eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
قاتل خاموش فشار خون بالا قاتل خاموش اثرات فشار خون بالا : 🔹️تنگی عروق 🔹️بیماری قلبی 🔹️بیماری مغزی 🔹️سکته مغزی و نارسایی کلیه 🔹️برای کاهش فشار خون پتاسیم بیشتر مصرف کنید ،پتاسیم به وفور در موز یافت میشود
✨ شبتون بخیر 🌙 شب قشنگترین اتفاقےست ڪہ تکرار میشود تا آسمان زیباییش را بہ رخ زمین بڪشد خدایا ستارہ‌های آسمان را سقف خانہ دوستانم ڪن تا زندگے‌شان مثل ستارہ بدرخشد... ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
سلام دوستان ارجمندم به آخرين روز اُرديبهـشت ماه خوش آمديد🌷🍃 امروزتان زیبا و روزهای زندگیتون شیرین❣ قلبتون روشن از مهربانی خانه امیدتون فقط خدا و نگاه حق همیشه همراهتان باشه🌷🌴 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
یک کیلو توت فرنگی کلاهک گرفته  یک  کیلو شکر اگر توت فرنگی شیرین باشه یک کیلو شکر کافیه ولی اگه توت فرنگی ترش باشه جا داره که شکر بیشتر هم بریزیم. توت های بوته ای و ریزتر بهتره . من عطر خود توت فرنگی رو ترجیح میدم و به مربام وانیل نمیزنم. ✔توت فرنگی رو تمیز کنید و قسمتهای خرابش رو جدا کنید. ✔سپس توت فرنگی ها را شسته و بذارین تا آبش کامل بره اگر دوس داشتین درشتها رو نصفش کنید. . ✔حالا یه ظرف بردارین و توت فرنگی و شکر رو لایه لایه بریزن و جایی خنک یا داخل یخچال بذارین. ✔زمان بدین تا 24 ساعت بمونه. بعدش روی حرارت میزاریم اول کمی زیرش رو زیاد میکنیم جوش بیاد و بعد زیر شعله رو کم میکنیم  و در حین پخت کف روی شربت را مرتب بگیرید.تا مربا شفاف بشه  فقط شعله زیاد نباشه ومواظب باشین سر نره . ✔برای سنجیدن قوام امدن مربا یک قطره از مربا را روی بشقابی ریخته و وقتی کمی خنک شد،با انگشت اون رو بلند کنین اگر کمی چسبید و کش آمد ،مربا قوام امده است و باید زیرش را خاموش کنید. ✔اگر توت فرنگی ها بعد از 24 ساعت هنوز اب ننداخته بودن و خیلی شکر حل نشده مونده بود ، توت فرنگی رو ، پنج الی شش دقیقه  حرارت میدیم (طبق کتاب مستطاب آشپزی )و بعددوباره میذارم داخل یخچال  خنک  بشه . بیست و چهار ساعت بمونه ( یا اینکه شب تا صبح ) سپس  اقدام به پخت نهایی مربا میکنیم. . ✔توت فرنگی رو بیشتر از نیم ساعت که حرارت بدیم هم رنگش تیره تر میشه و هم توت فرنگیا له میشن. سوال خیلی ها بود. ✔میتونین توت فرنگی ها رو جدا کنین و ابش رو قوام بیارین و در اخر به شیره مربا اضافه کنین یا اینکه کمی از توت فرنگی و شیره جدا کنین و با میزان دیگه ی اب  و شکر شربت درست کنین. ✔معمولا شربت شکر رو دو برابر وزن میوه در نظر میگیرند . بعد از پخت مربا،اجازه میدیم تا داخل همون قابلمه سرد بشه و بعد از اون داخل شیشه خشک ،تمیز و استریل میریزم و داخل یخچال قرار میدم ✔کپک در اثر رطوبت و گرما به وجود میاد پس حتما توت فرنگیتون رو بعد از شستن بذارین خشک بشه و ابش در بره شربت رو کاملا قوام بیارین و شل و نرم برندارین. ✔مربا رو در یخچال نگهداری کنین اگر مقدار مربا زیاد بود مربا را فریز کنید تا یکسال تازه ی تازه میمونه و هر بار خواستین به اندازه یه کاسه نیم‌ساعت زودتر بیرون بزاربن تازه خوشمزه میمونه . ✔قابلمه لعابی باعث خوشرنگ شدن مربا میشه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍲 😋 مواد لازم: قارچ : 1 بسته کوچک خامه : 100 گرم دال عدس خیس شده :400 گرم سس فلفل تند : 1 ق غ پیاز : 1 عدد گشنیز: 20 شاخه سس بشامل :نیم لیتر پنیر پیتزا : به مقدار لازم لازانیای پیش پخت :1 بسته : ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز . حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند. حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم . در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍜 😋 🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
دعاکنیم برای همه اوناییکه یه دردگوشه قلبشون پنهونه برای دلهای شکسته برای آنهایی که بیمار هستند خدایا حاجت دل همه را روا کن🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم ☕️ هل شش عدد بادیان ستاره ای یک عدد جوز هندی یک عدد چای سیاه یک ق چ دارچین دو تیکه یا یک ق م پودر شده زنجفیل دو تیکه یا یک ق م پودر شده میخک یک ق چ سر خالی فلفل سفید یا اگر نبود سیاه یک دوم ق چ فرقی نداره کوبیده یا نکوبیده اول مواد همرو ی پنج دقیقه رو حرارت تفت میدید تا عطرش در بیاد بعد بریزیر داخل اسیاب و خوب اسیاب کنید اگر اسیاب نداشتید هاون دستی مهم خوب اسیاب و الک شدنشه بعدم به ازای هر لیوان شیر یک قاشق چایخوری از پودر امادش بریزید داخل شیر جوش با شعله کم ی جوش بزنه بعدم با عسل یا نبات یا شکر نوش جون کنید الباقیشم بریزید داخل یک قوطی سر بسته و یا میتونید با مقدار ی پودر کافی میت(پودر شیر)مخلوط کنید هر وقت خواست یک قاشق غذاخوری از این ترکیب بریزید داخل اب جوش و نوش جون کنید کافی میت به ازای هر قاشق چایخوری ماسالا دو الی سه قاشق غذاخوری پودر شیر برای سرو 1 ق م عسل یا شکر به همراه شیر که به ازای هر لیوان شیر 1 ق چ پر مواد ماسالا بریزید راستی اگه آسیاب برقی نداشتین با هاون حسابی بکوبید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردیبهشت به صفحه آخررسید🌸 وقت خداحافظی با 🌸 بوی ناب باران و شکوفه است🌸 در انتهای اردیبهشت 🌸 اینگونه براتون آرزو می‌کنم🙏 خدای بزرگ نصیبتون کند🌸 هر آنچه از خوبی ها🌸 و عشق💖 آرزو دارید🌸🙏 ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
‌ •| مابه دو وسیله میتوانیم منکرات جامعه را ازبین ببریم؛ با ازدواج و نماز ازدواج مهارکننده ← شهوت ونماز ازبین برنده ← غفلت 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده 2 بادنجان 2 سیب زمینی 3 فلفل سبز 1 فلفل قرمز 1 عدد سیر 1 پیاز نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ... روغن زیتون در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین. گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 صبر، نتیجه همه خوبی هاست ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
🔷 🥂 با قاشق مخصوص اسکوپ خوشمزه های هندونه طالبی و آناناس دربیارید داخل لیوان بندازید و روش آب گاز دار سرد بریزید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه، . 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، . 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، . 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
۱کیلو زردآلو ۱ کیلو شکر ۲قاشق آبلیموی تازه ۲تا دونه هل به اندازه زردآلوها،بادوم پوست کنده برای درست کردن اول زردآلوهای سفت و هستشون راحت جدا میشه،هسته های زردآلوهارو جداکنیدکف قابلمه شکر بپاشید و زردآلوهارو بچینید روش،و دوباره شکر بپاشید تاجاییکه زردآلوهارو پوشش بده بعد دوباره تا تموم شدن زردآلوها و شکر این‌کارو ادامه بدید،قابلمه تونو برای ۲۴ ساعت بذارید تو یخچال تا کمی آب بندازه،اگر بعد این مدت آب ننداخت یه استکان آب بهش اضافه کنید و بذارید روشعله زیاد،همینکه شروع به جوشیدن کرد شعله رو متوسط به کم بکنید و چهل دقیقه بذارید آروم بجوشه و زردآلوها کامل بپزن،کف روی مربارو کامل بگیرید چون اگه بمونه توش رنگ مربارو کدر میکنه ،آبلیمو رو به مربا اضافه کنید و بعد چند قل زدن زیرشو خاموش کنید و دوتا دونه هل درسته بندازید داخل مربا و با در باز اجازه بدید ۱۲ ساعت تو‌دمای محیط بمونه و کاملا خنک بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😍🌸عصرتون دل انگیز🌸😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄 اگه می‌خواین یه قارچ سوخاری مثل فست فودیها داشته باشید، خیلی مهمه که از قارچ تازه استفاده کنید و اصلا اون‌ها رو نشویید و فقط با یه دستمال نم‌دار پاک‌شون کنید⁣ چون قار‌چ به خودش آب جذب می‌کنه و موقع پختن آب می‌ندازه⁣ بهتره از پودر سوخاری پانکو یا درشت استفاده کنید⁣ ‌‌‌‎⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ۱ فنجان آرد⁣ ۱/۲ ق‌چ نمک⁣ ۱/۲ ق‌چ پودر سیر⁣ ۱/۲ ق‌چ پاپریکا⁣ ۱/۲ ق‌چ فلفل سیاه⁣ ۱/۲ ق‌چ آویشن⁣ ۲ عدد تخم‌مرغ⁣ ۱ فنجان پودر سوخاری⁣ ۳۰۰ گرم قارچ⁣ ⁣ ⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولد بدون فر🎂. 