eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم👇 تخم مرغ: سه عدد(زرده و سفیده جدا شود) شکر: ۹۰گرم(معادل نصف لیوان یه قاشق غذاخوری کمتر) آرد: ۹۰گرم(دو سوم لیوان فرانسوی به اضافه یه قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت: ۲۵گرم(تقریبا ۳ ق.غ) وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد بکینگ پودر: یک چهارم ق.چ استاندارد پودرقند: به میزان لازم خامه قنادی: ۳۰۰گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧁🍓 توت فرنگی پوره شده ۲۰۰ گرم(بعد از جوشیدن ۷۵ گرم باقی میماند) شکر ۱۴۰ گرم(سه چهارم لیوان) آب ۵۰ میلی لیتر(یک چهارم لیوان) پودر ژلاتین(یا آگار آگار) ۵ گرم(یک قاشق غذاخوری) رنگ صورتی دلخواه برای مرنگ: سفیده تخم مرغ ۳۵ گرم(یک عدد درشت) شکر ۳۵ گرم (دو قاشق غذاخوری) جوهر لیمو یک پنس 🕊❤️🕊
"زندگی" یعنی... بخند ، هرچند که غمگینی؛ ببخش ، هرچند که مسکینی؛ فراموش کن ، هرچند که دلگیری... اینگونه بودن زیباست هر چند که آسان نیست... ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
روزهایی را به یاد بیاور که واسه چیزهایی که الان داری دعا می کردی ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#شیر_برنج .
بالاترین عبادت تفکر و تعقل است. امام علی (ع) (غررالحکم) آشپزی خاص سلام طاعات و عیاداتتون قبول دوستان عزیزم 🙏🌷 خیلی خیلی در ایام و این شب التماس دعا دارم 🙏🙏💐💐💐 من و پسرجان خیلی شیر برنج دوست داریم بر خلاف همسر جان 🤭😉 شما شیربرنج رو با چی می خورید ، من خودم با شیره انگور خیلی دوست دارم 🤗. برنج ۱ لیوان شیر ۲ تا ۳ لیوان شکر ۳ ق غ (این میزان سلیقه ای است) پودر هل ۱/۲ ق چ گلاب ۲ تا ۳ ق غ کره ۱ ق ع خامه صبحانه ۲ تا ۳ ق غ(دل به خواهی) برنج رو اول خوب شستم ، دو ، سه ساعت خیس کردم . بعد هم میشه با همون آب بزارید بپزه و یا نه می تونید از اول با شیر خیس کنید و کلا با شیر بپزید. من با آب گذاشتم بپزه تا کمی مغز برنج نرم بشه بعد بهش شیر اضافه کردم . فقط مدام هم بزنید تا ته نگیره . بعد از مدتی شکر و در آخر پودر هل و گلاب رو اضافه کردم . در آخر کره ریختم . خواستید نریزید اینکار باعث میشه که وقتی شیر برنج بست روش ترک نخوره . خامه هم می تونید بریزید آخر کار وقتی که حرارت رو خاموش کردیم ، می ریزم و ترکیب می کنیم. بعد در ظرف کشیدم . هر طور دوست داشتید تزیین کنید. این مقدار ۴ تا کاسه متوسط میشه 🌟
اشپزی بانو ایرانی
#شربت_آب_لیمو_و_خیار .
آشپزی خاص گشاده رويى تو نشانگر بزرگوارى و كرامت نفس توست. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام نازنین ها شربت خوشمزه و عالی برای رفع تشنگی ، این روزها می چسبه 😋☺️ لیموترش ۵ تا ۶ عدد عسل ۲ ق غ(جاش شکر هم میشه) خیار ۱ عدد گلاب ۲ ق غ آب یک پارچ عسل رو با کمی آب ولرم ترکیب کردم . آب لیموها رو گرفتم و بهش اضافه کردم . خیار رو پوست گرفتم و رنده ریز کردم . داخل پارچ ترکیب عسل و لیمو و خیار رنده شده و حدود یک پارچ آب ریختم ، گلاب رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . می تونید یخ هم اضافه کنید و نوشیدنی مون آماده است .
