eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
اول صد گرم خرما رو بشورید و هسته شو دربیارید و توش گردو بزارید بعد یک و نیم لیوان آرد (میتونید نصفشو آرد نخودچی بریزید تا خوشمزه تر بشه ) رو ده دقیقه تو تابه تفت بدین تا کمی رنگش تغییر کنه وبعد صد گرم کره بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه حالا شعله رو خاموش کنید و بهش دو ق پر پودر قند کمی پودر هل و کمی پودر دارچین و اگر دوست داشتین کمی پودر زنجبیل اضافه کنید خوب مخلوط کنید ته ظرف متناسب (۱۲×۱۶) نایلون بندازید نصف مواد و روش پخش و صاف کنید حالا خرما ها رو یه ردیف بچینید و لایه اخر هم از مواد آردی روش بریزید وصاف کنید بزارید تو یخچال حدود یکساعت بمونه بعد برش بزنید و نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی ۲قاشق روغن زیتون پونه کوهی خشک نمک و فلفل طرز پخت: ابتدا سیب زمینی را حدود چن دقیقه ابپز کرده تا کمی نرم شود سپس به دایره های نازک برش دهید و با روغن زیتون و پونه و نمک و فلفل مزه دار کنید و داخل فر ک از قبل گرم شده است در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که سیب زمینی ترد و طلایی شود و با سس دلخواه میل کنید نوشجان 😋❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی ۲قاشق روغن زیتون پونه کوهی خشک نمک و فلفل طرز پخت: ابتدا سیب زمینی را حدود چن دقیقه ابپز کرده تا کمی نرم شود سپس به دایره های نازک برش دهید و با روغن زیتون و پونه و نمک و فلفل مزه دار کنید و داخل فر ک از قبل گرم شده است در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که سیب زمینی ترد و طلایی شود و با سس دلخواه میل کنید نوشجان 😋❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
( باقلای زرد ) مواد لازم : برنج 4 پیمانه باقلا 2 پیمانه پیاز 4 عدد درشت برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا روغن کمی زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد . پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم . باقلای زردرویکی دوساعت زودترخیس کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغ پربازده ترنج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨 🎂 دلت میخواد همه این کیک ها👆بدون کلاس رفتن و هزینه کردن یاد بگیری؟؟😱😱 💫 باور نداری آموزش تمامییییی اینها تو این کانال 🤑🤑و ایه و تو هیچچچ کانالی پیداش نمیکنی🤩🤩 💫واسه ❤️کلی ایده های و داریم که تا حالا تو عمرت ندیدی 😳😳 خودت بیا ببین تا باور کنی 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2669215798C99b384fb56
هدایت شده از تبلیغ پربازده ترنج
امروز ما اینجاست😍👇🏼 ۷۰مدل با بانو شما هم امسال درست کن وهمه رو سورپرایز کن 😍 https://eitaa.com/joinchat/2669215798C99b384fb56
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روش اول اینکه مثل من،ماکارونی رابه مدت 15 دقیقه_من کمی بیشترمیگذارم چون این ماکارونی کمی ضخیم وسفته ولی مراقب باشین که له نشوند_ درابی که کمی نمک وروغن ریخته اید بجوشانیدسپس ابکش کنیدداخل انها راازمایه ماکارونی _مواددلخواه_پرکنید،سپس کف ظرف کمی روغن بدهیدسیب زمینی ورقه ای بچینیدوماکارونی ها راداخل ظرف چیده وبه مدت 45دقیقه تایک ساعت دم کنید. روش دوم اینکه بعدازابکشی وپرکردن بامایه ماکارونی روی انها پنیرپیتزابریزید. داخل ظرف بچینید_کف ظرف می تونین کمی سس سفید_بشامل_بریزید ودرفرقراردهیدتا پنیراب شود و ماکارونی پخته تر_می تونین روی ظرف هم فویل بکشید وچندسوراخ بزنید_ یک روش دیگرپختن این نوع ازماکارونی به صورت لازانیا است یعنی وقتی ازمایه پرشدن کف ظرف یک لایه سس بشامل وپنیرپیتزا ریخته سپس یک ردیف کامل ماکارونی بچینیدوبه همین صورت ادامه دهیدتاماکارونی تمام شوددست اخرسس وپنیرفراوان بریزیدودرفرقراردهیدتاپنیراب شودوبه خوردموادرود، پس ازپخت برش بزنیدوسروکنید. *داخل این نوع ازماکارونی ها رامی توان نیز باانواع سالادها مثل سالادماکارونی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❇️جعفری ترشی ❇️مواد لازم 💠جعفری ریز خرد شده ... دو لیوان 💠انار سابیده شده ... یک سوم لیوان 💠پیاز رنده شده ... یک عدد 💠نمک و فلفل ... به میزان لازم 💠آب انار ... به میزان لازم ❇️طرز تهیه 