فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی پیاز
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی پیاز
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدن این پست، دیگه از بیرون کشک نمیخرید😊
سلام سلام، دیگه اینقدر چیزای خونگی درست کردیم که فکر کنم در کارخونه ها بسته بشه😂
اینقدر که این کشک خوشمزه اس و قابل مقایسه با بازاریش نیست، توصیه میکنم شما هم حتما درست کنید.
♥️لطفا پست را لایک کن تا بریم برای مراحلش👌
کشک محلی به میزان دلخواه را خوب با آب گرم بشویید چون در معرض هوا ممکنه الوده شده باشه.
کشک تمیز را داخل قابلمه بریزید و تا روی کشکها آب جوش بریزید در قابلمه را بزارید و اجازه بدید ۱۲ساعت یا حتی بیشتر بمونه.
بعد از این زمان کشکهای خیس خورده را داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و له کنید.
در این مرحله یه مقدار از آبی که کشک داخل آن خیس کرده بودید را اضافه کنید تا راحت تر و روان تر له شود و به دستگاه فشار نیاید.
در آخر میبینید که یه کشک مایع خوش عطر و طعم دارید که فقط دلتون میخواد همینطور خالی بخوریدش.
✅ زمان نگهداری این کشک در یخچال تا سه روز و در فریزر تا ۶ماه است.
ساده، آماده، در دسترس چی از این بهتر😋
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شستن سرشعله ها با سرکه و جوش شیرین☝️
برای تمیزکردن لکه های سخت چربی روی گازای استیل وسرپیکنیک میتونید ازمحلول سرکه سفیدوجوش شیرین استفاده کنید
به اینصورت که محلول تا یک ربع روی صفحه گازاستیل بمونه وبعدبااسفنج پاک کنید
یاسرپیکنیک تایک ربع توی محلول باشه وبعدبا اسکاچ ومایع ظرفشویی بشورید🤗
امیدوارم به کارتون بیاد❤
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
#ناگت_مرغ_خانگی 🍘 😋
▫️سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
▫️پیاز ۱ عدد متوسط
▫️سیر ۲ الی ۳ حبه
▫️جعفری نصف پیمانه
▫️آرد یک پیمانه
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد سوخاری یک پیمانه
▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▫️آویشن یک قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
#نون_خامه_ای 🥯 😋
▫️تخم مرغ ۴عدد
▫️شکر ۱ق.غ
▫️آرد ۱۳۰گرم
▫️نمک یک پنس
▫️کره ۱۱۳گرم
▫️آب یک پیمانه
▫️وانیل نصف ق.چ
🔸کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه)
خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید.
خمیر و بریزید تو قیف و با ماسوره ساده یا طرحدار پایپ کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت
قالب کاپ کیک بساز
این نوع قالب کاربردش بیشتر برای وقتیه که سایز قالب مورد نظرمونو پیدا نمیکنیم مثل قالب پای سیب یا قالبای سایز کوچیک که معمولاً برای مراسما نیاز میشه و البته واسه دوستانی که قالب کاپ کیک ندارن👌.
-با این روش که تو فیلم میبینید میتونید هر سایز قالب کاپ کیک که خواستین درست کنین در اخر فیلمم میتونید ببینید کاپ کیکی که با این قالب درست کردم چقدر خوشگل و شیک شده😇😍.
-نیازی هم نیست که از فویل نو استفاده بشه من خودم از فویل مستعمل و البته تمیز که از قبل داشتم استفاده کردم، فقط اینکه فویل خیلی نازک نباید باشه.
-من چون اون سایز مورد نظرم، لیوان شیشه ای و محکم نداشتم مجبور شدم از لیوان یکبار مصرف استفاده کنم، ولی با لیوانی که سفت و محکم باشه قالب راحتتر شکل میگیره.
-این قالب درانواع فر و توستر و در فر دستساز، تا چندین مرتبه قابل استفاده ست.
-درست کردنش خیلی اسونه و همه ی مراحلو در فیلم واستون گذاشتم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
🥯یک قرص نان ساده
🥞البته دستورالعمل بسیار قدیمی به نظر میرسد که نان را به جای خرید از بیرون در منزل تهیه کنید. اما هیچ چیز بوی خوش نان تازه و ساده را ندارد، خصوصا وقتی در مصرف پول صرفهجویی میکنید.
🍞مواد مورد نیاز:
مخمر خشک 1 بسته
آب ولرم 4/ 1 پیمانه
آرد نان 2 فنجان (1/2 فنجان دیگر در صورت نیاز)
آرد گندم 1 فنجان
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
آب ولرم 1 تا 1/4فنجان
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
🍞طرز تهیه:
در یک کاسه آرد و شکر و نمک و مایه خمیر فوری را بریزید و با قاشق مخلوط کنید. سپس روغن را ریخته و کمکم آب ولرم را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیری بدست آید که چسبندگی کمی داشته باشد. سپس خمیر را در محیط گرم آشپزخانه قرار داده و نیم ساعت صبر کنید تا حجمش دو برابر شود و بعد مجددا خمیر را ورز دهید.حالا نوبت شکل دادن به خمیرهاست. خمیر را به اندازهی پرتقال بردارید و کف یک سینی چرب شده قرار دهید و با دست کمی روی آنرا فشار داده و به آن شکل دهید. مجددا نیم ساعت دیگر در فضای گرم آشپزخانه قرار دهید. سپس مواد را در دمای 375 درجه فارنهایت و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوب بریم سراغ کارامل خونگی🤩
بچه ها اول از همه بهتون بگم در آوردن کارامل یکم قلقیه ، پس به تمام نکاتی که میگم خوب گوش کنید، ممکنه یه سری نکات که اصلا به چشم نمیاد کار رو خراب کنه.
۲۰۰ گرم شکر دانه درشت
۱۶۰ گرم خامه صبحانه گرم
۸۰ گرم کره نرم (به دمای محیط رسیده)
📌تابه تون حتما کلفت باشه
📌حرارت ملایم
📌به هیچ عنوان قاشق به شکر نزنید(اجازه بدین شکرها خودش ذوب بشه)
📌عجله ،دمای بالا کار رو خراب میکنه
📌خامه را در ماکرو فر گرم گنید تا شک به شکرها وارد نشه.
📌بعد از ریختن خامه حرارت کم و به صورت دورانی هم بزنید.
📌در آخرتا داغه حتما از صافی رد کنید تا کارامل یکدستی داشته باشید.
🔶️کارامل را میتونید برای تاپینگ و فیلینگ انواع کیک و دسر و بستنی ها و ... استفاده کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پودر_سیر_خانگی 🧄 😋👆
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