💠روزمان را با آیات قرآن نورانی کنیم:
🌟لا الشَّمْسُ يَنْبَغِي لَهَا أَنْ تُدْرِكَ الْقَمَرَ وَلَا اللَّيْلُ سَابِقُ النَّهَارِ ۚ وَكُلٌّ فِي فَلَكٍ يَسْبَحُونَ
✨✨نه خورشید را سزاست که به ماه رسد، و نه شب بر روز پیشی میگیرد؛ و هر کدام در مسیر خود شناورند.
📗سوره یونس آیه 40
🌟خدایا !
مرا قلبی ده
که سراسر آن را وجودت فراگرفته باشد
چنان خون در رگم جاری باش
که مکانی برای ناامیدی نماند
تو برایم امید محضی
هر نفسی که میکشم و در انتظار نفس بعدی میمانم
یعنی به تو امید دارم
✨✨خدایا !
دل به تو سپرده ام و به امید تو نشسته ام
هر که هستم و هر چه هستم ..
پیش از این که از میان برخیزم مرا در آغوش خود گیر که جز تو هیچ کس را ندارم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
⬛️🔲🔳◼️◾️▪️▪️▪️▪️
⚫️بعد از کربلا چه گذشت...(قسمت 9)
🌹اهل بیت علیه السلام در پاسخ یزید گفتند:
ما برای حسین علیه السلام عزاداری نکردیم،فعلا میخواهیم برایش عزاداری کنیم.
🔴یزید قبول کرد و خانه مجلللی در اختیارشان قرار داد و هفت روز در دمشق به عزاداری پرداختند.
▪️ تمام زنان قریشی و هاشمی که در شام زندگی میکردند حتی زنان بنی امیه و خانواده یزید لباس سیاه پوشیدند و در عزای حسینی شرکت کردند...▪️
پس از آنکه مردم شام خاندان اهل بیت را شناختند،مخصوصا بعد از سخنرانی کوبنده حضرت زینب و امام سجاد علیه السلام ،حکومت بنی امیه به افتضاح کشیده شد و انقلاب فکری در مردم ایجاد نمود.
🔥یزید امام سجاد را خواست و اظهار داشت:
خدا لعنت کند پسر مرجانه را! اگر من با پدرت روبرو میشدم تمام پیشنهادات اورا میپذیرفتم،لکن مقدرات الهی است که باید اجرا شود،اکنون حاجتی داری،بخواه.
🌷 امام سجاد علیه السلام فرمود:
حاجت اولم این است که سر بابایم حسین را به من نشان بدهی تا اورا دیدار و وداع کنم.
🔅دوم دستور بده هرچه از ما غارت کردند به ما برگردانند.
🔅سوم اگر قصد کشتنم را داری کسی را همراه زنان بفرست تا ایشان را به حرم جدشان برگرداند.
♨️ یزید گفت: سر پدرت را هرگز نخواهی دید،
اما از قتل تو گذشتم تو خود آنها را به وطن میرسانی
و به جای آنچه از شما گرفته اند چندین برابر به شما خواهم داد.
🌷امام فرمود: چشم داشتی به مال تو نداریم بلکه در میان این اموال لباسهایی است که جده ام حضرت زهرا آنرا رشته و بافته است
و مخصوصا روسری و پیراهن و گوشواره های فاطمه دختر رسول خدا در میان آنهاست..
♨️ یزید دستور داد آنها را برگردانند و دویست دینار هم بر آنها افزود که امام علیه السلام آنرا در میان فقرا تقسیم کرد.
⚫️ورود اهل بیت به میعادگاه عاشقان(کربلا)
🔸هنگامی که اهل بیت اباعبدالله در مسیر به سوی مدینه به سرزمین عراق رسیدند به راهنما گفتند: ما را از راه کربلا ببرید که نتوانستیم روز عاشورا عزاداری کنیم.
⚫️چون به قتلگاه اباعبدالله رسیدند جابر ابن عبدالله انصاری و جماعتی از بنی هاشم را دیدند که برای زیارت حسین ابن علی آمده بودند و همزمان با اهل بیت وارد کربلا شده بودند.
🔹این گروه تا چشمشان به خاندان اباعبدالله افتاد صدارا به شیون و زاری بلند کردند و عزای حسین را برپا کردند. آنچنان عزاخانه ای تشکیل شد که زنان قبایل نزدیک هم اجتماع کردند و سه روز عزاداری ادامه داشت...🏴🏴
#ادامه_دارد...