اشپزی بانو ایرانی
#رولت_مرغ .
انسان خوش اخلاق، از دوستی مردمان خوب برخوردار است و از تعرّض آدم‏های نابکار در امان است . امام صادق (ع) (مستدرک الوسایل) آشپزی خاص سلام از خوراک های خوشمزه و دوست داشتنی 😍 برای ۳ نفر سینه مرغ ۱عدد (۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم) پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه هویج ۱ تا ۲ عدد آرد سوخاری ۱ ق غ گردو و زرشک و جعفری به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ سینه مرغ رو چرخ کردم . یه پیاز و دو حبه سیر رو رنده کردم . با هم مخلوط کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا بهش اضافه کردم ، آرد سوخاری ریختم. می تونید از سبزی هایی مثل جعفری و گشتیز و یا حتی سبزی های معطر خشک هم استفاده کنید. مواد رو ورز دادم . یه کیسه فریزر رو روی صفحه کارم پهن کردم ،مواد رو روش پهن کردم . مواد میانی دل به خواهیه ، من هویج پخته رو دو نیم کردم و قرار دادم ، کمی زرشک و گردو و جعفری هم ریختم . بعد با کمک کیسه فریزر رول کردم . توی تابه ای روغن ریختم و رول رو با کمک کیسه فریزر برداشتم و داخل تابه انداختم ،یه طرفش که کمی سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه . برای سس :توی ظرف دیگه یک عدد پیاز خرد شده رو تفت دادم و بعد رب گوجه و زردچوبه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و حدودا یک و نیم لیوان آب جوش بهش اضافه کردم ، نمک و فلفل ریختم. وقتی جوشید سس رو به رولت داخل تابه اضافه کردم . در تابه رو گذاشتم با حرارت کم بپزه .حدودا نیم ساعت زمان پخت لازم هستش . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🌮🌯 گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم قارچ ۱۰۰تا۲۰۰گرم‌ سوسیس و‌کالباس مکعبی خورد شده ۱پیمانه فلفل دلمه ای خورد شده ۲ ق س زرد چوبه ۱ق چ فلفل سیاه یک دوم ق چ فلفل قرمز یک چهارم ق چ پودر فلفل دلمه ای یک دوم ق چ نمک یک ق چ پنیر پیتزا مقداری پودر سیر یک .. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥣🍑 دو کیلو هلو یک کیلو و نیم شکر یک قاشق‌جوهر لیمو یک قاشق کره 🌟
🌺 ماه رمضان به سه قسمت تقسیم میشه: 🔸دهه اول رحــمت 🔸 دهه دوم مغفــرت 🔸 دهه سوم اجـابت 🌸 پس دهه اول را دعا کنیم رحمت خدا نصیب حال ما بشه و کلمه طیبه را زیاد بخوانیم: لا اله الا الله 🌸 دهه دوم را استغفار بخوانیم تا عفو شویم : استغفرالله و اتوب الیه 🌸 دهه سوم برای طلب بهشت و رهایی از جهنم دعا کنیم: اللهم اجرنی من النار.اللهم ادخلن الجنت. 🌹 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌺طاعات و عبادات شما قبول التماس دعا ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
39.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍟 سیب زمینی:۵۰۰گرم(۳عدد متوسط) نشاسته ذرت:۵۰گرم(نصف لیوان,) بکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری نمک:۱قاشق چایخوری پودر پاپریکا:۱قاشق چایخوری روغن مایع:۵قاشق فلفل قرمز:۱قاشق .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍢🥩 گوشت سردست گوساله ۶۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز کاملا آب گرفته ۳۵۰-۴۰۰ گرم نمک یک قاشق چای خوری فلفل سیاه یک قاشق چای خوری ادویه کبابی یا هر ادویه دیگه ای و زعفران کاملا اختیاری میتونید اضافه کنید پیاز و ادویه ها رو با گوشت مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم سه الی چهار داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه بعد دوباره چند دقیقه ای ورز میدیم و شروع میکنیم به سیخ گرفتن بعد روی منتقل میذاریم و بلافاصله کباب هارو باد میزنیم و پشت و رو میکنیم تا کباب خودشو بگیره و از سیخ جدا نشه . با این مقدار حدود دوازده تا کوبیده خواهیم داشت. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍮 دو پاکت کرم کارامل یک و نیم ق.غ قهوه فوری (نسکافه) قابل حذف سه لیوان شیر مقداری بیسکویت (اختیاریه و قابل حذف 🕊❤️🕊
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥟 سیب زمینی کوچیک 5_6 عدد پیاز 1 عدد تره جعفری(اختیاری) نمک فلفل سیاه پودر سیر فلفل قرمز(میتونید حذف کنید اگه تند دوست ندارید) نان لواش روغن 🕊❤️🕊
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_کاستوبک .
