eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼يه ظهر قشنگ 🍰يــه دل خـــوش 🌼یــه جمع صـمـیـمی ☕️آرزوى‌ من بــراى شمــا 🌼ظهرتون عاشقانه و شاد     💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
شکر 1 پیمانه(200گرم) خامه صبحانه یک پاکت (180 گرم) ،می تونید کمتر هم بریزید کره 50 گرم سیب به مقدار لازم 👈شکر را داخل تابه یا ظرف مناسبی بریزید وروی حرارت کم گاز بگذارید هم نزنید، هر از گاهی تابه را بچرخانید تا شکر های ذوب شده با مابقی شکرها مخلوط وکل شکر خود به خود ذوب و کاراملی شود پس از ذوب شدن شکر خامه صبحانه گرم شده (روی بخار آب گرم کنید) را به آن اضافه کنید هم بزنید ممکنه مایه در ابتدا کمی سفت بشه حرارت را کم کنید هم بزنید تا قسمت سفت شده باز بشه کره همدمای محیط را نیز اضافه کنید وهم بزنید، تا جایی که کارامل کاملا یکدست واماده شود از روی حرارت برداشته و داغ داخل قالب تفلون سایز 25 تا 28 بریزید وروی ان برش های سیب بچینید(برشها خیلی ضخیم نباشه) . 🚫 اگر برشهای سیب را دورانی بچینید بهتره، یعنی دور تا دور قالب طوری که روی کارامل پوشیده از سیب یا میوه دلخواهتون بشه به این صورت هم پر میوه تر وخوشمزه تره هم احتمال نچسبیدن کارامل به ظرفتون (اگر جنس ظرفتون خوب نیست)کمتره مایه کیک: تخم مرغ 3 عدد شکر 2/3 پیمانه (130گرم) کمی کمتر هم می تونید بریزید روغن مایع 1/2 پیمانه (100گرم) شیر ولرم 1/2پیمانه (100گرم) آرد 1 و1/3 پیمانه (200گرم) بیکینگ پودر 1و 1/2 ق چ . 👈تخم مرغ، شکر ووانیل را باهمزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع وشیر را اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را بریزید و مایه کیک رابا لیسک یکدست کنید، مایه کیک را روی کارامل بریزید در فر ازقبل گرم 180درجه حدود سی تا چهل وپنج دقیقه بپزید بستگی به سایز قالب ودمای فرتون داره ،حتما پخت کیک را چک کنید، ✔می تونید مقداری از کارامل را نگه دارین وروی کیک بریزید ❌اگر قالبتون تفلونه ،کیک را پس ازپختن (تا کارامل شل هست ) بلافا صله برگردونین (می تونین کاغذ روغنی هم بزارین ) ❌اگر قالب دیگه ای داشتین کاغذ روغنی بندازین برش های سیب را روی کاغذ بچینید وسپس کارامل را روی سیبها بریزید و در نهایت مایه کیک و پس از پخت واز دما افتادن کیک را برگردانید وکاغذ را جدا کنید 🌱
🍰 😋 ▫️کیک آرد برنج با دستور نفیسه ▫️آرد برنج يک و نيم ليوان ▫️شكر يک ليوان ▫️كره 50گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️ب.پ يک ق چ ▫️وانيل نصف ق چ ▫️ماست 5 ق غ اگر شير استفاده كردين نصف ليوان ▫️پودر مغز گردو يا بادام ويا فندق 5 ق غ 🔸اول تخم مرغ رو با شكر و وانيل ميزنيم خوب پوک بشه و گرم رنگ و كشدار و بعد كره آب شده و شير يا ماست رو بهش اضافه ميكنيم دو دور با همزن ميزنيم و بعد تو دو مرحله آرد برنج رو بهش اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا موادمون يكدست بشه در آخر ب.پ و پودر گردو ويا هر چى دوست دارين رو بهش اضافه ميكنيم و ميريزيم تو قالب 22 سانتى با درجه 180 فر كه قبلا گرمش كرديم به مدت 30 تا 40 دقيقه ميپزيم ✨
😋 فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه. به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد. فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید. مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💖💖همیشه که نباید همه چیز ، خوب باشد ! در دلِ مشکلات است که آدم ، ساخته می شود . گاهی همین سختی ها و مشکلات ؛ پله ای می شوند به سمتِ بزرگترین موفقیت ها . در مواقعِ سختی ، نا امید نباش . برایِ آرزوهایت بجنگ . و محکم تر از قبل ، ادامه بده ... چه بسیارند ؛ جاده های همواری ، که به مرداب ختم می شوند ، و چه بسیارتر ؛ جاده های ناهموار و صعب العبوری ؛ که به زیباترین باغ ها می رسند . تسلیم نشو ... ! شاید پله ی بعد ؛ ایستگاهِ خوشبختی ات باشد ...💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
💫الـــهــی ... آسمون دلتون ذره ای 🍃🌸ابر نداشته باشه آفتابی آفتابی باشه 💫لبتون پرخنده 🍃🌸چشماتون پراز برق شادی و نفستون همیشہ گرم باشہ 💫عصرتون دلپذیر پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