📚نفس المهموم ص455
بحار ج 45 ص144
ارشاد ص 247
حیات الامام حسین ج3 ص392
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
سبک زندگی عاشورایی زمینه ساز حکومت مهدوی 8-ملایی.mp3
10.78M
#سبك_زندگي_عاشورايي_زمينهساز_حكومت_مهدوي
🎙استادملایی
🔺قسمت هشتم_بخش اول: "تفسیر هدف زندگی" از منظر امام حسین علیه السلام
🔸توی زندگی دنبال هرچی هستی، به همون اندازه قیمت داری.
🔸قدر الرجل علی قدر همته
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🌾🍃🌷🌿🥀☘️
🌷🍃🌾
☘️🥀
🌿
#ادامه🌴ترجمه و شرح خطبه 6 نهج البلاغه؛ سرکوب کردن سرکشان
🔹در برابر دشمن نبايد غافلگير شد!
💠امام در پاسخ کسانى که پيشنهاد عدم تعقيب «طلحه» و «زبير» پيمان شکن را مى کردند، مى فرمايد: «به خدا سوگند من همچون کفتار نيستم که با ضربات آرام و ملايم (در برابر لانه اش) به خواب مى رود تا صيّاد به او مى رسد و دشمنى که در کمين اوست غافلگيرش مى کند!» (وَاللهِ لا اَکُونُ کَالضَّبُعِ(2) تَنامُ عَلى طُولِ اللَّدْمِ(3)، حَتّى يَصِلَ اِلَيْها طالِبُها، وَ يَخْتِلَها(4) راصِدُها(5)).
اين ضرب المثل از آن جا پيدا شده است که معروف است کفتار حيوان ابلهى است و به آسانى مى توان او را شکار کرد; به اين ترتيب که صيّاد آهسته با ته پاى خود يا قطعه سنگ يا چوبدستى به در لانه کفتار مى زند و او به خواب مى رود سپس او را به راحتى صيد مى کند.
در اين جا افسانه هايى نيز ساخته شده، از جمله اين که صيّاد آرام و آهسته مى گويد: اى کفتار! در خانه ات آرام گير و بخواب و اين سخن را چند بار تکرار مى کند. او هم به انتهاى لانه اش مى رود و مى خوابد و مى گويد: کفتار در خانه نيست، کفتار خوابيده است. سپس در خواب فرو مى رود و صيّاد وارد لانه او مى شود و با طناب مى بندد و بيرون مى برد و به همين جهت کسانى را که در برابر دشمن به راحتى غافلگير مى شوند به کفتار تشبيه مى کنند.
واقعيّتهاى تاريخى آن زمان نشان مى دهد که پيشنهاد عدم تعقيب «طلحه» و «زبير» بسيار ساده لوحانه بود; چرا که نقشه اين بود که آنها «بصره» و سپس «کوفه» را در اختيار خود بگيرند و «معاويه» با آنها بيعت کند و در «شام» از مردم نيز براى آنان بيعت بگيرد و به اين ترتيب بخشهاى عمده جهان اسلام در اختيار جاه طلبان پيمان شکن قرار گيرد و تنها مدينه در دست «على»(عليه السلام) بماند.
آنها با تکيه بر شعار خونخواهى «عثمان» روز به روز مردم را به هيجان بيشتر فرا مى خواندند و تدريجاً اين شعار که قاتل «عثمان»، «على»(عليه السلام) است را در ميان مردم پخش مى کردند و مردم ناآگاه را بر ضدّ امام مى شوراندند.
✅واضح است که اگر «اميرمؤمنان على»(عليه السلام) با سرعت، ابتکار عمل را در دست نمى گرفت نقشه منافقان به زودى عملى مى شد و همان گونه که مى دانيد با آن سرعت عمل که امام در پيش گرفت نخستين توطئه و تلاش جدايى طلبان را در نطفه خاموش ساخت و به آسانى «بصره» و «کوفه» و تمام عراق را نجات داد و اگر برنامه امام در مورد ظالمان «شام» با مخالفت بعضى از ياران ناآگاه روبه رو نمى شد به خوبى «شام» نيز از شرّ ظالمان نجات مى يافت و پاکسازى مى شد و جهان اسلام يکپارچه در اختيار آن حضرت قرار مى گرفت ولى متأسفانه ـ همان گونه که در ذيل خطبه «شقشقيّه» بيان شد ـ جهل و ناآگاهى و لجاجت در برابر فريب و نيرنگ دشمن، کار خود را کرد و جنگ با «شاميان» در آستانه پيروزى کامل، متوقّف گشت.