1⃣همه مواد باید ریز خرد بشوند و با هم مخلوط و اگر غلیظ بود مقدار خیلی کم آب انار به آن اضافه می کنیم این کنار غذایی هم مانند انار آغوز نباید ترش و تند باشد. ❇️نکته ⏺اگه این ترشی رو با مرغ یا گوشت مخلوط کنیم و چندین ساعت بهش استراحت بدیم و بعد داخل گمج بپزیمش میشه یه نوع گمج کباب ازیاد رفته که قدیما درست می کردن و این که حتما موقع پخت بهش کمی زردچوبه و کمی روغن و گلپر بزنید🥰 این گمج کباب با گوشت خوشمزه تره😋 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍣لازانیا مرغ و سبزیجات🧅🍗 🔸مرغ پخته ۲۰۰ گرم 🔸قارچ ۳۰۰ گرم 🔸کرفس ۳شاخه 🔸پیاز مربع خرد شده ۱عدد 🔸خامه ۱۰۰ گرم 🔸مغز گردو ۱۰ عدد 🔸آرد برنج ۱ق.غ 🔸شیر نیم لیتر 🔸جعفری ۲۵ شاخه 🔸پنیر پیتزا به مقدار لازم 🔸نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸روغن جوانه ذرت به مقدار لازم 🍱🍱طرز تهیه 🍱🍱🍱🍱 ابتدا در تابه چدنی کمی روغن ذرت می ریزیم کرفس و پیاز خرد شده را کمی تفت می دهیم. بعد مرغ پخته و خلال شده را به همراه قارچ خرد شده کمی نمک و فلفل تفت می دهیم. در ظرفی شیر و آرد برنج را با هم مخلوط کرده سپس خامه را می ریزیم خوب هم زده به تابه اضافه می کنیم،بعد نمک،فلفل،گردو خرد شده،جعفری خرد شده را اضافه کرده هم زده تا با هم مخلوط شود. کمی که مواد تفت داده شد ورقه های لازانیا را در لابه لای مواد گذاشته پنیر پیتزا را روی مایه میریزیم درب تابه را گذاشته تا پنیر پیتزا آب شود،بعد لازانیای ما آماده سرو است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔰کباب بلدرچین ❇️مواد لازم برای 4 نفر 💠بلدرچین ...4 عدد 💠پیاز ...2 عدد متوسط 💠روغن مایع ...4 قاشق غذاخوری 💠آب لیمو ترش ...2 قاشق غذاخوری 💠زعفران دم کرده ...6 قاشق غذاخوری 💠کره ...50 گرم 💠نمک و فلفل سیاه ... به مقدار کافی ❇️روش پخت 1⃣برای تهیه کباب بلدرچین رستورانی ابتدا بلدرچین ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن مایع و 4 قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست مواد را روی گوشت بلدرچین ها ماساژ می دهیم. 2⃣در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین ها برسند. 3⃣حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین گرفته شود، طعم دار نیز شود. پس از اینکه گوشت بلدرچین به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم. 4⃣منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس بلدرچین ها را به سیخ می کشیم. برای سیخ کردن بلدرچین ها بهتر است از دو سیخ کنار هم استفاده کنیم تا زمان چرخاندن بلدرچین ها روی منقل دچار مشکل نشویم. 5⃣در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره ذوب شده و زعفران باقیمانده را با برس روی کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند. 6⃣البته مالید مخلوط کره و زعفران علاوه بر اینکه کباب بلدرچین را لذیذتر می کند، باعث می شود رن
🔰کباب بلدرچین ❇️مواد لازم برای 4 نفر 💠بلدرچین ...4 عدد 💠پیاز ...2 عدد متوسط 💠روغن مایع ...4 قاشق غذاخوری 💠آب لیمو ترش ...2 قاشق غذاخوری 💠زعفران دم کرده ...6 قاشق غذاخوری 💠کره ...50 گرم 💠نمک و فلفل سیاه ... به مقدار کافی ❇️روش پخت 1⃣برای تهیه کباب بلدرچین رستورانی ابتدا بلدرچین ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن مایع و 4 قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست مواد را روی گوشت بلدرچین ها ماساژ می دهیم. 2⃣در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین ها برسند. 3⃣حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین گرفته شود، طعم دار نیز شود. پس از اینکه گوشت بلدرچین به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم. 4⃣منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس بلدرچین ها را به سیخ می کشیم. برای سیخ کردن بلدرچین ها بهتر است از دو سیخ کنار هم استفاده کنیم تا زمان چرخاندن بلدرچین ها روی منقل دچار مشکل نشویم. 5⃣در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره ذوب شده و زعفران باقیمانده را با برس روی کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند. 6⃣البته مالید مخلوط کره و زعفران علاوه بر اینکه کباب بلدرچین را لذیذتر می کند، باعث می شود رن