#تفاوت_نشاسته_ها
نشاسته گل همین نشاسته معمولیه که تیکه های دراز سفت می شه گفت هستش! که همون نشاسته ی سنتی خودمون هستش... همونی که باهاش فرنی و باسلوق و مشکوفی و زولبیا و فالوده و ... رو درست می کنیم
اما نشاسته ذرت سفیده و وقتی بین دو انگشت بگیری و بسابیش (از رو همون پلاستیک) قرچ قرچ صدا می ده
تو بعضی پودینگ ها، رسپیری بعضی کیک ها و... استفاده می شه... در حقیقت نشاسته گل برای استفاده باید حتما تو یه چیزی حل بشه!
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
🍗آلو کباب یه غذای محلی مازندرانی😋
📝مواد مورد نیاز :
مرغ محلی: ۱ عدد
آلو: ۵۰۰ گرم
زرشک: به مقدار لازم
آبغوره: نصف پیمانه
پیاز: ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و ادویه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با کمی روغن کاملا سرخ می کنیم. آلوها را که از نیم ساعت قبل خیساندیم، با پیاز تفت مختصری می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه را هم اضافه کرده،کمی تفت می دهیم.
آلوها را داخل شکم مرغ ریخته و می دوزیم. مرغ و مابقی آلو را با حدود یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم میگذاریم. ممکن است در حین پخت هم مقداری آب اضافه کنیم.
بعد از حدود یک ساعت که مرغ پخت و به اندازه نصف لیوان آب ته قابلمه باقی ماند، آبغوره را اضافه می کنیم و بعد از حدود پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم. غذا حاضر است.
نوش جان!
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#بادمجان_کبابی
🔅يك روش عالى براى كباب كردن بادمجون👇
بادمجونارو شسته و با چاقو یه برش کوچیک رو پوستش بزنید و بزارید روی شعله پخش کن و حرارت رو زیاد کنید و هرازگاهی اینور اونورش کنید .بعداز کباب شدن به دوقسمت نصفش کنید و با پشت چاقو بادمجونارو از روی پوستش بردارید، به همین راحتی😊
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
✅ پیتزا قالبی سیب زمینی😋
چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش بچینید نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش ولابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای واونو بزارید داخل فر.
#پیتزا_قالبی
╭✵🍝🍔🍝✵╮
@ashpazibano
#سالاد_كلم_بنفش_و_شويد
🔻طرز تهيه:
پنج ليوان كلم باريك خرد شده(ميتونيد از پوستكن استفاده كنيد)+ سه چهارم ليوان شويد خرد شده(بيش از حد ريز نباشه)+ سه تا خيارشور ريز خرد شده(خيارشورها خيلي كوچك نباشن اگر كوچك بود تعداد بيشتري استفاده كنيد)+ پياز ريز خرد شده يك تا دو قاشق غ ،گردو خرد شده سه تا چهار ق غذاخوری(اختیاری)
🔸براي #سس اين #سالاد سه ق مايونز+سه ق ماست سفت+ يك ق مرباخوري شكر+سه تا چهار ق آبليموي تازه+ نمك و فلفل
╭✵🍝🍔🍝✵╮
@ashpazibano
سالاد نخود و ماست😍😍
1. ۱ لیوان نخود پخته
2. ۳عدد فلفل سبز کباب شده
3. ۱/۲لیوان گردوی کوبیده
4. ماست
5. نمک
6. فلفل قرمز
7. زیره
8. روغن زیتون
9. لیمو
10. شیوید
دستور تهیه
پوست فلفل کباب شده را بگیرید و ریز خرد کنید. تمام مواد را مخلوط کرده و مزه آنرا تست کنید. داخل یخچال به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید تا سرد شود و به دلخواه تزئین نمایید آنگاه سرو کنید.
╭✵🍝🍔🍝✵╮
@ashpazibano
#دسر_ساده و بدووون فر 🍰 #اسلایس_خرما_و_پودینگ
یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و 100گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید. 15تا خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید.
حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرماها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
✅موقع خرید مرغ، به این نکات توجه كنيد.🍗
مرغ سالم باید کاملاً تمیز، درخشنده، مرطوب و دارای رنگ سفید و شفاف باشه.
پوست مرغ سالم باید بهطور یکنواخت روی بدن کشیدهشده باشه و نباید هیچگونه پارگی، تورم، تغییر رنگ و خراش داشته باشه.
گوشت مرغ باید سفتی و قوام طبیعی داشته باشه.
چربی طیور باید زرد رنگ، روشن و یکنواخت باشد و هیچگونه بوی بدی نداشته باشه.
مرغ منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید:
داخل بستهبندی پلاستیکی و کاملاً یخزده عرضه بشه.
لاشه حالت لیز و لغزندگی (ناشی از آب شدن و انجماد دوباره) نداشته باشه.
