eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
خوراک بادمجان و عدس بادمجان مكعبی خرد كرده ۳-۴ عدد عدس ۱۰۰ گرم فیله گوجه فرنگی خرد كرده ۲ عدد پرك فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پیاز خرد كرده ۱ عدد سیر له كرده ۴-۵ حبه نعنای خرد كرده ۴ قاشق سوپخوری نمك و فلفل به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه) رب انار ۳ قاشق سوپخوری ماست چكیده برای تزئین به میزان لازم بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجه‌فرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا۱-۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجه‌فرنگی را  لا‌به‌لای هم درون قابلمه قرار دهید. آن‌گاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. می‌توانید این خورش را با برنج میل كنید. . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍗 😋 🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه این مواد برای پنج تا شش بلدرچین کافیه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
•|🕊|• یادمان نرود به قول حاج‌قاسم :)🕊 این انقلاب، آن‌قدر تلاطم و سختے دارد ڪه یڪ روزی شهدا آرزو مےڪنند زندہ شوند و براۍ دفاع از انقلاب دوبارہ شهید شوند....🥀 - #کانال_رسمی_عجایب_جهان👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن پاستیل خونگی👌👌🌸😍 کامل با تمام نکات ریزش 😊👍 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥖🥨🥯🥐 آرد فانتزی ۲ پیمانه شکر ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ شیر یک پ سر خالی نمک نصف ق م خمیر مایه ۱ ق م آب یک سوم پ طرز تهیه : خمیر مایه رو با آب و کمی شکر مخلوط کنید تا عمل بیاد آرد نمک و شکر رو‌مخلوط کنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو بریزید مخلوط کنید؛ بعد کم کم شیر ولرم رو اضافه کنید ؛ تا خمیر یکدست بشه ؛ خمیرتون که صاف و یکدست بشه؛ روغن رو طی سه مرحله اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیرتون یکدست صاف شود؛ بزارید نیم ساعت تو محیط استراحت کنه ( روشو نایلون چرب شده بکشید) حالا خمیر رو دو تا چونه کنید و هر چونه رو تو سینی فر پهن کتید و روشو بازم بپوشونید و بزارید دوباره سی تا چهل و پنج دقیقه استراحت کنه؛ حالا رومال کنید؛ تخم مرغ کامل و یک ق شیر و یک ق روغن مایع رومال کتید و خط بندازید با دست ؛ تو هایلایت پیجم مراحلش کامل هست بره تو ۱۹۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه
تمام آن چیزی که درباره‌ی تو در سرم هست ! ده‌ ها کتاب می‌شود ... اما تمام چیزی که در دلم هست فقط دو کلمه است : پدرم دوستت دارم❤️ ‎‌‌‌ ‎پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) ٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕 ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري 🍀 ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄 ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣 ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير 🥛 ٣: ده تا پانزده گرم كره . . مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم . ✨
به جای کرم های گران قیمت ازگوجه استفاده کنید 🍅گوجه موجب سفید شدن، جوانسازی، کاهش التهاب، رفع چین وچروک، رفع کک و مک وشادابی پوست میشود 👈🏻برش گوجه را20دقیقه روی صورت بگذارید
امشب🌙 برایتان دعا مےڪنم دستتان روزی رسان باشد دلواپسے در خیالتان نماند عشـق در دلتان خانه ڪند و شبتان غرق در آرامش باشد🌺
هر روز 🌸 که چشم می‌گشایی🌸 یعنی قرار است که باشی یعنی هنوز فرصت داری تا زندگی کنی🌸 و هر روز می‌تواند آغازی نو باشد امروزتون پر از اتفاقهای قشنگ🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برایت آرزو میکنم لبخند مهمون لبهات بشه شادی از در و دیواره قلبت سرازیر بشه. سلامتی مهمون دائمی محفلت بشه زندگیت پراز آرامش باشه و روزت به قشنگی گل ها💐 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌قورمه سبزی نکته : استفاده از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در نقاط مختلف ایران سلیقه ای میباشد. ‌ ●چاشنی مورد استفاده ی من قره قورت میباشد . ●لوبیا از قبل بصورت جداگانه نیم پز شده و به خورشت اضافه میشود. ‌ ● ادویه جات مورد استفاده ی من شامل : زردچوبه،فلفل سیاه ،فلفل قرمز میباشد ‌ ●نمک و چاشنی خورشت در نیم ساعت آخر با خورشت اضافه میشود. ‌
امروز ظهـــــر خواهان آنم ڪہ ضربان قلبتـــــان بہ لبخنـــدهاے مڪرر تڪرار شود و آنچہ بہ دل آرزو دارید بےبهانہ‌اے از آن شما باشد ظهرتون بخیر عزیزان بفرمایین ناهار 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم؛ سینه مرغ چرخ شده 600 گرم 2 حبه سیر 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آب 2 قاشق غذاخوری شیر 1 فنجان آرد 1 فنجان پودر سوخاری فلفل سیاه، نمک، پودر کاری ▫️▫️▫️ مواد دیگر کاهو به اندازه کافی سس مایونز به اندازه کافی روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: سینه مرغ و سیر له را با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کرده. گوشت چرخ کرده مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و نمک و فلفل و پودر کاری را به آن اضافه می کنیم پس از خوب ورز دادن، از مواد به اندازه نارنگی برداشته و بیضی شکل فرم می دهیم اگر خیلی به دستتان چسبید، دستانتان را کمی آرد پاشی کنید. در یک بشقاب جداگانه، تخم مرغ، شیر و آب را هم بزنید. آرد را در بشقاب دیگری ریخته، کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پودر سوخاری را در بشقاب دیگر می گذاریم و مخلوط می کنیم مواد بیضی شکل را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری آغشته می کنیم و در روغن داغ سرخ کرده تا طلایی شود. نوش جونتون 🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزههه😻 ۳ لیوان آب نارنگی ۱ لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته برای محلبی: ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲ ق غ نشاسته ۱ ق چ وانیل نصف فنجان آرد سمولینا(یاپودر ژلاتین) آب نارنگی و شکر و نشاسته رو روی حرار ت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب مورد نظر رو چرب کرده و میریزیم و یکساعت در یخچال میذاریم و بعد شیر و شکر و سمولینا(اگه نداشتین پودر ژلاتین) و نشاسته رو روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه بعد وانیلو اضافه و در قالب میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد ‏
"-حالِ خوب می خواهی؟! یاد بگیر رویِ پایِ خودت بایستی، به خودت تکیه کنی و همه کاره ی دنیای خودت باشی. دلت که گرفت، دنبالِ گوشی برایِ شنیدن و دستی برایِ نوازش نگردی و خودت درمان دردها و بی کسیِ خودت باشی! از هیچ کس توقعی نداشته باش! توقع داشتن از آدم ها، جز اینکه باعث رنجش، و مانعِ ابتکار و خودباوری ات باشد نتیجه ی دیگری ندارد! سعی کن فقط روی خودت، و توانمندی های خودت حساب کنی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی این چیز کیک خوشمزه و بی نظیر تقدیم نگاه مهربونتون ❤️ چیز کیک تمشک تاپینگ ( لایه رویی ) تمشک ۲ پیمانه شکر ۶ قاشق غذاخوری ژله رزبری فرمند ۱ بسته فیلینگ ( لایه میانی ) خامه قنادی ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم تمشک ۱/۵ پیمانه شکر ۳ قاشق غذاخوری ژلاتین بسته ای فرمند ۲ ساشه یا ۲ قاشق سوپ آب نصف پیمانه کراست (لایه زیرین ) کیک اسفنجی