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن 1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بیکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 لیوان آرد مواد لازم برای کرم خامه قنادی مقداری نسکافه مقداری تخم مرغ ها را به همراه شکر خوب بزنید و سپس مواد مایع را اضافه می کنیم و بعد آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید ، و به مواد اضافه کنید و اروم مخلوط کنید.قابلمه بزرگتر از قالب را کمی اب کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و قالب کیک را داخل آب جوش می گذاریم. یک حوله تمیز را روی در قابلمه بگذارید و در قابلمه را ببندید.کیک بدون نیاز به چرب کردن از قالب خارج می شود البته قالب نچسب به هیچ وجه خراب نمی شود بعد از سرد شدن کامل کیک را از وسط دو قسمت کنید و خامه را بین آن میمالیم و یا مانند فیلم شکوفه میزنیم و روی کیک را هم شکوفه زده و با دانه ی انار تزیین میکنیم شما با هر چیزی دوست داشتید تزیین کنید ماسوره m1 استفاده شده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡  
ماهی_شکم_پر_شمالی مواد لازم ماهی 1 عدد (قزل الا یا هر نوع) زردچوبه+نمک+فلفل+آب لیمو : به مقدار لازم(برای مزه دار کردن ماهی از هرچیز دیگه مثل انواع سس ها هم میتونید استفاده کنید) پیاز : 1 + 1 عدد سیر: 2تا 3 حبه سبزی معطر: خالیواش، چوچاق ، گشنیز ، برگ سیر : 3 قاشق غ خرد شده (اگر خالیواش و چوچاق نداشتید پونه و نعنا اضافه کنید) رب انار : به مقدار لازم (هر نوع به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید ترش یا ملس) گردو و زرشک :مقداری (من گردو استفاده نکردم) کره : مقداری برای رومال طرز تهیه ماهی را حسابی بشورید پولک هاشو بکنید و داخل شکمش رو تمیز کنید . با ادویه و اب لیمو و سیر و پیاز مزه دار کنید و کنار بزارید تا مواد میانی را آماده کنید . پیاز رو تفت بدید تا طلایی شود بعد سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد نمک و فلفل و رب انار و زرشک خیس خورده و گردو اضافه کنید و مخلوط کنید از روی حرارت بردارید. مواد را داخل شکم ماهی بریزید و شکم ماهی را با نخ بدوزید . توی سینی فر چرب شده قرار بدید و روی ماهی با چاقو خط بندازید و با کره ذوب شده چرب کنید و داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدید و هر نیم ساعت یکبار چک کنید چون قدرت فر ها متفاوته برای من ۲ ساعت طول کشید .(نیازی به فویل نیست اما اگه خواستید میتونید روش فویل بکشید) و بعد پخت روشم چند دقیقه گریل کنید تا حسابی خوش رنگ بشه. ماهی شکم پر شمالی داخل تابه هم‌ میتونید درست کنید با روغن و حرارت کم و درب بسته قرار بدید تا مغز پخت و طلایی بشه. برای فر های برقی مثل توستر بیست درجه کمتر تنظیم بشه (بالا و پایین باهم) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼
♥️ (ص) فرمودند: 🍃 کسی که قبر پدر و مادر یا یکی از آندو را در هر یک بار زیارت کند خداوند او را می بخشد و او را نیکوکار می نویسد. 📖 کنز العمال، ج16، ص368 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
❤️ علیه‌السلام فرمودند: 🍃 لجاجت فکر و رای انسان را از بین می برد. 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