😋 ✍طرزتهیه: نخود و لوبیا,لوبیا چیتی و عدس,از هر کدوم نصف لیوان رو از شب قبل خیس میکنیم. یدونه چغندر کوچیک و کدو حلوایی رو نگینی ریز میکنیم وهمه را با یک کاسه ابگوشت خوری اب میذاریم بپزه. وقتی حبوباتمون پختن,نصف لیوان برنج از قبل خیس داده شده رو به مواد اضافه میکنیم و میذاریم خوب بپزه تا برنج نرم بشه بعد هم سبزی اش که شامل گشنیز,شوید,تره و برگ چغندر یا اسفناجه رو خوب ریز کرده و به موادمون می افزاییم.حالا تو این مرحله باید اب مواد تموم شده باشه. میریم سراغ حساس ترین و مهم ترین قسمت اش مقدار چهار کیلو دوغ و یا اگه از ماست میخایین استفاده کنین,مقدار دو کیلو ماست و همون اندازه یعنی دو لیتر اب رو با هم مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. حالا سه قاشق کشک رو با یخورده اب رقیق میکنیم و خوب هم میزنیم تا یک دست بشه. حالا میریم سراغ دیگ اشمون اول شعله گازو حسابی زیاد میکنیم و دوغ اماده شدمون رو میریزیم و همینطور کشک اماده شده رو, و حسابی شروع میکنیم به هم زدن و لحظه ای دستمونو ول نمیکنیم,و یک جهت و مدام و تند هم میزنیم تا اش,جوش بیاد و غل غل بکنه.تنها و مهمترین نکته مهم تو اش درست کردن همین هم زدن خوبه که باعث میشه کشک و دوغ نبره و اش یکدستی داشته باشیم.وقتی اش جوش اومد,شعله گازو کمتر میکنیم و بعد پنج دقیقه نصف بسته رشته اشی رو خورد کرده ومیریزیم وصبر میکنیم تا رشته نرم بشه.بعد هم پیاز داغ و نعناو اش جاافتاده.😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
آرد دو لیوان پودر قند یک لیوان زنجبیل یک ق غ پودر هل یک ق چ روغن مایع نصف پیمانه کره ۵۰گرم اول آرد رو الک میکنیم و با قاشق چوبی تو حرارت ملایم ۱۵ دقیقه تفت میدیم تا رنگش کمی تغییر کنه بعد روغن مایع و کره رو اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم واز رو حرارت برمی داریم وپودر قند و پودر زنجبیل پودر هل رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و تا گرم هست باید لایه نان میکادو گذاشته بعد از خنک شدن باید برش بدهیم 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🎥 (پانزاروتی) ✍ کامل با تمام نکات و فوت وفن ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🧆 😋 ▫️۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ▫️۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه ▫️۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری ▫️۱ تخم مرغ ▫️۲ حبه سیر رنده شده ▫️۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ▫️فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم ▫️روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن 🔸 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید
🍝 . مواد لازم : پاستای آبکش شده پوره گوجه فرنگی ورب گوجه پیاز و سیر رنده شده زیتون و روغن زیتون ادویه (نمک فلفل زردچوبه آویشن پاپریکا) فلفل دلمه ای، ذرت و پنیر پیتزا . . دستور تهیه : ● ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو با کمی روغن ‌زیتون تفت میدیم، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم. بعد پوره گوجه، رب گوجه و ادویه ها رو اضافه میکنیم و میذاریم تا آب گوجه کشیده بشه. . ● سس که به غلظت دلخواه رسید پاستای آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و با شعله خیلی کم میذاریم پنج دقیقه بمونه. پاستا رو به ظرف مورد نظرمون اضافه میکنیم روش پنیر پیتزا میریزیم و با ذرت و زیتون تزیینش میکنیم و میذاریم تو فر تا پنیر آب بشه. 😋 ‌❤️ 👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🧆 😋 ▫️۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ▫️۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه ▫️۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری ▫️۱ تخم مرغ ▫️۲ حبه سیر رنده شده ▫️۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ▫️فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم ▫️روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن 🔸 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیب زمینی رنده شده یک عدد متوسط فلفل دلمه یک عدد متوسط یا دوتا کوچک رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سر پر نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر خمیر هزارلا یک بسته زرده تخم مرغ یک عدد زعفران کمی کنجد و سیاهدانه و پنیر پیتزا به دلخواه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
*ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩیم ﺍﺯمون ﻣﯿﭙــﺮﺳﯿﺪﻥ :* *پدرت رو ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ ﻣـﺎدرت رﻮ !؟* *میگفتیم : ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎﺷﻮﻧﻮ !* *ﺍﺻﺮﺍﺭ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ ﻧﻪ !!* *ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ !!!* *ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ ﮐﺪﻭﻣﻪ؟؟؟* *ما ﻫﻢ ﺑﺎ ﺷﺮﻡ ﻭ ﺯﯾﺮ ﻟﺒﯽ میگفتیم :* *ﻣﺎدرم رو !!!* *ﺑﯿــﭽﺎﺭﻩ ﭘﺪﺭ ! ﻟﺒــﺨﻨﺪ تلخی ﻣﯿﺰﺩ ﻭ ...* *ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﻴﻜﺸﻴﺪ ﺟﻠــﻮﯼ ﻫﻤﻪ !!!* *ﺍﻣﺎ ﺍﻻﻥ ﻣﯿﻔﻬــﻤﯿﻢ ﭘــﺪﺭ ﭼﻘﺪﺭ ﺯﺣﻤﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﻴﺸﺪ ﺗــﺎ ﺯﻥ ﻭ بچش ﺯﻧﺪﮔــﯽ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷــﻦ ...* *ﮔﺎﻫﯽ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺑﮕﻮﯾﻢ* *ﺑﺎﺵ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﺒﺎﺷﻢ.* *ﭘﺴﺮﯼ ﭘﺪﺭﺵ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ شام ﺑﻪﺭﺳﺘﻮﺭﺍنی ﺑﺮﺩ ...* *ﭘﺪﺭ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭘﯿﺮ ﻭ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ،* *ﻏﺬﺍﯾﺶ ﺭﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﻭ ﺑﺮ رﻭﯼﻟﺒﺎﺳﺶ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ...* *ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺭﺳﺘﻮﺍﺭﻥ ﺑﺎ ديده ﺣﻘﺎﺭﺕ ﺑﺴﻮﯼ ﻣﺮﺩﭘﯿﺮ ﻣﯿﻨﮕﺮﯾﺴﺘﻨﺪ،* *ﻭ ﭘﺴﺮ ﻫﻢ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺑﻮﺩ و درعوض غذا را به دهان پدر میگذاشت ...* *ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ پدر ﻏﺬﺍﯾﺸﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ، ﭘﺴﺮ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﭘﺪﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺑﺮﺩ،* *ﻟﺒﺎﺳﺶ ﺭﺍ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﺮﺩ، ﻣﻮﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺷﺎﻧﻪ ﺯﺩ ﻭ ﻋﯿﻨﮏﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ تميز و ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ ...* *ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺁﻥ ﺩﻭ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﻭ ﺑﺎ ﺣﻘﺎﺭﺕ ﺑﺴﻮﯼ ﻫﺮ ﺩﻭ آنان ﻣﯿﻨﮕﺮﯾﺴﺘﻨﺪ!!!* *ﭘﺴﺮ ﭘﻮﻝ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻭ ﺑﺎ ﭘﺪﺭ ﺭﺍﻫﯽ ﺩﺭب ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺷﺪ.* *ﺩﺭ این هنگام ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﺯ ﺟﻤﻊ ﺣﺎﺿﺮﯾﻦ بلند شد و ﺻﺪﺍ ﮐﺮﺩ:* *ﭘﺴﺮ... ﺁﯾﺎ ﻓﮑﺮ نمیکنی ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ باقی ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﯼ؟!* *ﭘﺴﺮ ﭘﺎﺳﺦ داﺩ؛ خیر ﺟﻨﺎﺏ...فكر نميكنم ﭼﯿﺰﯼ باقی گذاشته باشم!* *ﺁﻥ ﻣﺮﺩ ﭘﯿﺮ ﮔﻔﺖ :* *خیر ﭘﺴﺮم. اشتباه میکنی. ﺑﺎﻗﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﯼ!* *پسر با تعجب پرسید: چه چیز را؟!* *آن مرد پیر گفت: تو ﺩﺭﺳﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﭘﺴﺮﺍﻥ...* *ﻭ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﭘﺪﺭﺍﻥ باقی گذاشته ای...* *و ﺧﺎﻣﻮﺷﯽ ﻣﻄﻠﻖ ﺑﺮ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺣﺎﮐﻢ ﺷﺪ..!!!* *کاش سوره ای به نام "پدر" بود که این گونه آغاز میشد:* *قسم بر پینه ی دستانت، که بوی نان میدهد و قسم بر چشمان همیشه نگرانت...* *قسم بر بغض فرو خورده ات که شانه ی کوه را لرزاند* *و قسم بر غربتت،* *وقتی هیچ بهشتی زیر پایت نیست ...* *ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻫﺮﭼﯽ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺑﻨﺎمه ﭘـــــــﺪﺭ* *زنده باد همه ی پدران در قید حیات و شاد باد روح تمامی پدران عزیز سفر کرده...*🙏🙏🙏 ❤️پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔🍟با این روش هااتون عالی و ترد و رستورانی بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🍓پودر ژله توت فرنگی 🍦بستنی وانیلی برای تهیه ژله بستنی: ترکیباتش رو به صورت چشمی زدم اما یادتون باشه ژلاتینش زیاد باشه تا حسابی سفت بشه 🍓سیروپ‌ توت فرنگی یا مربای توت فرنگی 🥛شیر برای قرطی بازیش😁: 🍭ترافل های رنگی پنگی 💕مارشمالو 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