شخص امین آن کسی است که از خدا بترسد . امام صادق (ع) (بحار،) سلام کیک خیلی خوشمزه ، اسم این کیک köstebek هستش ، یه کیک ترکیه ای ، معنیش میشه موش کور 😁 ، به خاطر اون مدلی که داره و شکلش مثل لونه و خونه موش کور میشه این اسم رو گذاشتند ، منم هر دو اسم رو براتون گفتم 😊 تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۲۷۰ گرم (کمی کمتر از دو لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) پودر کاکائو ۲ ق غ کرم شانتی ۲ بسته (پودر خامه) شیر یا آب سرد یک لیوان توت فرنگی به میزان لازم تخم مرغ و شکر رو با همزن ، ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم .آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و ۳ بار الک کردم . قالب من ۲۰ در ۳۰ هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم . مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم ، داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری قرار دادم . کاغذ روغنی رو کندم و گذاشتم که خنک بشه . رویه کیک هم که کمی برآمده شده جدا کردم و کیک اضافه رو پودر کردم . کیک بعد از خنک شدن داخل قالب قرار دادم .برای اینکه راحت بتونم از قالب در بیارم کف قالب سلفون انداختم ‌. کرم شانتی رو با شیر (یا آب سرد) ترکیب کردم و با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم . روی کیک یک لیوان شیر ریختم . توت فرنگی رو به دلخواه کف و دیواره چیدم .از کرم شانتی داخل قیف ریختم و روی کیک و توت فرنگی ریختم و با کاردک صاف کردم . کیک پودر شده رو هم روش ریختم . کیک رو چند ساعتی یخچال قرار دادم تا خوشمزه تر هم بشه و بعد از قالب خارج کردم و سلفون رو جدا کردم . به دلخواه برش دادم و روش توت فرنگی چیدم . پ.ن : بدون فر کیک رو می تونید داخل تابه درست کنید . جای کرم شانتی می تونید از ترکیب خامه (صبحانه یا قنادی) و پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) استفاده کنید ، اگر خامه صبحانه استفاده شد شکر هم بریزید . جای توت فرنگی میشه از موز هم استفاده کر .
اشپزی بانو ایرانی
#سیب_زمینی_بامیه_ای .
بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد. پیامبر اکرم (ص) (انوار العلویه) . سلام دوستان گلم . یکی از تنقلات خوشمزه و حتی به عنوان پیش غذا و دورچین ها می تونین استفاده کنید . خیلی خوشمزه و ترد و عالیه ‌. روغن هم زیاد به خودش جذب نمی کنه . توی نت بگردین همین روش رو اکثرا برای سیب زمینی بامیه ای می بینین اما یه سری نکات هست که من در حین پخت متوجه شدم که اشاره هم می کنم توی دستور بهش . . آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) آب ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان) تخم مرغ ۱ تا دو عدد سیب زمینی ۲ عدد (حدودا ۲۰۰ گرم) کره ۲۰ گرم نمک ۱ ق چ بیکینگ پودر نصف ق چ زردچوبه به میزان لازم کره رو روی حرارت قرار دادم و آب ریختم داخل قابلمه و وقتی ردی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده رو به یک باره داخلش ریختم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع کردم به جمع کردن خمیر و خمیر روی حرارت مدام پشت و رو کردم تا جایی که دیگه منسجم بشه و دیگه نشه جا به جا کرد . بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم که از دما بیفته . سیب زمینی ها رو گذاشتم آبپز بشه . بعد پوستش رو کندم و رنده زیز کردم . یا حای می تونین بکوبین فقط حسابی له بشه . کمی نمک و زردچوبه ریختم . خمیر که از دما افتاد تخم مرغ بهش اضافه کردم و مواد سیب زمینی رو ریختم و بیکینگ پودر هم اضافه کردم و با دستم چنگ زدم و ورز دادم . من دیدم خمیرم سفت تره و از ماسوره خوب رد نمیشه . یه تخم مرغ دیگه هم بهش اضافه کردم . بعد داخل قیف همراه ماسوره ریختم . ماسوره ای که استفاده کرم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشه . یه ظرفی که خوب بهتره گود باشه رو داخلش روغن ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم . روعن که داغ شد مواد رو از ماسوره رد کردم .تعداد اولی ها رو کوچولو درست کردم بعد مابقیش رو درازتر درست کردم . دل به خواهیه هر طور بخواید . و بعد سرخش کردم . روعنی هم به خودش جذب نمی کنه . فقط باید توی روغن شناور باشه . حرارت هم ملایم باشه روغن هم گرم باشه . یه نکته ای هم بگم سری بعدی هم که درست می کنید داخل روغن سیب زمینی بامیه ای هاتون کف می کنه این کاملا طبیعیه ، توی خمیرهایی که توشون تخم مرغ دادن به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشه . از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشه . .
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_دو_رنگ .
مواد لازم:تخم مرغ ۴عدد.شکر۱و۱/۲پ.شیر۱پ.ماست ۱/۲پ.روغن مایع۲/۳پ.آرد سفید سه صفر۳پ.بیکینگ پودر۳ق چ.نمک۱/۸ق چ.وانیل ۱/۴ق چ. -برای این قالب از پیمانه و قاشقهای استاندارد آشپزی استفاده کردم. طرز تهیه: ابتدا قالب را با کره همدمای محیط چرب کنید.آرد بپاشید.آرد اضافی را خارج کرده و بذارین یخچال تا کره سفت بشه.تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک(آرد،نمک،بیکینگ پودر) که دو بار الک شده در دو مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.خمیر را دوقسمت کنید به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده چند قاشق خمیر کاکائویی در چند جای قالب بریزید بعد چند قاشق خمیر سفید و مجددا کاکائویی همینطور تا خمیر کیک تموم بشه قالب رو درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار دهید.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید.بعد از بیرون آوردن از فر بعد از ده دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید تا کاملا خنک بشه و آماده برای برش زدن. ✔خیلی از دوستان در مورد جدا شدن کیک از قالب پرسیدن.ببینید دوستان من اگه هر نوع قالبی رو با کره که به دمای محیط رسیده و نرمه چرب کنید(منظورم کره ذوب شده نیست)مخصوصا قسمتهای فرو رفته، بعد با الک روش آرد بپاشید و آرد اضافیش رو خارج کنید و بذارین یخچال تا کره سفت بشه و آرد بهش بچسبه بعد بیارین بیرون و خمیر کیک رو بریزین داخلش اینطوری به هیچ عنوان دیگه کیک به قالب نمیچسبه و خیلی راحت جدا میشه.دیگه نیازی به روغن جدا کننده و ارده و....هیچی نیست.روغن جامد هم میشه ولی این روزا دیگه فکر نمیکنم جایگاهی توی خانواده ها داشته باشه. بعضی دوستان گفتن ما با روغن مایع چرب میکنیم خیلی هم خوب جدا میشه دیگه نیازی به این کارا نیست بله باید بگم برای قالبهای صاف و حتی طرحداری که زیاد فرورفتگی نداشته باشه شاید جواب بده ولی برای قالبهای اینچنینی خیر. 🌟
