eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
پروردگارا🙏 در هفتمین روز از ماه پُر برکت رمضان 🌙 برای همه دوستان و عزیزانم آرامش الهی سلامت و تندرستی دلی شاد و قلبی مهربان گشایش امور توفیق هدایت الهی معنویت روز افزون وعشق وایمان حقیقی بخودت رامیطلبم🙏 🌺🍃🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ١ كيلو ، نثار ٧٠٠الي٧٥٠گرم، كره شكلي٤٠٠ گرم ، روغن مايع نينا ٣٠٠ الي ٣٥٠ گرم، هل ٦٠ گرم ، گلاب ا ليوان  زعفران نيم مثقال  اول كره ها رو ميداريم تو حرارت خيلي كم آب شه بعد آرد رو الك ميكنيم و سپس روغن مايع نينا رو ميزنيم و توي حرارت سرخش ميكنيم مواد يه حالت پف و حباب بخودش ميگيره وقتي پف مواد خوابيد از روي حرارت وقتي مواد ولرم شد نثار رو اضافه ميكنيم بعد زعفران و بعد هل رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم و اگه دوس داشتي گردو هم اضافه كنبر ميداريم تا خنك  يا ولر بشه ❣گل من و تو ❣ 🍃🌹 @golemanoto 😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇 🌺😍 @gole_khane
اب مرغ 4 لیوان , سیر 10 عدد  , کره 25 گرم  , پیاز 1 عدد , روغن 1 قاشق غذاخوری , ارد 3 قاشق غذاخوری , سرکه 1 قاشق غذاخوری , زرده تخم مرغ 2 عدد , نمک مقدار لازم    طرز تهیه : ✏️✏️✏️ کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد. استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و … سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#نان_کره_ای_افطار #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 با این اندازه ها دو قرص نان به شما میده برای یک عدد اندازه هارو نصف کنید موادلازم آب يك لیوان شیر یک لیوان پودر خمير مایه یک ق غ شکر یک ق غ کره 50 گرم آرد 4/5 لیوان نمک نصف ق چ موادلازم رومال کره آب شده زرده تخم مرغ کنجد بو داده ✏️✏️✏️✏️✏️ طرزتهیه آب و شیر ولرم را با شکر پ خمير مایه مخلوط 10 دقیقه بمونه بعد کره آب شده، نمک، آرد را کم کم بریزید و هم زده و 10 دقیقه ورز بدید روی خمیر را بپوشانید نیم ساعت استراحت بدید خمير ور آمده را دو قسمت کنید و یک قسمت را در سینی فر چرب شده بگذارید با دست باز کنید انگشتاتونو به کره آب شده آغشته کنید و به خمیر شکل انگشتی بدید با برس زرده بمالید و کنجد بپاشید و در فر 190 درجه تا زمانی که روی آن طلایی بشه بپزید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 این یک غذای انگلیسیه توی ظرف یک لایه گوشت چرخ کرده با پیاز که تفت دادیم ورب وادویه زدیم میریزیم ویک لایه قارچ وفلفل دلمه وپنیر پیتزا ولایه آخر پوره سیب زمینی رو به شکل قلقلی در میاریم وروسطح ظرف مرتب میچینیم وروش سس بشامل(1پیمانه شیر و2ق غ آرد و2ق غ خامه روحرارت میذاریم هم میزنیم تا غلیظ شه) میریزیم وداخل فر به مدت نیم ساعت میذاریم تا سطح غذا طلایی شه .این غذا تند باشه خیلی خوشمزه تره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 زبان را با چند حبه سیر،یک عدد پیاز درشت،یک ساقه بلند کرفس، فلفل و زردچوبه داخل زودپز ریخته با آب می گذاریم تا خوب بپزد ،بعد می گذاریم سرد شود و پوست ان را جدا میکنیم به صورت رولت برش داده و در یک ماهیتابه میچینیم ،در ظرفی دیگر مقداری قارچ ورقه شده را با کره تفت میدهیم و دو ق س آرد هم میریزیم و تفت میدهیم و آب گوشت را از صافی رد میکنیم وبه اندازه دو لیوان داخل قارچ و آرد میریزیم و می‌گذاریم سس غلیظ شود بعد سس را روی زبانها ریخته می گذاریم نیم ساعت با حرارت کم جا بیفتد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 نان باگت را داخلش رو خالی کنید