❇️سپس در ادامه اين سخن امام به نکته ديگرى مى پردازد که گفتار اوّلش را با آن تکميل مى کند، مى فرمايد: «من نه تنها غافلگير نمى شوم بلکه با هوشيارى تمام مراقب مخالفان هستم و ابتکار عمل را از دست نمى دهم و با شمشير برنده هواداران حق، بر کسانى که به حق پشت کرده اند نبرد مى کنم و با دستيارى فرمانبرداران مطيع با عاصيان ناباور مى جنگم; و اين روش هميشگى من است تا روزى که زندگى ام پايان گيرد!» (وَلکِنّى اَضْرِبُ بِالْمُقْبِلِ اِلَى الْحَقِّ الْمُدْبِرَ عَنْهُ، وَ بِالسّامِعِ الْمُطيعِ الْعاصِيَ الْمُريبَ اَبَداً، حَتّى يَاْتى عَلَىَّ يَوْمى).
✳️بديهى است در يک جامعه، همواره همه مردم طالب حق نيستند; گروهى بى ايمان يا سست ايمان و هواپرست و جاه طلب وجود دارند که وجود يک پيشواى عالم و عادل را مزاحم منافع نامشروع خود مى بينند و دست به تحريکات مى زنند و از حربه هاى فريب و نيرنگ و دروغ و تهمت و شايعه پراکنى بهره مى گيرند. پيشوايان آگاه و بيدار بايد به اين گونه افراد مهلت ندهند همانند يک عضو فاسد سرطانى، آنها را از پيکر جامعه جدا سازند و نابود کنند; و در صورتى که خطرشان شديد نباشد آنها را محدود کنند; و هميشه هواداران حق و مطيعان گوش بر فرمان، سلاح برنده اى براى در هم کوبيدن اين گروهند.
#ادامه_دارد #قسمت_دوم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🌾🍃🌷🌿🥀🕊
💎امام زمان(عج) در كلام اميرمؤمنان عليه السلام❣️
✨✨(بسم الله الرحمن الرحیم)✨✨
❇️اميرمؤمنان فرمود: «يَا شَوْقَاهْ إِلَي رُؤْيَتِهِمْ فِي حَالِ ظُهُورِ دَوْلَتِهِمْ؛ چقدر مشتاق ديدار آنها هستم، در آن زمان كه در ظهور دولتشان به سر مي برند!».
🌀مسئله مهدويت و سيماي حضرت مهدي عليه السلام در كلمات گهربار امير مؤمنان علي عليه السلام.
✅الف. اشتياق به رؤيت مهدي عليه السلام😍❣️
🌼يوسف كنعان عشق، بنده رخسار اوست / خضر بيابان عشق تشنه گفتار اوست
موسي عمران عشق طالب ديدار اوست / كيست سليمان عشق بر در او يك فقير(1)
🌹علي عليه السلام آنجا كه سخن از مهدي عليه السلام به ميان مي آيد، به سينه خود اشاره كرده و آهي كشيده، مي فرمايد: «شَوْقاً اِلَي رُؤْيَتِهِ؛(2) چه قدر به ديدار او مشتاقم!» و در نهج البلاغه مي فرمايد: «أَلَا بِأَبِي وَ أُمِّي مِنْ عِدَّةٍ أَسْمَائُهُمْ فِي السَّمَاءِ مَعْرُوفَةٌ وَ فِي الْأَرْضِ مَجْهُولَة؛(3)آگاه باشيد! آنان كه پدر و مادرم فدايشان باد، از كساني هستند كه نام آنها در آسمان معروف و در زمين ناشناخته است.»
🌟امير مؤمنان عليه السلام در مورد صفات ظاهري آن حضرت نيز مي فرمايد: «هُوَ شَابٌّ مَرْبُوعٌ حَسَنُ الْوَجْهِ حَسَنُ الشَّعْرِ يَسِيلُ شَعْرُهُ عَلَي مَنْكِبَيْهِ وَ نُورُ وَجْهِهِ يَعْلُو سَوَادَ لِحْيَتِهِ وَ رَأْسِهِ بِأَبِي ابْنُ خِيَرَةِ الْإِمَاءِ؛(4) او جواني چهار شانه، نيكو صورت و نيكو موي مي باشد كه موي او بر شانه هايش فرو ريخته و درخشندگي چهره اش، سياهي موي محاسن و سر او را تحت الشعاع قرار مي دهد. پدرم فداي او باد كه فرزند بهترين بانوان است.»
🌸ديده در هجر تو شرمنده هجرانم كرد / بسكه شبها گهر اشك بدامانم كرد
شمه اي از گل روي تو به بلبل گفتم / آن تنك حوصله رسواي گلستانم كرد
گوشه اي از غم هجران تو گفتم با شمع / آنقدر سوخت كه از گفته پشيمانم كرد
❇️آن حضرت در سخن ديگري در نهج البلاغة امام زمان عليه السلام را اين گونه مي ستايد: «اللَّهُمَّ بَلَي لَا تَخْلُو الْأَرْضُ مِنْ قَائِمٍ لِلَّهِ بِحُجَّةٍ إِمَّا ظَاهِراً مَشْهُوراً وَ إِمَّا خَائِفاً مَغْمُوراً؛(5) آري خداوندا! زمين هيچ گاه از حجت الهي خالي نيست كه براي خدا [با برهان روشن ]قيام كند. [آن حجت و امام ] يا ظاهر و مشهور و يا ترسان و مستور است.» و در همانجا مي فرمايد: «به خدا سوگند كه تعدادشان اندك است، ولي نزد خداوند بزرگ مقدارند؛ [چرا] كه خداوند بزرگ به وسيله آنان حجتها و نشانه هاي خود را نگاه مي دارد تا به كساني كه همانندشان هستند، بسپارند ...؛ آنان كه دانش و نور حقيقت بيني بر قلبشان تابيده و روح يقين را دريافته اند كه با آنچه خوشگذرانها دشوار مي شمردند و با آنچه ناآگاهان از آن هراس داشتند، انس گرفتند. در دنيا با بدنهايي زندگي مي كنند كه ارواحشان به جهان بالا پيوند خورده است. آنان جانشينان خدا در زمين و دعوت كنندگان مردم به دين خدايند.» آن گاه فرمود: «آه آه شَوْقاً إِلَي رُؤْيَتِهِمْ؛(6) آه آه! چه قدر مشتاق ديدارشان هستم.»
🔶مخصوصاً دوران ظهور آن حضرت و استقرار حكومت عادلانه او كه جمال و كمال، دولت و صولت گرد هم آمده، سخت مورد اشتياق اميرمؤمنان بوده است؛ لذا فرمود: «يَا شَوْقَاهْ إِلَي رُؤْيَتِهِمْ فِي حَالِ ظُهُورِ دَوْلَتِهِمْ؛(7) چقدر مشتاق ديدار آنها هستم، در آن زمان كه در ظهور دولتشان به سر مي برند!»
#ادامه_دارد #قسمت_یک
📚پی نوشت :
1)- مرحوم شيخ حسين اصفهاني (كمپاني) .
2)- بحارالانوار، محمد باقر مجلسي، ج 51، ص 115، ذيل روايت 13.
3)- نهج البلاغة، محمد دشتي، خطبه 187، ص 368.
4)- بحارالانوار، ج 51، ص 36، ح 6؛ روزگار رهايي، كامل سليمان، ترجمه علي اكبر مهدي پور، ج 1، ص 123؛ كتاب الغيبة، شيخ طوسي، مؤسسه معارف اسلامي، ص 47.
5)- كمال الدين، شيخ صدوق، انتشارات مسجد جمكران، دوم، 1382، ج 1، صص 542 - 543؛ نهج البلاغة، حكمت 147.
6)- همان.
7)- الكافي، محمد بن يعقوب كليني، دار التعارف، ج 1، ص 235، ح 3.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
💠دستور به #بزرگ_داشت_فرزندان
🍃 از رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) نقل شده است:
«أَكْرِمُوا أَوْلَادَكُمْ وَ أَحْسِنُوا أَدَبَهُمْ يُغْفَرْ لَكُمْ.»
مكارمالأخلاق، ص222
«فرزندانتان را بزرگ بدارید و ادبهایشان را نیکو نمایید؛ تا آمرزیده شوید.»
🍃 اما چرا حضرت بزرگداشت فرزندان تأکید نمودهاند؟
در احادیث زیر به فواید «کرامت نفس» اشاره شده است...
