•|🕊|•
یادمان نرود
به قول حاجقاسم :)🕊
این انقلاب، آنقدر
تلاطم و سختے دارد
ڪه یڪ روزی شهدا
آرزو مےڪنند زندہ شوند
و براۍ دفاع از انقلاب
دوبارہ شهید شوند....🥀
-
#حاج_قاسم#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب عسلی😊
#کباب 🥓🥓
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن پاستیل خونگی👌👌🌸😍
کامل با تمام نکات ریزش 😊👍
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
ترفندهای جالب آشپزی
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#نان_پیده 🥖🥨🥯🥐
آرد فانتزی ۲ پیمانه
شکر ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
شیر یک پ سر خالی
نمک نصف ق م
خمیر مایه ۱ ق م
آب یک سوم پ
طرز تهیه :
خمیر مایه رو با آب و کمی شکر مخلوط کنید تا عمل بیاد آرد نمک و شکر رومخلوط کنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو بریزید مخلوط کنید؛ بعد کم کم شیر ولرم رو اضافه کنید ؛ تا خمیر یکدست بشه ؛ خمیرتون که صاف و یکدست بشه؛ روغن رو طی سه مرحله اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیرتون یکدست صاف شود؛
بزارید نیم ساعت تو محیط استراحت کنه ( روشو نایلون چرب شده بکشید) حالا خمیر رو دو تا چونه کنید و هر چونه رو تو سینی فر پهن کتید و روشو بازم بپوشونید و بزارید دوباره سی تا چهل و پنج دقیقه استراحت کنه؛
حالا رومال کنید؛ تخم مرغ کامل و یک ق شیر و یک ق روغن مایع
رومال کتید و خط بندازید با دست ؛ تو هایلایت پیجم مراحلش کامل هست بره تو ۱۹۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه
تمام آن چیزی که دربارهی تو در سرم هست !
ده ها کتاب میشود ...
اما تمام چیزی که در دلم هست
فقط دو کلمه است :
پدرم دوستت دارم❤️
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_لاکچری
.
مواد لازم براي چهار نَفَر :
١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان )
٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕
٣: يك عدد پياز
٤: پانزده شاخه جعفري 🍀
٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄
٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣
٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير 🥛
٣: ده تا پانزده گرم كره .
.
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم .
✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برایت آرزو میکنم
لبخند مهمون لبهات بشه
شادی از در و دیواره قلبت
سرازیر بشه.
سلامتی مهمون دائمی
محفلت بشه
زندگیت پراز آرامش باشه و
روزت به قشنگی گل ها💐
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قورمه سبزی
نکته :
استفاده از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در نقاط مختلف ایران سلیقه ای میباشد.
●چاشنی مورد استفاده ی من قره قورت میباشد .
●لوبیا از قبل بصورت جداگانه نیم پز شده و به خورشت اضافه میشود.
● ادویه جات مورد استفاده ی من شامل :
زردچوبه،فلفل سیاه ،فلفل قرمز میباشد
●نمک و چاشنی خورشت در نیم ساعت آخر با خورشت اضافه میشود.
امروز ظهـــــر خواهان آنم
ڪہ ضربان قلبتـــــان
بہ لبخنـــدهاے مڪرر
تڪرار شود
و آنچہ بہ دل آرزو دارید
بےبهانہاے از آن شما باشد
ظهرتون بخیر عزیزان
بفرمایین ناهار
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم؛
سینه مرغ چرخ شده 600 گرم
2 حبه سیر
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آب
2 قاشق غذاخوری شیر
1 فنجان آرد
1 فنجان پودر سوخاری
فلفل سیاه، نمک، پودر کاری
▫️▫️▫️
مواد دیگر
کاهو به اندازه کافی
سس مایونز به اندازه کافی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سینه مرغ و سیر له را با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کرده.
گوشت چرخ کرده مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و نمک و فلفل و پودر کاری را به آن اضافه می کنیم پس از خوب ورز دادن، از مواد به اندازه نارنگی برداشته و بیضی شکل فرم می دهیم
اگر خیلی به دستتان چسبید، دستانتان را کمی آرد پاشی کنید.
در یک بشقاب جداگانه، تخم مرغ، شیر و آب را هم بزنید.
آرد را در بشقاب دیگری ریخته، کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پودر سوخاری را در بشقاب دیگر می گذاریم و مخلوط می کنیم
مواد بیضی شکل را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری آغشته می کنیم و در روغن داغ سرخ کرده تا طلایی شود.
نوش جونتون
🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نارنگی خوشمزههه😻
۳ لیوان آب نارنگی
۱ لیوان شکر
۳ ق غ نشاسته
برای محلبی:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ ق غ نشاسته
۱ ق چ وانیل
نصف فنجان آرد سمولینا(یاپودر ژلاتین)
آب نارنگی و شکر و نشاسته رو روی حرار ت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب مورد نظر رو چرب کرده و میریزیم و یکساعت در یخچال میذاریم و بعد شیر و شکر و سمولینا(اگه نداشتین پودر ژلاتین) و نشاسته رو روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه بعد وانیلو اضافه و در قالب میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد
"-حالِ خوب می خواهی؟!
یاد بگیر رویِ پایِ خودت بایستی،
به خودت تکیه کنی و همه کاره ی دنیای
خودت باشی.
دلت که گرفت، دنبالِ گوشی برایِ شنیدن
و دستی برایِ نوازش نگردی و خودت
درمان دردها و بی کسیِ خودت باشی!
از هیچ کس توقعی نداشته باش!
توقع داشتن از آدم ها، جز اینکه باعث
رنجش، و مانعِ ابتکار و خودباوری ات باشد
نتیجه ی دیگری ندارد!
سعی کن فقط روی خودت، و توانمندی
های خودت حساب کنی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی این چیز کیک خوشمزه و بی نظیر تقدیم نگاه مهربونتون ❤️
چیز کیک تمشک
تاپینگ ( لایه رویی )
تمشک ۲ پیمانه
شکر ۶ قاشق غذاخوری
ژله رزبری فرمند ۱ بسته
فیلینگ ( لایه میانی )
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
تمشک ۱/۵ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
ژلاتین بسته ای فرمند ۲ ساشه یا ۲ قاشق سوپ
آب نصف پیمانه
کراست (لایه زیرین )
کیک اسفنجی
مچبوس
مچبوس🌹
برای درست کردن مچبوس .اول یک پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید .بعد ران مرغ رو اضافه کنید وکمی که تفت دادید نمک وفلفل وزردچوبه رو کمی هل وبرگ بو اضافه کنید در اخر کمی اب بریزید وبزارید تا مرغ بپزه .وقتی مرغ پخت از اب درش بیارید.بر گ بو رو هم بیرون بیارید وبرنج رو اضافه کنید وحالت دم پخت درسش کنید .وقتی برنج ابش تموم شد دم کن بزارید وبزارید دم بکشه بعد مرغ رو کمی زعفران بزنید وبزارید داخل فر تا خوب برشته بشه ولی خشک نشه.واسه مخلفاتش که بهش حشو میگن اول پیاز رو سرخ کنید بعد لپه پخته وبعد کشمش رو اضافه کنید ودر اخر ادویه وکمی نمک و زدچوبه ودارچین وکمی هل کوبیده اضافه میکنیم ووقتی تفت خورد از روی شعله بر میداریم وبرنج رو داخل دیس میکشیم حشو رو بهش اضافه میکنیم ومرغ ها رو روش میچینیم.این یک غذای عربی هست که من این شکلی پختمش .میزان نمیتونم بدم چون اندازه ها رو چشمی میزارم.
.
#بلدرچین
شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتمتو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید.