#لوبیا_پلو شیرازی 🍛 😋
▫️برنج 1 کیلو
▫️شوید تازه 750 گرم
▫️لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
▫️پودر دارچین به میزان دلخواه
▫️زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
▫️روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه
● لوبیاها رو از شب قبل خیس میکنیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم تا هم نفخ لوبیا گرفته بشه و هم هنگام پخت زودتر بپزه. لوبیاها رو توی مقداری آب میپزیم تا آبش کم بشه و به خوردش بره
● تو این فاصله شویدها رو خوب میشوریم و بعد از خشک شدن کامل به صورت یکدست خرد میکنیم.
بعد از پخته شدن لوبیاها و خرد کردن سبزی ها برنج رو آبکش میكنیم و شوید و لوبیا رو به ترتیب لایه به لایه روی برنج میریزیم و در
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#اکبرجوجه
نصف مرغ رو با پوستش ,
با نمک فلفل زعفرون و دو ق آبلیموترش مزه دار کنید و یه شب بذارید یخچال بمونه تا ترد و لطیف بشه و بوی مرغ گرفته شه.
داخل قابلمه گودی دو پیمانه روغن ، کره و نصف فنجان محلول زعفرون و آب بریزید و بذارید داغ شه مرغ داخل قابلمه بذارید (طوری که مرغ داخل روغن شناور باشه) تا حدود یک ساعت با حرارت کم بپزه و سرخ شه.
در کنارش با کته ایرانی و رب
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سبزی_با_نان_باگت 😋
مواد لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم
آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آب 1 پنجم لیوان
نان باگت 1 عدد
روغن به میزان لازم
طرز_تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم میزنیم. سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.
روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کتف_و_بال با سس عسل وخردل
فرو با حرارت ۲۰۰درجه گرم کنید.روی سینی فرفویل بکشید. روی فویل با روغن زیتون چرب کنید تا بال مرغ نچسبه
تهیه سس شامل سس سویا یک چهارم فنجان
عسل ۳ ق غ /روغن زیتون یکق غ/سیر۲ حبه/ سس خردل دو ق غ سس تند یک هشتم ق چ داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها رو داخل ظرف سس بریزید و چند ساعتی داخل یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه بعد از این مدت بال های مزه دار شده روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست داره رو به پایین باشه) سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشه حالا سینیو برای بیست دقیقه داخل فر قرار بدید. بعد از این مدت با استفاده از یک انبر بال ها رو برگردونید، طوری که قسمت پوست دارش رو به بالا قرار بگیره. برای ۱۰ دقیقه دیگه مرغ هارو داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ بشه
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ_مجلسی 🍘 😋
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
زرشک
گردو
زعفران دم کرده ۲ ق غ
تخم مرغ ۵ عدد
هویج پخته ۱ عدد
پکینگ پودر ۱ ق م
🔸سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
يك عدد پياز را رنده كرده آبش را ميگيريم، همراه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده و دوعدد تخم مرغ و دوقاشق آرد نخود، نمك، فلفل، ادويه خوب ورز ميدهيم، نيم ساعت در يخچال ميگذاريم...
در اين فاصله مواد ميانى را به دلخواه آماده ميكنيم، من از ذرت، هويج نگينى آبپز شده، پياز داغ، زرشك، جعفرى و كمى نمك استفاده كردم كه تركيب رنگ محشرى داره...
بعد گوشت را روى نايلن به ضخامت يك ثانت باز ميكنيم، مايه ميانى را يكطرف ميگذاريم و به آرامى رول ميكنيم، با نايلن رولت را پيچيده و مجدد نيم ساعت در يخچال ميگذاريم، بعد رولت را در پودر سوخارى ميغلطانيم و در روغن سرخ ميكنيم...
