💠اهل بیت (ع) و اقامه نماز
🕊امام حسین (ع ) : "الذین ان مکنا هم فی الارض اقاموا الصلاة " قال : هذه فینا اهل البیت (در تفسیر آیه ) "کسانی که اگر ما به آنها در زمین قدرت و حکومت دهیم ،نماز را به پا می دارند" فرمود: این در مورد ماخاندان اهل بیت است .
📚( بحار الانوار، ج ,24 ص 166 )
#حسین_جاااان ❤️
زیباترین وضوے محرم ڪہ گریه است
باید ڪہ اشڪ را بہ نظر کیمیا کنیم...
#امیرحسامیوسفے
#نماز_اول_وقت #عاشقان_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
🌷🌾🌷🌾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
Kashani-13980610-Rooze01Moharram-Alzahra(S)-Thaqalain_IR1.mp3
17.26M
🏴 #فایل_صوتی
✅سازمان دهنده های جامعه ی شیعه: ولایت، برائت و تقیّه
✳️ موضوع اختصاصی روز اول: مقدمه در اهمیت عزاداری، مقدمه و جایگاه بحث، تعریف اولیه ولایت
🎙حجت_الاسلام_کاشانی
🌷🌾🌷🌾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🍀🌾🍃🌷🌿🥀
🍃🥀🍀
🌾🌿
🌷
#شخصیت_های_تاريخ_زمان_مولا_
🌴اشرس بن حسّان بكري
🔹اشرس، از اصحاب اميرمؤمنان عليه السلام و كارگزارِ حضرت در شهر «انبار» بود.
«انبار» در اصل «فلوجه» نام داشت، اما چون كسري آن را انبار حبوبات قرار داده بود، به شهر انبار نام گذاري شد. معاويه كه پس از جنگ صفّين همواره به فكر نابود كردن بلاد تحت فرمان اميرالمؤمنين عليه السلام بود، شش هزار نفر را به فرماندهي «سفيان بن عون غامدي» براي غارت و تصرف شهر «هيت» گسيل داشت و از آن جا به شهر انبار و سپس به مدائن برود و مردم را تار و مار كند و شهر را به غارت ببرد. او ابتدا در شهر «هيت» كار خود را كرد، چون در قتل و غارت مانعي نديد، از آن جا به شهر انبار رفت، اما اشرس بن حسان كه حاكم آن جا بود، با نيروهاي تحت فرمانش به مصاف دشمن رفت.
🔸نيروهايش ابتدا پانصد نفر بودند، كه سيصد نفر از آنان متفرق شدند. وي در آغاز جنگ نيز به كساني كه دل در گرو جهاد و شهادت نداشتند، اجازه فرار داد، لذا تنها با سي نفر از نيروهايش در ميدان جنگ، در كمال صبر و بردباري به جهاد پرداخت و سرانجام همگي به شهادت رسيدند، وقتي اين خبر به حضرت علي عليه السلام رسيد، بسيار ناراحت شد و به نخيله تشريف فرما شد، مردم جمع شدند و به حضرت عرض كردند ما به دستور شما دشمن را دفع خواهيم كرد، ولي حضرت به آنها فرمود: شما نه براي خودتان و نه براي من كفيت ميكنيد، لذا گروهي به فرماندهي «سعيد بن قيس» را به دنبال «سفيان بن عوف» خونخوار سپاه معاويه فرستاد ولي آنها تا شهر «هيت» سفيان را تعقيب كردند اما او را نيافتند و به كوفه بازگشتند. (۱).
البته در نام حاكم شهر انبار كه به شهادت رسيد، اختلاف نظر هست در تاريخ طبري و تاريخ الكامل، نام وي «اشرس بن حسان» است، اما برخي نيز وي را «حسّان بن حسان» ناميده اند. از اميرالمؤمنين عليه السلام در خطبه اي از نهج البلاغه چنين ذكر گرديده است كه حضرت براي ترغيب مردم به جهاد و مذمت مردم كوفه ونيز ذكر فضايل حاكم انبار از «حسّان بن حسّان بكري» نام برده و فرموده اند: يكي از فرماندهان لشكر غارتگر معاويه به شهر مرزي انبار حمله كرده است و فرماندار من «حسّان بن حسّان بكري» را كشته و سربازان و مرزبانان شما را از آن سرزمين بيرون رانده است. (۲).
لكن محتمل است نام اصلي وي «حسان» باشد و اشرس لقب وي بوده است، و به «اشرس بن حسان بكري» معروف شده، چنان كه در تاريخ طبري و الكامل آمده است.
📚تاريخ طبري، ج ۵، ص ۱۳۴؛ الكامل في التاريخ، ج ۲، ص ۴۲۵.
📚نهج البلاغه، خطبه ۲۷.
🌷🌿🌾🍀🥀🍃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
4_6008363817778546279.mp3
2.13M
🎧#حتما_گوش_کنید👆
✅ حرمت محرم،نگه نمیداری
حرمت زندگیتومیشکنن
🔹چرااینقدرجوان مرگی است
بسیارمهم
🎙حاج_اقا_دانشمند
🔹 #نشر_دهید
🌷🌿🌾🍀🍃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
⁉️چه شد که امامحسین(ع) به قتلگاه رفت؟ در اثر سازشِ ابوموسیاشعریها!
🌀اگر ریشۀ تاریخی مظلومیت امامحسین(ع) را بررسی کنیم به «خط سازش» میرسیم
🔻 عزاداری سیدالشهدا(ع) و مکتب امامخمینی(ره)- ۲
🔹 چه شد که امامحسین(ع) به قتلگاه رفت؟ آیا جز در اثر سازشِ اشعثها و ابوموسیاشعریها این اتفاق افتاد؟! در واقع این اشعثها و ابوموسیاشعریها بودند که مقدمات کربلا و غربت امامحسین(ع) را فراهم کردند.
🔹 چرا امیرالمؤمنین(ع) ابوموسیاشعریها را لعنت میکرد؟! آیا جز این بود که آنها دم از صلح میزدند و میگفتند «علی(ع) همهاش جنگ راه میاندازد!» آیا واقعاً علی(ع) جنگ راه میانداخت یا اینکه جنگ را به ایشان تحمیل میکردند؟!
🔹 با اینکه ابوموسیاشعری، خودش رانتخوار بیتالمال بود، مردم برخلاف نظر امیرالمؤمنین(ع)-که میفرمود: «او شایسته نیست»- به ابوموسی رأی دادند.
🔹 چرا ابوموسیاشعری رأی آورد؟ آیا مردم افراد رانتخوار را دوست داشتند؟! نه، بهخاطر اینکه ابوموسی شعار دروغین «صلح» را مطرح میکرد. همینها بودند که مقدمۀ کار یزید را فراهم کردند و یزید را بهقدرت رساندند.
🔹 اگر ریشههای تاریخی مظلومیت امامحسین(ع) را بیان کنید، به خط سازش میرسید و به آن حدیث مشهور میرسید که میفرماید: این امت هم سامری دارد، سامری این امت، شعارش «لا قتال» است و نمونۀ سامریهای امت پیامبر(ص) ابوموسی اشعری و کسانی مثل اشعث هستند. (امالی مفید/ص۳۰)
🔹علیرضا پناهیان
🔻برنامۀ جهانآرا- ۹۸.۶.۶
🌷🌿🌾🍀🍃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
نگاه مهدوی به عاشورا استاد ملایی.mp3
4.34M
👌👌👌از دریچه #مهدویت به #عاشورا بنگرید
#صوتی👈تشریح یک حدیث مهدوی عجیب:
💎امام صادق علیهالسلام: إذا توالت ثلاثة أسماء محمد و علي و الحسن كان رابعهم قائمهم؛ هنگامی که سه اسم ائمه به ترتیب محمد،علی، و حسن در کنار بیایند چهارمین آنها قائم،خواهد بود! (كمال الدين و تمام النعمة، ج2، ص: 334).
🎙استاد ملایی
🌷🌾🌷🌾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