🍃 از امام سجاد (علیهالسلام) نقل شده است:
«مَنْ كَرُمَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ هَانَتْ عَلَيْهِ الدُّنْيَا.»
تحفالعقول، ص278
«هرکه نفْسِ خود را والا بداند، "دنیا" را پست میانگارد.»
🍃 از امیر مؤمنان (علیهالسلام) نقل شده است:
«مَنْ كَرُمَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ هَانَتْ عَلَيْهِ شَهَوَاتُهُ.»
نهجالبلاغة، ص555
«هرکه نفْس خود را والا بداند، "شهوت"هایش را پست میانگارد.»
🍃 از امیر مؤمنان (علیهالسلام) نقل شده است:
«مَنْ كَرُمَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ لَمْ يُهِنْهَا بِالْمَعْصِيَةِ.»
عيونالحكموالمواعظ، ص439
«هرکه نفْس خود را والا بداند، آن را با "معصیت" پست نمیگرداند.»
🍃 از امیر مؤمنان (علیهالسلام) نقل شده است:
«مَنْ كَرُمَتْ نَفْسُهُ قَلَّ شِقَاقُهُ وَ خِلَافُهُ.»
عيونالحكموالمواعظ، ص464
«هرکه نفْسش والا باشد، "دشمنی و ناسازگاریاش" (با دیگران) کم خواهد بود.»
🍃 از امیر مؤمنان (علیهالسلام) نقل شده است:
«مَنْ كَرُمَتْ نَفْسُهُ اسْتَهَانَ بِالْبَذْلِ وَ الْإِسْعَافِ»
غررالحکم، ص629
«هرکه نفْسش والا باشد، "بخشش به دیگران" و "کمک به نیازمندان" برایش راحت است.»
✅شخصیت دادن به کودک، یکی از اصول تربیتی مهم است. چنانچه در احادیث مذکور ملاحظه فرمودید، اگر کسی نفْسِ خود را بزرگ بداند، شأنِ خود را اجل از این میداند که دامانش را به پستیهای دنیا و شهوات و معصیتها آلوده نماید. چنین کسی در رابطه با دیگران نیز کریمانه و بزرگوارانه برخورد میکند.
✅ امروز زمینههای آلودگی به دنیا و شهوات و گناهان گوناگون فراهم است و روزبهروز نیز در حال گسترش است. فرزندان ما روزگاری را تجربه میکنند که این زمینهها بسیار بیشتر از امروز خواهد بود. بنابراین لازم است فرزندانی تربیت کنیم که تاب مقاومت در برابر هجمههای روزگار خویش را نیز داشته باشند.
✅ به این منظور، یکی از مسائلی که والدین باید مورد توجه قرار دهند و در عمل به آن اهتمام داشته باشند، شخصیت دادن به کودک و بزرگداشتِ اوست. این، یکی از ابزار مصونیتبخش به کودکان، در برابر آن هجمههاست.
#احادیث_تربیتی
@Asheghan_Amiralmomenin
⠀
#حسین_جان
توخواستیّ وحاجت من شدرواحسین
بر نذر های گشته ادا گریه می کنم
تو در ازای اشک به من کربلا بده
من در ازای کرب و بلا گریه می کنم
قدمهایم را، تا کربلا
نذر آمدنت میکنم…
جاده یکصدا دعای فرج شده است
#خوشا_راهی_که_پایانش_تو_باشی
#اربعین_نزدیک_است
#امام_حسین ع
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹کلیپ
حج عاشقان
کرب و بلا
#خورشید_زمین
#اربعین_کربلا_نرم_می_میرم
🎙استاد رائفی_پور
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🥀🌿🌷🍃🌾🕊
🌷🍃
🥀🕊
✨﷽✨
💠 #تفسیر_زیارت_عاشورا
🔹استاد احسان عبادی
8️⃣1️⃣#قسمت_18
💠«حَلَّتْ بِفِنائِكَ..»
✅ما یک فَنا داریم و یک فِنا داریم این خیلی مهم است، چون در بعضی جاها اشتباه ترجمه کردند. وقتی فَنا بگوییم یعنی نابودی و هلاکت، طرف به فَنا رفت اما فِنا که اینجا هم فِنا است. یعنی آستان و درگاه، یعنی آن ارواحی که حل شده باشند در آستان امام حسین (ع)، نه اینکه در خود امام حل شده باشد. در آستان ولایت آقا ابا عبدالله اصحاب حل شدند. پس این «بِفِنائِكَ» هلاکت و نابودی نیست، منظور آستان و درگاه امام حسین است.
🔰همانطور که مقام امام حسین با اصحاب فرق می کرد و خدا در اول زیارتنامه جدا آورد. خود اصحاب هم مقامشان با همدیگر فرق می کرد، یقینا همه ی شهدای کربلا در بهشت در یک مقام نیستند کسی مثل حبیب بن مظاهر مقامش بسیار بالاتر است یا افراد دیگری که از حبیب پایین تر بودند مقامشان پایین تر است. ولی چون همه ی آنها خودشان را به امام حسین پیوند زدند و حسینی شدند اگر اینطور بگوییم، خدا همه یشان را با صفت «جَمِعیاً» با هم آورد و برای آنها تفاوت قائل نشد.
🌟«اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهار» یعنی همیشه تا زمانی که روزها و شب ها باشد من این سلامم را به امام حسین می دهم و جالب این است می گوید «سَلامُ الله» یعنی سلام خدا، یعنی زائر حتی خودش را شاید لایق این نداند که به امام حسین سلام کند، سلام را از جانب خدا به امام حسین می دهد.
✨«اَبَداً ما بَقیتُ» یعنی همیشه، همیشه به یاد امام حسین (ع) هستم. یکی از اسرار اینکه آدم زیارت عاشورا را در طول روز تقسیم کند و صد بارش را بگوید همین است در طول روز به یاد امام حسین است و این ذکر را می گوید و مداومت دارد.📿
💫«یا اَباعَبْدِاللَّهِ لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِیَّهُ وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتِ الْمُصیبَهُ بِکَ عَلَیْنا وَ عَلى جَمیعِ اَهْل ِالاِْسْلامِ و َجَلَّتْ وَ عَظُمَتْ مُصیبَتُکَ فِى السَّمواتِ عَلى جَمیعِ اَهْلِ السَّمواتِ» در این فراز می گوید امام حسین (ع) مصیبت تو، آن بلایی که سر تو آمد بر ما عظیم بود و ما را خیلی داغدار کرد، نه تنها بر ما بلکه بر تمام اهل اسلام و حتی اهل آسمان ها. در حقیقت به نوعی اهل زمین را هم شامل می شود.
⚠️ نکته: چرا خدا از این جنایتی که در حق امام حسین (ع) بکار برده شد یک تعبیر عظیم دارد و می گوید جنایتی عظیم در حق امام شد؟!
💢اینجا خدا دارد جرم را معرفی می کند چون در فرازهای بعدی ما به لعنت کردن می رسیم. وقتی می خواهیم دشمنان امام حسین (ع) را لعنت کنیم خدا اول جرم ایشان را بیان می کند تا بدانیم به چه علتی داریم ظالمین را لعنت می کنیم، چون لعن های زیارت عاشورا بیشتر از سلام هایش است به همین خاطر خدا باید به ما بگوید دلیل این لعن ها برای چه است و به چه علتی لعنت می کنیم.
✅در قانون خودمان هم داریم هر چه جرم بزرگتر باشد، مجازاتش هم سنگین تر است. اینجا هم دارد می گوید این لعنت هایی که شما می کنید به خاطر این ظلم بزرگی است که اینها کردند و اینقدر این ظلم بزرگ بود که نه تنها تمام اهل زمین بلکه تمام اهل آسمان ها هم به گریه افتادند و بر مصیبت امام حسین (ع) عزاداری کردند.
#ادامه_دارد ...
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 18
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹کلیپی زیبا ویژه شب جمعه کربلا با تصاویری خاص👌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🌾🍃🌷🌿🥀🕊
🌷🍃🌾
🥀🌿
🕊
#پرتوی از فضایل امیرالمؤمنین از منظر اهل سنت:
❇️در آخرین آیه از سوره "رعد"، خدا به پیامبرش تسلی میدهد كه اگر كافران میگویند تو پیامبر نیستی، به آنان بگو دو شاهد دارم كه مرا كفایت میكنند، الله و كسی كه علم الكتاب در نزد اوست. روایات شیعه و بسیاری از روایات اهل سنت، دلالت دارد كه شاهد دوم یعنی آن كسی كه صاحب علم الكتاب است، امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب است.
✅توجه فرمایید كه امیرالمؤمنین (علیه السلام) در این آیه صاحب علم كتاب معرفی شده و این در حالی است كه قرآن كریم در سوره نمل شخصی از یاران سلیمان پیامبر (صلی الله علیه و آله) را به عنوان صاحب جزئی از علم كتاب معرفی نموده و بیان میدارد كه وی توانست تخت سلطنتی ملكه سبا را در یك چشم بر هم زدن از یمن به بیت المقدس بیاورد و علی بن ابی طالب صاحب تمام این علم است.
آیه مورد بحث، شمهای از ولایت تكوینی به معنای قدرت تصرف در عالم وجود است كه ائمه معصومین (علیهم السلام) دارای آن بودهاند.
📚شواهد التنزیل، ج1، صص 307-310/ الاتقان سیوطی، ج 1، ص 13/ ینابیع المودة، ص 102/ تفسیر قرطبی – تفسیر روح المعانی – تفسیر طبری – الله المنثور – تفسیر خازن)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
OstadAli-JavaneMovafagh-ThaqalainSite.mp3
19.17M
✅جوان موفق در بیان امیرالمؤمنین علیه السلام
#جلسه_1
🎙استاد عالی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #امام_حسین علیه السلام و #بودایی ها
👌این #کلیپ_ویژه را حتماً ببینید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
#یا_امام_رضا
چہ بی منٺ اینجا دوا می دهند
نجف را در این صحنها می دهند
بگو ڪاظمین و... تو را می دهند
مدینه و یا سامرا می دهند
و پایین پا #ڪربلا می دهند
#برات_اربعین
#رزق_محرم 🏴
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم😍
🕊 اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِڪَ ❣️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
🔲🔳◼️◾️◾️◾️
❗️مبادا برای امام زمان مثل حرّ جُعفی باشیم❗️🥀🥀🥀
عبیدالله حُر جعفی نگاه از خیمه گاه کاروانیان گرفت و به تیمار اسب پرداخت.
زمانی نگذشت که صدایی او را خواند.
🥀
گفت؛ عبیدالله حُر جعفی، گِران ارمغانی برایت آوردهام اگر بپذیری؟
گفت؛ از جانب چه کس؟ اصلاً تو کیستی؟
گفت؛ حجاج بن مَسروق! از جانب حسین بن علی. او ترا به یاری میطلبد.
🥀
گفت؛ یاری او در توان من نیست. وانگهی، اگر جنگی در بگیرد به یقین همه تان کشته می شوید.
حجاج گفت؛ میخواهد تو را ببیند.
گفت؛ نه دوست دارم او مرا ببیند و نه من او را!
🥀
حجاج لحظاتی به او نگریست، سپس به جانب خیمهگاه روان شد.
عبیدالله نگاه از او گرفت و تیمار اسب را ادامه داد.
🥀
لحظاتی گذشت و صدای قافله سالار او را به خود آورد.
گفت؛ فرزند حُر! در دوران عمرت گناهان و خطاهای زیادی مرتکب شدی، میخواهی از خطاها و گناه هایت توبه کنی؟
🥀
گفت؛ چگونه؟ گفت؛ فرزند دختر پیامبرت را یاری کن و در رکاب او با دشمنانش بجنگ.
عبیدالله گفت؛ بخدا قسم، فرمان بری و پیروی از تو، سعادت و خوشبختی ابدی است.
🥀
اما یاری من سودی به حالت ندارد.
در کوفه هم کسی را مصمم به یاری ات ندیدم. مرا معاف کن، که از مرگ بسیار گریزانم.🥀
گفت؛ اگر شهید نشوی می میری!
گفت؛ از من بگذر، در عوض اسب تیزپایی دارم که به تو می بخشم.
قافله سالار نگاهی به او کرد.
🥀
گفت؛ حال که تو از نثار جانت در راه ما امتناع میکنی، ما نه به تو نیاز داریم و نه به اسب تو.
و حرکت کرد، چند قدم برداشت، و سپس ایستاد و نگاه سوی عبیدالله گرداند.🥀
گفت؛ تا میتوانی خودت را به دور دستها برسان و از اینجا دور باش تا صدای استغاثۀ ما را نشنوی.
بخدا سوگند اگر کسی صدای استغاثۀ ما را بشنود و به یاری ما نشتابد،
خدا به آتش جهنم او را عذاب میکند.🥀
📚قاموس الرجال ج۷ ص۶۳
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