براى سس هم از پياز داغ و پوره گوجه فرنگى و كمى نمك و زردچوبه استفاده ميكنيم، رولت وا در سس گذاشته و ميگذاريم با حرارت ملايم
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#درست_کردن_بلال_کبابی 🌽
بلال ها رو بشورین بعد پوسته بلال ها رو جدا و تمیز کنید فر رو روی درجه حرارت ملایم قرار می دیم سبزیجات (گیشنیز و جعفری)رو همراه سیر کمی تفت میدیم فویلها باید به اندازهای باشن که دور بلالها را بپوشونن هر بلال را روی یک تکه فویل قرار بدین و آغشته به کره سیر و سبزیجات سرخ شده کنید میتونید روی بلالها نمک و فلفل هم بریزین بلالها را محکم درون فویلها بپیچونید و توی فر به مدت ده دقیقه قرار بدین و هر چند وقت یکبار اونا رو بچرخونید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
. •
من نمیدونم اسم واقعی این غذا چیه یا اصلا آیا کس دیگهای هم درستش میکنه یا نه، اما تو خونهی ما اسمش «غذای مورد علاقهی نیکو» ئه 😂
•
نیکو دختر خالهی منه که ازم حدودا دوازده سال کوچیکتره و این غذا رو خیلی دوست داره، و از اونجایی که من این غذا رو قبلا نخورده بودم و نیکو خودش بهم گفته بود که چه چیزایی توش بریزم، اسمش رو هم گذاشتم غذای مورد علاقهی نیکو 😁 که البته به زودی به غذای مورد علاقهی خودم هم تبدیل شد 😋
•
روش پختش هم به سبک من خیییلی آسونه، (برای دو نفر) دو سه تا هویج متوسط رو خلالی برش زده و تو روغن سرخ کنین، نصف سینهی مرغ رو به صورت تکههای کوچیک و باریک برش زده و با کمی نمک و مقادیر دست و دلبازانهای زعفرون نمشده مزهدارشون کنین. مرغها رو تو همون روغن هویج سرخ کنین و کنار بذارین (دخترخالهم گفته بود سینهی مرغ رو آبپز کن و ریش ریش کن ولی من تنبلتر از این حرفام که تن به چنین کارایی بدم 🙈😂)
•
تو این فاصله آب برنج رو هم بذارین و برنجتون رو بپزید و آبکش کنین. مقادیر دست و دلبازانهای زرشک رو بشورین و آبکش کنین و به همراه کمی شکر و گلاب و با روغن خیلی کم تفت بدین و کنار بذارین
•
حالا ته قابلمهتون ته دیگ دلخواهتونو بذارین (نون یا سیبزمینی) و بعد لایه لایه برنج و هویج و مرغ و زرشک بریزین، در نهایت یه مقدار زعفرون دم کشیده رو هم بریزین رو برنج و بذارین بپزه.
•
بعد از پخت هم روش روغن (بهتر از اون کره یا روغن حیوانی 😋) بدین و همش بزنین و مواد رو با برنج مخلوط کنین، خیلی آسون و خوشمزهس 😍😋
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞
•
هدایت شده از پست آشپزبانو
🌺دنبال مانتو گرم و پاییزه میگردی؟🤔
🌺جدیدم باشه؟🤔
#مانتوهای_شیک اینجاس فقط😍😋
😍 شروع قیمت از 85000
حراااج تاپایان ماه📣
آدرس کانالمون رو که همه میدونن نیومدی تاحالا؟😱👇👇👇🤷🏻♀
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
کلی کار شیک آوردممممم براتون 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
شما چجوری میگو پلو درست میکنین؟🤔 با گردو و کشمش یا با سبزی؟ 😋😍
.
#میگو_پلو با گردو و کشمش 😋🍤
.
مواد لازم :
میگو 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان دلخواه
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
کشمش نصف لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
زرشک به میزان دلخواه
پیازداغ به میزان دلخواه
.
.
دستور تهیه :
.
● میگو ها رو تمیز کرده، میشوییم و آبکش میكنیم. پیاز رو درشت خرد کرده و تو ماهیتابه با کمی روغن تفت میدیم و میگو ها رو اضافه میكنیم و با حرارت متوسط به بالا حدود پنج دقیقه میپزیم. (اگه زمان پخت بیشتر بشه میگوها سفت میشن 😇) حالا پیازها رو خارج کرده و ادویه ها رو اضافه میكنیم و هم میزنیم. زعفرون رو هم اضافه میكنیم و تفت میدیم. میگوها آماده هستن 🤗
.
● کشمش، گردو و زرشک رو هم تو یه ظرف دیگه روی حرارت حدود سه دقيقه تفت میدیم. پیازداغ رو هم به مقدار دلخواه خودتون درست کنین 😉
.
● حالا میگوها و بقیه مواد خوشمزه رو کنار چلو ساده یا زعفرونی سرو میکنیم. نوش جان🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛ 😋
.
.
.
@bestfoodcake .
.
شما چجوری میگو پلو درست میکنین؟🤔 با گردو و کشمش یا با سبزی؟ 😋😍
.
#میگو_پلو با گردو و کشمش 😋🍤
.
مواد لازم :
میگو 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان دلخواه
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
کشمش نصف لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
زرشک به میزان دلخواه
پیازداغ به میزان دلخواه
.
.
دستور تهیه :
.
● میگو ها رو تمیز کرده، میشوییم و آبکش میكنیم. پیاز رو درشت خرد کرده و تو ماهیتابه با کمی روغن تفت میدیم و میگو ها رو اضافه میكنیم و با حرارت متوسط به بالا حدود پنج دقیقه میپزیم. (اگه زمان پخت بیشتر بشه میگوها سفت میشن 😇) حالا پیازها رو خارج کرده و ادویه ها رو اضافه میكنیم و هم میزنیم. زعفرون رو هم اضافه میكنیم و تفت میدیم. میگوها آماده هستن 🤗
.
● کشمش، گردو و زرشک رو هم تو یه ظرف دیگه روی حرارت حدود سه دقيقه تفت میدیم. پیازداغ رو هم به مقدار دلخواه خودتون درست کنین 😉
.
● حالا میگوها و بقیه مواد خوشمزه رو کنار چلو ساده یا زعفرونی سرو میکنیم. نوش جان 😋🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
.
.