رنگ قسمت شکم طیور تازه باید شفاف، سفید یا زرد رنگ باشد.🍗
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
سالاد ميوه🍊🍋🍎
میوههای لازم: سیب ۲ عدد، فیلهی ۲ عدد پرتقال، دانههای انار ۲ پیمانه، موز ۲ عدد، کیوی ۲ عدد
😋طرز تهیه: تمام میوهها رو به ابعاد دلخواه برش بدید و با هم مخلوط کنید و بعد سس سالاد رو که از ترکیب ۳ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و ۳ قاشق غذاخوری عسل بهدست اومده، روی مخلوط میوهها بریزید. صبحانهی جذاب شما آماده است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
کباب تابه ای خوشمزه
نیم کیلو گوشت چرخکرده گوساله
۱ پیاز درشت
نمک و فلفل و زردچوبه
۳ یا ۴ گوجه فرنگی
پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه ورز بدهید. در تابه روغن بریزید و گوشت را در آن پهن کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت بپزد. سپس در تابه را بردارید و اگر آب گوشت زیاد است بگذارید تبخیرشود ولی مواظب باشید خشک نشود. برش دلخواهتان را به کباب بزنید و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. گوجهفرنگیها را از وسط برش بزنید و اطراف یا روی کباب بچینید و بگذارید بپزد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
پای اسفناج پنیری
پای، یک ظرف غذا پخته شدهاست که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده میشود و یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته میشود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل میشود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد. پای بر اساس لایه خود دستهبندی میشود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#سالاد_و_سس_مخصوص
ترکیبات سس سالاد کاملا سلیقه ایه من همیشه برای تهیه سس از مخلوط ماست و کمی سس مایونز، سس خردل یه حدی که طعم بگیره، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آبلیمو.
گاها مثل ایندفعه یدونه خیارشور رنده ریز میکنم و نمک رو حذف میکنم. در آخر تو ظرف سس کمی سرکه بالزامیک اسپری میکنم و با خلال یا نوک چاقو شکل ابروبادی میدم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#پنکیک_صبحانه 🍪
يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي .
يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه .
تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
🍜پاستا با سس نعناع
🍃پاستا طبق دستور پختم آبكش كردم ( نصف پيمانه آب پخت پاستا كنار بذاريد ) … سينه مرغ انگشتي برش زدم گريل كردم ميتونيد سرخ كنيد يا آبپز … پياز خرد كردم داخل روغن تف دادم سبك شد سير له شده اضافه كردم به اضافه كمي زردچوبه و فلفل سياه و نمك تف دادم عطر سير بلند شد ٣٠ برگ نعناع تازه اضافه كردم و بعد يك پيمانه خامه ( من نصف خامه و نصف ماست ريختم ) (نعناع ميشه كم و زياد بريزيد ) بعد همه رو داخل ميكسر ريختم به اضافه آب پخت پاستا ، ميكس كردم سپس روي پاستا ريختم و مخلوط كردم چند دقيقه روي حرارت هم زدم و بعد در كنار مرغ سرو كردم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#کوبیده مخلوط با طعم عالی
گوشت گوسفند و گوساله هر کدوم نیم کیلو ،سینه مرغ چرخ شده یکعدد. پیاز رنده شده یکعدد بزرگ،فلفلهای رنگی یک پیمانه (لیوان فرانسوی )جعفری خرد شده و کمی تره نصف پیمانه ،آرد معمولی دو قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم بعد از یه ورز حسابی به سیخ میکشیم و میزازیم دو ساعتی تو یخچال بمونه بعد هم کباب و نوش جان.
شما میتونید مواد رو نصف کنید این مقدار 16 الی 18 سیخ کبابه
پ.ن. من نصف مواد رو واسه همبرگر تو تابه کنار میزارم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
راز خوشمزه شدن كوكوسبزى
😋
اول اینکه، سبزی کوکو باید کاملاً ریز و ساطوری خرد شده باشه.
دوم اینکه، برای اینکه کوکوتون وانره، باید سبزی کوکو بدون آب باشد یعنی اگه از فریزر خارجشده باید بذارید یخش کاملاً باز بشه.
سوم اینکه، تخممرغها رو دونهدونه اضافه کنید. ببینید که هنوز مایع کوکو سفته یا به شُلی ماست شده. بهمحض اینکه مثل ماست شل شد، دیگه تخممرغ نزنید.
چهارم اینکه، اگه ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد سفید اضافه کنید، بافت کوکوتون بهتر میشه.
پنجم اینکه، اگه زرشک کوکو رو با آرد مخلوط کنید، زرشک تهنشین نمیشه و نمیسوزه.
ششم اینکه، اگه یکم مرزهیِ خشکِ پودرشده (حدود یک قاشق چایخوری) به مواد کوکو اضافه کنید، طعم بسیار دلچسبی میگیره.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#سبزى_پلو_با_ماهى
پوست ماهى رو كندم و تكه تكه كردم و بعد توى مخلوط روغن زيتون ،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،زعفران،پياز رنده شده،سير،ابليمو وجعفرى به مدت چهار پنج ساعت مزه دار كردم و بعد توى سينى فر فويل گذاشتم و ماهى هارو با فاصله روش چيدم و ماهى رو دوباره با زعفران غليظ رومال كردم و توى فرى كه از قبل با دماى ٢٠٠ درجه گرم شده بود گذاشتم تا بپزه.....
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano