن مرغ بریزد 🔹 ملکی خلق نماید و جمیع آن فرشتگان به تقدیس و تحمید و مدح و ثنای پروردگار مشغول گردند و ثواب آنها در دیوان اعمال صلوات فرستنده ثبت گردد. در روایت آمده یک صلوات در ماه شعبان برابر است با ده صلوات در غیر ماه شعبان 📘وسائل الشیعه ، جلد۱۰، ص۴۹۲ 📗مصباح المتهجد ، صفحه ۲۸ بر محمد و آل محمد صلوات... 🌷 این دریا بین زمین و آسمان زیر گنبد قرار داره و باید با مطالعه درک کنید چیه...!
🍃﷽🍃 💠مرحوم دولابی: ❣ دو رڪعٺ نماز بخوان و بہ خدا عرض ڪن: ❣خدایا هر ڪس را ڪہ بہ من بدے ڪرده اسٺ، بخشیدمــ ❣تو هم مرا ببخش آنوقٺ ببین با تو چہ مےڪند...
بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده 2 بادنجان 2 سیب زمینی 3 فلفل سبز 1 فلفل قرمز 1 عدد سیر 1 پیاز نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ... روغن زیتون در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین. گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