یک لیوان جوی پرک‌رو با آب مرغ بپزید.من کمی بلغور گندم‌هم‌بهش اضافه کردم‌که لعاب بیشتری داشته باشه مقداری آب و عصاره مرغ هم‌میتونید بهش اضافه کنید.کل آب این سوپ درحدود هفت تا هشت لیوان‌باید باشه.حالا یک و نیم لیوان ماست رو با دوقاشق غذاخوری آرد و کمی نمک مخلوط کنید.از سوپ‌داغ به تدریج به ماست اضافه کنید ومجددا به ظرف سوپ برگردونید.اگر ماست سرد رو یکدفعه به سوپ اضافه کنید بریده بریده میشه سوپتون.بعداز این‌مرحله دولیوان اسفناج خردکرده رو به سوپ اضافه کنید و بزارید ده دقیقه بجوشه تا پخته شه
🌸"خدا" همه جاهست 💫شاید دیده نمیشه 🌸اما برای حس کردنش 💫یه قلب پاک 🌸و یه بغل عشق میخواد ... 💫"خدا تو قلبته؛ تو چشماته" 🌸تو همه وجودته 💫خداهمینجاست! 🌸تو همین متنی که می خونی 💫چشماتو ببند و احساسش کن ... 🌸شب بهاریتون در پناه خـــدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷به خرداد ماه خوش آمدید🌷 اولین روز خردادماهتون عالی😉👌 الهی🙏 آرامش باشه 😇 شادی باشه 😊 کارخوب باشه👨‍💻 خوشبختی باشه 💖 سلامتی باشه 🤗 خداباشه و شما💖 واین همه خوبی برای شما 🌸🍃 شنبه تون زیبـا و در پنـاه خـدا 🙏
آشوره و یا همان پودینگ حضرت نوح که بعضا از آن به عنوان شله زرد ترکی نیز یاد می‌شود، غذایی است شیرین و مورد علاقه همه مردم ترکیه! 👈مواد لازم 2 لیوان گندم 1لیوان لوبیا سفید 1لیوان نخود 10 عدد انجیر خشک 15 تا 20 عدد زردآلو خشک(قیسی) 1استکان کشمش 1لیوان توت خشک 1لیوان بادام 1لیوان فندق 4 لیوان شکر(بنا به ذائقه تون میتونید کم یا زیاد کنید) پوست  پرتقال رنده شده 1 عدد پرتقال 6 تا 7 عدد میخک بدلخواه سیب یا به خرد شده هم میتوانید اضافه کنید 👈طرزتهیه گندم را در آب جوش 10 دقیقه بجوشانید و سپس آن را آبکش کنید و در یک قابلمه بریزید و به اندازه ای که 5 انگشت آب روی آن را بگیرد روی آن آب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندیدو از شب تا صبح بگذارید بماند.نخود و لوبیا هم بدین منوال انجام دهید. روز بعد  نخود و لوبیا ابکش کرده و آب آنها را بگیرید و در دیگ زود پز تا زمانی که پخته و نرم شوند( ولی له نشوند) بپزید.من انجیر و کشمش و قیسی و توت را جداگانه تا زمانی که نرم شوند آبپز کردم.سپس انجیر و قیسی را خرد کردم. گندم خیسانده شده را روی حرارت بگذارید تا بپزد.میخکها را نیز به آن اضافه کنید.آب داغ دائما آماده داشته باشید و مداوم هم بز نید تا ته نگیرد.هر زمان آب گندم کم شد و پایین آمد به آن آب داغ اضافه کنید.وقتی گندمها به خوبی پختند (لعاب انداختند) فندق ،بادام،نخود،لوبیا،پوست پرتقال ریز رنده شده،کشمش و قیسی خرد شده را در گندمهای پخته شده بریزید و با هم مخلوط کنید و شکر را نیز افزوده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.در آخر انجیرهای خرد شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @Ashpaz
یک و نیم لیتر آب، نمک و سرکه را در قابلمه ای بریزید ، روی حرارت قرار دهید و ده دقیقه آن را بجوشانید سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود. ۲ آب جوش را در قابلمه ای بزرگ ریخته، برگ موهای شسته و خشک شده را به آن اضافه کنید(حرارت روشن نباشد) درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید ده دقیقه بماند سپس آن را آب کشی کنید و بگذاید خنک شود. ۳ برگ ها را ده تا ده تا روی هم گذاشته و لوله کنید و از طول داخل بطری ها قرار دهید. ۴ محلول آب و نمک و سرکه خنک شده را داخل بطری ها بریزید و درب بطری را محکم ببنید. (تا انتها پر کنید به مرور زمان، آب جذب برگ مو هامی شود) ۵ در قابلمه ای بزرگ آب سرد بریزید. بطری ها را داخل آن قرار دهید. به گونه ای که آب روی درب بطری ها قرار بگیرد. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آب آرام آرام به جوش بیاید. به مدت پانزده دقیقه بطری ها را بجوشانید. به این روش استریل کردن بطری شیشه ای میگویند. حال میتوانید کنسرو برگ موهایتان را در هر جایی با هر دمایی نگهداری کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