"هر محال از دستِ او ممکن شود" هیچ امری برای خداوند، محال نیست. کافی ست اراده کند تا محقق شود. همه ی کائنات گوش به فرمان امر اویند. هیچ کدام از عناصر هستی، خاصیت یا توانایی مستقلی ندارند، همه چیز وابسته به قدرت و اراده ی اوست. کن فیکون یعنی کافی ست بگوید باش تا همه چیز موجود شود.🌱 هرگز از خواسته هایتان گرچه به ظاهر محال ناامید نباشید ، کافی ست او بخواهد. کافی ست اراده کند تا هر شخص گستاخ و بی ادب و سرکشی را، آرام و رام کند. مگر نه آنکه او کسی بود که فضیل عیاض راهزن را تبدیل به یکی از مقربان و بزرگان عرفان کرد.پس او هر سرکش و ناسپاسی را هم اگر اراده کند، مطیع و مقرب می کند. به همین دلیل ما حق نداریم هیچکس را سرزنش کنیم، شاید همان ملحد ناسپاس را در چشم برهم زدنی، تبدیل به یکی از مقربان کند.💚 🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺 🆔 @Atre_naab_khoda 👈 🆔 @Atre_naab_khoda 👈 🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
خوراک بادمجان و عدس بادمجان مكعبی خرد كرده ۳-۴ عدد عدس ۱۰۰ گرم فیله گوجه فرنگی خرد كرده ۲ عدد پرك فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پیاز خرد كرده ۱ عدد سیر له كرده ۴-۵ حبه نعنای خرد كرده ۴ قاشق سوپخوری نمك و فلفل به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه) رب انار ۳ قاشق سوپخوری ماست چكیده برای تزئین به میزان لازم بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجه‌فرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا۱-۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجه‌فرنگی را  لا‌به‌لای هم درون قابلمه قرار دهید. آن‌گاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. می‌توانید این خورش را با برنج میل كنید. . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍗 😋 🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه این مواد برای پنج تا شش بلدرچین کافیه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
•|🕊|• یادمان نرود به قول حاج‌قاسم :)🕊 این انقلاب، آن‌قدر تلاطم و سختے دارد ڪه یڪ روزی شهدا آرزو مےڪنند زندہ شوند و براۍ دفاع از انقلاب دوبارہ شهید شوند....🥀 - #کانال_رسمی_عجایب_جهان👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن پاستیل خونگی👌👌🌸😍 کامل با تمام نکات ریزش 😊👍 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥖🥨🥯🥐 آرد فانتزی ۲ پیمانه شکر ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ شیر یک پ سر خالی نمک نصف ق م خمیر مایه ۱ ق م آب یک سوم پ طرز تهیه : خمیر مایه رو با آب و کمی شکر مخلوط کنید تا عمل بیاد آرد نمک و شکر رو‌مخلوط کنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو بریزید مخلوط کنید؛ بعد کم کم شیر ولرم رو اضافه کنید ؛ تا خمیر یکدست بشه ؛ خمیرتون که صاف و یکدست بشه؛ روغن رو طی سه مرحله اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیرتون یکدست صاف شود؛ بزارید نیم ساعت تو محیط استراحت کنه ( روشو نایلون چرب شده بکشید) حالا خمیر رو دو تا چونه کنید و هر چونه رو تو سینی فر پهن کتید و روشو بازم بپوشونید و بزارید دوباره سی تا چهل و پنج دقیقه استراحت کنه؛ حالا رومال کنید؛ تخم مرغ کامل و یک ق شیر و یک ق روغن مایع رومال کتید و خط بندازید با دست ؛ تو هایلایت پیجم مراحلش کامل هست بره تو ۱۹۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه
تمام آن چیزی که درباره‌ی تو در سرم هست ! ده‌ ها کتاب می‌شود ... اما تمام چیزی که در دلم هست فقط دو کلمه است : پدرم دوستت دارم❤️ ‎‌‌‌ ‎پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) ٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕 ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري 🍀 ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄 ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣 ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير 🥛 ٣: ده تا پانزده گرم كره . . مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم . ✨