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کتلت(شامی) 👆🏻👆🏻 به روش من؛ راحت و خوشمزه😉 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌮🧆 .برگ مو دویست تا سیصد گرم گوشت چرخ کرد250گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد سرخ شده سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری) حدود چهار پنج قاشق خردشده لپه نصف لیوان آبپز شده برنج یک لیوان سرخالی مواد سس دلمه: اب... دو فنجان شیره ی انگور.... دو قاشق غذاخوری سرکه قرمز..... نصف استکان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥟 این میزان مواد، تقریبا یک بسته نون تست میبره. که برای هر اسنک دوتا نون میخواید. دیگه خودتون حساب کنید چه تعدادی میخواید. اگه تو هر بسته بیست عدد نون تست باشه، ده عدد اسنک میشه که اونارو هم چون از وسط نصف میکنیم، میشه بیست تا. اسنک رو با هر موادی که بخواید میتونید درست کنید. مثل : سوسیس، کالباس، گوشت، مرغ و... سوسیس : ۱۰۰ گرم قارچ : ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای : یک عدد کالباس : ۱۰۰ گرم ذرت : به میزان لازم پنیر پیتزا : به میزان دلخواه نون تست هارو بذارید تو دستگاه ساندویچ ساز. اگه این دستگاه رو نداشتید. یه تابه بردارید، روی نون از مواد بریزید و بعدش پنیر بعد هم یه تابه بردارید. نون بذارید توش و روی نون یه چیز سنگین مثل یه قابلمه دیگه یا هر چیزی که میخواید بذارید. چند دقیقه زمان بدید یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی شه و بعد سس بزنید و روش آویشن بریزید. 🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍭🍡🥛 ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کن 🍂🍁
اشپزی بانو ایرانی
#بادمجان_شکم_پر .
. روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام مهربونا یه غذای خیلی خوشمزه😋 و عالی که هم می تونین با نون بخورین و هم با برنج . اصل این غذا به ترک ها می رسه ولی خیلی جاها درست می کنن و حالا با کمی تغییرات اینکه مواد داخلش چه طور باشه و چی کاملا سلیقه ای و هر طور دوست دارید می تونید تنظیم کنید 😊. . برای ۴ نفر بادمجان به تعداد افراد ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سیر ۲ حبه نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم جعفری یا گشنیز خرد شده به میزان دل خواه رب گوجه ۲ ق غ بادمجون ها رو من راه راه برش دادم . بعد از وسطش شکاف ایجاد کردم طوری که از اون طرف پاره نشه . بعد کمی نمک پاشیدم و گذاشتم بمونه .( می تونین داخل آب نمک نیم ساعت بزارین ) بعد آبش رو با دستمال خشک کردم و داخل تابه سرخش کردم . در تابه رو هم مثل همیشه گذاشتم این طوری کمتر هم روعن جذب می کنه . من با همین روعن کم سرخ کردم 🙂 . برای مواد میانی شما هر طور دوست دارید وذایقه خودتونه می تونید تنظیم کنید . یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم سیر رو هم اضافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده (فلفل دلمه ای هم دوست داشته باشید می تونید بریزین من این دفعه نداشتم ) نمک و زردچوبه و پاپریکا و رب هم ریختم . داخل شکم بادمجون ها رو با این مواد پر کردم . توی تابه ای یه پیاز خرد شده رو تفت دادم ، زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم .دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و ریختم و کمی آب و نمکو فلفل رو هم اضافه کردم وقتی جوشیدبه آهستگی بادمجون ها رو قرار دادم و گذاشتم بپزه . هر از چند گاهی از این سس روی بادمجون ها هم می ریختم . حواستون باشه زیاد نزارین بپزه و له بشه . .