وحلقه حلقه برش بزنید در تابه نچسب کمی روغن بریزید وتمامه تابه را چرب کنید حلقه های نان باگت را چیدمان کنید وبا قاشق داخل نانها را مایع کوکو سبزی پر کنید شعله را کم کرده تا خوب طلایی بشه بعد برگردنید وطرف دیگرش رو سرخ کنید فقط حواستون باشه که زیاد روغن نریزید تا بافتهای نان باگت روغنی بشه در حد اینکه تابه کمی چرب بشه روغن بریزید در ضمن برای این کوکو که داخل نان باگت یا تست درست میکنید در مایع سبزی کمی پودره سوخاری یا آرد یا آرد سیب زمینی استفاده کنید که آبکی نباشه کارتون شیکتر در بیاد حتماااا اگر دوست داشتین از گردو وچندتا دونه زرشک استفاده کنید که خوشمزه تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله_شربتی 🍷🥣 هر بسته ژله رو با یه لیوان آب جوش «بن ماری کردم»و دو لیوان آب سردتگری مخلوط کردم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه.«حالت سفیده تخم مرغ». 🍛 چهار قاشق غذاخوری تخم ریحان یاشربتی رو از یک ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره و لعاب بده «آب نداشته باشه». 🥣🍷. بعد به ژله نیم بند اضافه و خوب هم زدم. و داخل جام خنک، سرو کردم. ب همین سادگی ب همین خوشمزگی نکته🥤🥤🥤 🍹برای شیرین و طعم.دارشدن یک قاشق شکرویک ق عرق بیدمشک ب هرپودر ژله اضافه کردم. 🥝🍒🥝 ژله های من بلوبری،آلبالو.کیوی بود. 🥤دوستان نی ها،نماد شربت هست،برای نوشیدن از نی ایس پک استفاده کنید. 🍷کمی از ژله آلبالو اضافه اومد با هم زن زدم تا کف کرد و روی شربت ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 موادلازم برای قسمت ژله ای: 3 لیوان آب پرتقال نصف استکان شکر 5-3 ق.غ نشاسته طرز تهیه ژله: هر سه مواد بالا را به هم مخلوط کرده و میپزیم. بعد از پخت در قالب مورد نظر میریزیم.25 دقیقه داخل یخچال میگزاریم تا لابه نازکی روی دسر تشکیل بشه. مواد لازم برای دسر پرتقال 1 لیتر شیر 1لیوان شکر 3 ق.غ آرد 3 ق.غ نشاسته به مقدار لازم وانیل 1 ق.م مارگارین(کره) طرز تهیه .دسر پرتقال ✏️✏️✏️✏️ همه مواد بالا را مخلوط کنید و بپزید. بعد از پخت دسرآنرا را روی مواد ژله ای که قبلا درست کردید آرام آرام بریزید. 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از ساعت نگهداری از یخچال خارج کرده و قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید. نوش جون. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیزی به عید فطر نمونده😋 کرونا هم که دیکه شررش کنده شد خداروشکر💃 وقتشه تا گرون نشده برای مراسم و جشن ها ۴تا لباس خوشگل بگیرم ............ انواع سایز بندی✅ 🛑صد تومن اگر توو جیبت هست حتما بیا اینجا🛑 ارسال به کل ایران رایگان😍 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 🌟۴ سال سابقه فروش اینترنتی🌟
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 موادلازم نصف لیوان ایرمیک(آرد سمولینا از لوازم قنادی فروش ها تهیه کنید) 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 2.5 لیوان شیر نصف لیوان شکر 1 پاکت کرم شانتی(75 گرم یا پودر خامه) برای سرو: بیسکوییت کاکائویی خرد شده تمشک پسته پرک شده ✍️طرز تهیه: ابتدا شیر ، شکر ، پودرنشاسته ، ایرمیک را داخل قابلمه ریخته روی اجاق مدام هم زده بپزیدبعد از اینکه به قوام رسید و غلیظ شد از روی اجاق گاز بردارید و کنار بذارید کاملا خنک شود سپس داخل یخچال بذارید خنک که شد کرم شانتی را اضافه کنید و تا زمانیکه کاملا مخلوط شود هم بزنید با قاشق بستنی از مواد بردارید و داخل بیسکوییت خرد شده بغلتانید و با پسته و تمشک تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